Találatok a következő kifejezésre: Az iskolánkban a (58 db)

Az Ének Iskolájába a meghallgatás hogy megy?

Kell hanganyagot vinni (aláfestõ) vagy egyáltalán hogy megy? Minden dalt amit beírtál kérni fognak, vagy csak egyet?

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy mindet kérnék tõled,hisz alig lesz idõ egy jelentkezõre.Alapot kell vinni,mert csak úgy tudnak téged meghallgatni.Amúgy te jelentkeztél?

Nem hiszem, hogy mindet kérnék tõled, hisz alig lesz idõ egy jelentkezõre.Alapot kell vinni, mert csak úgy tudnak téged meghallgatni.Amúgy te jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Aha, és vissza is hívtak.

Van 1 pasi az iskolánkban aki két évvel öregebb mint én és nagyon tetszik. A barátaim azt mondják hogy folyton engem néz. Küldtem neki már 2 levelet mint Anonymus és ráírtam facebookon "véletlenül". De nem akarok nyomulós lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni

Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni
En is ebben a szituban vagyok:) ))....szinten nem tudom mit tegyek..:(
Hát..pl ne írkálj rá "véletlenül", átlátszó.

A héten orvosi vizsgálat lesz az iskolánkban (szakközépiskola), mi szükség van erre?

Tizenkettedikesek vagyunk 17-18-19 évesek Általános felmérés holnap lesz elvileg nemi vizsgálattal is egybekötve. Semmi gondom az általános vizsgálattal meg hogy félmeztelenre le kell vetkõzni, ugyanaz a szituáció mikor a tesi óra elõtt öltözõben vagyunk, de a szégyenlõsöknek már itt is lehet aggályaik (ugyanis 5-ös csoportokban megyünk)bár engem ez nem igazán érint. De mégis mi szükség van nemi fejlõdési orvosi vizsgálatra? Mégis mi a fenének? Hogy kiszûrik a rendellenességeket, igen meg fitymaszûkület meg mit tudom én... Na de erre mi szükség van? Tizedik osztályban volt ugyanilyen felmérés, mit gondolnak azóta kihullott a [email protected]õrzetünk? Lepottyant az egyik herénk, esetleg beszûkült a fitymánk? Eleve gáz ez a szituáció még ha az egészségrõl is van szó. Épp elég lenne ha az orvosod megvizsgálna; nem hogy egy random arc... Általános iskolában is volt ilyen vizsgálat az még gázabb volt volt mert szintén ötösével voltunk bent de a nemi vizsgálat alatt is, de jó is volt... Mindegy mindenesetre nyilvánvalóan megtagadom, ha meg pattog akkor ki is osztom. Van jogom hogy ne engedélyezzem kész, nem kell érte pattogni elfogadom a következményeit... nem kell pattogni. Ráadásul már 85%unk betöltötte a 18. életévet.

Legjobb válasz: úr isten középiskolás vagyok de ilyet még nem is hallotam meg nem is volt ???!! Furcsa azért elég gáz lehet a szitu és különben én sem látom értelmét

úr isten középiskolás vagyok de ilyet még nem is hallotam meg nem is volt ???!! Furcsa azért elég gáz lehet a szitu és különben én sem látom értelmét
Tökre megértelek, ez igen is nagyon gáz, a legnagyobb baj, hogy a szüleitek ezt hagyják.Ez a vizsgálat nem kötelezõ, megtagadható.Én sem hagynám az már biztos, meg más osztálytársnak mi köze a te nemiszervedhez, nem normális hogy a másik osztálytárs azt látja hogyan fogdossák, tapogatják a másik szerszámát.Jól beszólnék én is.
Na mi volt?
Velünk is eljátszották ezt. Engem alapból kiküldtek, nem voltak hajlandóak megvizsgálni. De a legnagyobb vicc ott kezdõdött, hogy a legnagyobb arcú csaj tagadta csupán meg a vizsgálatot. Letoltam a nadrágot, ráhúztam a fejemre, közben azt hangoztattam, hogy aki megnézi annak be is kell kapnia. Protokoll szerint másnap "behivatott az igazgató" majd egy órás TV nézés után (Discovery) vissza mentem az osztályba. Megmondta, hogy "[email protected]", hogy mi volt, tévézzek aztán menjek vissza órára.
Gáz az egész, nem pornó sztárok járnak a suliba hogy ott kelljen kutakodni, azért megnéztem volna az arcukat, ha tényleg megcsináltad:-)

Nektek mi a véleményetek arról, hogy az iskolánkban az érettségi közben az igazgató fotózza a diákokat?

És ezt föltölti facebookra.

Legjobb válasz: Átlagos jelenség, iskolaújságba, stb. felhasználják, általában olyan szar minõségben, hogy nem ismerhetõ fel rajta senki, tehát nem aggódnék emiatt. Ha nagyon zavar szólsz, de amúgy ártalmatlan.

Átlagos jelenség, iskolaújságba, stb. felhasználják, általában olyan szar minõségben, hogy nem ismerhetõ fel rajta senki, tehát nem aggódnék emiatt. Ha nagyon zavar szólsz, de amúgy ártalmatlan.
Nem tehetné..
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom.
Az egyetértésed kell a fotózáshoz, azt viszont ráutaló magatartással is megadhatod, azaz nem szólsz, hogy "én nem szeretnék a képen szerepelni". Ha szólsz, és lefotóz, az törvényellenes, ha publikálja is, fõleg az.
Legtöbbször ezeket vagy a iskola weboldalára vagy újságba osszák meg.

Az iskolánkban van wifi de mivel mindenki rajta lóg ezért elég lassú a tanároknak külön van. De az le van kódolva természetesen. Én viszont szeretném azt használni. Szünetekben úgy sem kell nekik. Mit tegyek?

Várom érdekesebbnél érdekesebb válaszokat hogy hogyan tegyek szert a wifi kódjára. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Végezd el az iskolát, egy gimnáziumot, 6 év tanári képzést és jelentkezz oda tanítani. Akkor majd megadják a jelszót.

Végezd el az iskolát, egy gimnáziumot, 6 év tanári képzést és jelentkezz oda tanítani. Akkor majd megadják a jelszót.
törd fel, ha normálisabb rendszergazdák állították be, akkor valami normális kódot adtak neki, akkor viszont ha azt feltöröd, akkor számíthatsz arra is, hogy valamilyen más szûrés is lehet rajta, bár ez ritka, viszont ha ellenõrzik, akkor valamennyi idõ után ki tudják deríteni, és akár ki is rúghatnak a suliból. ha meg valami gagyi suliba jársz, akkor próbálkozz valami iskolához kötõdõt beírni, pl sokan az iskola címét használják..mert azt általában tanároknak is könnyebb megjegyezni. csak kedvcsinálónak, tõlünk 3 gyereket rúgtak ki azért, pedig full egyszerûen a tanulói netbook-okról kinézték a wifijelszót.

Mi a teendő ha elveszik egy tankönyvem ami az iskolájé volt?

Fontos!

Legjobb válasz: Az iskola könyvtárában szólsz,hogy elveszett.Jobb esetben simán kapsz másikat és szólnak,hogy keresd elõ. Rosszabb esetben kifizettetik a könyvet és úgy kapsz másikat.

Az iskola könyvtárában szólsz, hogy elveszett.Jobb esetben simán kapsz másikat és szólnak, hogy keresd elõ. Rosszabb esetben kifizettetik a könyvet és úgy kapsz másikat.
Szólj az osztályfõnöködnek, hogy elvesztetted, õ majd jelzi az iskola könyvtárosának, aki megmondja, hogy mennyibe kerül a könyv. Sûrû elnézéskérések közepette egyszerûen kifizeted a tankönyv árát. Egyébként nem szedték be tõletek a tanév végén? Nálunk mindig beszedték a könyvtáriakat.
bocs nem értettem jól a kérdést:) igen amit a második írt.
vissza kell adni a könyvtárba, ha jövõre is kell akkor kikölcsönzöd.
Sürgõsen vegyél egy másik nyelvtankönyvet, rád fér!
A kérdező hozzászólása: Nagyon ideges vagyok mert ez nagyon durva dolog .....

Az iskolánkban gyakran lopnak a 13-14 évesek, mit kaphatnak azért ha kiderül ki lopott?

Múltkor testnevelés óra végén akiknek a táskája az öltöz?ben volt mindenüket elvitték telefontól kezdve pénzig.Mit kaphatnak ezér a 13-14 évesek?

Legjobb válasz: http://hu.metapedia.org/wiki/Büntethetõségi_korhatár Még ezt találtam hozzá.

Attól, hogy egy gyerek nem büntethetõ, még javítóintézetbe küldhetik, mert az nem minõsül büntetésnek.
*a gyermek életkora legyen 12 év
Dádát a szülõktõl, esetleg osztályfõnökit, igazgatóit. a 12 évre levitt korhatár csak tervben van, és megoszlanak a vélemények a szakmábban. Hatályosan: 23. § Nem büntethetõ, aki a cselekmény elkövetésekor tizennegyedik életévét nem töltötte be. Vagyis az sem számít, ha a közeljövõben leszállítják a korhatárt. Ha 14éves elkövetõ is van, akkor persze felelõsségre lehet vonni, bár 90%, hogy megússza megrovással vagy felfüggesztett büntetéssel.
Ha kiderül, akkor akár elzárást. Levitték a büntethetõséget 12 évre.
tõlem soksok kékfoltot,
Semmi olyat ami elvenné a kedvét attól hogy megint lopjon.
kb ennye benyét kapnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!