Találatok a következő kifejezésre: Az iskolánkban és hamar kimegy a (1 db)

Az iskolánkban röplabdázom és hamar kimegy a bokám. Inkább speciális cipőt vegyek vagy bokavédőt?

Csapat kapitány vagyok.És már 3x kiment a bokám sajnos.Azért már könnyebben kimegy a bokám ha már többször is?

Legjobb válasz: Ajánlani tudom a sportorvosodat!Vizsgálat szükségeltetik,és annak függvényében fog majd dönteni a továbbiakról!Komolyabb bajt elõzhetsz meg vele!

Ajánlani tudom a sportorvosodat!Vizsgálat szükségeltetik, és annak függvényében fog majd dönteni a továbbiakról!Komolyabb bajt elõzhetsz meg vele!
Orvos mindenképp, mert ha így folytatod, akkor mûtét lesz. De bokavédõt használj , és a spec cipõ sem árthat. De ha jót akarsz magadnak, doki!!!
Ha egyszer kiment, akkor onnantól kezdve mindig használj ez ellen valamit. Én fásliztam, miután egyszer megtörtént. Aztán azt hittem, hogy már minden a régi, nem használtam fáslit. Persze elég hamar újra kiment. Tesi tanár persze le is szidott, hogy mit gondoltam én, miért nem volt rajtam a fásli? Hülye voltam, no ez van... Szóval ha egyszer pórul jártál(pláne ha többször...) akkor nincs menekvés, muszáj valami megoldást találnod ami tartja a lábad. Többféle megoldás létezik, nyilván olyat válassz, amiben sportolni is lehet.
szerintem vegyél bokaszorítót meg fáslizd be edzések elõtt...én is röpizek és nekem is szokott fájni a bokám :$


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen futó edzéstervek vannak?

Elkesztem járni focizni és volt egy foci meccs. De már 20 perc alatt kifáradtam. Azt vettem észre hogy ha egy kicsit sprintelni kell egyből elfáradok... És az az 1-2 sprint hamar kivesz belölem elég sokat. Arra gondoltam hogy magas pulzus számon nem bírom a terhelést ez ellen van valami jó módszer hogy azt is bírja? Amúgy 6-7 kilométereket futók megállás nélkül

2

Fociban a kispados játékos kiállításának van következménye?

Ha egy meccsen piros lapot kap egy kispadon lévő játékos, akkor a csapatból valakinek le kell jönnie a pályáról, vagy nem történik semmi?

2

TippMix szelvényen a Normál fogadás esetén megfogadott események számához annyit kell beikszelni, ahány meccsre fogadtam?

1

Budapest Cowboys, Budapest Eagles és Budapest Hurricanes amerikai focicsapatokba mennyi a tagdíj?

0

A jelenlegi FC Barcelona-ból ki spanyol és ki katalán?

A Barcelona spanyol állampolgárságú játékosai közül lehet tudni, hogy ki az aki spanyol nemzetiségű is és ki katalán?

Egyáltalán van köztük spanyol, vagy csak az van, hogy van ez?

6

Melyik adó fogja közvetíteni a mai Fradi-Újpest meccset?

1

Egy I. -es szintű aorta billentyű rendelleneséggel születtem. és soha sem volt magas vérnyomásom sem EKG-més soha sem éreztem erős szívdobogást általában. A sportorvos alacsony óraszámban engedélyezné a futball kapus edzést?

1

Van olyan vitamin amitől nagyobbat lehet ugrani?

kérlek írjatok köszönöm

2

18 évesen milyen focicsapatban tudnék elhelyezkedni Budapesten?

18 éves vagyok lassan 19. Eddig egyetlen egyesületben sem játszottam. A célom az, hogy egy olyan csapatba kerüljek ahol a szintnek megfelelően, komolyan veszik a játékot és hetente van 2-3 edzés. Csak hobbiszinten akarom űzni. Van még erre esélyem?

3

Nem úgy volt, hogy szeptember 20-án hirdetik ki a Videoton FC fotópályázatának eredményét?

A Videoton FC hivatalos weboldalán azt írták, hogy a "Videoton, Veled az úton" fotópályázat nyerteseit szeptember 20-án hirdetik ki:
Most szeptember 21-e van, de se híre, se hamva a fotópályázat győzteseiről. Vajon mi történhetett, hogy eltértek az eredmények kihirdetésének időpontjától? Hallottatok erről valamit? Engem érdekelne, hogy kik a fotópályázat győztesei.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!