Találatok a következő kifejezésre: Az iskolánkban és hamar kimegy a (1 db)

Az iskolánkban röplabdázom és hamar kimegy a bokám. Inkább speciális cipőt vegyek vagy bokavédőt?

Csapat kapitány vagyok.És már 3x kiment a bokám sajnos.Azért már könnyebben kimegy a bokám ha már többször is?

Legjobb válasz: Ajánlani tudom a sportorvosodat!Vizsgálat szükségeltetik,és annak függvényében fog majd dönteni a továbbiakról!Komolyabb bajt elõzhetsz meg vele!

Ajánlani tudom a sportorvosodat!Vizsgálat szükségeltetik, és annak függvényében fog majd dönteni a továbbiakról!Komolyabb bajt elõzhetsz meg vele!
Orvos mindenképp, mert ha így folytatod, akkor mûtét lesz. De bokavédõt használj , és a spec cipõ sem árthat. De ha jót akarsz magadnak, doki!!!
Ha egyszer kiment, akkor onnantól kezdve mindig használj ez ellen valamit. Én fásliztam, miután egyszer megtörtént. Aztán azt hittem, hogy már minden a régi, nem használtam fáslit. Persze elég hamar újra kiment. Tesi tanár persze le is szidott, hogy mit gondoltam én, miért nem volt rajtam a fásli? Hülye voltam, no ez van... Szóval ha egyszer pórul jártál(pláne ha többször...) akkor nincs menekvés, muszáj valami megoldást találnod ami tartja a lábad. Többféle megoldás létezik, nyilván olyat válassz, amiben sportolni is lehet.
szerintem vegyél bokaszorítót meg fáslizd be edzések elõtt...én is röpizek és nekem is szokott fájni a bokám :$


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

HELP! 2013. 02.21. -én vettem egy Adidas 11 Core foci cipőt a Boráros téri Adidas Outlet boltban. Ki fogják így cserélni?

A probléma az, hogy a jobb lábas cipő elején lejött a ragasztás (tehát a talp és a bőr között) kb 3-4 cm szélességben. A blokkon úgy olvastam, hogy 6 hónap a garancia akkor még ki lehetne cserélni. Van ilyen akció hogy "bolondos csütörtök" és holnap minden foci cipőre 30% kedvezmény van. SZERINTETEK KI FOGJÁK CSERLÉNI?

Ez a cipő.

2

Milyen ütőt ajánlanátok kezdő teniszezőnek?

Gondolom itt súlyra meg ilyenek 14/L

2

Kosárlabda alapok? Versenyszerű sportolás 16 évesen? Regény lentebb!

16 éves fiú vagyok, kosaraztam 1. osztálytól 4. osztályig utána iskolaváltás miatt abbamaradt. A sportéletem nem intenzív napi szintű edzéseken vettem részt szóval testi alapok, tüdő, anyagcsere megvan ahogy az alapok nagyja is a kosárban (dobótechnika, crossoverek és társai, tehát tudom pattogtatni a labdát:)) Az alapokat arra értem hogy pl. mit csináljak ha kirohan elém egy ember passzoljak dobjam rá vagy lépjek ki mellé?-vagy hogyan védjem a labdát, mikor milyen helyzetbe mit/milyen cselt használjak. Magamról annyit hogy 182 cm vagyok cipő nélkül, nagyot ugrok ami szerintem fontos ehhez a magassághoz most töltöttem 16-ot aránylag hosszú kézzel nagy tenyér (ha ezek fontosak kosárhoz), a sportéletem miatt gyorsan sprintelek és szerintem (nem nagyképűség) van hozzá tehetségem.(most tényleg csak így az esélyek felvázolása végett) 1. es posztra raktak utána néztem mi is egy irányító dolga és tetszik a poszt és képes vagyok passzolni bármikor nincs bennem önzőség. A kérdés tehát adott! :)

-Mennyi esélyem van, meddig vihetem?(NB1,NBA,többet nem ismerek XD)/(elhivatott vagyok napi szintű edzés nálam a minimum)

-Mennyi idő kellhet az(tehát szerintem elméleti ha lehet így mondani) alapok elsajátítására?

-Van e valami internetes program vagy könyv, dvd oktatólemez bármi ahol ezeket lehet olvasni/tanulni?

-Mennyi idő alatt hozhatom be/ behozhatom e lemaradásaimat a korosztályommal szemben? Sokkal jobbnak kell lennem !!!

3

Átlagosan mennyit keres egy NB2-es és NB3-as játékos?

alapfizetésre illetve prémiumokra is gondolok..:)

1

Lányok! Van köztetek olyan aki Fradi meccsre jár?

Kort is írjatok.

4

Mennyit érhet a Ferencváros utolsó bajnokcsapatának (foci) 2003 as, aláírt meccslabdája?

Hozzáértők véleményét váromaz árral kapcsolatban és arrol, hogy hol érdemes meghirdetni.

1

Jó minöségű a Joola pingpong ütö?

Azért kérdem hogy vegyek egy olyat?Mert szinte mindennap 4 orát játszok!Kössz a válaszokat!

4

A focisták miért borotválják a lábukat?

6

Véleményetek a holnap esti Barcelona-Bayern meccsről? Szerintetek ki nyer és mennyivel?

Bármennyire is Barcás vagyok szerintem a Bayern nyer mert jelenleg erősebbek és a Barcánál a kezdő csapat háromnegyede még nyaral... :// De azért reménykedem, hogy a Barca nyer de erre kevés az esély sajnos :( Ti, hogy vagytok vele?

11

Hogyan, és Mire? Edzek hogy (fociban) a labdát erősebben tudjam megrúgni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!