Találatok a következő kifejezésre: Az iskolákban van a (442 db)

Az iskolámban van iskolai híradó! A mikrofonra szeretnénk olyan hirdetõs valamit (amire rá van írva pl. :TV2) az a kocka alakú vagy 3szög! Ti mibõl és hogy csinálnátok meg úgy ne legyen nagyon szerencsétlen?

mikrofon

Legjobb válasz: Az "eredeti" mûanyag vagy szivacs. Ha valaki ügyesebb, akkor egy kartonból is tud csinálni, de ha a netre beírod, hogy mikrofon kocka, akkor az elsõ találaton lévõ cégtõl szerintem viszonylag olcsón lehet rendelni. Érdemes egy mailt küldeni nekik.

Az "eredeti" mûanyag vagy szivacs. Ha valaki ügyesebb, akkor egy kartonból is tud csinálni, de ha a netre beírod, hogy mikrofon kocka, akkor az elsõ találaton lévõ cégtõl szerintem viszonylag olcsón lehet rendelni. Érdemes egy mailt küldeni nekik.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!

Az a gondom hogy gyakran járok wc-re. Éjszaka is felkelek, sosem alszom végig. Van hogy 1 órát bírok ki, néha 5-öt is. Ha valahova mennem kell előre ideges vagyok hogy kibirom-e. Az iskolában van hogy minden óra előtt elmegyek. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Már elég régóta megvan ez a problémám, de eddíg míg helyben jártam iskolába nem törõdtem vele, de most hogy bejárós vagyok, zavar a dolog.Általában nem sok vizet iszok, ha suli van akkor maximum csak egy pohárral, mert attól tartok ha többet iszok nem fogom kibírni hazáig.Nem csak az inger van merg, mikor megyek akkor mindig több jön pár cseppnél.De mára már úgy érzem pszichésen is jelentkezik ez a dolog, pont azért mert ideges vagyok miatta.

A kérdező hozzászólása: Már elég régóta megvan ez a problémám, de eddíg míg helyben jártam iskolába nem törõdtem vele, de most hogy bejárós vagyok, zavar a dolog.Általában nem sok vizet iszok, ha suli van akkor maximum csak egy pohárral, mert attól tartok ha többet iszok nem fogom kibírni hazáig.Nem csak az inger van merg, mikor megyek akkor mindig több jön pár cseppnél.De mára már úgy érzem pszichésen is jelentkezik ez a dolog, pont azért mert ideges vagyok miatta.
Szia! Most találtam meg a kérdésed, egy az egyben olyan mintha én írtam volna. Ugyanez van velem is. Pedig nem iszok sokat. Légyszi írj, hogy ha voltál orvosnál, akkor mi volt. Én még nem vettem rá magam, hogy elmenjek. Annyira utálom, hogy ráadásul hülyének néznek e miatt, mert hogy csak bebeszélem magamnak. De ha csak bebeszélném, akkor nem jönne pisi.
irány az orvos.
Ha megiszod az ajánlott napi 2-3 litert, akkor normális az óránkénti pisilés. Annyit tehetsz, hogy lefekvés elõtt 2 órával már nem iszol, akkor remélhetõleg kibírod reggelig. Ha kevesebbet iszol, akkor viszont tényleg orvos.
Mindenképpen kell egy vizeletvizsgálatot csináltatni. Akár már mehetsz is úgy az orvoshoz, hogy viszed a reggeli elsõ terméket és a beutalóval rögtön a labor, így idõt spórolsz. Nem új dolog, ha már több hónapja fennáll! Más az ok, ha sûrûn van inger, de egyszerre kevés jön ki, mint ha sok a mennyiség is. Sokat is iszol? Sokféle betegség lehet pszichéstõl kezdve fertõzésen át veseproblémáig, ki kell vizsgálni. Nyáron erre az idõ is alkalmasabb, mint suli alatt.
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondják hogy csak bebeszélem magamnak, de én tudom hogy nem. Még nem voltam orvosnál de megyek :S mert muszáj
Kérlek majd írj, ha voltál. Ha gondolod privátot is írhatsz.

Mit csináljak? Van az iskolában egy fiú, aki nagyon tetszik. Csak aza baj, hogy az iskolában van két különböző "banda" akik utálják egymást, és ő van az egyikben én meg a másikban.

És mikor multkor is ez kiderült, nagy botrány lett, mert a (volt) csaja is abban a bandában van. Egy id?re elis felejtettem ezt a fiút, de a napokban észre vettem hogy mindig engem néz. És mikor feléjük megyek, rögtön rám mutat és elkezdenek a barátaival beszélni. És mindig úgy néz, mikor én nem veszem észre de utána mikor ránézek rögtön elkapja a fejét. És mikor focizik és én arra megyek, akkor mindig leveszi a pólóját és direkt odarugja nekem a labdát h dobjam vissza. És mostanában mindig ezen gondolkozom, és érzem hogy újra szeretem! De tudom, hogy soha nem lehetünk eggyüt, mert ha ez kiderülne akkor nekem végem.:( Most bejelöltem facebookon, hogy "adjak neki valami jelet". Nagyon reménytelen vagyok! Kérlek sokan segitsetek, mert nembirom! köszi:)

Legjobb válasz: Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F

Mi a redvás [email protected] kell gyûlölködni???!!! Mi az hogy két banda!!! Te meg mész a csorda után és utálod azt akit kijelölnek neked hogy utáld??? Nem tartod ezt egy kicsit szánalmasnak??!!! Lép ki az idióták közül!!! Ha a csávó értelmes és veszi a lapot akkor õ is így tesz, és lehet ismerkedni! Komolyan a fiatalok néha annyira idióták hogy az már fáj!!!! 28F
Kemény bandák lehetnek. Na de a lényeg, hogy emiatt hülyeség nem beszélni vele, vagy ilyesmi.
ha meg nem jelent semmit akkor meg kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: istenem minek irsz választ ha ennyire retardált vagy??-.- a bandát (már másodszorra irom) nem olyan értelemben írtam!!!!!! fellehetne fogni és csak a másik "bandában"" van ez..hogy nyomatékositsam ..
Yo hoomie, this is Groove Street bro... Mond meg CJ-nek, hogy válasszon.
Írtam privit!
A kérdező hozzászólása: kérlek segits!!
A kérdező hozzászólása: nyáriszünet van, de ez az amit még mostanában tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: de nem merek ráirni. és mégis hogy kezdjem!? mert tudta hogy tetszett nekem! és vajon mit gondolhat?
Most nem nyáriszünet van?
El kell dönteni, hogy a banda a fontos vagy az élet!
A kérdező hozzászólása: a bandát azért irtam ugy, azt nem ugy értettem. de ha meg beszélek vele , akkor megint azlesz hogy mitakarok tõle. várom, hogy õ tegye meg az elsõ lépést , de még semmi. de érzem hogy van valami!
"két különbözõ "banda" akik utálják egymást" Ezt te írtad te nagyon korlátolt!!!! [email protected] hogy minek nevezed a kis galeridet, de végtelenül ostobán viselkedsz!!!! Ha ennyire hülye vagy akkor oldd meg magad a dilemmádat!!!! Az együtt szót pedig rövid gy-vel írják! Kár hogy erre nincs eszed de kötekedni meg van!


Ha a diákbérletem 10km-re érvényes most volán buszjáratokon, meglehet hosszabbítani 25 km-re vagy csak addig érvényes ameddig az iskolám van? (10km)

Legjobb válasz: Diákbérlet csak az iskola és a lakhely között váltható. Tehát nem hosszabbíthatod meg.

Diákbérlet csak az iskola és a lakhely között váltható. Tehát nem hosszabbíthatod meg.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ellenben diákjeggyel tudsz utazni, a korlátozás csak a bérletre vonatkozik. Mindazonáltal ha nagyon gyakran jársz, akkor akár a felnõtt bérlet is megérheti a minden egyes alkalommal történõ jegyváltáshoz képest.
Hogy érné már meg? Csak akkor éri meg, ha havonta legalább 40-szer utazik oda-vissza, az meg ugye azt jelenti, hogy átlagban naponta többször is utazik. Persze, elméleti szinten ez lehetséges, de a gyakorlatban ez eléggé irreális.
Nem tudom... én a Nyíregyházi Fõsuliról még jót nem hallottam. Azt mondják, hogy nem túl színvonalas.
miért ne adnák vissza?
Visszaadjak, mert oktober 31.-ig meg a volt suliddal is el a tanuloi jogviszonyod, akkor is, ha nem tanulsz tovabb. Igy a diakigazolvanyod is ervenyes addig.
ha nem lenne érvényes, akkor is visszadnák, hiszen mit kezdenének vele... nekem is megvan a középsulis diákom...

Mit tegyek? ! Nagykorú gimnazista vagyok ahol az utolsó évemet járom, van egy hobbim egészen kis korom óta még hozzá a zene. Most remek lehetőségek nyíltak meg előttem, de ehhez ott kell hagynom az iskolát hogy a zenének élhessek.

elmennék dolgozni hogy az anyagi részét tudjam fedezni az iskolát kés?bb mindenképp befejezem. sokan mondják hogy jó az amit csinálok és van jöv?je. belevágnék, de mégsem nem tudom mit tegyek a szüleim nem is támogatnak, de azt sem mondják ne tedd viszont nem szeretném ha elhidegülnének ez miatt t?lem. segítsetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképpen befejezném az iskolát. Lehet, hogy most remek lehetõségnek látod a dolgot, de nem biztos, hogy hosszútávon is az lesz és meg tudsz élni belõle. Ha most abba hagyod a tanulást, késõbb nagyon nehezen tudod befejezni. Az érettségi még a zenészeknél is alapkövetelmény. Hobbikánt jó, de nem lehet életcél.

Mindenképpen befejezném az iskolát. Lehet, hogy most remek lehetõségnek látod a dolgot, de nem biztos, hogy hosszútávon is az lesz és meg tudsz élni belõle. Ha most abba hagyod a tanulást, késõbb nagyon nehezen tudod befejezni. Az érettségi még a zenészeknél is alapkövetelmény. Hobbikánt jó, de nem lehet életcél.
A kérdező hozzászólása: hát nekem ez az élet célom minél jobb zenésznek lenni és a családfámat ha végig nézem sok zenész volt a családunkban és meg is lehet belõle élni, minden kezdet nehéz, de azért köszönöm a válaszodat!
Estin, levelezõn nem tudod befejezni? Én semmiképp nem hagynám a gyerekemnek, hogy csak úgy félbehagyja a sulit, de ha kitalálna valami értelmes megoldást, akkor hagynám, hadd éljen annak, amit igazán szeret! Lehet olyan tanrendet is kérni, hogy csak osztályozó vizsgát kell tenned meg érettségit! De ne add fel a tanulást, a tudás örökre megmarad!

Az Iskolámnak, van joga ahhoz, hogy a diákokat két szünet kivételében az épületben tartsa? Bõvebben lent.

Az érdekelne, hogy az Alapítványi Iskolámnak, van-e joga ahhoz, hogy az összes diákot, a 3.-4. és a 8.-9. órai szünetek kivételével, az iskola épületében tartsa. Az Iskola udvarára sem engednek ki minket, illetve dohányozni sem. Hétfõtõl lett nálunk ez bevezetve.

Legjobb válasz: Van, ha az udvar veszélyesnek minõsül. pl.: építenek valamit, fel van túrva, balesetveszélyes, stb.

Van, ha az udvar veszélyesnek minõsül. pl.: építenek valamit, fel van túrva, balesetveszélyes, stb.
Akkor is lehetõség van rá, ha mondjuk túl kicsi az udvar ahhoz, hogy befogadja az egész diáksereget balesetveszély nélkül (pl. túl nagy lenne a tömeg).

Koleszos szeretnék lenni de nemtom h hogy működik. Az iskoláknak van koleszuk? Vagy van vhol 1 hely pesten és onnan be lehet járni suliba? Mennyibe kerül a kollégium, és mit érdemes vinni?

ocs a regényért, csak így tuttam leírni:P

Legjobb válasz: Hali. Nem minden sulinak van kolesza. Csak enyiben tudtam segyteni mert azt hogy mit vigyél te tudod eldönteni és hogy pesten merrevan ilyan azt meg nemtudom:(

Hali. Nem minden sulinak van kolesza. Csak enyiben tudtam segyteni mert azt hogy mit vigyél te tudod eldönteni és hogy pesten merrevan ilyan azt meg nemtudom:(
Szia! Meg kell nézni, hogy a sulinak, ahova szeretnél menni, van-e kolesza. Ha van, akkor oda kell jeletnkezni, középsulinál a gazdasági irodát hívd fel, vagy hasonlót. Felsõoktatásban a HÖK-öt (hallgatói önkormányzat), vagy a TO-t (tanulmányi osztály) hívd. Ha nincs a sulinak kollégiuma, akkor is érdemes felhíni a fent említett helyeket, mert nálunk a középiskolában nem volt a sulinak kolesza, de volak olyan kollégiumok, amik vállalták az ide járó diákokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!