Találatok a következő kifejezésre: Az is van h állandóan édeset (1 db)

Az is rendben van h állandóan édeset akarok enni?

Nem is vagyok/voltam édesszájú....

Legjobb válasz: A terhesség fura dolgokat produkál, olyan dolgokat is megkívánhatunk, amit sosem ettünk meg korábban.A cukorral azért vigyázz!Csak mértékkel!Nem lehet mindent a baba számlájára írni:-))))

A terhesség fura dolgokat produkál, olyan dolgokat is megkívánhatunk, amit sosem ettünk meg korábban.A cukorral azért vigyázz!Csak mértékkel!Nem lehet mindent a baba számlájára írni:-))))
Minden rendben van ilyenkor.Én pl soha nem ittam meg a tejet, most literszám tudnám inni:) :) Az édességgel azért mértékkel, mert jó nagy lesz a végére a feneked:) De iymerõsöm mondta, h õ végig csokizta, és nem hízott többet, mint az elõzõ gyermeknél, akikvel még végig gyümölcsözte a terhességet:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Így összejöhetett a baba?

hétvégén lefeküdtünk a párommal védekezés nélkül (babát szeretnénk) hétfő éjjel megjött a bajom, lehetséges így, hogy terhes lettem vagy ilyenkor kizárt?

3

Mi lehet a baj?

2hónap körül volt egy méhen kívüli terhességem meg is műtöttek :( Most kezdtem az első levél Belara fogamzásgátlót ,de vérzek hol kevés-hol több....Meg úgy érzem,h fáj a bal petefészke körül!Mitől lehet ez?Baj lehet bent? :(

2

Férjemnek citogenetikai vérvételre kell mennie baba projekt miatt van ahol TB-re is megcsinálják vagy csak fizetős van, főleg Pest környéke érdekelne! Valakinek tapasztalat?

0

A teszt mennyi idő elteltével mutassa ki a terhességet? Bővebben lent.

Sajnos nem volt felirva az utóbbi menzeszem dátuma igy nem igazan tudom kiszámolni mikorra jönne meg, bár amúgyis mindig késik pár napot. 28.án voltam együtt a párommal de azt tudom, hogy most bármelyik napban kellene menzeszelnem. Kb. mikor érdemes a teszt,ami már biztosan kimutassa?

4

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, folyásom van és nagyon fel vagyok puffadva, ez azt jelenti, hogy megjön, vagy azt amit szeretnék?

2

Ha valaki teherbe esik akkor annak a következő menstruació időpontjában kezd feszülni a melle vagy előtte? Mitől más a terhességi és a menstruaciós mellfeszülés?

2

Mekkora esély van arra, hogy terhes lehetek? Szeptember 19-én jött meg és 22-én múlt el.23-án együtt voltam a párommal és én ragaszkodtam hozzá, hogy ne vegye ki. Ezt megismételtük másnap is. Azóta folyamatosan hányingerem van. L/19

11

Lehetséges, hogy a tünetek meg vannak (émelygés, farkasétvágy, szédülés) és a teszt negatív?

3

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

4

Mit jelenz a Dpo? Annyiszor látom itt.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!