Találatok a következő kifejezésre: Az is van h állandóan (9 db)

Az is rendben van h állandóan édeset akarok enni?

Nem is vagyok/voltam édesszájú....

Legjobb válasz: A terhesség fura dolgokat produkál, olyan dolgokat is megkívánhatunk, amit sosem ettünk meg korábban.A cukorral azért vigyázz!Csak mértékkel!Nem lehet mindent a baba számlájára írni:-))))

A terhesség fura dolgokat produkál, olyan dolgokat is megkívánhatunk, amit sosem ettünk meg korábban.A cukorral azért vigyázz!Csak mértékkel!Nem lehet mindent a baba számlájára írni:-))))
Minden rendben van ilyenkor.Én pl soha nem ittam meg a tejet, most literszám tudnám inni:) :) Az édességgel azért mértékkel, mert jó nagy lesz a végére a feneked:) De iymerõsöm mondta, h õ végig csokizta, és nem hízott többet, mint az elõzõ gyermeknél, akikvel még végig gyümölcsözte a terhességet:)

Van 1 csaj a suliba, ha találkozunk állandóan mosolyog rám, és ha dumálunk észre sem vesszük, h eltel több óra is! Az a kérdés, h ez pusztán szimpátia vagy több ( bejövök neki mint pasi)?

s

Legjobb válasz: kérdezd meg tõle, hogy milyen pasik jönnek be neki.. ha azt mondja olyan mint TE, az elég egyértelmû.. de abból is kitalálhatod, hogy mint pasi bejössz-e neki, hogy miket mond..

kérdezd meg tõle, hogy milyen pasik jönnek be neki.. ha azt mondja olyan mint TE, az elég egyértelmû.. de abból is kitalálhatod, hogy mint pasi bejössz-e neki, hogy miket mond..
A kérdező hozzászólása: és amit leírtam mi jön le?
Szerintem be jössz neki! Legyél vele mindíg kedves meg vicces! azt szeretik a lányok!:)

16 éves vagyok és szeptember elején 53kg voltam most már 56kg vagyok. Szoktam futni meg tornázni de mostanában annyit eszek hogy hiába futok vagy tornázok. De az a baj h nem is vagyok éhes csak állandóan ehetnékem van! Mit csináljak ellene?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg rávenni magad, hogy ha nem vagy éhes akkor ne egyél. Mostanában egyébként velem is ez történt... 17 éves vagyok eddig 52 voltam, aztán olyan 54-55 kiló lettem, de mostanában már odafigyelek arra, hogy fõleg édességet ne egyek nagyon sokat, én azt vittem túlzásba.

Szerintem próbáld meg rávenni magad, hogy ha nem vagy éhes akkor ne egyél. Mostanában egyébként velem is ez történt... 17 éves vagyok eddig 52 voltam, aztán olyan 54-55 kiló lettem, de mostanában már odafigyelek arra, hogy fõleg édességet ne egyek nagyon sokat, én azt vittem túlzásba.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és 169 cm :) és köszi a válaszokat
Bocs, de 169 cm-hez még talán picit kevés is az 56 kg! Inkább fel kéne szedned még 3-4kgt!
drágám! Ez függ attól is, hogy hány cm vagy és milyen alkat.:) Én 16 évesen 50-53 kg körül mozogtam, pedig nem sportoltam! Egyet azonban sose felejts! Ne akarj csont sovány lenni, az sem jó! Még növésben vagy, sõt, most jön el az a néhány év, úgy 19-20 éves korodig, amikor úgy fogsz nyúlni, mint akit húznak, bár itt is hangsúlyoznám, hogy alkat kérdése(meg persze a szülõk magasságáé) Az ehetnéked is valószínûleg ösztön, hiszen a szervezeted - mint már írtam, növésben van. Plusz még azt sem tudjuk, hogy fiú vagy-e, vagy lány?
Hát én nekem ha nagyon ehetnékem van és tudom nem vagyok éhes akkor iszom... :) :D:D citromos víz.. stb stb :D
Ilyenkor azt kell csinálni hogy eletereled a fiygelmed! Csinálj vmi kreatívat, vagy írj házit, tanulj, kösd le magad. Esetleg rágózz vagy nyalókázz, az nem sok kalória és egy idõre leköti a szádat. Ha már télleg nem bírsz kajálás nélkül meglenni otthon akkor menj sétálni és ne vigyél pénz, nehogy kísértésbe ess egy meki vagy fornettis elõtt. Ne menj éhesen bevásárolni a szüleiddel mert oylan dolgokat is megvetetsz majd velük (csoki csipsz, csemege) aminek jóllakottan könynebben ellenállsz. Beszéld meg anyuddal, hogy ha látja hogy kint motoszkálsz a konyhában kaját keresve akkor szóljon rád: Emlékszel? Három kiló! vagy ilyesmik. Vagy találj ki vmi bünetetést magadnak minden nasi után mondjuk 20 felülés/csoki. Vagy ha nem is a nasikkal van a baj, akkor meg igyekezz sovány kajákat enni. Vagy igyál étvágycsökkentõ teát. Biztos van oylan is de konkrétan nem tudom miylen. A túlevés lehet hormonok miatt is, azzal nem tudsz mit csinálni, majd elmúlik, de lehet hogy hiányolsz vmit az életedbõl(mondjuk több szeretetre lenne szükséged). Próbálj rá jönni mi az. Ez vmi pszichológiai könyvben olvastam: Az agy küldi az üzenetet neked, hogy kell, kell vmi nagyon kell, de azt már nem érted hogy mi. És iylenkor sok ember a kajához nyúl mert az olyan kézzelfogható, közeli, egyértelmû, meg aztán ki nem szeret enni? Nah ez jó hosszú lett, rem segíttettem:) 17/lány
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat(K)

Mostanában sokat eszem és hízom is rendesen. Miért van az, h állandóan éhesnek érzem magam és mit tehetnék ez ellen? Miket egyek?

Gyümit nem, azt nem kívánom, rá se tudok nézni, pedig sok van itthon. Csak hízlaló kajákat es édességet kívánok. Miért van ez? Hogy változatassak?

Legjobb válasz: Úgy hogy azt a sok gyümölcsöt ami otthon van megeszed.

Úgy hogy azt a sok gyümölcsöt ami otthon van megeszed.
Én csináltatnék a helyedben egy vércukorszint vizsgálatot mielõbb!
Igen, vércukor, vagy túl erõs gyomorsav. Az elsõ esetben más tünetek is lehetnek, pl. fáradékonyság, nézz utána a neten. A második esetben a szádban is érezhetsz savas ízt.
lelki okai is lehetnek
igyál étvágycsökkentõ teakát, és mielõtt megeszel bármit (!) igyál elõtte egy nagy pohár vizet!
Ezzel én is így vagyok. Én arra fogom, hogy jön a tél:)
Ha fogyni akarsz, akkor el kell fogadnod, hogy nem azokat a kajákat eszed, amiket szeretsz. Kész! Ez akaraterõ kérdése. Elõször "fejben" kell eldöntened, hogy akarsz-e leadni pár kilót, vagy nem. Ha igen: akkor zöldség, gyümölcs, kefír, semmi fehér kenyér, semmi tészta stb.!
Lehet, hogy valami betegséged van, ha már kórosnak érzed! Én a helyedben elmennék egy vérvételre.
figyeld meg, miket eszel ilyenkor.. nagyrészben szénhidrátot? máskor nem szoktál ennyire kívánós lenni? vagy esetleg elõtte fogyóztál? mert ha fogyókúráztál, és megtagadtad magadtól a szénhidrátokat, akkor lehet azért kívánod ennyire most. vagy az is lehet, neadjisten, hogy candidád van :s jó persze nem kell egybõl rosszra gondolni, de a hirtelen gyors hízás és szénhidrátfüggõség az egyik jele. ha meg kizártad a terhességet, depressziót (akkor is zabálhat az ember), fogyókúra utáni "bepótolást", és eddig nem volt ilyen, érdemes megnézni a többi tünetet (http://hu.wikipedia.org/wiki/Candida_albicans#A_gomba_t.C3.B.. és ha több is igaz, venni patikában tesztet.

Kezdő tekitartó vagyok! Van egy királyteknősöm, és az orrán néha néha jön ki buborék, nem ad ki sípolós hangot, van étvágya is. Kicsit aggódom, azért is írok ide! A víz állandó 25°C, a levegő 18-22°C között mozog! Lehetséges, h megfázott volna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.

Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.
Bocs, királyt akartam írni.:)

Mért van az h a nők állandóan hazudoznak a legapróbb dolgokban is? Még ha sarokba vannak szorítva akkor is. Ez betegség náluk, vagy fáj őszintének lenni?

Legjobb válasz: nem nekik fáj az õszinteség hanem sokszor a pasiknak és õket próbálnák kímélni. a többiek. én aztán a szemébe vágom mindenkinek az igazat, nem is vagyok népszerû :D ugyan melyik pasi örülne ha pl. csalná a nõje, ez kiderülne és a csaj ezt mondaná: hát igen, megcsaltalak. erre a pasi kérdezné: és miért? csaj: ját bénán szexelsz, utálom hogy lassan tolod és kicsi meg vékony is a farkad, annak a másik srácnak meg sokkal jobb. hát tudod veled sosem élveztem el de vele egymás után háromszor is megy. cuki fiú vagy meg minden, igazi lelkitárs de benned nem látom a pasit, õ viszont a Kan, akinek a látványától összerogynak a lábaim hiába buta meg erõszakos, a nyomába sem fogsz érni soha. mi lenne egy ilyen õszinte monológ után? nemcsak titeket védenek a csajok a kis kamukkal meg hallgatásokkal hanem a a saját testi épségüket is én voltam olyan butus hogy elmondtam mi a nagy helyzet és visszagondolva örülök hogy mellém ütött a falba inkább

kidobott az asszony...mi Cica?...és ilyenkor jönnek a általánosító hülye kérdések.... NEM, NEM hazudnak a nõk állandóan, vannak kivételek, DE ti pasik is ugyan ezt csináljátok, szintén vannak kivételek... Én teljes mértékben õszinte vagyok a párommal, legyen szó bármirõl is...Mert akinek nincs takargatni valója, az nem is hazudik...errõl ennyit.... N22
nem nekik fáj az õszinteség hanem sokszor a pasiknak és õket próbálnák kímélni. a többiek. én aztán a szemébe vágom mindenkinek az igazat, nem is vagyok népszerû :D ugyan melyik pasi örülne ha pl. csalná a nõje, ez kiderülne és a csaj ezt mondaná: hát igen, megcsaltalak. erre a pasi kérdezné: és miért? csaj: ját bénán szexelsz, utálom hogy lassan tolod és kicsi meg vékony is a farkad, annak a másik srácnak meg sokkal jobb. hát tudod veled sosem élveztem el de vele egymás után háromszor is megy. cuki fiú vagy meg minden, igazi lelkitárs de benned nem látom a pasit, õ viszont a Kan, akinek a látványától összerogynak a lábaim hiába buta meg erõszakos, a nyomába sem fogsz érni soha. mi lenne egy ilyen õszinte monológ után? nemcsak titeket védenek a csajok a kis kamukkal meg hallgatásokkal hanem a a saját testi épségüket is én voltam olyan butus hogy elmondtam mi a nagy helyzet és visszagondolva örülök hogy mellém ütött a falba inkább
hát aki mazochista... de az elmondhatta volna addig is míg jár a csajjal, néma gyereknek anyja se...
Ha már ez a tézised, akkor miért van az, hogy én minden hülyeségben baromira õszinte vagyok a párommal, õ meg még abban is hazudik, hogy megivott-e egy doboz sört vagy sem!?
És a fiúk általánosító marhaságai és betegség? Forduljatok orvoshoz, annyira unalmasok vagytok, hogy 15 évesen már sírtok minden sz*rért, húgyért, és az életet sem ismeritek...
Szakításnál nem tudom, mit kéne máshogy. Az kéne neked, hogy megmondja, hogy a végén már undorodott a testedtõl, szörnyû volt veled a szex, ezért sokszor bekamuzta, hogy fájt a feje. Utált már a közeledben lenni, utálta a szagodat, a hülye vicceidet, szavajárásaid. Ja és különben is, anyád szarul fõz, meg egy kiállhatatlan hárpia. Stb. Tényleg egy ilyentõl lenne jobb?
szakításnál is ugyanaz: ha a csaj szakít, fél a pasi haragjától, hogy esetleg dühkitörése lesz és olyan arcát mutatja amit azelõtt nem vagy elkattan de azért is lehet mert mondjuk a csaj nem akar rimánkodást hallgatni ha olyan típus a pasi, vagy azt hogy belekapaszkodik minden mondatba (pl. ha a csaj azt mondja hogy: te túl jó vagy hozzám - erre a srác hogy: de te nekem tökéletes vagy) szóval csúnya szóval meg akarja magát kímélni a rinyától vagy attól hogy esetleg elsírja magát vagy öngyilkossággal fenyegetõzzön, mittomén... elég sok ilyen díszpasi van manapság
A kérdező hozzászólása: én kérdeztem: viszont az mért van h szakításkor sem õszinte a másik fél, mikor már nincs jelentõsége a dolognak? ugyanis az õszinteség csak egyszer fáj, viszont a hazugság sokszor. én csak azért akarom tudni az igazat férfi létemre h könnyebben felejtsek, vagy h tudjam nem én csesztem el! Ez olyan nehéz dolog???
Utolsó teljes mértékben igazad van azzal kapcsolatban, hogy idézlek: "nem minden férfi egy r*hadék, aki csak böfögni, f*ngani és d*gni képes." Ez teljesen igaz, ugyanis sokuk dugni sem képes.
Érdekes, hogy itt mindenki olyan r*hadt okos, hogy a másik nemre mutogat akármi van. Ha hazudik valaki az a baj, ha õszinte valaki és megbántja a másikat, akkor meg az. Fel kéne fogni, hogy nem vagyunk egyformák és attól hogy valaki pofátlanul hazudik mindenrõl, más még lehet tisztességes, normális, õszinte ember. Attól hogy a fiatal lányok egy része r*banc, a srácok meg a f*rkuk után mennek, még van egy másik réteg, akik normális erkölccsel bíró fiatalok. Attól hogy egy réteg fekve hány heti kétszer egy-egy buliban, még van egy másik réteg, akik otthon ülnek, vagy éppen a barátaival nyugis helyen jönnek össze és nem a piában lelik örömüket. K*rvára idegesít ez az általánosítás, hogy "én most ezzel találkoztam, mindenki ilyen csõ", mondom ezt úgy, hogy nõként felvállalom, hogy nem minden férfi egy r*hadék, aki csak böfögni, f*ngani és d*gni képes.
5-ösnek szólt
utolsó: cáfolnám. félni kell tõletek mert aggresszív állat a legtöbb pasi. persze azt szeretjük ha megvédenek bennünket de idõnként nekünk kell magunkat tõletek. kedvesség? csak addig amíg minden úgy van ahogy ti akarjátok és ne mondjátok hogy ti sosem hazudtok
"hogy én minden hülyeségben baromira õszinte vagyok a párommal" Ez a baj. Nem a hülyeségben kell õszintének lenni...
sajnos ez sok esetben fordítva is igaz :/ 13/F
Ja, és ha nem tûnt volna ki a válaszomból én vagyok a nõ. Elsõ voltam.
Mert a te nõd nem szeret téged. Ennyire egyszerû. És ne általánosíts.

Lehet hogy babánk lesz? Mitol érzem folyton azt, h megjon a menzim? Már multhéttol allandoan ezt erzem és a hasam alja is puffadt és olyan fura érzésem van.

Nem menzis fájdalom vagy görcs, hanem inkább mintha húzodna a hasam. Elore is koszi a gyors válaszokat!!!!

Legjobb válasz: Feszül a melled is?Mert, ha igen akkor lehetséges! Várj még pár napot és vegyél egy tesztet! Sok sikert!

Feszül a melled is?Mert, ha igen akkor lehetséges! Várj még pár napot és vegyél egy tesztet! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: a melleim nem feszulnek, csak nagyobbak. Nonstop csak ennék, pedig ez rám egyáltalán nem jellemzo.
Vegyél egy tesztet! Nekem az elsõ 3hónapban görcsölt a hasam alja. Magnéziumot kaptam rá. 36hetes pocis
Mert elhagytad a fésûdet te istenbarma! *.*
mert megakar dugni... csak nem meri megmondani...
#1es kommentelõ: Jó ezen behaltam. :D Másrészt lehet be akartad lõni a hajad, és egy kicsit langyi lett. Azért mert rohadt alacsony vagy! Lehet valami magas sarkút akar rádsózni!
Lehet, hogy hülyén fejezi ki az érzelmeit. Én is adtam már lánynak barackot a fejére :D
bejösz neki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!