Találatok a következő kifejezésre: Az is van h (832 db)

Van egy ismerosom akit bejeloltem facebookon es meg nem jelolt vissza. Az is lehet h meg csak nem latta de gondoltam irok neki valami frappáns és vicces üzenetet. Tudnatok irni valami ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Úgy látom kinyomták nálatok az áramot, vagy az internetet, mert már x hete bejelöltelek, s nem jelöltél vissza. Kifizessem a számlákat, h vissza tudj jelölni? Itt fennáll az a veszély, h a kezedben nyom egy csomó számlát, h igen a kinyomták a vizet, s a gázt is, fizesd már be ezt is, de talán nem ez lesz a probléma. Fogalmam sincs, miért nem jelölt vissza, minden nyomit vissza szoktak jelölni az emberek, úgy hallottam (nem leszek soha fb-on). Lehet, h extranyomi vagy, esetleg valamiért haragszik rád?

Szia! Úgy látom kinyomták nálatok az áramot, vagy az internetet, mert már x hete bejelöltelek, s nem jelöltél vissza. Kifizessem a számlákat, h vissza tudj jelölni? Itt fennáll az a veszély, h a kezedben nyom egy csomó számlát, h igen a kinyomták a vizet, s a gázt is, fizesd már be ezt is, de talán nem ez lesz a probléma. Fogalmam sincs, miért nem jelölt vissza, minden nyomit vissza szoktak jelölni az emberek, úgy hallottam (nem leszek soha fb-on). Lehet, h extranyomi vagy, esetleg valamiért haragszik rád?
Árok partján döglött ló énvagyok a Télapó-Ez jó?
A jelölést nem lehet nem észrevenni; belép és ott virít. Valamiért nem akar visszaigazolni téged. Szerintem ne erõltesd... Sülne a fejed, ha ráírnál és semmit sem reagálna rá.
hagyd a francba.Nem érdemes egy emberért küzdeni aki le se szar.Õ is csak egy a sok közül..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nyomi :) És nincs oka haragudni. Elég friss ismeretség, én is egyik ismerõsömtõl tudom a vezeték nevét. Lehet nem ismer fel a képen? Elég távoli az arcom alig látszik rajta.
Mikor jelölted be? Milyen régen? Nézd meg az oldalát, hátha kiderül, hogy volt-e rajta mozgás azóta. Ha volt mozgás, akkor is lehet, hogy tényleg nem ismert fel, de akár az is lehet, hogy nem akar visszajelölni. Ha sokan jelölik (hány ismerõse van?), akkor elsikkadhat a felkérésed a csomó másik mellett.. Ha írsz neki, akkor az az Egyéb mappába fog kerülni, azt én se veszem észre sokszor hetekig sem. Amit tehetsz az az, hogy visszavonod a jelölést, és ismét bejelölöd. De ezt ne vidd túlzásba, mert ha úgy van beállítva a gépe, akkor errõl e-mailt is kap (a visszavonásról nem, csak az új bejelölésrõl).

Van erre megoldás? Képtelenség meggyőzni az anyósomat és nem lehet függetlenedni tőle. már azon is gondolkodtam, h én tálalok ki neki, hátha engem nem akar kinyírni.

párom kapott 1 lehet?séget, Svájcba mehetne melózni, fél évre. nekünk nagyon tetszik a dolog, persze nagyon jó pénzt kapna érte, amib?l legalább talpraállhatnánk. DE!!!

Legjobb válasz: húúú de gonosz...basszus ezzel fenyegeti a saját gyerekért?Jó önzõ!S miért??vagy nem értem, nem akarja h jó legyen a fiának?? Sztem menjen nyugodtan a férjed mond azt h azt akarja h az unokája ne ismerje s majd ezt meséljétek neki h emiatt halt meg nagyi mert apu elment dolgozni...nevetséges

húúú de gonosz...basszus ezzel fenyegeti a saját gyerekért?Jó önzõ!S miért??vagy nem értem, nem akarja h jó legyen a fiának?? Sztem menjen nyugodtan a férjed mond azt h azt akarja h az unokája ne ismerje s majd ezt meséljétek neki h emiatt halt meg nagyi mert apu elment dolgozni...nevetséges
Ha esetleg elõre egyeztetitek a pároddal, nagypapával mikor megint jön az öngyi leszek, ha... szöveggel, rávágni, hogy hajrá, hogyan szeretne végezni magával? Lehet elakadna a lélegzete, és abba hagyná. (ne te mond, mondjuk a párod, vagy a nagypapa)
most komolyan...anyós miatt nem menne a párod??!!Ne vicceljetek már, felnõttek vagytok
Ez egyértelmûen érzelmi zsarolás. Elõször is nektek a férjeddel el kell döntenetek, hogy mit szeretnétek (anyukától függetlenül). Ha ti úgy döntöttetek, hogy megy a férjed, akkor üljetek le az anyukájával (hármasban vagy a férjed kettesben, esetleg ti kettesben) és mondjátok el neki, miért döntöttetek így (a ti érdeketekben és nem az õ megbántása céljából). Valszeg nem fogja (nem akarja) megérteni és balhézni, hisztizni fog, de a lényeg, hogy ti tegyétek világossá számára, hogy akkor is megy a férjed. Ezen túl tervezzétek meg akár vele együtt, hogy mikor látogat meg téged és az unokáját a 6 hónap alatt. Esetleg mikor jön haza a férjed látogatóba (ha jön) vagy talán õ meglátogathatja a fiát Svájcban akár veletek együtt, ha erre van mód. Mindenképpen hangsúlyozzátok, hogy 6 hónap mennyire rövid idõ, hogy karácsonykor már megint minden a régi lesz, csak éppen anyagilag rendben lesztek és hasonlók. Gondolom nem szorul az anyós napi ápolásra, csak hiányozni fog neki a fia, és az unokája (jó esetben a menye is), tehát a lényeg, hogy megértse, nem dõl össze a világ.
Ne haragudj hogy így mondom, az anyósod hülye. Ennyire kicsifiam komplexusos? A párodnak kéne elmondania, hogy erre most szüksége van, kell. És bassssssz, õ hagy itthon egy picimanót, aki mire hazajön kész felnõtt lesz. És vegye már észre a kedves mamma, hogy felnõtt a fia. Egy olyan megoldás, hogy egy hó itt egy hó anyudnál? És akkor arra sem hivatkozhat, hogy fél évig egyedül lesz, öregecskén. Amúgy hány éves?
Jesszus! Ez ám a zsarolás!!! A párod se tud beszélni a kedves mama fejével? Egyébként, aki fenyegetõzik, az többnyire úgysem teszi meg, neki meg még oka sincs rá... Te miért költözöl anyukádhoz? Nem vagytok jóban? Ha nincs ilyen gond, akkor mondd neki, hogy nagyon sûrûn meglátogatjátok, meg õ is menjen Hozzátok, és a pici unokájának is szüksége van mindkét nagymamára, ezért nem lehet öngyilkos, meg a fiának is szüksége van rá. Most más nem jut eszembe. (Ne haragudj, de nincs ott a nagypapa, hogy egy kicsit felpofozza???)
Ezt hívják lelki terrornak. Nem kell vele foglalkozni. A párod menjen ki, te pedig menj haza. Felnõtt ember az anyja, ha pedig megteszi amit kétlek, akkor skizofrén a nõ, tehát jobb is ha nincs a gyereketek közelében. Nem kell vele foglalkozni. Nem akarja hogy talpra álljatok mert féltény rátok és nem laknátok vele. Nem lenne kit terroizálnia. Éljétek az életeteket mert csak egy életünk van és az se túl hoszzú. Ki kell használni minden lehetõséget. Ha a javatokat akarná nem mondana ilyet. Úgyhogy csináljatok mindent úgy ahogyan az nektek a legjobb.
nincs, ez lelki zsarolás. az egyetlen az ha a párod vagy az apósod felpofozza. Talán valami mézes mázos módon meg kell neki mondani hogy nem örökre szóls stb...
A kérdező hozzászólása: aha, a fõnöke jó arc, egyébként alvállalkozóként dolgozik neki, szóval vele nincs gáz...
nekem meg az ugrott be hogy ebbe a sza.. helyzetbe amibe most van az ország vissza kapja az állását félév mulva a férjed gondolom ezt ti tudjátok
beszélgess el az anyósoddal, hogy milyen önzõ. és természetesen menjen el a párod, ritkán lesz öngyilkos az, aki öngyilkossággal fenyegetõzik. Esetleg mondd meg neki, hogy ha zsarolás, legyen zsarolas, a budos eletben nem latogathatja meg az unokajat, ha ennyire onzo, mert nem érdemli meg. akaszd ki batran, a lenyeg, hogy eszhez terjen.. esetlen vigyel egy nagy vodor vizet, es ontsd le, regen igy hutottek le a hiszterias rohamot.. hatha jobb, mint egy pofon
Jobb az ilyen nagyitól minél távolabb lenni...
Valszeg azért fenyegetõzik ezzel, mert azt hiszi ez használ. Ha tényként közlitek a döntést, akkor "sokkot" fog kapni, mert olyan helyzetbe kerül, amire nincs felkészülve, és biztos, hogy abba fogja hagyni. Nehogy kihagyjátok ezt a lehetõséget és ha tudsz, akkor inkább menjetek vele Ti is!
A kérdező hozzászólása: és azt elfelejtettem, hogy a párom most is külföldön melózik, és csak 7végén van itthon, szóval tudja pontosan, h a fél év nem sok. szerintem arról van szó, h így nem tartoznánk nekik pénzzel és nem tudná a fiát zsarolni. és ez így gyomorforgató...
A kérdező hozzászólása: szóról szóra ugyan ezeket mondtam a páromnak és azt is, hogy én be is adagolom a dolgot... hát teszünk még 1 próbát:) )) én persze nem kérdezni fogok tõle, hanem megmondom, h ez van, így döntöttünk... köszönöm mindenkinek!!!!!
A kérdező hozzászólása: apósom "kissé" papucs. jó arc az öreg, de hát szava az nincs... mamika 54 asszem, nem öreg, van lóvéja is, szal nem tom mi a baja. ráadás!!! most SK-ban lakunk, mert a párom itteni, én azért szeretnék hazamenni, mert itt senkit nem ismerek... persze jönnénk ide a fél év alatt is, mert hát itt van a lakásunk, szép, új, tényleg 1 szavam sem lehet... így legalább lenne mibõl kifizetni...
A kérdező hozzászólása: én már kidühöngtem, kiröhögtem, kiháborogtam magam... de megoldás kulcsát nem találjuk:) egyszerûen ez van. pedig tényleg nagyon jó lenne.
A kérdező hozzászólása: én ugyan ezeket mondtam a páromnak, ha meg akarja ölni magát, akkor már megtette volna. egyébként nem normál, depis meg minden... és én kerek perec megmondtam, h menjen, én is zsarolhatnám akkor vmivel, hha nem megy, akkor ez meg az lesz... de a szeretet nem errõl szól... nem is értem, h miért ilyen a mami. egyébként nem velük lakunk, csak 1 községben, és totál ránktepelszik így is, minden nap 20szor telózik, szól ha elmegyünk vhova... teljesen bolond, de ez már tényleg több a soknál, és egyszerûen csak ezt a megoldást látom én is, h menjen ki nyugodtan, ha öngyi akar lenni az anyja, akkor meg legyen, és akkor tényleg bolond...
Gondolom a férjednek nincs testvére... Általában az ilyen anyósok szoktak így viselkedni. Sajnos az enyém is állandóan ezzel jön, néhány évente egyszer-egyszer megpróbálja - mondanom se kell, eddig sikertelenül. Tényleg kemény dió az ilyen helyzet. Üljetek le vele és mindent mondjatok el neki, úgy, ahogy van. Nem kikérve a véleményét, hanem elõadva a tényeket.
Csernus Imre: "Menj haza és döntsd el, mit akarsz!"
Mert nem bírod a magányt. Ha összejössz valakivel, akivel nem is szeretsz együtt lenni, tuti nem fogsz vele szakítani, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Csomó ilyen kapcsolat van amúgy. Én inkább vagyok egyedül, mint egy hamis kapcsolatban...
Össze vagy zavarodva, nem tudod, hogy mit akarsz.
Errõl eszembe jut, hogy volt egy hasonló esetem... Egyik alkalommal mikor megtetszett egy lány egy dögunalmas táborozáskor, annyira belezúgtam, hogy 3 nap alatt kitálaltam magamról amit kellet. És persze én is mindent megtudtam róla mit akartam. Egész nap csak beszélgettünk egymással, mivel nem voltak olyan program lehetõségek, hogy bulizunk vagy hasonló. (nem is értem, hogy mit kerestem ott) Így aztán elfogytak a kérdések és a válaszok. És mivel ez lány a nem az a kõnyûvérû, aki 3nap beszélgetés után gerincre-vágható, ezért a sex mint opció, ebben az esetben kilõve! Szóval az egy hetes tábor felén túl már nem volt új téma a nap alatt, ezért megszaporodtak a kínos csendes pillanatok. Ettõl aztán kicsit unalmassá vált az együttlét (persze hiányzott ha nem voltam vele) de nem volt már mit megbeszélnünk. Szóval ez a helyzet odáig sülyjelt a hét végére, hogy már teljesen hanyagoltuk egymás társaságát. Mivel a tábor végén már rá se néztünk egymásra, ezért csõdbe jutott a folytatás. Így utólag kicsit idõsebben és talán bölcsebben már tudom, hibáztam. Túl gyorsan játszottuk el az összes ütõképes lapjainkat, így nem maradt meg a felfedezés öröme. Ha õ volt a nagy Õ az életemben, akkor ezt rendesen elbaltáztam. :D Szóval csak remélni tudom, hogy a kérdezõ nem ebbe a hibába esett!


Tiszteletem mindenkinek! Rengeteg eröt ad számomra az h látom egyesek mennyire próbálkoznak. És mivel én anyuka vagyok ilyenkor értem meg h mekkora szerencsém is van h nekem ilyen könnyen összejött. Igaz?

És örülök mindenkinek aki 1-1 kérdésemre válaszol és evvel próbál segiteni és evvel a tudásom tudom gyarapitani. Szóval minden tiszteletem a tiétek. Tényleg ilyen nehéz?

Legjobb válasz: Mondjuk azért ez az oldal nem igazán erre való.

Mondjuk azért ez az oldal nem igazán erre való.
Meg lehet nézni egy szótárban, hogy az "evvel", "avval" alak is helyes...
nyelvtanóra??? ez+vel=teljes hasonulás és ezzel, de teljesen mindegy, anyukám gyün meg megy, oszt-ot használ és helyett... és nem mekeg! szóval, kedves kérdezõ igazán nagyon szívesen! :D
Örülünk ha a segítségedre lehetünk. Most pl:evvel= ezzel!! Boldog babázást, 3 gyerekes anyuka.
A kérdező hozzászólása: Elnézést ha nem voltam érthetö!Tényleg ilyen nehéz dolog csak a kérdés miatt volt mert addig nem engedte kiirni amig nem tettem bele 1 kérdést.Az igazi kérdés igy nézett volna ki: Minden tiszteletem a tiétek!Rengeteg eröt meritek abból h látom mások mennyire próbálkoznak a gyerekkel és h mennyire szeretnének.Ilyenkor látom h milyen szerencsém van/volt h nekem ilyen gyorsan összejött.Köszönöm neketek és azt is h segitetek 1-1 kérdés megválaszolásával gyarapitani a tudásomat és segitetek megoldani a problémákat!Köszönöm!
Milyen telhetetlenek ezek a mai fiúk.
Minden fiú azért szeretne nõvel lenni, hogy lefeküdjön vele! Hány éves vagy, Te kis naiv?
Attól függetlenül, hogy [email protected] anyázol privátban, még igazam van. Ugyanis egy férfi-nõ kapcsolat a szexrõl szól. Egyébként a haverommal is járhatok meccsre, sörözni, szórakozni, stb. Õt nem zavarja, ha sörszagú a leheletem, ha hangosan fingok. Ha nõvel keres egy férfi kapcsolatot, akkor az a szexrõl IS szól. Ha nem játszana be a szex, akkor sokkal problémamentesebb kapcsolatot lehet azonos nemûvel kialakítani. Ergo: ha egy férfi járni akar veled, akkor le is akar veled feküdni. Nem szokásom vissza [email protected] anyázni, mert nem süllyedek ilyen alpári szintre, viszont a kérdésemet ezzel megválaszoltad: egy éretlen, buta gyerek vagy valószínûleg.
Igen.
Ha ezt így együtt, egymás után közölte veled, akkor igen, csak azért.
A legegyszerubb modja, hogy megtudd: fekudj le vele. Ha utana is veled van, akkor nem csak azert. Ennyi.
nemáááá: Óvatosan szójjá be neki! Én azóta már "állat" is voltam, ja meg "kisapám"! Ez utóbbi tetszett nagyon egy gyerek szájából :-D
ehhh írtak már nekem is szépeket, csak vigyorgok rajt :)
Nem tartom valószínûnek, hogy csak a szex miatt szeretne veled lenni, mert akkor nem mondaná, hogy járni szeretne (legalábbis ha van egy kis erkölcsi tartása..). Amúgy meg egy egészséges kapcsolatnak a szex is része. 20/F
jajistenem, hát szerinted miért mondja, hogy járj vele, ha nem azért (bár lehet, hogy kevesen vannak egy póker- partihoz ) és tényleg nagyon gyerek vagy, meg ezek szerint mosdatlan szájú is
Az 5-ös nagyon aljas...
5-ös válaszolóra ne hallgass! Ha tetszik a srác. járj vele és maaaajd lefekszel vele. Mond neki el ezt elõre, ha mered! :) ) üdv: egy pasi
Az ötös válaszolóval vigyázni kell mert direkt húzza csõbe az embert...
A kérdező hozzászólása: hát csak úgy azért h meg tudjam biztos h nem jövök vele össze ..inkább nem törödök vele és majd el felejt ..
de viszont ? [email protected] életbe -.-

Az miért van, h a könyökünkön van 1 olyan pont amit ha megéritnűnk vagy benyomunk akkor valami ideget találunk el vagy nem is tudom mit és az ilyen nagyon rossz égő érzés?

Legjobb válasz: Nekem olyan szokott lenni, h ha olyan ponton verem be a könyököm, akkor pár percre teljesen elzsibbad a kezem:/ Elég rossz érzés, de pár perc után már teljesen jó lesz.

Nekem olyan szokott lenni, h ha olyan ponton verem be a könyököm, akkor pár percre teljesen elzsibbad a kezem:/ Elég rossz érzés, de pár perc után már teljesen jó lesz.
Pontosan eltaláltad, egy ideg fut azon a ponton elég felszínesen (nervus ulnaris).
Jaa, de ez nem csak férfiakon van...
A kérdező hozzászólása: Tudom csak nemtudtam már masik helyre írni. Vki letudná irni tudományosan , h mi is ez az egész?
Egészen tudományosan: ha megütöd vagy megnyomod a könyöködön azt a bizonyos pontot, mechanikai inger éri a felszínesen futó, "nervus ulnaris" nevû ideget. Ez az inger nem specifikusan (tehát nem a normális tapintási- és hõingerek által vezérelve) beindít olyan folyamatokat, melyek végül "érzetet" közvetítenek az agy felé az ideg ellátási területérõl (ingerületvezetés ill. akciós potenciál néven utánanézhetsz google-ben a részleteknek). Ezt az ilyenkor tapasztalható "furcsa" érzetet paraesthesiának nevezik (melyet az említett mechanikai hatáson túl ezer más dolog is okozhat, gyakran pl. az idegek alkoholizmus miatt kialakuló krónikus károsodása).
Ezen a rajzon láthatod, mennyire felszínesen fut ez az ideg: http://www.pauldurso.com/images/cubitalTunnel.jpg Itt pedig egy igazi nervus ulnaris látható operáció közben kibontva (csak erõs idegzetûeknek): http://www.handerkrankungen.de/Sulcus_Ulnaris/nervus_ulnaris.. (Egyébként nem 1, hanem "egy", mivel az egy itt névelõ, nem számnév.)

Az mitől van h vkinek nagy pocija van, vkinek alig látszik? 16 hetes vagyok, de akkor látszik jobban a hasam ha ettem. Vki azt mondta:ó hát nem is látszik, vki meg h már jól látni.

Eddig nem hiztam egy kg-t sem, félek,remélem minden rendben van.Jöv? héten megyek dokihoz,már nagyon várom.

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, nekem a 20.hétig szinte semmi hasam nem volt.Egyszerûen alkati kérdés, annak meg örülj, hogy nem híztál, én sem híztam egy dekát sem az elején, azóta meg felszaladt 7 kg, most 28 hetes vagyok

Szia! Nyugi, nekem a 20.hétig szinte semmi hasam nem volt.Egyszerûen alkati kérdés, annak meg örülj, hogy nem híztál, én sem híztam egy dekát sem az elején, azóta meg felszaladt 7 kg, most 28 hetes vagyok
Szia! Ne aggódj, majd látszani fog.Ennyi idõs terhesen még inkább az látszódhat, hogy fel vagy puffadva, ez gyakori a terhesség elején, van aki tovább is.A pocak mérete pedig eléggé alkatfüggõ, hogy kin mennyire látszik.Nekem mindkét gyerekemmel nagy pocakom volt, most is az van, pedig még csak 28 hetes, de már sokan kérdik nem-e szülök még.És nem voltak nagyok a gyerekeim.Van akin meg alig látszik, és csak csodálkozunk akkora bébije lesz, nem tudni hol volt bent:) )))Ha a vizsgálatok során mindent rendben találnak, semmi ok az aggodalomra.Az a fontos, hogy mindketten egészségesek legyetek. Boldog babavárást.
Szia! Nekem már a 2.héttõl látszódott (lombikos vagyok). Valószínûleg azért, mert vékony testalkatú vagyok, sosem volt hasam. Nézd meg reggel magadat a tükörben, alig látszik valami, estére pedig mintha megnõtt volna (nekem legalábbis így volt). Én azonnal elkezdtem hízni is, az elsõ 3 hónapban rögtön 6 kg-t, most a 6. hónapban járok, és eddig összesen 9, 5 kg-nál tartok. Mindenkinél másképpen alakulnak a dolgok, nem baj az, ha nem hízol, csak arra figyelj, ha éhes vagy, egyél. A baba úgyis elveszi, ami kell neki. Boldog babavárást!
elõzõ válaszolónak. Mi látszott neked 2 hetesen??Max az, hogy felpuffadtál. Amikor a baba tölti ki a pocakot, akkor nincs olyan, hogy reggel kisebb, estére pedig nagyobb:) )))ez butaság. A 4-ik héten fejezõdik csak be a beágyazódás, ekkor még sejtekrõl beszélünk.A 6-ik héten 2-3 mm-es.Ha lombikosok vagytok, akkor gondolom 2 héttel többnek számolnak téged. És szerintem ez esetben kicsit többet illene tudnod a dologról.A baba miatt majd a 15-20 hét körül gömbölyödtök. Boldog babavárást.
Kedves elõzõ válaszoló! A beültetéstõl számított 2.héten látszódott, lehetséges, hogy a rengeteg evéstõl. De igenis nálam így mûködik, hogy este nagyobb a pocakom. És a 6.heti UH-n az én babám mérete 8, 2 mm. Pontosan az utolsó mensi elsõ napjától számolnak, mint bárki mást. Sok boldogságot!
Én is 16 hetes vagyok, és nekem rendesen látszik, szép kis pocim van már. És ez nem puffadás, már a köldököm lassan a hasammal egy vonalban van, tehát ez nem más, mint a méh. Alkatfüggõ, én eddig pedig még csak 3 kg-ot híztam.
Szia..ne aggodj..normalis mindez..lattam olyan kismamat akinek meg felidosen se mondtak volna, hogy terhes es lattam olyan kismamat akinek 3 honaposan mar 7 honapos terhest mondtak:-) A baboca az elso hetekben tenyleg nagyon picike es ami esetleg latszik az nem a baba...puffadas vagy a kilok ha feljottem.Milimeterekrol beszelunk , babameretek, ami jol elvan a medenceben es kesobb emelkedik ki onnan...amikor mar nincs helye..ez lehet olyan 11-15 hettol:-) En 26 hetes kismama vagyok..a 16-17 heten kezdett el gombolyodni a pocakom...s moat mar csak az nem latja aki nem akarja...:-) vekony alkat vagyok en is de feljott mar 8 kg, ez van. Amugy van akinek a hasa merete a magzatviz mennyisegetol is fugg...szoval ahany ember annyi fele:-) Boldog babavarast!
Ja, nézzetek be a http://www.babanet.hu oldalra, ott láthatjátok a bébi fejlõdését uh-n ha érdekel benneteket. Üdv:elõzõ hozzászóló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Már várom a jövõhetet!Sziasztok!Jo babavárást!!

Csak annyit szeretnék kérdezni h az mitől van h eszek rendesen sőt néha még sokat is mégis fogyok?

Jó nem az örülök neki, csak kicsit furcs.Eddig akárhányszor próbáltam fogyni nem sikerült...

Legjobb válasz: Írd le, hogy nálad mit jelent az a sok és mibõl. Lehet neked sok és minõségi táplálékot jelent két kifli meg 20 deka parizer, meg ilyen nulla értékû vackok.

Írd le, hogy nálad mit jelent az a sok és mibõl. Lehet neked sok és minõségi táplálékot jelent két kifli meg 20 deka parizer, meg ilyen nulla értékû vackok.
A kérdező hozzászólása: nem ilyenre gondoltam..3szor szoktam általában enni..igaz össze vissza mert a reggeli van délben...de amúgy reggeli szendvics...ebéd meg ami épp van vacsi meg amihez kedvem van meg nassolok is szóval nem értem....
tegnap pl mit ettél? pontosan mennyit és mikor? mozgás? tömeged? magasságod? korod? nemed?
A nemed és a többit hanyagold, csak ird le amit a tegnap ettél például és mit szoktál mozogni hetente Ennyire azért nem lehet rossz memóriád
Nekem a stressztõl voltak/vannak hasonló tüneteim...
Cukorbetegség, pajzsmirigy is lehet, meg kell nézni, minden rendben van-e nálad. U.tesóm cukra így derült ki.
Javaslatom, gyorsan menj el orvoshoz. Inkább feleslegesen, de menj mielõbb. Fáradékony nem vagy?
A kérdező hozzászólása: Megpróbálok mindenre válaszolni! szóval.. 168 cm 71 kg.(pont most mértem magam) Tegnap: reggel:szendvics, ebéd: leves meg krumplis tészta, meg volt fagyi és joghurt is.... Fáradékony nem vagyok szerintem a 8 óra alvás nem számít annak.. Mozogni azt nem nagyon szoktam...talán egy kis séta naponta bár változó... Remélem megfelelnek a válaszok..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!