Találatok a következő kifejezésre: Az is utal, ha a (57 db)

Mondanátok Nekem olyan idézetet, ami erre utal? Amikor nem tudsz választani két pasi közül, az egyikkel együtt vagy már, de nem mersz vele szakitani, mert félsz a biztosat eldobni a bizonytalanért, de azt is szeretnéd ha a másikkal lehetnél...

Legjobb válasz: errenem lehet mitmondani.. beszélj a sráccal komolyan.. ha huzod az agyát, tõnkreteszed! és ne viszkessen a segged más után! én megtépném a barátnõmet ha ezt csinálná!!! --Chocky--

errenem lehet mitmondani.. beszélj a sráccal komolyan.. ha huzod az agyát, tõnkreteszed! és ne viszkessen a segged más után! én megtépném a barátnõmet ha ezt csinálná!!! --Chocky--
nyugi! nem hiszlek annak! mi a neved meg a párod neve? :) tudok neked segiteni! --ha akarod--
igeen :) nyugi vaan.. van MSn ed? ott nyugotan lehet csámcsámolni ^3 vegyél fel, oki? [email protected] SEGITEK!! ;) jah és magyarázatot is adok! :)
emiigy :) félek hogy a barátnõm vagy, és pont igy szembesülünk ^^ azért kérdezem a teljes neved :D nyugi..énis leirom az enyém.. utána meg segitek neked! csak veled beszélgetek, nem keresem fel a barátodat, szivemen a kezem!
mondd.. mi a neved kiscsaj?( de õszintén, és a párod hogyhivják?? ) talán tudok segiteni.. az elõzõ komment irója..
Csak nem F. Lindus?
A kérdező hozzászólása: de!!Honnan tudtad?!
Ezt már szerintem kérdezted egy másik kérdésben pár napja, csak épp máshogyan, én a bizonytalant választottam és nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Nem én kérdeztem azt!
ikszdé.
na hát most 1) a kedves MSN-es segitõnek is elkéne beszélgetnie a bnõvel :) 2) lehet h mindenki megöl érte, de sztem kavarj minketövel...nem sokáig csak 1 hétig. adig kiderül, h hova huz a szived és vagy jobban raszkodsz a régi pasidhoz vagy nagyon boldog elszel az ujjal:)
ilyen helyzetben voltam... én a bizonytalant választottam... és eddig nem bántam meg :)
Ha van valami segítség tedd közzé lécci:) , mert én is ugyan ebben a cipõben járok pont ugyan így
A kérdező hozzászólása: elv felvettelek...
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatlak, biztos nem a barátnõd vagyok :D De annyit megmondok h Kom.Eszt megyébõl írok , Esztergom környékérõl...Ebbõl kiderülhet, hogy nem a te csajod vagyok :P
A kérdező hozzászólása: Megmondanád neki, h b*asszon ki Õ és akkor már Nekem nem lenne vele gondom?! Nem, ez nem a megfelelõ megoldás...
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnál?? Azért erre kiváncsi volnék?!:P
A kérdező hozzászólása: Nem kell egy szemét p*csának hinni :@ mert egy cseppet sem vagyok az, ha az lennék már nagyon rég kidobtam volna! De mivel kötõdök hozzá ezért nem tudom eldönteni mi lenne a jobb :S Nem akarok/merek vele szakítani, mert félek, hogy megbánom..de viszont attól is tartok, ha nem szakitok vele elszalasztok egy olyan esélyt, ami lehet h életre szoló lenne... az idézet amugy csak ugy eszembe jutott...nem az a fõ :F
"Ha két pasi közül nem tudsz választani, akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna akkor nem tetszett volna meg a második" ^^

Az mire utal, ha valakinek olyan a lakása, mint ha nem is ott élne?

Tök csupasz, üres, koszos, látszik hogy egyáltalán nem érdekli hova jár haza. Van egy ágy egy asztal meg két szék, kb ennyi. Mintha csak becuccolt volna pár hétre, pedig 10 éve ott lakik. Mit mond ez el egy emberről?

Legjobb válasz: Általában a környezet, a lakás a személyiséget tükrözi, vagy olyan lelkiállapotra utal, amit épp átél az illetõ. Ezért van sokszor az, hogy a depressziós emberek lakása egy merõ kupleráj, nem foglalkoznak a környezetükkel, és persze önmagukkal sem. Az üresség, kietlenség mögött is húzódhat valamilyen lelki dolog, probléma. Esetleg ellenzi a fogyasztói társadalom egyre erõteljesebb nyomását, és tudatosan él így. Nézd meg ezt a filmet: Harcosok klubja

Általában a környezet, a lakás a személyiséget tükrözi, vagy olyan lelkiállapotra utal, amit épp átél az illetõ. Ezért van sokszor az, hogy a depressziós emberek lakása egy merõ kupleráj, nem foglalkoznak a környezetükkel, és persze önmagukkal sem. Az üresség, kietlenség mögött is húzódhat valamilyen lelki dolog, probléma. Esetleg ellenzi a fogyasztói társadalom egyre erõteljesebb nyomását, és tudatosan él így. Nézd meg ezt a filmet: Harcosok klubja
A kérdező hozzászólása: Egyébként úgy tûnik, mint ha teljesen rendben lenne. Jó, elég bulizós életet él, fõleg korához képest, de kiegyensúlyozottnak tûnik, mindig vidám, jókedvû és jól alszik. :) De a lakásától sokkot kaptam. Láttam a filmet.
Igénytelen a környezetére és/vagy lusta a házimunkához.
Nem mindenki pakolja tele a lakását sosem használt ostobaságokkal és dísztárgyakkal. Az ágyat, az asztalt, meg a széket rendszeresen használja, amire meg nincs szüksége az embernek, arra NINCS szüksége.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy csak én bonyolítom túl, és ennyire egyszerû. :) Amúgy egyáltalán nem igénytelen, sõt.
Nekem pont a szomszéd lakásban ven egy ilyen lakás és egy idõsebb hölgy lakik benne, évente 1-2 alkalommal pár napot, szintén 10 éve. Az a lakás eddig romokban hevert, minden koszos-poros volt, még a vízcsövek is valamiért szét voltak menve, s a régi parkett félig felszedve :) ). A hölgy évek óta külföldön dolgozik, s most volt egy nagyobb felújítás, mert állítólag közben a fia sem tudta elviselni már maga mellett külföldön :P.
A kérdező hozzászólása: Hát õ életvitelszerûen ott lakik, nem csak idõnként.
A kérdező hozzászólása: Az az infó kimaradt, hogy õ mûvész. Egyébként megjegyeztem neki az észrevételemet a lakásáról, erre a hétvégén átrendezte. :) Annyira azért nem volt koszos, hogy igénytelennek mondjam, csak annyi látszott, hogy mondjuk néhány hete nem volt kitakarítva, szóval az annyira nem volt gáz.

Más is utálja, ha az anyja mindíg csakúgy szónélkül fontoskodik, turkál a fiókjaidban, rendekedik és ordibál, hogy"miért nem raksz rendet a polcodon"?

én utálom!vén hülye idióta!mindenkire ráer?szakolja magát,és az kell legyen,amit ? akar!és ha egy könyv a polcon nem ittvan,hanem ott,akkor kiborul,hogy "miért nem raktál rendet?miért nekem kell"amikor senki nem is kérte,hogy rendezkedjen!rendmániás hülye!másnak is ilyen az anyja?

Legjobb válasz: csak ha nincs rend a szobámban akkor intézkedik, szóval inkább rendet rakok, h ne turizzon.

csak ha nincs rend a szobámban akkor intézkedik, szóval inkább rendet rakok, h ne turizzon.
A kérdező hozzászólása: de nekem rend van a szobábmban, ugyhgy nemértem miért csinálja eztet!
eztet?...amúgy meg nem szép dolog ha ilyeneket mondasz édesanyádra.
A kérdező hozzászólása: ezt=eztet azt=aztat ez falusias, nézz utána, mielõtt okoskodsz!egyébként tudom, de ha ismernéd te is hasonlókat mondanál!


azt, hogy nem homokos az illetõ...
Nézi a dekoltázsát :D
Ha a szemedbe néz, utána a szádra majd vissza a szemedbe, meg akar csókolni. Ha a nyakadra néz, az a szégyenlõsség, elérzékenyülés jele. Ha a melled nézi, akkor 2 verzió lehetséges. Vagy mélyen kivágott a felsõd és mellé nagy melled van, vagy tetszel neki.
Vagy elnézek mellette ami szintén azt jelképezi hogy zavarban vagyok és ha nem muszáj akkor kerülöm a szemkontaktust.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy lefelé, hogy egészen le, lábhoz. Tehát ugye beszélünk, alapvetõen egymás szemébe nézve, de néha lefelé tekinget.
Arra utal, hogy olyan ronda vagyok, hogy nem mer a képedre nézni.
Zavarban van.
erre én is kíváncsi lennék, mert velem is sokszor megesett már egy fiúval :D egyébként én arra tippeltem, hogy csak simán méreget, és bejössz neki :D
Ha a földet nézi, akkor zavarban van.

Az is szájpenésze utal, ha a babának fehér a nyelve? (halvány fehér)

Legjobb válasz: Igen. De sürün törölgesd ki neki a száját. Még nem vészes, de az lesz belõle.

Igen. De sürün törölgesd ki neki a száját. Még nem vészes, de az lesz belõle.
Szia! Az én kicsimnek is fehér volt a nyelve, azt hittem szájpenész ismét (elõtte volt neki). Nem az volt, hanem rárakódott az anyatej zsírja :o) A szájpenésze pöttyökbõl kialakult foltok voltak, ez pedig olyan, mintha lepedékes lett volna a nyelve.
Ne biztos hogy szájpenész, ha könnyen lejön akkor csak lerakódott tej, ha jobban megvan tapadva akkor az penész.Rózsamézes gézlappal töröld le neki.
A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem, hogy a szájpadlása is fehér, de nem olyan mint a szájpene´sz.Egybefüggöen fehér.Egy hónapja volt neki elözször, majd 3 nap alatt elmúlt.
ha az egész nyelve halványfehér, az lehet a tejtõl is, mert a penész, az más. az pici pötty a nyelvén.sajnosminden második babánál elõfordul. figyelni kell a tisztaságra, meg, hogy amit a szájába tesz, tiszta legyen. van mikor ezzel sem lehet kiküszöbölni. az én kislányomnak is volt, és nagyon szégyeltem magam, mikor dokihoz vittem, de a doki megnyugtatott, hogy ne essek kétségbe, mert nagyon sok babánál elõfordul.adott ecsetelõt, és elmult. utánna, nem volt többet.ha olyan fehér pöttyöket látsz a nyelvén, amit vagy nehéz, vagy nem lehet letörölni, az a penész.

Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Mit csináljak, ha az anyukám utálja a barátomat úgy, hogy nem is ismeri? !

Anyám eléggé nem normális, ezért még nem mertem elmondani, hogy együtt vagyunk. Annyit tud, hogy barátok vagyunk, és nekem tetszik, de ett?l is teljesen ki van borulva. A barátom nagyon rendes gyerek, nem adott okot, hogy anyám ne szeresse (amúgy neki senki nem lenne jó), mégis ez van. Próbáltam itthon "megszerettetni", de akármit mondok vele kapcsolatban, semmi nem tetszik anyámnak. Apukám szereti, azok alapján amiket meséltem róla. Mi a frászt lehetne kezdeni anyukámmal? Egyszer megpróbáltam elmondani hogy összejöttünk, de dühöngött, csapkodott, hisztizett, ordibált, teljesen magán kívül volt, és természetesen eltiltott t?le...

Legjobb válasz: hát ezzel leginkább semmit nem lehet kezdeni.. ha már így élbõl elutasítja. járjatok titokban. Vagyis elõtte titkoljátok(meg azelõtt akitõl még megtudhatná) ha meg kiderül és kiborul: õ akarta így, nem?

hát ezzel leginkább semmit nem lehet kezdeni.. ha már így élbõl elutasítja. járjatok titokban. Vagyis elõtte titkoljátok(meg azelõtt akitõl még megtudhatná) ha meg kiderül és kiborul: õ akarta így, nem?

Ha a fajgyűlölőket utálom, és ki is mondom, vagy leírom akkor az is gyűlöletbeszédnek minősül?

Komolyan kérdezem! Érdekelne hogy pontosan mire vonatkozik!

Legjobb válasz: Nyílt területen és tüntetésen ne hangoztasd mert vmeik oldalról érhet meglepetés ököllel, Am énis utállak téged ahogy te minket.

Nyílt területen és tüntetésen ne hangoztasd mert vmeik oldalról érhet meglepetés ököllel, Am énis utállak téged ahogy te minket.
Nos elvileg annak kéne, de tuti nem foglalkoznának vele, elvégre van egy enyhe kettõs mérce... There is not a racism. Légyszíves tanuljál már meg angolul mielõtt azon a nyelven írsz több témába is. Ez így olyan, mintha valami 3 éves gyerek fogalmazta volna meg.
a not racism* még rosszabb
akkár hol mondom.
THERE IS A NOT RACISM
A kérdező hozzászólása: De én nem utállak titeket! Most mondom másodszorra hogy komolyan kérdezem...
Attól függ, igazi fajgyûlölõkre mondod, vagy csak rágalmazol valakit, mondjuk azért, mert nem tûri, hogy a roma elvegye a telefont a gyerekétõl.... szerintem a rágalmazás sokkal nagyobb bûn, mintha csak simán utálsz valakit azért, amilyen....de ezt se nagyon hangoztasd nyílt helyeken, mert megtorolhatják...
Én simán leütnélek ha a közelembe mondanál ilyet. Egyébként a faluba itt 10 emberbõl 9 ugyanúgy lecsapna. :) Sok a cigány itt, kicsit rasszisták lettünk! :)
Elgondolkoznék azon, hogy ez vajon miért van ez így.
Amennyiben a páromat szeretem, megszakítanám velük a kapcsolatot. Új családom vele lenne.
Ha 5 év alatt ez nem változott, nem is fog sajnos. Csak a saját boldogságodra figyelj, és ne foglalkozz másokkal. Ne add meg nekik azt az 'örömet', hogy depis legyel ez miatt és még a kapcsolatotok is rámenjen.
Ha az autoban észreveszed, hogy rajtad kivül mindenki rossz irányban/sávban autozgat (tudom, plágium!!) gyorsan állj ki és gondolkozz.
Elõször azért én is mérlegelném, hogy biztos, hogy megtettem-e mindent, hogy rendezzem a viszonyomat.. Ha megbékíthetetlenek, nem foglalkoznék velük többé..
Gondolom már nem élsz együtt a családoddal, így teljesen mindegy, hogy mit gondolnak.

Srácok ha így viselkedtek, az mire utal? Miből lehet kikövetkeztetni, hogy egy pasi csak pár alkalomra akar vagy akár komolyabbak is a szándékai?

van egy kicsit félénk srác,amúgy már régen nem tini,szal amikor velem beszél többször is elmosolyodik,néha el is vörösödik,beszélgetés közben néha rám se mer nézni,csak mosolyog, ha meglát a szemei teljesen kitágulnak :) majd elkezdi nézni a melleimet,aztán a szememet majd ismét a mellemet,közben meg csillognak a szemei és elvörösödik. ha elköszönünk egymástól utánam néz,meg nézi a fenekem :S

Legjobb válasz: Meg akar dugni.

Meg akar dugni.
Ehhez kell aztán a logika! Ha két kézzel tépné rólad a bugyit te még akkor sem tudnád mire véld? :)
A dugni akaró fiúk nem szoktak elpirulni, azoknak inkább nagy a pofájuk, mert valahogy fel kell hívni magukra a figyelmet.Ez az illetõ félénk, és az biztos hogy nagyon tetszel neki.Szerintem nem tudja hogyan közeledjen feléd.Ha neked is tetszik, elkélhet számára egy kis segítség.
szerintem tetszel neki, de nagyon :D Én nemnagyon vagyok félénk de mégsem merem megnézni egy csaj melleit meg a seggét ha õ is engem néz :D szóval szerintem nem nagyon félénk de tuti hogy tetszel neki :D tetszik neked? te hány vagy? és õ?
A kérdező hozzászólása: amúgy kicsit a korkülönbségtõl is tartok én 22 vagyok õ 32 szal ezért is vagyok kételyek között, hogy mit is akar, esetleg csak arra megy... :S, igaz tudom, hogy nem számít annyira a körkülönbség, mivel több barátnõmnek is volt/van nála jóval idõsebb pasival kapcsolata több évig is
Kezdve az elejérõl. Igen tetszel neki. Igen le akar veled feküdni. De: Lehet, hogy nagyon gátlásos vagy visszahúzódó (amolyan anyuci kedvence) bár elõfordulhat az is, hogy ez az egész csak színjáték. És így akar behálózni téged. Nem lennék meglepve ha erõszakosabb személyiséget takar, a félénk külsõ. Esetleg valamilyen enyhébb/nagyobb aberráltságot. Az egyik válaszodból kiderült a nagy kor különbség. Én óvatosságra intenélek. Hiszen ki tudja milyen romlottság van a cukormáz alatt.
A kérdező hozzászólása: de pl.: ha olyan pasival/kal beszélgetek, akikkel szimpatikusak vagyunk egymásnak , egybõl ott terem , meg féltékeny lesz, ez mit jelent? vagy ennek ne tulajdonítsak nagy jelentõséget?
Ha õ az akire gondolok, hagyd meg nekem, jó?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!