Találatok a következő kifejezésre: Az is utal, (239 db)

Engem sokan utálnak az iskolában (megvan rá az okuk, tettem fel néhány embernek sok hülye kérdést). De az miért van hogy sok esetben olyanok is utálnak, akikhez még szinte nem is szóltam, nem beszéltem velük? 14/F

Ja meg az hogy miért nem adnak esélyt újra haverkodni, miután régen hülye kérdéseimmel idegesítettem ?ket, már nem tenném, de esélyt miért nem adnak megváltozni?

Legjobb válasz: 10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !

10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !
Gondolom elterjedt a híred... sajnos ez normális reakció... az emberekben a bizalmat újra fel kell építeni... kemény meló, de sztem sikerülni fog... én drukkolok
Arra én is kíváncsi lennék. Lehet hogy nem maguk a kérdések, hanem a viselkedés az ami elrontotta a dolgokat.
Azt megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a hülye kérdések?Kíváncsi vagyok:-)Amúgy szerintem a "hosszú" válaszolónak tényleg jó volt a tanácsa.
miért itt veszekedtek?
11:01 vagyok. Egy csomó tényezõt figyelmen kívül hagysz. Például a kérdezõ befolyásolhatóságát, akaraterejét, azt hogy mennyire képes félni. Ez mind összefügg abban, hogy véghez tudja e vinni ezt amit leírtál, és szerintem 14 évesen még nem fog menni, egyenlõre még nem.
11:01- Tévedsz, nem az osztályért kell megváltozzon, hanem saját magáért. Ezenkívül meg nem lehet így gondolkozni, hogy "na, ez az osztály úgyis romlott, úgyhogy mit számít, hogyha én is csináltam sok hülyeséget és utána meg sem próbáltam javítani, mit számít úgyis?", hát ez nem épp így van. Csak azért, mert nem várunk vendégeket attól még kitakarítjuk a házat, ha már volt idõnk összepiszkolni azt.
Bár én lány vagyok, velem is ez volt a helyzet általánosban. Amikor még bekerültem az iskolába (6 évesen) igencsak hisztis voltam, minden nap bõgtem, és ráadásul meg kell mondjam, suttyó is voltam, mert mindenkit beárultam, aki nem csinált jó dolgot. Azóta kinõttem ebbõl, de az én drága barátaim mindenkinek így mutattak be, aki mindenen bõg, és áruló stréber. nEKEM csak a középsuli segített. :D
10:05 vagyok Megérteni és megtenni két különbözõ dolog. Függ a környezetében/osztályában lévõk személyiségétõl. Függ attól, hogy vannak e olyan emberek az osztályában akiknek eldeformálódott személyiségük miatt képesek valakit örökre megutálni, ezt sem tudhatjuk. Több millió tényezõ játszhat még közre, így a tanácsodat végsõ esetben csak egy lehetséges pozitív végkimenetelnek lehet tekinteni.
A kérdező hozzászólása: Értettem én amit írtál
15:36 Ez valóban hasznos tanács. Vagyis az lenne, ha nem 14 évesekrõl lenne szó.
Ebben a korban nem menõ jóban lenni azzal, akit sokan utálnak. Majd kinövik.
Az elõször a külsõdön is látszódjon és persze az is jó, ha valamit iskolán kívül csinálsz és megtudják...
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem tõlük ilyeneket hogy szoktak-e verekedni meg hogy mitõl félnek, szóval hülyeségeket. de szerintem ez a két leghülyébb kérdés amit krédeztem, ez a kettõ. ti mit szóltok ezekhez?

Az mire utal, ha valakinek olyan a lakása, mint ha nem is ott élne?

Tök csupasz, üres, koszos, látszik hogy egyáltalán nem érdekli hova jár haza. Van egy ágy egy asztal meg két szék, kb ennyi. Mintha csak becuccolt volna pár hétre, pedig 10 éve ott lakik. Mit mond ez el egy emberről?

Legjobb válasz: Általában a környezet, a lakás a személyiséget tükrözi, vagy olyan lelkiállapotra utal, amit épp átél az illetõ. Ezért van sokszor az, hogy a depressziós emberek lakása egy merõ kupleráj, nem foglalkoznak a környezetükkel, és persze önmagukkal sem. Az üresség, kietlenség mögött is húzódhat valamilyen lelki dolog, probléma. Esetleg ellenzi a fogyasztói társadalom egyre erõteljesebb nyomását, és tudatosan él így. Nézd meg ezt a filmet: Harcosok klubja

Általában a környezet, a lakás a személyiséget tükrözi, vagy olyan lelkiállapotra utal, amit épp átél az illetõ. Ezért van sokszor az, hogy a depressziós emberek lakása egy merõ kupleráj, nem foglalkoznak a környezetükkel, és persze önmagukkal sem. Az üresség, kietlenség mögött is húzódhat valamilyen lelki dolog, probléma. Esetleg ellenzi a fogyasztói társadalom egyre erõteljesebb nyomását, és tudatosan él így. Nézd meg ezt a filmet: Harcosok klubja
A kérdező hozzászólása: Egyébként úgy tûnik, mint ha teljesen rendben lenne. Jó, elég bulizós életet él, fõleg korához képest, de kiegyensúlyozottnak tûnik, mindig vidám, jókedvû és jól alszik. :) De a lakásától sokkot kaptam. Láttam a filmet.
Igénytelen a környezetére és/vagy lusta a házimunkához.
Nem mindenki pakolja tele a lakását sosem használt ostobaságokkal és dísztárgyakkal. Az ágyat, az asztalt, meg a széket rendszeresen használja, amire meg nincs szüksége az embernek, arra NINCS szüksége.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy csak én bonyolítom túl, és ennyire egyszerû. :) Amúgy egyáltalán nem igénytelen, sõt.
Nekem pont a szomszéd lakásban ven egy ilyen lakás és egy idõsebb hölgy lakik benne, évente 1-2 alkalommal pár napot, szintén 10 éve. Az a lakás eddig romokban hevert, minden koszos-poros volt, még a vízcsövek is valamiért szét voltak menve, s a régi parkett félig felszedve :) ). A hölgy évek óta külföldön dolgozik, s most volt egy nagyobb felújítás, mert állítólag közben a fia sem tudta elviselni már maga mellett külföldön :P.
A kérdező hozzászólása: Hát õ életvitelszerûen ott lakik, nem csak idõnként.
A kérdező hozzászólása: Az az infó kimaradt, hogy õ mûvész. Egyébként megjegyeztem neki az észrevételemet a lakásáról, erre a hétvégén átrendezte. :) Annyira azért nem volt koszos, hogy igénytelennek mondjam, csak annyi látszott, hogy mondjuk néhány hete nem volt kitakarítva, szóval az annyira nem volt gáz.

Nem bírok a 15 éves lányommal. Semmit se csinálok jól, visszafelesel, nem jól főzök, nem csinál rendet utálja az új barátomat és ez nem elég a másik két testvérét is utálja senkivel sem jön ki. Ez csak a kamaszkor?

Az iskolában sem tanul bukásra ál. bezzeg a buli az menne ja és azt is tudja mikor milyen ruhát kellene neki vásárolni.Egysze?en nem ismerek rá a szemetet az ágya mögé teszi a koszos ruháit is találtam már itt meg a tiszta ruhák között a szekrényben. Most behúztam a féket nincs m?köröm sem. Ha valaki tud tanácsot adni vagy ugyan ilyen cip?ben van jó lenne ha írna mindig jól esik megbeszélni valakivel . Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem a fiam csinálta ezt sokáig. Új pár kérdés. Egyszerûen úgy érzi elárultad. Lázadozik a maga módján. Egyetlen hatásos módszer van erre. A szeretet, és a türelem. A rengeteg beszélgetés, és a következetesség. Ha büntetsz mindig magyarázd el hogy miért. Ne kiabálj vele akkor se, ha a hajad már égnek áll. /ez a legnehezebb/ Halkan higgadtan mond el a miérteket, adj neki magyarázatokat. Egyszerûen nyisd ki, ismerd meg az érzéseit. A fiamnál észrevettem, hogy nagyon sok dologban az apjától kapott infót vette alapul, és nem látott tisztán ezáltal különbözõ szituációkat. Beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés. Szerezd vissza a bizalmát, és ne csak a kamasz korra fogd a történteket. Hátrányba érzi magát a lányod, úgy érezheti nem áll mellette senki. Se az új pár, se a tesók.

Nekem a fiam csinálta ezt sokáig. Új pár kérdés. Egyszerûen úgy érzi elárultad. Lázadozik a maga módján. Egyetlen hatásos módszer van erre. A szeretet, és a türelem. A rengeteg beszélgetés, és a következetesség. Ha büntetsz mindig magyarázd el hogy miért. Ne kiabálj vele akkor se, ha a hajad már égnek áll. /ez a legnehezebb/ Halkan higgadtan mond el a miérteket, adj neki magyarázatokat. Egyszerûen nyisd ki, ismerd meg az érzéseit. A fiamnál észrevettem, hogy nagyon sok dologban az apjától kapott infót vette alapul, és nem látott tisztán ezáltal különbözõ szituációkat. Beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés. Szerezd vissza a bizalmát, és ne csak a kamasz korra fogd a történteket. Hátrányba érzi magát a lányod, úgy érezheti nem áll mellette senki. Se az új pár, se a tesók.
Ez bizony már kemény tini kor. Ebben a kroban már nevelni nem tudsz ahhoz már túl késö, a nevelés alapjait 11 éves korig kapja meg egy gyermek, innetöl a meglévö nevelésedet tudod elöhozni. Mindenképpen nagyon nagyon következetesnek kell lenned és határokat húzni nagyon keményen, és ezeket betartattni akármi is lesz. A határokat a lányoddal közölni kell, és folyamatosan figyelmeztetni rájuk, ha ezeket a határokat átlépi egyszerüen rögtön büntetni. Egy jó büntetés nem büntetés, hanem konzekvenzia. Pl ha elengeded valahova barátokkal és azt mondod hogy este 9-re legyen otthon, akor közlöd vele ha nem tartja ezt be legközelebb elkíséred és mész érte... Ennél nagyobb pánik nincs egy tininek. Anya elkísér???? Ha azt mondod neki, hogy nem mehetsz legközelebb akkor dacot fogsz szülni vele, de egy elkísérés sokkal nagyobb büntetés ilyen esetben és még dacot sem szül. Viszont erre figyelmeztetned kell minden alkalommal és ha 1x nem megy haza idöben legközelebb elkíséred... Bukásra áll.... hát ezzel már nem tudsz mit kezdeni, ezt most már nem tudod megbüntetni, mert nem gondolkodtál elöre. Ha most büntetnéd ez miatt, csak iszonyu ellentétet váltanál ki belöle. Egyszerüen ha van lehetöség pótvizsgára akkor kitüzni hogy ha a pótvizsgán nem megy át, akkor köv évtöl nincs új ruha, nincs buli, nincs fodrász stb... segíts neki felkészülni, rendszeresen ellenörizd, segíts neki egy tanulási tervet felállítani a nyárra, amivel eléri a továbbjutást. ha ezeket nem tartja be, akkor tudja mi lesz jövö tanévtöl... Ha nincs pótvizsga lehetöség akkor állítsatok fel jövöre egy tervet hogyan tud jobban tanulni, mik a feltételek és ha nem tartja be akkor mi lesz... Mindig elöre figyelmeztesd, és csak utánna büntesd. Büntetés soha ne legyen felindulásból, tudjon elöre róla vagy is ö maga érje el a büntetést.
A kérdező hozzászólása: Csak a mûkörömhöz annyit szólnék a félreértések miatt én csináltam mert amikor tanultam akkor még modellnek is hordtam magammal.
ugyanakkor 1-es sem ír hülyeséget, de szerintem az a következõ lépcsõfok. amikor azt mondja, anya, ne haragudj.
Szerintem pedig egy 15 éves ne bulizgasson még nyáron sem, max 1-2 koncert apukával vagy felnõtt megbízható testvérrel unokatestvérrel, 15 éves lánykának semmi keresnivalója bulikban
Igazából nekem is volt ilyen gondom anyukámmal és én azt vártam el tõle, hogy beszéljen velem. Üljünk le és csak úgy anya-lánya beszélgetés. A bulizással kapcsolatban pedig én sem járok, mert nem érezném magam olyan jól, de ez az én véleményem. 16/L
na ez ismerõs csak épp én csinálom ezt .... hu ez ilyen szörnyû lenne ... ??? pedig én ezt inkább lustaságbol csinálom aruhákat és a szemetet illetõen ......egyépkéntez tipikus kamaszkor mindenki.ezt csinálja azt nem tudom miért de vaalami viruskénnt hat a kamaszokra de mint minden betegséget kihever az ember ...

Mit tegyek? Az apám utál, én is utálom őt.

14 éves fiú vagyok, és nem éppen rózsás a kapcsolatom az apámmal.Folyton leszól mindenért, azért, amért már számtalanszor is.még régen elhagytam a fél pár converse cip?met(ami valszínüleg egyik családtagomnál van), és szinte minden héten elkezd emiatt velem zsörtöl?dni, és kiabálni(amúgy a cip?t a nagymamámtól kaptam úgyhogy sztem max ? lehetne kiakadva).vettünk nekem egy samsung corby-t (aminek a felét én fizettem ráadásul), anyukámnak szóltam hogy varrjon hozzátokot, le is rajzoltam h milyet, az anyag is meg van hozzá, de azért is lebaszott, hogy miért nincs tokban, és hogy ? nem fog nekem újat venni ha tönkremegy. pár hete már elköltöztem egy pár napra a nagyihoz, de nem volt semmi hatása. írtam neki el?tte levelet, mindent megcsináltam miel?tt elmentem, szóval nem hagyta magam után kupit(kiporszívóztam a lakást, szendvicset csináltam neki másnapre stb...). akkor utána egy pár napig ne is csinálta de utána mintha mi sem történt volna. már azt tervezem, hogy összepakolom mindenemet, és végleg elmegyek itthonról. mit csináljak? a beszélgetéssel már próbálkoztam, de nem megyek vele semmire.mit csináljak??? segítsetek!

Legjobb válasz: akkor szervezzetek valami közös programot amin eggyütlehettekk és többet legyeteke együtt. beszélgess többet vele.

akkor szervezzetek valami közös programot amin eggyütlehettekk és többet legyeteke együtt. beszélgess többet vele.
én is így vagyok mint te... csak én 17/L vagyok. apámmal vagyunk rosszba. Folyton b.szogat mindenért és túl komolyan veszi a 'nevelést'... nincs más megoldás, mint vita nélkül megbeszélni, felnõtt módjára! a problémákat... tudom, hogy talán 14évesen annyira nem könnyû felnõtt módjára beszélgetni, elhiheted, néha 17 évesen sem:) apámmal meg fõleg nem, mert elõhoz mindig valami régi sérelmet, ami pedig a jó vita elsõszámú gyilkosa. Erre figyeljetek oda, hogy régi sebeket ne piszkáljatok. Ha õ csinálja, engedd el a füled mellett, te meg ne csináld. Én már azzal nyugtatom magam, hogy talán pár év és kiszabadulok innen... KITARTÁS :)
na jó bocsi. elsõ vagyok. hát szerintem üljetek le és beszéljétek meg mond el neki mit érzel és hogy ez milyen rosszul esik neked
szeresd meg.
demost egy olyan cipõn öszeveszett veled enyire amit nem is õ vett és már ki is nõtted?:O és amugy mióta ilyen veled?
A kérdező hozzászólása: fél éve, de nem csak a cipõ miatt, ez csak egy példa, hanem 1000000 másik piti dolog miatt, amik említést sem méltatnak
hát mennyetek el pszihológushoz.. itt már egy egyszerü ember nem tud segiteni:|
A kérdező hozzászólása: erre már én is gondoltam
A kérdező hozzászólása: de azért még lécci írjatok
Nálunk annyival jobb a helyzet h nem élnek együtt anyuék, sajnos alkalmazkodni kell:( Apámnak két éve könyörgök h változzon, de egyre rosszabb :S Múltkor kérdeztem tõle h barátom(nevén mondtam) is jöhet-e velünk nyaralni erre megkérdezte tõlem h az meg ki .... pedig be lett neki mutatva!
Jaj már 14 évesen engem is lehordott , meg kicsiként is hogy nem tudom bekötni a cipõm , meg hogy miért ülve kötöm be , türelmetlen egy apád van, ahogy nekem is. De amint nõ az izmod , büszke lesz rád. Legalábbis ez egy ilyen férfi típus. 14 éves vagy , várj még pár évet aztán írd ki ezt a kérdést.
Én is utálom az apámat, tudom milyen érzés, amikor a semmiért vagy [email protected] Miért nem költözöl végleg a nagymamádhoz? Akkor nem kellene mindig õt hallgatnod.
Változtatni apukád természetén nem fogsz tudni. Úgy látszik nincs az a jó, amit te a családban el tudsz követni (apud szerint). Pedig büszke lehet rád a sokoldalúságod miatt, és még szendvicset is készítesz neki. Nem lehetsz egy nagyon rossz ember. Ne emészd magad a viselkedése miatt. Te érezd magad különbnek és viselkedj is úgy. Ne rágódj miatta, magadnak ártasz. Tudod egyik füleden be a másikon ki.
A kérdező hozzászólása: utolsónak:igaz, amúgy már lassan nem is tudom, hogy miért basz le, mert nem is fighyelek oda rá.
A kérdező hozzászólása: én már szóltam anyának, szerintem õ beszélt is vele, de semmi.SEMMI...ugyanaz a téma az a rohadt cipõ(ami már kicsi is ráadásul) meg még egy csomó semmiség.
ja tényleg bocsi. leis irtad(= hátnehéz eset. anyukád nemtudna apukádon változtatni vagy esetleg 3-an elbeszélgetni?
A kérdező hozzászólása: hát ez nem egy kielégítõ válasz
A kérdező hozzászólása: már nem tudom szeretni. egyszerûen nem megy. utálom ha rá gondolok elmegy a hangulatom, és gyûlöletet érzek
A kérdező hozzászólása: már próbáltam, de szarik a fejemre, mintha mi sem történt volna
A kérdező hozzászólása: állandóan felkapja a vizet és lebasz a semmiért azt mondja h sosem volt rám büszke és semmirekellõ vagyok. pedig jó tanuló vagyok, és játszok hangszeren, ami elég jól megy, szóval nem tudom hogy miért nem lehet rám büszke
van testvéred?? akikhez esetleg közelebb áll?
A kérdező hozzászólása: persz van az anyukám, és a húgom(3éves)
és te hányéves vagy?? nemed?? és a hugoddal hogyviselkedik??
beszélj vele , mondd meg neki hogy rosszul esik ez neked , és beszélj anyukáddal is ja és 14 évesen még ne költözz el, ráérsz 18 után
A kérdező hozzászólása: de egyszerûen nem bírom tovább beiratom magam talán egy kollégumba, ahol nem kell az elvörösödött pofáját látnom(am nem ver, meg nem alkoholista)
A kérdező hozzászólása: 14/f vagyok, a húgommal normálisan viselkedik, hiszen csak 3 éves, bár néha amikor hisztizik, akkor ordibál vele)
szia én egy 13 éves lány vagyok megértelek az én apám is pontosan ijen fojton kiabál morog képes 1 honapal elöti dolgokat felhozni és azért leszidni még ha ici pici dolog is volt aztán akora dolgot csinálni mintha ez lene a világ vége komojan mondom néha azt érzem mintha direkt várná hogy mikór csinálok valamit hogy végre letugyon szidni én is azt gondoltam hogy át jövök a nagymamámra és meg is tetem és most szépen lasan át hozom a ruháimat is a játékaimat is úgy hogy ne vegye észre tudom hogy ez nem a legjobb megoldás de már a nagymamám is egyet ért velem remélem tutam segíteni

Hozzátáplálás. Más is ilyen pocsékul halad? Már lassan 7 hónapos a babám, de sehol sem tartunk, nem szert kanállal enni, utálja a nem édes izeket, a husosakat az üvegeset is, meg azt is amit én főzök.

Legjobb válasz: Próbáld ki,hogy együtt egyen veletek az asztalnál. Adj neki darabos ételeket is. Adj az õ kezébe is egy kanalat, a másikkal etesd te. Ha nem eszi meg az ebédet,vidd el az asztaltól,és uzsonnáig ne kapjon semmit. Nem baj,ha éhes marad,hamar megtanulja,hogy egyen. Édeset pedig minél kevesebbet kapjon,mert nem jó neki.

Próbáld ki, hogy együtt egyen veletek az asztalnál. Adj neki darabos ételeket is. Adj az õ kezébe is egy kanalat, a másikkal etesd te. Ha nem eszi meg az ebédet, vidd el az asztaltól, és uzsonnáig ne kapjon semmit. Nem baj, ha éhes marad, hamar megtanulja, hogy egyen. Édeset pedig minél kevesebbet kapjon, mert nem jó neki.
A kérdező hozzászólása: Darabosat?Ne viccelj.Öklõdik tõle, azt esélyem nincs megetetni vele!Tol ki mindent a nyelvével, 4 szer kap tápszert, és 1-2 ször rendes kaját.Édeset ugy értettem hogy gyümölcsök, üveges bébiételek-de leginkább az édes izek.Ma fõztem neki répa-krumpli-husit, utálta!:-(
Ne aggódj, javulni fog a helyzet. Az én kisfiam 8-9 hónapos koráig mindent kiköpött, ami nem anyatej volt. Aztán akkor elkezdett enni. Most 15 hónapos egyáltalán nem válogat, megeszik mindent, amit elérakok, a kelkáposztát és a spenótot is.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez nem csak az anyatejesekkel szokott igy lenni?Mert olyan 1-2 hónapja elkezdte magát leválasztani is, és mostanra eljutottunk oda hogy a cici sem kell, már csak tápszerezünk.
Nem hinném, hogy csak az anyatejes babákkal lenne így. Állítólag minden gyerekben benne van az "újfóbia", hogy idegenkedik a nem ismert dolgoktól, például a nem ismert ízektõl. Szerintem türelem, menni fog minden!
elõször is ne etesd szilárd kajával, azaz fõzelékkel, ha nagyon éhes, mert nem lesz türelme kanalazni. igenis adhatsz neki rágcsálni valót közben, fõleg, ha már van foga. remekül megtanulnak kenyérhéjjal, bulátával rágni. ha a gyümölcsös kajákat szereti, akkor kapjon azokat, az alma remekül megy sokmindenhez, így adhatod céklával, krumplival, répával. azzal ne törödj, hogy te magad meg nem ennéd, náluk ez még nem igen számít, így akár tehetsz mindenhez egy kis banánt is. a kanállal evés unalmas lehet egy babának, fõleg, ha olyan örökmozgó. foglald le játékkal, rágcsálni valóval, és közben etesd kanállal.
Ne idegeskedj emiatt! Az én fiam 1 éves koráig öklendezett a darabos kajától! Szépen lassan késõbb hozzászokott. Énni is nehezen evett eleinte, én mindig elvontam a figyelmét. Énekeltem, mondókáztam. Ez nagyon tetszett neki, észre se vette, már meg is evett mindent.
A kérdező hozzászólása: Foga még egy sics, és nagyon szorulásos, alma banán sajnos csak ritkán jöhet szóba.Köszi

Az egyik tanár a suliból (szerintem) nem is szeret de nem is útál! Szerintetek mit tegyek hogy megszeressen (és az eggyik kedvence legyek) (nõrõl van szó)?

Legjobb válasz: Próbálj meg kedves lenni,jelentkezni ha tudod a választ és a jó jegyekkel is lehet.Nekem bejött ez a technika

Próbálj meg kedves lenni, jelentkezni ha tudod a választ és a jó jegyekkel is lehet.Nekem bejött ez a technika
Attól függ milyen a tanár. Lehet, hogy az állandóan jelentkezõs (stb.) dolog bejön nála, de van akinek az jön be, ha mindig minden feladatot megcsinálsz, tanulsz, a dogáid ötösek, ha feleltet mindig 5-öst kapsz, DE nem jelentkezel magadtól sem felelni, sem ha kérdez valamit, hanem csak szépen ülsz csöndben a helyeden. Ha felszólít akkor persze tudod a választ. Mindig mosolyogj rá órán, ha éppen rád néz, mosolyogj rá, és ha a folyosón találkoztok akkor is mosolyogva köszönj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Éneket tanít!
Kérdezõ, mintha csak magamat hallanám :D Mit tanít az a tanár? Nekünk is van 1 aki szemétkedik egy barátnõmmel és én visszaszóltam neki, de megfenyegetett. Ha jó akarsz lenni: Mindig akarj felelni, tanuld meg rendesen tökéletesen az anyagot, keress plusszban dolgokat, amiket bevihetsz az órájára. Nekem ez volt a helyzet, és már imád szinte. Nekünk is voltak olyan problémák, csak ott mi mentünk panaszkodni rá, meg kitaláltunk is dolgokat, hogy eszik az órán, és majdnem kirúgták :D nekem elhihetek, hogy ezekkel a módszerekkel hamar kedvence lehetsz. (Tapasztalatból beszélek) 14/L
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok senkinek benyalni! Akkor elmondom a teljes igazságot: A tanár az olyan hogy a gyerekeket fikázza meg azoknak a szüleit pl.: az én szüleimre azt mondta hogy h*lyék mert hogy csak 8 általánosuk van(mikor ez nem igaz) és senki se szereti a suliból (gyerekek szülõk vegyesen) mert ilyeneket csinál és mindig kiválaszt egy két gyereket aki akármit csinál megszór egyesekkel és beírásokkal ja és az igazgatónõt is ellenünk uszítja! Mi akármit mondunk az igazgató nõnek nem hisz nekünk mert a tanár benyalta magát nála és akár mit mond a tanár mindig elhiszi az igazgatónõ! Már nem egyszer bejött az óránk ra hogy milyen a magatartásunk stb. és elkezdett kiabálni mindenfélérõl és egy dolgozatot is íratott velünk és azt se tudtuk hogy "ki fia borja" mert a tanár nem mondott el nekünk semmit! Egész órán kiabál velünk a tanár! Ezért akarok neki"jó lenni" hogy ne mondjon hazugságokat az igazgatónõnek és hogy ne adjon egyeseket(igaz még nem szemelt ki engem de kitudja hogy mikor fog)! Gondoltam ha megfelelek nála akkor én leszek a "szíve csücske" és nem lesznek nekem ilyen gondjaim sõt még az igazgatónõnél is jókat mond rólam! Igaz hogy csúnyákat mondott a szüleimrõl meg rólam is de én nem vagyok olyan hogy ezekért felhúzzam magamat vagy megsértõdjek!! Én nyugodt fejjel szoktam gondolkodni és ha vissza válaszoltam volna neki akkor meg vitt volna az igazgatóhoz és megszórt volna egyessel meg beírással! Ha anyumék meg bementek volna akkor meg szintén rám szált volna de még ennél is durvábban! Mert az egyik osztálytársamat már rég kiszemelte bement az osztálytársam anyukája és meg is bukott a lány félévkor! Most már értitek hogy miért akarok nála "be vágódni" ?
Ne akarj már mindenkinek benyalni. Én se a kérdésre válaszoltam. Jöhet a lepontozás.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nem ez volt a kérdésem! Létszi csak arra válaszoljatok amit kérdezek!! Köszi
Miért lenne fontos hogy megszeressen? Szerintem ne a tanárral próbáld megszerettetni magad, hanem a tantárgyat szeresd meg amit tanít. Ha tanár lennék, biztos zavarna eléggé ha így "nyaliznának" a diákok.
A kérdező hozzászólása: Én szerintem mindig kedves vagyok vele és mindig kérek pluszba szorgalmi feladatott amit mindig rendesen meg is csináltam! Rendesen hordom a felszerelésemet!
Na bevált amit tanácsoltam. Egyébként, a ki nekünk tanította a zenét, az nagyon kedves. Õ a legjobb. A többi fel se mérhetõ vele. Ha jól tudsz énekelni az is beválhat :D

Srácok! Miért van az, hogy a leggázabb, legalja pasik akik kb. senkinek se kellenek (és akiket más srácok is utálnak) sokkal jobban tepernek, nyomulnak a jó nőkre?

Miel?tt bárki kígyót-békát kiabálna rám, elmondom, együtt vagyok valakivel. Jó n?nek számítok, szépnek, csinosnak, és nagyon-nagyon zavar hogy akár társaságban, akár suliban vagy szórakozóhelyen olyanok próbálkoznak nálam néha, akik nem tudom hogy képzelik hogy van esélyük (hisz talán még átlagos n?k is viszolyognának t?lük, nemhogy én). Nemhogy küls?re nagyon nem néznek ki jól, bels?re is gázak, olyan idétlenek, agyatlanok, igazi kriplik, idegesít?ek (az ilyeneket normális, jófej srácok is kiutálják, egyikük akir?l szó van még a srác ismer?seimet is idegesíti). Nem tudják magukról milyen nyomorékok küls?re és bels?re? (Van köztük ilyen tipikus, kiálló fogú, vastagszemüveg keretes, bamba arckifejezés? nyomorék). Ráadásul rájuk se hederítek, semmi érdekl?dést nem mutatok, így is rám vannak akaszkodva, megállás nélkül bámulnak akárhova megyek vagy mással beszélgetek, arra fordítja a fejét ahova én megyek vagy nézek, ha csak egy pillanatra rá nézek vagy udvarias vagyok már azt hiszi nyert ügye van és biztos bejön nekem. :O Hiába tudják ill. mondom meg nekik van barátom és tegyük fel láttak is vele el?z?leg mintha nem érdekelné ?ket. Már nem tudom mit csináljak némelyikkel mert már mindennel próbálkoztam, el?ször udvariasan majd közönnyel, lekezeléssel, flegmasággal, kiabáltam is, rácsaptam.. Van amelyik írogat hogy el akar hívni erre meg arra és hiába válaszolom hogy nem akkor is kitartó. Nem értem miért sokkal de sokkal rámen?sebbek mint a náluk jóval jobban kinéz?, intelligensebb pasik (legalábbis akikkel találkoztam). Emlékszem volt id? amikor nem volt önbizalmam, nem tartottam jó n?nek magam és úgy gondoltam nekem nincs esélyem a nekem tetsz? srácoknál és nemhogy nem mertem volna nyomulni rájuk, rájuk se mertem volna nézni. De ezek?? Nem értem.

Legjobb válasz: Mert ezeknek a legalja népségnek nincs önbecsülése, viszont önkritikája az van rendesen. Tudják, érzik, az agyuk felfogta,hogy az égvilágon semmi vesztenivalójuk nekik nincs. Mert már szokott számukra az elutasítás, meg mert nincs önbecsülésük semennyire sem, így az nem is sérülhet. Egy olyan fickó, aki éveket dolgozott azért,hogy jó imázsa legyen, havi közel 100 ezret költ menõ ruhákra, rendszeresen ápolja magát, azért annak van egy képe magáról,hogy elég sokat tett azért hogy ilyenné vált. Van önbecsülése, megküzdött érte rendesen. Na egy ilyen azért nem annyira kockáztat mindenféle bizonytalan gehci nõ miatt, hogy ha elutasítja, akkor máris csorbát szenved az önképe, és megint olyan értéktelen szarnak fogja érezni magát mint ahonnan kiindult. Ezért egy ilyen fickó az csak a tuti tippre, tuti jelzésekre mozdul rá inkább, és nem fog mindenféle kamikaze akciókba belemenni, hogy leszarja ha rommáalázzák õt, csak mindenáron a punci punci punci ha beledöglik is, egyszer 1000 milliomodik alkalom utánmajdcsakösszejön alapon. Van akinek ez a stratégia nem fér bele!!

Tapasztalat nekem is:) méghozzá munkahelyen.Hol ott tudja némelyik milyen kinézetû pasim van, mégis dicsérnek hol szemtelenkedve hol udvariasan.munka után egy kávé?meg hasonló szövegek:) rajtam meg a hideg futkos viszont kint a folyosón elmegy 1-2 úgymond egyszerû kinézetû hölgy/akkor így mondom/akkor csapatosan megy a hurrogás fúú hogy néz ki, menj máá s egyéb negatív jelzõk aminek én is fültanúja voltam, nem bírtam hallgatni evvel megvédve a kolléganõt akivel addig egy szót nem váltottam s beszóltam a nyakkendõs 50kilós gunár nyakú verébnek: gézuka néztél már tükõrbe amúgy?:D mert van rajtad némi renoválni való majd akkor ugass be a csajoknak ha fél adoniszként fogsz kinézni ami nálad soha nem fog eljönni, addig meg elégedj meg a látvánnyal meg az amerikai barátnõddel otthon akit úgy hívnak hogy, , kézi, , .A csávó meg a haverok egybõl bedugultak:) szóval némelyik férfi értékrendje nagyon más dimenzióba van amit idõvel maximum egy jó kocsival meg sok pénzzel kompenzálhatnak, de még így is kérdéses hogy lesz e nõ aki szóba áll velük.:) s ezt minden gonoszság nélkül mondom. tényleg szörnyû irritálóak tudnak lenni pláne napi 8 órába:(
Mert ezeknek a legalja népségnek nincs önbecsülése, viszont önkritikája az van rendesen. Tudják, érzik, az agyuk felfogta, hogy az égvilágon semmi vesztenivalójuk nekik nincs. Mert már szokott számukra az elutasítás, meg mert nincs önbecsülésük semennyire sem, így az nem is sérülhet. Egy olyan fickó, aki éveket dolgozott azért, hogy jó imázsa legyen, havi közel 100 ezret költ menõ ruhákra, rendszeresen ápolja magát, azért annak van egy képe magáról, hogy elég sokat tett azért hogy ilyenné vált. Van önbecsülése, megküzdött érte rendesen. Na egy ilyen azért nem annyira kockáztat mindenféle bizonytalan gehci nõ miatt, hogy ha elutasítja, akkor máris csorbát szenved az önképe, és megint olyan értéktelen szarnak fogja érezni magát mint ahonnan kiindult. Ezért egy ilyen fickó az csak a tuti tippre, tuti jelzésekre mozdul rá inkább, és nem fog mindenféle kamikaze akciókba belemenni, hogy leszarja ha rommáalázzák õt, csak mindenáron a punci punci punci ha beledöglik is, egyszer 1000 milliomodik alkalom utánmajdcsakösszejön alapon. Van akinek ez a stratégia nem fér bele!!
én azért nem képedek el rajta, mert mindenkinek meg lehetnek olyan igényei amilyeneket akar... hisz mindenkinek meg van, ha neki nem tetszik nem tetszik...az meg, hogy leírta, úgy írja le ahogy akarja, egy ember a rengeteg közül aki anonym, szíve joga van bárhogyan is beszélni, ha más is megteheti....neki nem a bénákkal van baja, hanem azzal, hogy ráakadnak és nem bírja õket levakarni, ami roppant zavaró tud lenni, és tolakodó... a külsõért pedig lehet tenni, attól, hogy még valaki nem szép, lehet igényesnek lenni....
A kérdező hozzászólása: #16, szerintem nem olvastál elég figyelmesen ill. félreértettél. Nincs bajom a ronda pasikkal ha normálisak, szerettem olyasvalakit is aki nem volt annyira elõnyös külsejû mert nagyon okos, mûvelt és magabiztos pasi volt. De akikrõl beszéltem azok nyomorékok, vagyis idétlenek és retardak, nulla önkritikával. Nem a külsejük a legnagyobb gondom, hanem a pofátlanságuk, stílusuk. Pont arról írtam hogy nekem nem kell Brad Pitt szintû (nem is tetszik csak példának mondtam), ennyire nem nagyok az igényeim, nem ez a legfontosabb és mert szerintem nem a legmegbízhatóbbak. Az zavar hogy olyanok nyomulnak rám pofátlanul, akik nemhogy külsõleg de minden másban is alattam vannak (ez nem jelenti azt hogy magas lóról beszélnék vagy beképzelt lennék, ha ott lennél és látnád értenéd), iskolázottságban, mûveltségben, sokat képzelnek magukról a nagy semmire. Udvarlás és zaklatás között elég óriási különbség van. Nem zavar ha udvarolnak, mindenkinek jól esik, de egy bizonyos ponton túl nem megyek, nem csalom meg azt akivel együtt vagyok. Az képmutató aki azt mondja nem fogadja a bókokat, nem incselkedik kicsit (fõleg ha párunk nincs is ott, nyilván nem elõtte). Viszont a pitizést, állandó irkálást akkor is ha elutasítottam csomószor az illetõt, azt hogy a nyomomban van, azt nem bírom, irritál.
a 16-os vagyok. Nos valóba nem ismerlek, de viszont ha ismétlem ha beleillesz a mai sztereotípiába akkor ha nem lenne pasid se adnál esélyt a kevésbé jó genetikával rendelkezõknek. De igaz a ronda ember is lehet bunkó paraszt, ezt aláírom, de én többségében a szép embereken láttam ezt a jelzõt.
A kérdező hozzászólása: #16-os, megint nem olvastál el rendesen, írtam szerettem olyasvalakit is aki nem volt annyira ideál külsõleg de voltak nagyon jó tulajdonságai. Akikrõl beszéltem belsõleg se tudnak ill. tudtak produkálni semmit, azon kívül hogy próbálkozzanak nem foglaltaknál.
Próbálkozz szingli csajnál aki érdeklõdik tipp ez azért elég súlyos :) ) viccesen hangzik. Olyan még a világon nem volt, hogy egy klassz, heyles, gyönyörû nekeem tetszõ nõ ne lett volna foglalt. Egyszerüen nem létezik. Mindig egy élelmesebb disznó már kimazsolázta ezeket elõttem. Fõleg azok, akik már tulvannak a tanulóéveken, és a gagyi szórakozóhelyeket nem látogatják, mert irritáló a közeg. Tehát a szingli és érdeklõdõ lányok, azok az outlet kategoria, akik a kutyának nem kellettek, és engem sem fognak meg. Ráadásul még azok is elvárósak, hogy a pasas menjen oda hozzájuk, egyik nõ sem szokott túl sok jelet küldeni. Nem , nem csak nekem, hanem látom, hogy többnyire pasis közegben ha van egykét maca, totál zákózottak szoktak lenni, ez a gyakorlat. Még jelezni sem mernek, mert számukra már az is pofáraesés gyanús, ha nem jeleznek nekik vissza, már azt is kudarcnak fogják fel. Nulla, zéró esélyek vannak találni valakit. Egyszerüen mindenki foglalt.
A kérdező hozzászólása: #21-es, szerintem meg olyan nincs hogy ne akadna szép nõ aki ne lenne foglalt. Ismerkedni sem csak szórakozóhelyen lehet, sok mindenhol máshol is. Ismerek azért baráti társaságomban szép nõket akiknek nincs senkijük. De most szerinted akinek épp nincs senkije csajnak és szép szerinted a kutyának se kellett vagy hogy van ez? Pont hogy a nõknek nagyobb esélye van egyedül lenni, mert sokkal több nõ van mint pasi, több nõ él magányosan. A szép és okos nõknek nehezebb dolga van, a csúnyácska csajok sokkal elõbb találnak párt, olyanok akikrõl lehet azt gondolnád a kutyát se érdeklik. Hogy miért? A szép és okos nõktõl jobban tartanak, mivel fél azt gondolják biztos nagyok az igényei, ha még okos is akkor beszélgetni is kell vele. Viszont egy csúnyácska nõnek alacsonyabb elvárásai vannak, ragaszkodni fog szinte az elsõ pasihoz aki érdeklõdést mutat iránta és máris hozzá megy (összes ilyen volt osztálytársnõm férjnél van, gyorsan elkeltek). Képzeld, én pont azt hallom és olvasom itt is hogy a csajok hiába küldenek jeleket, a pasik még úgyse mernek vagy akarnak közeledni hanem elvárják a csajok kezdeményezzenek, de ez más téma.
azért mert ismered azt, hogy: boldogok a leli szegények? na most ezeknek a férfiaknak akiket leirtál, ezek szánalmasak, buták, az ilyen embereknek nincs önképük nincsenek tisztában vele ök mennyit értnek, hol a helyük a társadalomban kihez valoak...
A kérdező hozzászólása: Félrenyomtam, azt akartam írni hogy mivel szép félnek nagyok az igényei, pluszba okos attól is hogy beszélgetni is kell vele.
túlságosan sokat foglalkozol a külsõvel, a legtöbb embernek sokat számít a külsõ, de te az alapján belsõ tulajdonságokra asszociálsz, egyfajta negatív érzete van annak, ahogy a "csúnyákról" vélekedsz, olvastam, hogy a belsõvel is gond volt ezeknél a srácoknál de minden mondatod úgy kezdõdik, amikor errõl van szó, hogy "de nem elég, hogy csúnyák", ez sajnos nagyon ellenszenves
akár milyen intelligensen is próbálod megfogalmazni
Jó persze, én sem úgy értettem, hogy jelen pillanatban minden faszacsaj foglalt, és kizárt ügy, de én még életem során olyan nõt, aki faszacsaj szerintem, és szabad is lenne nem láttam. Mind egytõl egyig a palijaik kiséretében császkáltak, vagy iwiwen lehetett látni , hogy mennyire nagy a lamur, mert ugye mindekni nagyon szeret a párjával feszíteni ezeken a közösségi hulladék oldalaokn, hogy "figyejjjétekmá, itt a párom, nízzétek milyen boldog buldog vagyok, nekem milyen jó, ugyhogy kussvan!" kb ezt látod mindegyikrõl, szinte megközelíthetetlenek, vagy akárhol, ahol volna lehetõség alapból ismerkedni, ott is állandóan lepik a közege, a társai, kanja, barátai mint légy a szart.
A kérdező hozzászólása: 24#, szerintem szövegértési problémáid vannak. Írtam pár helyen hogy nem a külsõ alapján ítélek meg alapvetõen embereket. Nekem is számít a külsõ valamennyire a párválasztásban, de nem a legfontosabb. Nem szép emberek közt is vannak akiket sokra tartok, szeretek. Azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy akikrõl szó van és idegesítõek, nem a külsejük számomra a legnagyobb probléma hanem hogy mellette idétlenek is, retardáltak. Szó nincs arról hogy elõnytelen külsõhöz bármit társítanék, de tény, sokkal rosszabb, ha valaki nemhogy nem néz ki jól de mellette gyerekes is meg buta is.
Feltudtam fogni a mondani valóját az irományodnak, egyszerûen fogalmazva, nem viseled el h ha olyan emberek tepernek rád akiket te lenézel külsõség miatt. Másrészt szerintem feleannyira sem panaszkodnál ha mindegyik srác úgy nézne ki mint Brad Pitt. Viszont tényleg kellemetlen ha egy "pióca" rád tapad, de azt már hadd kérjem ki a ronda pasik nevében, hogy ne ilyen alpári stílusban beszélj róluk, ráadásul ilyen kib.szott magas lóról.Nincs veszteni valójuk ezeknek az embereknek? dehogy nincs, amit pedig el akarnak veszíteni az a magány, hiába írtad itt az erényeidet h az elején türelmes voltál, de már nem vagy az. Az számít h szereted a barátod és senki más. De ha jobban bele gondolok, szerintem téged csak az zavar h az udvarlóid nem jó képûek, ergo te akár meg is csalnád a barátod ha valami agyon baszott Mr.Jóképû beállítana. És innentõl drága barátom ez már képmutatás.
Elképedek az itt leírtakon, tényleg itt tart a világ?
A kérdező hozzászólása: Talán tipped is van hogyan lehetne õket elsõre vagy végleg lerázni?
A kérdező hozzászólása: Nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Mindenkinek amúgy joga van megmondani kit milyennek talál, másrészt a fiúk még sokkal kritikusabbak szoktak lenni a lányokkal mint fordítva. Senki nem mondta hogy az átlagosnak fiúknak ronda nõkkel kéne összejönniük, köztük én se mondtam. Példát mondtam hogy az hogy ezek a hiper gáz pasik rám hajtanak ak kb. olyan érzés mint mikor helyes vagy átlagos pasikra ronda nõk hajtanak. Szerintem mindenki vele egyen rangúval jöjjön össze. Ráadásul volt már átlagos barátom is, a pasik akikrõl meséltem ha átlagosak lennének akkor a külsejükkel nem lenne semmi baj, viszont a nagyobbik probléma velük az, hogy pofátlanok. Kettõnk közül nem én hisztizek szerintem :) ), na meg mint mondják az kiabál legjobban, akinek a háza ég, kedves 2. válaszoló. :D
Ebbõl a kérdésbõl látszik, hogy nem is tudod beleélni magad azoknak a fiúknak a helyzetébe. Csúnya pasi kinek kell? Senkinek. Viszont próbálkozni kell, mert próbálkozás nélkül aztán tényleg nem lesz semmi. De kivel próbálkozzanak, ha még a csúnya lányoknak is helyes pasik kellenek? Egyszerû a válasz, a szép lányoknál. Lényegében kockázat nélkül hozhat számukra nagy eredményt. Nincs benne kockázat, hiszen ha nem próbálkoznak szinte biztos nem lesz párjuk, ha próbálkoznak akkor se, de legalább egy minimális esély van. De nagyobb nyereség egy szép lányt meghódítani. Kb. mint valami küzdõsportban. Ha legyõzöl egy hozzád hasonló súlycsoportú ellenfelet, nem nagy dolog, de ha egy nálad jóval magasabb szinten játszó ellenfelet sikerül két vállra fektetned, akkor te vagy a király. :D Szóval ezért. (Mondjuk én nem próbálkoznék ezzel a stratégiával, mert tudom, hogy én viszont még a leggázabb, legalja pasiknál is lejjebb helyezkedem el az értéksorrendben a külsõm miatt.)
velem is mindig ez van és komolyan nem értem a dolgot. :-S nekem eddig úgy sikerült a legjobban kezelni, hogy nem figyeltem oda és lekoptak maguktól.
Mert senki nem az alapján választ, hogy "mi a szintje", hanem hogy ki tetszik neki. Lehet, hogy objektíve egy csúnya, kapafogú, bajszos lány lenne kb odaillõ pár az illetõ számára, de õ nem olyat akar. Azt meg senkinek nincs joga megmondani a másiknak, hogy mit akarhat, meg mit nem. Egy lehetõséged van, hogy mindent kihozz az életbõl, amit csak tudsz, és felesleges olyan dolgokra pazarolni ezt, amikre (akikre) nem is igazán vágysz. Ezeket a srácokat is lehet hogy elküldi 500 jó nõ, mielõtt valamelyikkel egymásra találnak, de azzal nagyobb élményt hozott az életébe, mint hogy leéljen egy nyomorult, semmilyen életet valakivel, akit épphogy csak elvisel, de se nem szeret, se nem kíván. Szóval, kedves kérdezõ, ezt a kellemetlenséget kénytelen leszel elviselni, bármilyen tragikus is :P
A kérdező hozzászólása: 8-as ilyet azért nem mondanék hogy mindenki megtalálja a párját mert ez nem igaz. Láttam olyat hogy valaki hiába igyekezett nem, az illetõt inkább sajnáltam. Én õszintén kívánom mindenki találja meg az igazit, de! Az olyanokat igenis rühellem aki nemhogy nem néz ki jól de egy s.ggfej, úgy akar magának jó mint akinél egy kézenfekvõ, egyértelmû és nálánál jóval jobb nõket is fikáz és akkor is nyomul ha nagyon jól tudja az illetõnek van barátja. Lehet magadat jó pasinak mondod de lehet egyáltalán nem vagy az csak beképzeled és ha az is lennél attól még lehet hogy nekem nagyon nem jönnél be. Ha meg így beszólsz valakinek anélkül hogy ismernéd meg se érdemled hogy legyen valakid.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki normálisan és nem indulatosan válaszolt, legalább valamennyire megérthetem. 4-es, persze hogy nem tudom beleélni magam, úgy értem abba a részébe nem tudom beleélni magam hogy ezek hogy képesek a végletekig elmenni, úgy értem szó szerint bármit megtenni és annyi megaláztatást elviselni és újra és újra próbálkozni.. Mint meséltem nagyon régen nekem se volt önbizalmam, nem tartottam jó nõnek magam, azt gondoltam se szép se csinos nem vagyok, semmi önbizalmam, 0 önbecsülésem volt mégse lettem volna képes és nem is voltam pofátlan. Tetszettek akkor is fiúk de oda menni nem mertem volna (van egy nem szép nõismerõsöm tudja magáról nem szép de pofátlan õ is), azon görcsöltem volna biztos nem jövök de, jobb nõt akarna és arra gondoltam ha egyszer is beégetne engem egy nekem tetszõ pasi akkor lelki beteg lennék egy életre és sose heverném ki. Akkoriban attól tartottam tényleg leégetne hogy én hogy képzelem hogy én pont neki bejönnék. Most meg ezzel hogy valamennyire kigyógyultam az önbizalomhiányomból, kikupálódtam, jó csajnak számítok, tetszem a pasiknak, van is valakim aki külsõre és belsõre is bejön.. Olyanok akaszkodnak rám néha akiknek tényleg fel kéne ismerniük hogy náluknál 100-szor vagy 1000-szer jobban kinézõ nõknél nincs esélyük, nemcsak a külsejük miatt. Tanult vagyok, komoly szellemi munkát végzek, ezek az említett fiúcskák retardak már bocs, ciki lenne velük mindenképp megjelenni. Én nem vagyok felszínes, nem szép emberekben is megláthatom a jót, van olyan srác haverom akirõl tudom nem valami helyes de kedvelem mert jófej, vicces, nem is mondok rá semmi rosszat gondolatban se mert nem akarnám bántani annyira bírom. Viszont akikrõl szó van bennük semmi jót nem tudok látni, belsõleg is egyaránt visszataszítóak, nagyképûek, buták, idegesítõek, nem mûveltek, képtelen vagyok megérteni hogy nincs bennük semmi férfiúi büszkeség, tartás és hogy képesek tényleg ennyi égést kibírni és csak azért is próbálkozni hónapok után is úgy hogy láttak engem egy náluknál 100-szor vagy 1000-szer jobb pasival (eleve undorító hogy olyanra hajtanak akirõl biztosra tudják van kapcsolata). Azért nekem is vannak igényeim, nem olyan nagyok, mindenkinek igenis joga van megválasztania milyet szeretne de azért van egy határ. Még ha jó nõnek is számítok és annak is tartom magam se kezdenék azért Brad Pit szintûvel, annyira azért nem viszem fel nem azért mert ne lenne esélyem de más fontos szempontjaim is vannak, a túl jó pasik általában nem megbízhatóak. Az nem igaz hogy minden csúnya lány helyes pasit akar. Ismerek olyan csúnyácska lányt aki igen, tudja nem szép de pofátlanul próbálkozik nálánál jobb pasiknál. Ismerek egy másik csúnya lányt aki szintén tudja magáról, nem akar magának helyes pasit mert szerinte azok beképzeltek lehetnek és neki általában hozzá hasonló pasijai szoktak lenni vagy legfeljebb nálánál kicsivel jobbak. Az utcán általában egymáshoz passzoló párokat szoktam látni, ritkán olyat hogy egyik sokkal jobb volt a másiknál. Érdekes hogyha egy nõnek igényei vannak és helyes pasit szeretne magának és jogosan mert jól néz ki szép akkor mindenféle otrombaságokat kiabálnak rá egyesek fõleg itt és veszekedést produkálnak, közben meg egyes legcsúnyább pasik a full jó nõkkel teli magazinjaikat bújják, nyálukat csorgatják a cicababákra az utcán meg plázákban más csinos de talán nem olyan k.rvás csajokat meg fikáznak mert nincs megmûtve a melle nem elég nagy vagy feszes vagy van egy-két kiló feleslege. Ez csak példa, de ha mi nõk ennyire megvetendõek vagyunk mert valamennyire igenis számít nekünk a külsõ hogy vonzó, helyes, izmos legyen a párunk (fõleg hogy azt hallom sok helyrõl a pasiknak sokkal jobban számít a külsõ mint a nõknek és a nõk általában jobban külön tudják választani, így egy csúnya de nem legcsúnyább mondjuk csúnyácska pasinak nagyobb esélye van szép barátnõt szerezni mint egy csúnya nõnek helyes pasit), akkor nektek pasiknak fõleg akik nem annyira elõnyös külsejûek, mit érdekel titeket hogy egy jó nõnek milyen pasik jönnek be vagy hogy ti esetleg nem jöttök be neki? Nem lehet hogy nektek is annyira számít a külsõ talán még jobban is? Ha ti elvárjátok hogy nekünk nõknek ne számítson annyira hogy nektek jusson jó nõ is, akkor tõletek is elvárható lenne hogy nektek se számítson és olyanokkal kellene akkor kezdjetek aki hozzátok illõ vagy nem olyan jó nõ hanem átlagos. Ezekbe a pasiknak akiket a kiírt kérdésemben meséltem egyik legjobban a pofátlanságuk zavar, idegesítõen levakarhatatlanok, ráadásul ott vannak rajtam kívül más lányok is, kevésbé jók, átlagosak, azoknál kicsit rosszabbak, miért nem velük kezdenek? Kezdenének akár átlagossal ne pedig a legjobbal, legdekoratívabbal akiknél szinte semmi esélyük sõt sértõnek érzi. Van egy sztorim egy csajról, egy rendes, kedves, szimpatikus csaj csak éppen nem szép, átlagos teljesen. Neten megismerkedett egy sráccal aki képeken elõnyösebb volt, élõben kiderült alacsonyabb mint a csaj és rettentõen ronda (nem láttam csak mesélték), megmondta a csajnak neki õ nem kell õ nem elég jó nõ majd ráhajtott a csaj egyik munkatársára aki egy bombanõ, magabiztos duzzadó önbizalommal és akiktõl a pasik általában félnek.. Úgy hogy ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: ''De nagyobb nyereség egy szép lányt meghódítani. Kb. mint valami küzdõsportban. Ha legyõzöl egy hozzád hasonló súlycsoportú ellenfelet, nem nagy dolog, de ha egy nálad jóval magasabb szinten játszó ellenfelet sikerül két vállra fektetned, akkor te vagy a király. :D'' Kedves 4. válaszoló, errõl még az jutott eszembe, hogy idáig értem hogy egy elõnytelen külsejû pasinak nagyobb dolog meghódítani egy nálánál jóval jobb nõt, viszont ha valaki küzdõsportban le akar gyõzni egy nálánál jóval jobb ellenfelet, felkészületlenség nélkül, edzés, magasabb szintre lépés nélkül akkor elég kicsi az esélye annak, hogy legyõzi, mondhatni veszett ügyért harcol, átvitt értelemben kész öngyilkosság. Ha a magasabb szinten levõ ellenfél egy ütéssel kiüti akkor a másiknak iszonyú égõ hogy kb. mintha egy óriás arrébb pöckölt vagy elfújt volna egy bogarat (Képletesen értem). Hasonló az a szituáció is mint mikor valaki elmegy állásinterjúra de se felkészültség, se szakértelem vagy fellépés, hozzáértés, mondhatni biztos bukás esélyével megy aztán csodálkozik miért nem hívják vissza. Vagy mikor valakinek semmi hangja vagy ritmus érzéke de x-edik alkalommal is égeti magát egy tehetségkutató mûsorban ahol abszolút semmi keresnivalója nincsen, a mentorok és nézõk jobban szégyellik magukat helyette. Meg különben is, ha tegyük fel valamelyik nagyon elõnytelen de idétlen, buta nyominak összejön valami csoda folytán egy nálánál jóval jobb nõvel, nem tart attól hogy majd késõbb elhagyja egy sokkal jobb pasiért? Az is eszembe jutott talán látták valakinek összejött egy nálánál jóval jobb nõvel és úgy gondolták talán nekik is sikerülhet. Nem mondom, én is láttam már pár ilyet, hogy a pasi nem egy adonisz a barátnõje meg szép és csinos, viszont az illetõ pasiról kiderült tud valamit, vagy volt pénze, vagy okos volt, vicces, egyénisége volt, stb.. Ezeknek a nyomiknak az nem jut eszébe valamit nekik is tudniuk kéne ha esélyt akarnak? Amúgy ezeknek a nem valami helyes pasiknak akinek mégis szép barátnõje volt, akiket ismertem nem kúsztak-csúsztak senki elõtt, normális, önbecsüléssel rendelkezõ pasik voltak, volt tartásuk, nem tapadtak senkire. Ismertem nem elõnyös emberek közt szimpatikusakat akik mily meglepõ, nem idegesítõek és nem pofátlanok, õket õszintén sajnáltam ha nem volt párjuk, semmi bajom nem volt velük emberileg. Számomra a nyomorék azt jelenti hogy nemcsak nagyon-nagyon ronda, hanem pofátlan, idétlen, tesze-tosza, lúzer, buta, fárasztó és tapadós. Az ilyen szánalmas, buta, tapadós nyomik nem ismerik ezt a mondást hogy ''ne fuss olyan szekér után amelyik nem vesz fel''? Innen üzenem azoknak akik ezt a stratégiát választják és szinte teljesen biztosan kamikaze akcióba kezdenek, veszett ügyért harcolnak, hogy a pofátlanság nekünk nem vonzó. Attól még hogy az százezredik lekoptatás után is ugyanúgy hajt nem fogunk tõle meghatódni, senki se szereti ismerõstõl vagy baráttól sem ha ráakaszkodik fõleg nem egy olyan pasitól akit taszítónak találunk. Az tökjó ha egy pasi kitartóan próbálkozik egy nõnél, de olyan nõnél aki érdeklõdik és a pasi nem csúszik hasra elõtte. Az szánalmas ha egy pasi olyan nõre tapad rá aki már legalább ezerszer megmondta hogy nem és elküldte a fenébe. Én még mindig azt mondom, az ember vizsgálja meg magát miért nem jön össze neki, hogy valszeg benne lehet valami hiba. A külsejében vagy a stílusában, és fogadja el ha tegyük fel nagyon-nagyon elõnytelen külsejû és semmi esélye a legjobb nõknél, akkor ne hajtson rá bombanõkre. Ha az illetõ párt szeretne igenis kezdjen hasonló szintûvel vagy átlagossal. Ismerek olyan párokat akik egymáshoz passzolnak, egyikük se szép ember de mégis szeretik egymást és látszik hogy boldogok. Ha annyira akarnak nõt próbálkozzanak olyannál aki örül ha valaki pasi szóba áll velük, ezek a pasik szitkozódnak legjobban ha egy szép nõnek nem õk hanem jó pasik kellenek de közben nekik se kellene olyan aki külsõleg velük egyenrangú. Vagy van még egy lehetõség, ha valaki elõnytelen pasi létére jó nõt akar, akkor tegyen is érte, de ne úgy hogy üldözi õket 0 eséllyel, hanem változzon meg. Hozza ki magából a legjobbat külsõre (sport, jobb öltözködés és frizura) és belsõre (nagyobb mûveltség, fárasztó helyett jó humor, magabiztosság), mert nem azt mondom hogy nem lehetséges de akkor tegyenek is érte. Még valami, könyörgöm, a pasiknak is legyen már tartása!! A szemünkben az olyan pasi akit elõször udvariasan utána egyre durvábban elküldtünk a fenébe az egyre szánalmasabb lesz, sajnálni való, az ilyen nekünk nem férfi. Lehet úgy is próbálkoznia egy pasinak hogy attól még nem alázkodik meg és nem pitizik, megvannak a módszerek, de ha semmi esély, semmi érdeklõdés a csajon és barátja is van, szálljanak le róla, próbálkozzanak szingli csajnál aki érdeklõdik is.
"hisz talán még átlagos nõk is viszolyognának tõlük, nemhogy én" itt hagytam abba az olvasást. fogalmam sincs, mit esznek rajtad a környezetedben élõ férfiak, mert egy beképzelt (és foglalt) P. vagy.
lassan egy hónapja írtad :) én megértelek, de tudod azért nagyon pasi megszeret egy nem túl szép csajt és nagyon sok szép csaj meg szeret nem túl szép pasit, de valljuk be ez az eset ritka. Ez nem egyszerû dolog, én is lány vagyok engem is hajkurásznak olyanok, hogy eszméletlen. Egy valamit viszont tanulj meg, hogy nem csak a bambák csorgatják a nyálukat hanem a vén lógós zacskójú öregek akik még undorítóbbak. Elhiszem, hogy felidegesít ne tudd meg, hogy hogy tudok szentségelni mikor a kiszemeltem szari* rám, aki meg full nem érdekel folyamatosan írogat. Ne legyél velük bunkó, hanem szépen koptatás nem kell velük foglalkozni nézz át rajtuk és ne vedd észre õket. Akik kevésbé jó genetikával megáldottak õk is kitudnák hozni magukból a jót és lehet belõlük jó nõ vag
vagy pasi :) valljuk be sok nõ pénz nélkül a föld alá is bújhatna, mert ocsmány :) pl: Paris Hilton
A kérdező hozzászólása: #26, lehet csak még nem találkoztál olyannal. :) ) Hallottam a pasik legjobban a buta de szép nõket szeretik mert ki is néz valahogy, nem kell vele beszélgetni és igényei sincsenek viszont lehet hosszútávon idegesítõ, viszont bármit be lehet neki adni elhiszi, az ilyenek is elkelnek könnyebben. Más része a pasiknak az átlagos de okos nõket szereti, mert ugyan szerényebb adottságai vannak de nincsenek nagy igényei és beszélgetni is lehet vele. Ott vannak az okos és szép nõk mint említettem, nekik nehezebb mert tisztában vannak az adottságaikkal, feljebb is viszik az igényeiket és öntudatosabbak is, nem hagyják magukat félrevezetni. Nem tudom, mit jelent az hogy ''faszacsaj'', de szerintem intelligencia függõ ki hogy kezeli a privát életét. A kifelé mutogatás szerintem felesleges és az illetõ vagy felvágni akar vele (felszínesség) vagy valamit ellensúlyoz vele. Szerintem a párkapcsolat magánügy, nem tartozik másra, akik igazán szeretik egymást azoknak nincs szüksége erre a bohóckodásra. Én sose bírtam azokat ismerõseim közt akik kiraktak több ezer közös fotót az aktuális pasijukkal a kép elnevezésekrõl nem is beszélve..Ennél az volt riasztóbb mikor nyilvánosan irkáltak egymásnak nyálas üziket amikor ez is csak rájuk tartozik és én nem vagyok kíváncsi rá, folytathatnák privátban is. Csak aztán nem kellemes ha hirtelen véget ér a ''lámúr''.. Nyitott szemmel kell járni mint írtam nemcsak szórakozóhelyeken. Bár ott is akadhatnak csajok egyedül, egy idõben én is jártam a szórakozóhelyeket barátnõkkel, nem egy helyre többre is elmentünk hogy megnézzük melyik milyen. Volt olyan hely ahol hasonlót tapasztaltam hogy minden pasival csaj jött, egy ideig barátnõmmel mulattam az idõt de utána szerencsére jöttek. :) ) És ne mindig a legfeltûnõbb, legcicomásabb, legmélyebben kivágott ruhájú hölgyikét vedd célba (talán rájuk értetted hogy ''faszacsaj''), hanem akik ugyan jól néznek ki de visszafogottabb stílusuk van.

Mit tegyek ha az anyja ismeretlenül is útál?

A párom anyja útál úgy hogy nem ismer egyszer találkoztunk és rögtön ítélkezett mert magasabb vagyok nála és id?sebb is.felköszöntöttem névnapján születés napján küldtem ajándékot karácsonyra mindíg mióta együtt vagyunk.Tervezzük az eljegyzést de ez így nem oké!Mit tegyek még?Hozzájuk nem mehetek... 22/L

Legjobb válasz: Szia!hát ahogy fogalmaztál a jövõre nézve anyóssal a kapcsolatod nem lesz oké.Elmondom neked,hogy ha össze költöztök számíthatsz a legrosszabbra,és ha a felesége is leszel a párodnak te leszel minden de jó asszony soha sem.Mindig majd ott árt ahol tud. Engem anyósom már az nap mikor párom bemutatót neki meg kaptam a kiosztást lehordott minden ok nélkül a sárga földig.Azóta a lavina egyre jobban zúdul lefelé,és egyre nagyobb a hó görgeteg.Született egy babánk most épp azon megy a vita be akar perelni.Én még egyszer ennek nem tenném ki utólag magam,ez ahogy mondani szokás nem élet így.Imádom párom emeltem áll,de õ is szenved,és ép azon vagyok anyósom a kisbabám életét ne keserítse meg.NAGYON VIGYÁZZ VELE PRÓBÁLJ MINDIG MEG TARTANI A 2 LÉPÉST,MERT HA NEM ÍGY TESZEL OTT FOG ÁRTANI,ÉS BELÉD RÚGNI AHOL NEKED LEGJOBBAN FÁJ.Egy elkeseredett anyuka vagyok:(

Szia!hát ahogy fogalmaztál a jövõre nézve anyóssal a kapcsolatod nem lesz oké.Elmondom neked, hogy ha össze költöztök számíthatsz a legrosszabbra, és ha a felesége is leszel a párodnak te leszel minden de jó asszony soha sem.Mindig majd ott árt ahol tud. Engem anyósom már az nap mikor párom bemutatót neki meg kaptam a kiosztást lehordott minden ok nélkül a sárga földig.Azóta a lavina egyre jobban zúdul lefelé, és egyre nagyobb a hó görgeteg.Született egy babánk most épp azon megy a vita be akar perelni.Én még egyszer ennek nem tenném ki utólag magam, ez ahogy mondani szokás nem élet így.Imádom párom emeltem áll, de õ is szenved, és ép azon vagyok anyósom a kisbabám életét ne keserítse meg.NAGYON VIGYÁZZ VELE PRÓBÁLJ MINDIG MEG TARTANI A 2 LÉPÉST, MERT HA NEM ÍGY TESZEL OTT FOG ÁRTANI, ÉS BELÉD RÚGNI AHOL NEKED LEGJOBBAN FÁJ.Egy elkeseredett anyuka vagyok:(
Már bocs!Ne törõdj vele!Te több vagy mind Õ!Ne foglakoz vele!Nem kell erõltetni ha nem megy!Te meg próbáltad kész ennyi volt!Szégyellje magát az ilyen önzõ anya, minden fiú egyszer kirepül a fészekbõl.Nem magunknak szültük a gyereket!Ha nem arra, hogy életet adjunk neki!Egy fiús anyuka
én 4éve vagyok a párommal, fél éve házasodtunk össze. Az anyjáék el sem jöttek az esküvõnkre, mindenhol csak rosszat mondanak pedig még nem is láttak. Egyszer felhívtam õket telón, de a "kedves" anyósom elhordott mindennek és közölte mégegyszer ne merjem felhívni vagy keresni! De jól megvagyunk így is. nem hiányoznak! Ez az õ szegénységi bizonyítványuk és õket minõsíti, nem minket!. Ne legyen ez [email protected] neked, inkább örülj, hogy nem fog a nyakatokon lógni állandóan!
Költözzetek a pároddal jó messzire tõle, akkor talán nem jársz úgy, mint az utánad lévõ kérdés feltevõ.Anyós csak utálkozzon kedvére.Nem kell mindenáron a kegyeit keresni.Jobban ellesztek Ti nélküle, mint Õ nélkületek hidd el.
szia!Én ugyanebben a helyzetben voltam és vagyok pedig már három éve együtt vagyok a párommal pedig mindent elkövettem és ezzel csak annyit értem el hogy a szemembe kedves és a hátam mögött beszél!Látod ez ellen nem tudsz semmit csinálni csak elfogadni de viszont kedvesnek kell lenned és azt kell vele éreztetni hogy nem akarod elvenni a fiát!Hátha neked sikerül:) sok szerencsét.
ha, tényleg elég silány lett, de felbosszantottam magam! *egyetlen mondatáért:
Szia! Én 21 éves lány vagyok, 4 éve vagyok a párommal, azóta nem beszélek anyósommal. Elõtte a párom húga osztálytársam volt, mindennap náluk ültem. Egyik napról a másikra angyalkából h*lye k..-ba mentem át. Szó szerint! Náluk voltam, összejöttem a fiával, onnantól utál! Mindennek elhordott a faluban, alaptalanul! Én egyszer megállítottam, elmagyaráztam neki, hogy az én életembõl száljon ki, hagyjon békén, ne hordjon el mindennek alaptalanul! Azóta sem beszélünk, nem is köszönünk! Gyûlölöm, egyetlen mondatáért? "ha egyszer lesz egy kölykötök, a büdös életbe se leszek rá kíváncsi"! Na, ha õ nem tartja be, akkor majd én, mert ha lesz gyerekem azt nem is fogja látni SOHA!!! Egyébként már volt eljegyzés, a párom is mellettem áll, és az egész családja, anyósomon kívül! Szóval, meglehet nélküle lenni! Bocs, lehet, hogy nem túl értelmes, de felidegesítettem magam.
Szerintem csak fél, hogy elveszed tõle azt akit a légjobban szeret -.-" bár nem wok wmi szakértõ
A kérdező hozzászólása: Egyaszer megadtAM Magam és lementem hozzájuk nah akkor látott elõször ésutoljára.Akkor azt mondta idézem "osztozzunk meg a fiún".Azt hogy kell?milyen irányból vágjuk ketté szerintetek?
A kérdező hozzászólása: A hatalmas korkülömbségünk az 1év4hónap8nap az én javamra.A suli nem gond ugyanoda járunk ugyan azt tanuljuk és annyit vagyunk együtt amenyit a koliban el sem várom hogy hétvégén jöjjön mert úgy is csak baj lenne...pedig 15percre lakik kocsival.
Mondd meg a pasidnak h beszéljen vele!Meg h hagyjon békén mármint az anyja!Mert ha állandóan cseszeget a vénszatyor akkor milesz ha gyereket akarsz vállalni?abba is beleszól a legtöbb anyós ilyen!Tisztelet a kívételnek! Vagy mondmeg te neki a frankót!Ha pedig megsértõdik hát kit érdekel ígyis úgyis utál!és nem útál!:S:D

Miért van az hogy utálom, és nem is hallgatom azokat a zenéket amik éppen felkapottak?

Ha látom hogy egy zenét sokan hallgatnak és felkapott, akkor azt elkezdem rühellni és a rádiórõl is elkapcsolok ha azt játszák, és inkább mást hallgatok.

Legjobb válasz: mert tini vagy akkor is, ha a tested elmúlt már 19

mert tini vagy akkor is, ha a tested elmúlt már 19
Mert azok általában ilyen pop szarok.

Miert van az h amit régen szerettünk aztan ma mar nem szeretjük vagy akár gyûlöljük és bármennyire is igyekeznénk szeretni akkor is utaljuk?

Legjobb válasz: Ilyen az emberi psziché. Pont azt fogod megutálni a másikban, amit korábban a legjobban szerettél.

Ilyen az emberi psziché. Pont azt fogod megutálni a másikban, amit korábban a legjobban szerettél.
Megváltozol önmagad is, és ezzel együtt másképp látod azt az embert, vagy azt a dolgot.
Errõl volt egy South Park rész is:D Ez különben azért van, mert állandóan változik, érik az ember. Amit most szeretsz, pl. filmet, az a mai humorérzéked, ízlésed miatt van, ami 5 év múlva lehet, hogy teljesen más lesz. Érted, amikor ovisok poénkodnak az udvaron, az egy felnõttnek gagyinak tûnik, pedig õket pont úgy szórakoztatja mint a felnõtteket az elvont viccek:) Mert árnyalódik, változik a humorérzéked, ízlésed, ilyesmi.
emberekre gondolsz? talan csalodas miatt is. ha valakit nagyon szerettel, es ha nem jott ossze, akkor megutalod a vegen. vagy rajossz, hogy igazabol milyen szemelyiseg... ha kimutatja a foga feherjet, es leesik, hogy mar nem is olyan jo ember, mint amilyennek idealizaltad.
Hát mindenki változik... vele az izlése én lány vagyok régen utáltam a zenét mára már nélkülözhetetlen, küzdõsportokat szerettem mostanra a hastáns és zumba :D Változunk és felnövünk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!