Találatok a következő kifejezésre: Az is tünet, ha sokat (3 db)

Az is lehet tünet, ha sokat viszket a hasam (nincs bőrbetegségem)?

Legjobb válasz: Lemaradt a mosoly jel, és kérdõjel helyett felkiáltó!!

A kérdező hozzászólása: Lemaradt a mosoly jel, és kérdõjel helyett felkiáltó!!
Lehet, de az már elõrehaladott terhességre utal. (8-10 hetes). Nem írtad meg, mennyit késett, és hogy van-e más tüneted.
A kérdező hozzászólása: Én írtam a Centrumos kérdést. (ott leírtam a tüneteimet, csak ezt kihagytam) Ha van hozzáfûzni valód, szívesen fogadom!!! :)

33. hetes kismama vagyok, normalis az ha a babocam naponta legalabb haromszor is csuklik? Egy kicsit soknak tunik.

Legjobb válasz: Nem sok, az a jó ha csuklik, készül a tüdeje a kinti életre .Az én kisfiam is nagyon sokat csuklott. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája

Nem sok, az a jó ha csuklik, készül a tüdeje a kinti életre .Az én kisfiam is nagyon sokat csuklott. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
En a 32. hetben vagyok, is nalunk is minimum haromszor csuklik naponta, es nagyon nehezen hagyja abba. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Nekem is sokat csuklik, fõleg az utóbbi napokban még jobban rákapcsolt. Gondolom, azért mert egyre fejlettebb, és egyre inkább készül a kinti életre. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszokat, mostmar megnyugodtam!

Én ezt nem értem. Ha olyan sok lány szeret kigúnyolni, hogy ronda vagyok meg elutasítanak, ha bepróbálkozom náluk, akkor miért van az, hogy néha úgy tűnik tetszem ennek vagy annak a lánynak és nagy ritkán még számomra szép lányoknak is?

Például legutóbb is egy csaj fogadásból randizott velem, elhitette, hogy tetszem neki, aztán később jót röhögtek rajtam, meg lerondázott, totál leépítette az önbizalmam, ami amúgysem volt sosem igazából. Mégis volt már fura mód, hogy több lány is olyan jeleket adott, mintha bejönnék neki és ritkán még nekem tetsző szép lányok is csináltak ilyet. Például buszon szemezett velem szép csaj vagy egyszer odajött hozzám valami csaj, hogy menjek már vele, aztán kiderült, hogy tetszem a barátnőjének csak ő félt kezdeményezni. Nyílván tény, hogy a nagyon shzép lányoknak nem jövök be, de például az ilyen buszos szemezésnél szép lány csinálta, de nem vagyok benne biztos, hogy bejöttem volna nekik, meg olyan is volt, hogy mondjuk utcán mentem és szép csaj hátrafordult, rám mosolygott. Nem tudom hol és hogyan találhatnék olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom, mert olyan lánynak, aki nekem nem jön be, egész sok van. Viszont utcán inkább szép lányok szoktak jelezni, de őket sosem mertem még megszólítani, hiszen mindenki azt hitette el velem, hogy csúnya vagyok, akkor meg minek próbálkozzak szép lánynál?

Legjobb válasz: Nem kell foglalkozni a bunkókkal.

Nem kell foglalkozni a bunkókkal.
Hagyd már ezt az utcán ismerkedõsdit! Úrinõ nem ismerkedik utcán és kész! Járj társaságba, legyen baráti köröd, és ott egyértelmûen kiderül, hogy képes vagy-e kapcsolatot kialakítani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!