Találatok a következő kifejezésre: Az is jelent ha feszül a (3 db)

Az is babát jelent ha feszül a hasam és ugy fáj a derekam hogy majd leszakad néha?

A menzim 1 honapja késik néha néha hányingerem van fájnak a mellei ugy néha,hogy hozzá sem lehet nyulni. meg émelygek és nincs étvágyam. várom válaszaitokat el?re is köszke

Legjobb válasz: Ez a kérdés vicc?? Tessék gyorsan tesztet csinálni! Szerintem én már gratuálok!

Ez a kérdés vicc?? Tessék gyorsan tesztet csinálni! Szerintem én már gratuálok!
Szólj ha megvan a teszt eredményed! Biztos hogy babás vagy!!
Ha belegondolok, hogy én 5 nap után teszteltem. Nem értem, hogy bírod ki!:)
Gratulálok!!! Neked hogy sikerül eddig kibírnod? Én bizti már másap csináltam volna a tesztet! :) Bár lehet, ha az itteni nõk is tudnának várni, akkor nem lennénk ennyire elkeseredettek a negatív eredmény miatt!!!! Sok sikert! Ez biztos baba

Ha pé után vagyok 8 9 nappal, és néha alvadt vérdarabka (elég kevés) jön, az mit jelent? És a cicim is feszül!

Legjobb válasz: Szia!Az jó,ha elmúlt,akkor csinálj egy tesztet,ha + menj dokihoz és azért emlitsd meg neki,hogy mi történt!Sok sikert!Majd ird meg,mi lett a teszt eredménye!

Szia!Az jó, ha elmúlt, akkor csinálj egy tesztet, ha + menj dokihoz és azért emlitsd meg neki, hogy mi történt!Sok sikert!Majd ird meg, mi lett a teszt eredménye!
A kérdező hozzászólása: még nem akarok tesztelni, mert csak vasárnap vagy hétfõn kellene megjönnie, akkor a teszt még korán lenne, nem?
A kérdező hozzászólása: emellett annyira fáradt is vagyok mostanában...
Terhes vagy.
Szia!Mindenképp csinálj egy tesztet és menj orvoshoz!A vérdarabka nem egészen jó!
A kérdező hozzászólása: elmúlt a vérdarabkázás, már csak sûrû fehér folyás van, ez akkor most jó??
Mondom, sztem terhes vagy. Én csinálnék egy tesztet a helyedben. De ha most csinálod, akkor jobb lenne a reggeli elsõ vizeletbõl. A melleid nem érzékenyek?
Ja, most olvasom, hogy feszül... Akkor sima ügy...:)

Ha 40 perce rendszeresen 5 percenként keményedik a hasam, az vajon mit jelent? Nem olyan mint egy menstruációs görcs. Keményedik, feszül, és mellé egészen kicsit fáj a hasam és a derekam. Így is kezdődhet egy vajúdás?

Mára vagyok kiírva. Ma voltam dokinál. C1110 az értékem.

Legjobb válasz: Igen,nekem legalábbis hasonló volt.Én ilyenkor már nem várnék,menni kéne,persze te érzed, de ha rendszeresen 5 percenként,mégha nem is fáj erõsen de rendszeres a keményedés, az jelent valamit.Könnyû szülést kívánok,sztem hívd fel az orvosod!!!

Igen, nekem legalábbis hasonló volt.Én ilyenkor már nem várnék, menni kéne, persze te érzed, de ha rendszeresen 5 percenként, mégha nem is fáj erõsen de rendszeres a keményedés, az jelent valamit.Könnyû szülést kívánok, sztem hívd fel az orvosod!!!
vegyél meleg fürdöt, ha nem mulik, a fürdõkádban is jönnek, akkor bizza baba lesz:-)) gyors szülést!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Eddig még nem volt idõm írni. A keményedések egyre sûrûsödtek bementünk a kórházba este. Addigra elmúltak, de befektettek. Másnap reggel újra kezdõdött, majd fájások lettek belõle és az már a vajúdás volt! Másnap reggel 7:32-re megszületett kis Bence! :o) 24 órás vajúdás után 4, 06 kg súllyal és 59 cm-rel! :o))
igen, ha a derekadtól a combodig hasít, az már nem jóslófájás. A fürdõ jó ötlet, azóta mizujs?
Gratula! sok egészséget és boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!