Találatok a következő kifejezésre: Az is hogy már 14 (48 db)

Az is lehet, hogy már 14 hetesen érzem a mozgását?

Már 2-3-szor éreztem valami furaságot ott benn, de még nem tudom arról van-e szó, hogy esetleg mozog a magzat.

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:)31hetes kismama:)

Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:) 31hetes kismama:)

14-15 évesek! Miért érzitek azt, hogy már nektek is kell szexelni?

miért foglalkoztok még ezzel a témával? nem gondoljátok, hogy fiatalok vagytok hozzá? miért ÉRZITEK magatokat érettnek? miért nem jó csak ismerkedni egy fiúval és eljutni az els? csókig vagy ESETLEG a pettingig.. nem értelek titeket.. és nem bántani szeretnélek titeket.. engem komolyan érdekel ez az egész..

Legjobb válasz: Figyu, te is voltal 14 eves es teged nem erdekelt a masik nem titokzatosaga?Egyebbkent a mai napokba azert elterjedt mar fiatal korba a szex mivel mindenhol ez megy.TV musorokba,Talk showkba mindenhol a szex a tema.Normalis h felkelti minden korosztaly figyelmet es a kivancsisag hogy milyen erzes tettekre kenyszeriti a 14,15 eveseket.F\20

Figyu, te is voltal 14 eves es teged nem erdekelt a masik nem titokzatosaga?Egyebbkent a mai napokba azert elterjedt mar fiatal korba a szex mivel mindenhol ez megy.TV musorokba, Talk showkba mindenhol a szex a tema.Normalis h felkelti minden korosztaly figyelmet es a kivancsisag hogy milyen erzes tettekre kenyszeriti a 14, 15 eveseket.F\20
Hát peresze... mind ilyenek vagyunk. Ne okíts nem ér semmit, mindenki saját maga felel magáért, és egy idegen nem fog tudni változtatni rajta.
15 éves vagyok és szûz jó ideig az is leszek engem nem érdekel a szex. Van barátom el vagyok vele jól, nem pettingeltük még nem is mostanában fogunk. Én sem értem hogy ez másoknak miért jó, vagy hogy miért azon az elven "mûködnek" hogy minél elõbb annál jobb de valahogy azt sem értem hogy a nálam 1-2 évvel idõsebbek miért kérdezgetik ezt egyfolytában? Zavar? És miért csak azt veszik észre aki ezeket csinálja? Elég nagy városban lakok és ha csak a volt osztályomat nézem akik szintén 14-15 évesek, fiúkon kívül nem érdekli õket, persze egy bizonyos mértékig igen mert azért ott vannak a hormonok de érdekes módon nálunk mindenki szûz. A fiúk mások bennük azért jobban látszik hogy érdekli õket de ott is csak 2 fiú nem szûz már.(mellesleg a volt osztályom létszáma 30 fõ) Ugyanígy vagyok volt évfolyamtársaimmal is ott is csak 2-3 ember nem szûz. Én nem provokálok senkit nem is azért írtam csak már bosszant hogy ennyire lenéztek bennünk. Jó nem tagadom vannak ilyenek de ha ennyire zavar ne foglalkozz velük! Mellesleg nem katolikus apácaképzõbe járok!
Vannak kivételek! Vannak olyanok, akik még nem akarják elveszíteni a szüzességüket 15 évesen! Csak néha az ember magányos, kell valaki, akibe szerelmes lehet, hogy ne csalódjon az összes pasiba ilyen fiatalon... innen meg jön az elvárás, meg a média, a kényszerek... én nem érzem magam érettnek, és még biztos várok pár hónapot (^^), egy évet legalább. Van, akinek bejön ilyen fiatalon, de aki vár, az szinte soha nem bánja meg. 15/l
Azért csinálják ezt, mert csak ezt látják. A média az erotikát, a szexet nyomja látástól-vakulásig. Ezért érzik azt, hogy nekik is KELL. Szerencsére én nem vagyok ilyen, de nem egy ilyet ismerek(sajnos). 16/L
nem korhoz kötött hogy ki mennyire érett... persze 10-11 évesek még ne ha lehet de 14-15 évesen már nemgáz... én 14 voltam amikor elvesztettem és semmi bajom nem lett tõle. Ha egyszer így éreztem jónak akkor miért ne? 18/L
KIVÉTELEK VANNAK -.- nem szeretem az általánosítást van olyan 14-15 éves, akirõl szinte mindenki, aki ismeri megmondja, h. sokkal ÉRTEBBEN gondolkodik a koránál.Például én :] a sok nálam idsebb barátnõm olyan, h. rajtam csodálkoznak hogyan tudom kibírni egy fiú mellett lassan 1 éve.[ gondok nélkül ] szóval õk ilyen minden héten mást kérek oO
Kedves kérdezõ, a kérdésed nagyon jó, és mindenki szép választ adott.Én személy szerint, hát nem mondom magam milliószor érettebnek, a korosztályomnál, nem dicsekedem magammal.De egyvalami megtörtént velem |történik| én nem bántam |bánom|meg, a barátom 17, 5 és, 11 hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást, én neki akarom odadni a szüzességem, mert SZERETEM, nem azért, hogy azzal menõ legyek, attól én még a régi leszek, csak megtörténik egy szep dolog az Életemben a Szerelmemmel=) Szégyellem a nevem ideírni, de mivel tudom, hogy szerelembõl teszem meg, hát 13-éves lány vagyok.
De te honnan tudod, hogy lányod lessz?
A kérdező hozzászólása: 22:41esnek ment bocsi xD csak már kicsit fáradt voltam... 14:29: fogalmam sincs, hogy lányom lesz-e vagy fiam.. egyszerûen csak szeretnék majd jó anya lenni :) nekem sajnos nem adatott meg.. 12-17(mert mostanás jött rá hogy mennyire nem foglalkozott velem és most próbál ezen javítani.. csak most nekem furcsa hirtelen megnyílni elõtte..) anyum egyáltalán nem foglalkozott velem.. amit megtudtam az "éltrõl" azt mind a barátnõimnek köszönhetem.. nem szeretném hogy ugyanezt élje át az én gyermekem.. és ezért vagyok kíváncsi a ti válaszaitokra :) köszönöm az eddigieket is :)
Sajnos az én anyum se nézett rám SOHA, nem beszélgetett velem semmiröl, és még most se törõdik velem..Utolsó elõtti válaszoló.
Nem az hogy érezzük hogy kell, de minek maradnánk ki a jóbol?
Mert nem bírom ki a szex nélkül! Mert kell! Vagy ha nem szexelek, akkor meg kielégítek, merr enélkül megõrülnék. A szex az életem !!
Szia! Sokat gondolkoztam, hogy nekem szólt-e a 22:48-as apukás vigaszkomment, de ilyet nem találtam, apukát se nagyon, szóval ha nekem szól, akkor köszi. :) Na és hogy elmagyarázzam, miután már látom, hogy mi volt a célod, hogy miért akad, aki felháborodik: alapvetõen nem azzal van a baj, hogy feltetted a kérdést, csak nagyon sok ilyen volt már, ahol legorombítottak mindenkit, ahol gyakorlatilag féregként emlegettek minket (a nagy átlagban) 18(!) évesek. Ilyenkor felszabadulnak, hogy õk már bármit mondhatnak, vagy mi? Na mindegy. Meg azért az is elég vicces, hogy idejönnek a 14-15 évesek, és beközlik, hogy mennyi mindent megéltek már, és ezt ÖSSZEFÜGGÉSBE hozzák azzal, hogy szûz-e valaki, vagy sem. Szerintem ezek azért írják ide ezt, hogy dicsekedjenek, közben pont ezzel bizonyítják, hogy abszolút éretlenek, csak õk most nagyon elégedettek magukkal. Tehát ezek a kérdések a habzó szájú épphogy-felnõttek és a magukat (túl) nagyra tartó, épphogy gimibe járok lányok játszótere. Nekem nincs problémám problémám a kérdéssel, ez szerintem nem egy szégyenletes dolog, nem egy buliban történt 150 ember láttára/jobb esetben 150x2 fül hallatára :) , meg nem is terjesztem, ez az én kis magánügyem. Nem bántam meg, nem dobtak utána, stb. :)
A kérdező hozzászólása: 22:27: köszönöm a válaszod :) ilyesmire gondoltam :) ebben az esetben ha a helyedben lettem volna én is így cselekedtem volna :) és az a lényeg hogy nem bántad meg :) 22:28: félreértettél.. egyáltalán nem nézem le a nálam pár évvel fiatalabb lányokat mert már nem szüzek engem tényleg csak az OK érdekelt.. és már az elõzõ kommentemben is elnézést kértem.. 22:48: nagyon sajnálom, hogy ezeket a dolgokat ilyen korán kellett megtapasztalnod :( és örülök, hogy legalább az a fiú melletted van és vigyáz rád :) így ezzel sem volt gond, megbeszélted apuddal és felkészültél rá :) remélem még sokáig együtt lesztek :) a kérdést rosszul tettem fel.. azokra a tizenévesekre gondolok akik azért akarták hogy túl legyenek rajta vagy nem tudom milyen más okból kifolyólag, de nem csak olyanok vannak mint Ti akiknek volt egy stabil kapcsolatuk amiket hosszas petting elõzött meg.. és NEM AKAROK SENKIT SE LENÉZNI!! (miért kell azt hinni, hogy bunkózásból kérdeztem meg ezt.. :/ tényleg nincs semmi rosszindulat bennem.. hogy õszinte legyek azért tettem fel a kérdést mert MAJD! amikor lesz gyerekem akkor a világ még rosszabb(?) lesz és tudni szeretném, hogy mire készüljek fel a nevelésével kapcsolatban hogy õ is normális fiú mellett döntsön majd.. a kérdés oka igazából ez.. és nagyon sajnálom még egyszer ha megbántottam vkit...) további szép estét^^ írjatok még kérlek
Tényleg? Na akkor hadd soroljam, hogy én mennyit tudok a felnõtt életrõl. Évekig gondoztam egy hozzám nagyon közelálló rokont, míg a szemem láttára épült le, majd halt meg, amikor 12 éves voltam. Kiskoromban elég szép veréseket kaptam, a saját anyámmal alig tudjuk egymást elviselni, a szobámból se mehetek ki szinte, ha itthon van, mivel egybõl visszazavar, hogy ne foglaljam el az õ nappaliját. Apukám keres itthon egyedül, és nagyon nehezen tudunk megélni, és baromira kellene dolgoznom, de egyszerûen nincs mit, és kezdek ebbe belebolondulni. 16 éves vagyok, mindenki könnyen mondhatja, hogy "ugyan, ez semmi!", de akkor annak kívánom, hogy ezeket folyamatosan, kombinálva élje át, és utána visszatérhetünk a témára. A kérdezõnek: én azért éreztem úgy, mivel volt/van egy barátom (14 hónapja), és nagyon szerettem/szeretem, szerettem volna hozzá a lehetõ legközelebb lenni, magaménak tudni, szeretgetni, ahogyan csak lehet. Nem azért, hogy utána rohanhassak a szomszédba, hogy "te, figyelj, Jucika! Képzeld, elvesztettem, szóval már nem barátkozom veled, mert nagykislány lettem.". Szinte senki nem tud róla, apával tudtam megbeszélni a dolgokat, még jóval elõtte. Inkább örült neki, hogy normális barátom van, normális körülmények között fog megtörténni, és annak fõleg örült, hogy megbízom benne, így nem ellenezte egyáltalán. Amíg nem volt komoly kapcsolatom, addig én is úgy gondolkoztam, hogy majd jó sokára fogom elveszteni, akkor is minimum egy év járás után. Ez megváltozott, és egyáltalán nem bántam meg. Az elõtte levõ kapcsolataimban meg sem fordult a fejemben a gondolat, hogy lefeküdhetnék velük, de nála tudtam, hogy benne megbízhatok. (pedig a fent felsorolt okok miatt nem igazán tudok megbízni az emberekben, és nagyon nehezen engedek közel magamhoz valakit.) Na ezért.
Hát nem tudom, én még szûz vagyok és mégis sokkal többet tudok a felnõttségrõl, mint egy korombeli nemszûz lány. Mert ettõl csak HISZIK, hogy felnõttek lesznek. Ez is hozzá tartozik, de nem ez a lényeg. 15/L
nemértem 17 éves vagy és kérded miért ilyenek a tõled 2-3 évvel fiatalabbak? ez érdekes én is még csak 18 vagyok de halad a világ és szerintem nem kell õket lenézni azért mert vágynak rá... szerintem
Már volt pár ilyesmi kérdés, de mindegy. Akkor elmondom, hogy én miért ÉREZTEM úgy, hogy szexelnem "KELL", ahogy te fogalmaztál. Majdnem 14 voltam, mikor megismerkedtem egy sráccal. összejöttünk. Minden szép és jó volt, elõször pettingeltünk, ismerkedtünk egymás testével. Ez a negyedik hónapban lehetett... Szerelmesek voltunk, beszéltünk róla többször, hogy már mindketten szeretnénk - ez több mint fél év után. Megbeszéltem mindent Anyummal. Nem ellenezte, elmondta mire figyeljünk, védekezzünk. És megtörtént. És igen, lehet, sõt utólag belegondolva, TALÁN tényleg korai volt, DE NEM BÁNTAM MEG. Még sokáig együtt voltunk utána. Lehet leszavazni, hogy mekkora ku*va vagyok, hogy ilyen korán, 14 évesen, de nem érdekel. Nem érdekel, mert ÉN tudom hogy volt az egész, tudom, h nekem így volt jó, és örülök, hogy neki adtam a szüzeségem. És most ezért nem érzem magam "menõnek" mint ahogy azt kívülállók gonolnák, és nem lettem más ember, attól még, hogy hamar megtörtént. 16/L Honey
Én sem értem hova sietnek :) Amúgy apáca képzõben szép is lenne ha mindenki mindenkivel csinálná :D
nekem is van errõl véleményem és valószínûleg hasonló, mint nektek, én is elítélem, de van ellenpéldám me minden, de leírtam már vagy 5 helyen.MÉRT ÉRZITEK ÚGY, HOGY EZT MINDEN NAP MEG KELL KÉRDEZNI?jobb nem lesz tõle, aki akarja, úgyis megcsinálja, ezek után is.
A kérdező hozzászólása: elnézést kérek.. én egyáltalán NEM akartam senkit sem megsérteni a kérdésemmel.. persze, hogy engem is érdekelt a másik nem ennyi idõs koromban, de attól még szûz tudtam maradni.. mindegy nem ez a lényeg.. engem nem az érdekel, hogy most mik mennek a TV-ben.. én arra lennék kíváncsi, hogy ti jónak látjátok-e ezt így? nem fog hiányozni a gyerekkor? én lassan 18 leszek.. de ha kívánhatnék akkor az lenne, hogy megint 14 lehessek.. fiatalnak lenni jó :) és a szexel szerintem egy kicsit elkapkodjátok ezt a felnõtté válást.. úgy értem, hogy szexelni már tudsz hurrá.. de ezen kívül semmit sem tudsz a felnõttek világáról.. (én már kezdem sejteni de ezt most nem ide tartozik) csak is a szex.. a szex ajándék az emberek számára és nem szabad csak úgy "játszani" vele.. bár én is imádok szeretkezni a barátommal, de az szerelembõl történik és nem azért mert hude kíváncsi vagyok hogy mi van a gatyájában.. ez az ÉN véleményem és ez CSAK egy kérdés.. õszinte válaszokra lennék kívácsni.. és elnézést kérek az általánosítás miatt.. természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK :)
nem baj az ha valaki szerelmes! de a szerelem nem egyenlõõõ a sexel! Én is szerelmes vok és 14 éves van 1 szép barátnõm de nem gondolom azt, hogyha ezt kihagyom bármirõl is lemaradnék! inkább várd meg míg szerelembõl történik meg és ne a sexet hajszold én így gondolom! xD

14-29 éves fiúk! Hány éves lenne a legidősebb nő ill. a legfiatalabb lány akivel még lefeküdnétek? Nemcsak úgy hogy együtt jártok hanem alkalmi kapcsolatban is. Ha valakinek volt már nagy korkülönbséges kapcsolata az is írjon. Kort is írjatok.

Legjobb válasz: maximum az 50 körül lehet, de ha afölött is dögös akkor bevállalnám. a minimum meg természetesen 14, bár ahhoz már nem kevés pia is kell, mert amúgy lepattintanám az ilyen kiscsajokat

maximum az 50 körül lehet, de ha afölött is dögös akkor bevállalnám. a minimum meg természetesen 14, bár ahhoz már nem kevés pia is kell, mert amúgy lepattintanám az ilyen kiscsajokat
15 évesen 26 éves lenne a max. esetleg egy jól karbantartott 32-es.
14-26 15f
20-50 29/F
14-30ig ha jó bõr :D 16/f
14-17 ami így esetleg, de inkább velem egyidõs bevállalós esetleg kicsit idõsebb. 15/F mostani barátnõm 16
15-16 ill. 35 22/f
15: cumizhatna 16-17: laza kapcsolat 18tól 30ig: kapcsolat 30tól 40ig: laza kapcsolat 24F
járnál egy 12 éves KISlánnyal?és mégis mit csinálnátok?Szombat esti randi=Disney channel+pop corn? ez már beteges, nem bántásként, de tényleg az.
kapcsolati szinten szexel: 14-20 csak szex: 14-30 szex nélkül kapcsolat: 12-14 (de a törvények miatt inkább nem :D) F18
min 18 (de ezen még elgondolkodnék) max 28 27/f
min:14 max:40 20/F
Min 17, max 28 28/F
minimum 19/20 és a maximum nem kor hanem külsõ függvénye(voltam már sokkal-sokkal idõsebbel és értett a dologhoz).Persze ezek az alkalmi kapcsolatokra értendõk csak, együtt lenni 20-24 között. 21/F
Minimum 18.Max 30. 24/F
Régen nem számított nagy dolognak, ha valaki 14 év körüli lányt vett feleségül. Ez nagyjából 100 éve sem volt nagy gond sõt addigra már gyerek s lehetett egy kettõ. Mára ez nagyon másképp van. Konkrétan én 16 évben húznám meg a határt. Az alatt erõsen büntetendõ a dolog. Amúgy ma férfi egyen atalpán aki elönti egy lányról, hogy hány éves. Mai általános iskolás lányok tudnak úgy kinézni, hogy 24-nek is hiheti az ember õket. Felsõ korhatár kisugárzástól függ az egész. Valahol 50-55 körül, de láttam már idõsebb hölgyet is aki iszonyatosan szexi volt.
14-17! 15/F
15-tol kb (a lanytol is fugg) 35-40 max. de persze eggyertelmuen attol fugg kicsoda is az illeto szemely es mennyire erzem jol magam vele.
13-18 14/F

Nem értem, attól még, hogy mostanában túl sok az olyan lány aki 14 évesen már "elhasználódott, mert odadobta magát valakinek aki nem is szereti", mért lett rossz tulajdonság az ha valaki már nem szűz?

Értem én, hogy a fenti példában mi számít rossznak, de szerintem az, hogy egy lány 18 éves kora el?tt veszíti el a szüzességét, nem b?n. Semmivel sem rosszabb mint azok akik azért szüzek, mert ?ket egyáltalán nem is érdekli a szex, mint téma, pedig nekik mindenki azt mondja h "legyenek büszkék, legalább nem használódtak el".

Legjobb válasz: Igazad van, en is igy latom. De ezt altalaban azert nyomjak, mert nekik nincs senkijuk, mert csak szerencsetleneknek kellettek volna. Gondolj bele. Szerinted a nagy tobbseg, ha 14-15 evesen osszejon a szerelmevel majd fog 21 eves koraig varni? Legkesobb 17-18 evesen elveszti. Ez alol csak az kivetel, aki hazassagig var. Mindenki mas hamarabb letudja.

Igazad van, en is igy latom. De ezt altalaban azert nyomjak, mert nekik nincs senkijuk, mert csak szerencsetleneknek kellettek volna. Gondolj bele. Szerinted a nagy tobbseg, ha 14-15 evesen osszejon a szerelmevel majd fog 21 eves koraig varni? Legkesobb 17-18 evesen elveszti. Ez alol csak az kivetel, aki hazassagig var. Mindenki mas hamarabb letudja.
A gond azzal van hogy ezek a lányok szexelnek és nem pedig szeretkeznek! Nagy különbség! van olyan barátnõm aki 14 évesen veszítette el, és még MINDIG ugyanaz a barátja (most 18) és szerintem így már nincs is semmi gond az egésszel mert tényleg szerette/szereti azt akivel elõször volt együtt :)
Te félre beszélsz, azzal igen, baj van ha meg qratja magát egy buliban, vagy leszp valakit csak úgy, mert õ hú de helyes... Egyébként normális esetben pl: ha együtt vannak szeretik egymást, de tudod mit ne is szeressék egymást, ez már túl nagy elvárás, de legalább legyenek együtt, és nem az útszéli bokorban történik, ezzel szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, én úgy vettem észre (fõként ezen az oldalon), hogy itt akárki akármilyen idõs koráig szûz, az kizárólag jó tulajdonságnak számít. Nem azt mondom, hogy az rossz, ha valaki szûz, mert mondjuk épp úgy esett neki az élet, vagy még nincs kész rá, meg ilyenek, de pusztán erkölcsileg nem feltétlenül jobbak meg "tisztábbak", mint azok akik már nem azok.
Én teljesen egyet értek veled, nekem is ez az észrevételem... Az itt válaszolóknak (akik elõttem pl írtak), igazuk van, de szerencséjük is, mert ezek szerint nem látják azokat a kérdéseket, válaszokat, amik miatt kérdést kiírtad, és amiken én is folyamatosan felhúzom magam:-S
én úgy gondolom, nem kell 18ig tartogatni, de ha valaki barátja mellett vagy több barátja volt és 17-18 éves koráig tartja magát mert tudja hamarabb nem elõnyös a szexuális élet, sokkal tisztelni valóbb, mint akik még pasijuk sem volt úgy szüzek vagy 13-16 évesen lefekszenek bulikban, meg divatból, meg mert õk úgy gondolják baromira szerelmesek.A tinik nagyon kicsi max 3-4% az aki nem bánja meg a korai szexuális életet.Attól hogy az embernek vannak kamaszszerelmei nem kell rögön az ágynak ugrani, mert egy gyereknek nem kéne szexelni akkor sem ha hú de szerelmes, azért gondolom ez a normális.Attól nem bûn ha valaki nem szûz, de ha utána olvasnának akkor rájönnének mennyi következménye lehet, másfelõl, a gyerekszerelemnek nem a testiségrõl kéne szólnia, a mai világba pedig már rögtön erre mennek rá, tisztára szét unják magukat ezért szexelnek, kijelentem nem szeretkeznek, némelyik még azt sem tudja mi az.
"13-16 évesen lefekszenek bulikban, meg divatból, meg mert õk úgy gondolják baromira szerelmesek." De miért gondolja mindenki úgy, hogy aki ilyen korban nem szûz, az törvényszerûen buliban, meg divatból vesztette el? És miért ne lehetne szerelmes az ember ennyi idõsen? (Már megkaptam itt, hogy ne magammal példálózzak, mert nem ez az átlag, de 14 és fél éves voltam, és elmondhatatlanul szerelmes. 5 évig voltunk együtt, 19 voltam, mikor szakítottunk. Ez idõ alatt voltam mással (4 db). De most mégis vele élek együtt... Csak azért írtam le, mert nagyon unalmas már ez az általánosítgatás...)
én mindig oda írom, hogy nagyrészük, azért mert vannak kivételek kb 10bõl 1 aki nem úgy és aki vele marad még nem azt jelenti hogy nem igaz amit írtam
A kérdező hozzászólása: egyetértek veletek. végre valami mást is hallani itt...

2012.12hó 31én azaz szilveszterkor betegedtem meg legelösször. Azt hallottam hogy akinek mnincs még meg 1 éve a menszesze az nem használhat tampont. Ez igaz. Vagy már most is használhatok? (14 vagyok)?

Legjobb válasz: Szerintem még 14 évesen nagyon kislány vagy a tamponhoz, én nem ajánlom. Késõbb is könnyebben kapsz tõle fertõzést. Nem mindig az a legegészségesebb, amit a divat diktál.

Szerintem még 14 évesen nagyon kislány vagy a tamponhoz, én nem ajánlom. Késõbb is könnyebben kapsz tõle fertõzést. Nem mindig az a legegészségesebb, amit a divat diktál.
Nem beteg lettél, hanem megjött. Ha nem jött volna meg, az lenne betegség. Szerintem ha már bátor vagy kipróbálni a tampont, akkor használhatsz. És ha eléggé vérzel is már. Ha még alig vérzel, akkor lehet nehéz lesz feltenni és megijedsz. Nincs ilyen éves szabály egyébként, sose hallottam ilyet.
Teljesen igaza van az elõzõ válaszolónak! Viszont a menstruáció nem betegség!!!
Nr. 1: Nem értem, hogy a betegségednek mi köze van a menzeszedhez. Nr. 2:Ha kijelented, hogy igaz az állításod, mit keresel itt? Nr. 3:Használhatsz. Nr. 4:Igen, az írásodból egy tizennégy éves kislány vagy.
Ob comfort minit vegyél elsõre szerintem.

Az x factor usa 2012 mikor fog menni itt magyarorszagon? A prizma tv-n megy ne en nem tudom azt nezni azt irjja hogy a prizman mar a 14-ik resz akkor ez azt jelenti hogy amerikaban mar leadtak vagy itt is angolul adjak vagy szinkronnal?

Legjobb válasz: Hogy menne már a prizmán mikor az Usában is most tart még a válogató, és sztem am nem fogják itthon közvetíteni max majd ha véget ért kint, akkor majd késõbb itt is leadják. Am ami a prizmán megy az egy régebbi évad.

Hogy menne már a prizmán mikor az Usában is most tart még a válogató, és sztem am nem fogják itthon közvetíteni max majd ha véget ért kint, akkor majd késõbb itt is leadják. Am ami a prizmán megy az egy régebbi évad.
A kérdező hozzászólása: hat iegn en is eszrevettem asztan hogy a 2011-es megy:) )
jövõhéten már adják aq coolon! :)

Miért van az hogy már a 14-15 éves lányok is borotválják odalent?

irjatok kort is, és a lányok irják meg azt is ha borotválják!!! köszi el?re is!!!!:)

Legjobb válasz: mert sokkal higénikusabb. én undorítónak tartom a szeméremszörzetet. ha belegondolsz, hogy tiszta pisi, netán még menzeszes is lesz. hát fujj!!!! meg eleve kényelmesebb. a bugyin és füdõbugyin is átlátszana, ami nem éppen esztétikus. és itt még enyhén fogalmaztam. meg akinek komolyabb pasija van már... remélem ezt itt nem kell magyaráznom. 16/L (szörtelenítettem már két éve is)

mert sokkal higénikusabb. én undorítónak tartom a szeméremszörzetet. ha belegondolsz, hogy tiszta pisi, netán még menzeszes is lesz. hát fujj!!!! meg eleve kényelmesebb. a bugyin és füdõbugyin is átlátszana, ami nem éppen esztétikus. és itt még enyhén fogalmaztam. meg akinek komolyabb pasija van már... remélem ezt itt nem kell magyaráznom. 16/L (szörtelenítettem már két éve is)
hát tudod ez igen nagyon hülye kérdés volt. te h éves v? szted jobb ha már dzsungel van oda lent? egyébként meg azért 14 éves 15 éves kortól mert általában akkor kezd megjelenni a szõr odalent. én 15 vagyok, és sztem nem kell azt ide keverni h mert égõ lenne a pasija elõtt, meg már nem szûz. én is csak azért borotválom mert sztem egyszerûen undorító, és nem vmi higénikus. ennyi. nem tudom ezen mit kell annyit gondolkozni egyáltalán h jutott ilyen az eszedbe
jah meg kényelmetlen. te talán eltudnád viselni h tiszta szõrös ott lent?
mert zavar :D 16/L
semmi közöd hozzá h mikor b*sznak :DDDDDD én is borotválom, mer egyszerûen undorító. szerintem borotváld te is, mert ha bárki tudnifog róla hogy tiszta szõr, lehánnya a fejed.:)
Azért, mert mai világban már a 14-15 évesek 50% legalább nem szûz már és gáznak tartják a közösségükben azt, ha úgy csinálják, hogy szõrõs ott. Meg ilyenkor mennek középisolába és ennyi idõsen már nagy hatással vannak egymásra. Ha az egyik lány leborotválja és ezt elmondja a barátnõinek, akkor tuti otthon õk is kipróbálják. Bevallom én is 14 évesen kezdtem el borotválni, mert nagyon idegesített. Persze nem véletlenül termett az oda, meg így könyebben elkaphatunk bacikat, de nekem így sokkal higiénikusabb. 14 éves koromban jöttem össze a mostani barátommal és én is cikinek tartottam, hogy ha úgy mutatkoztam volna elõtte, hogy szõrõs odalent. 18/L
Én azért kezdtem el borotválni, mert lett egy komoly kapcsolatom és számítottam erre-arra :) Nem a szexre kell gondolni, szerintem ha megujjaz, akkor is jobb, ha csupasz.Még szûz vagyok amúgy, és szerintem az a anormális, ha az ember 15 évesen még szûz. 15/l
Mi 15 évesen még tanultunk, olvastunk, sportoltunk, nem szexeltünk. Érdekes, hogy csak ez a korosztály válaszol erre a kérdésre, és mindenki borotválja. Kb. úgy nézhetnek ki, mint a kislányok. Nekem nincs dzsungel, szépen karbantartom, epilátorral, de nem is csupasz teljesen. Férjemnek még soha nem volt baja vele. 24N
Elsõ vagyok. Attól k*rva vagyok mert 15 évesen vesztettem el a szûzességem? Képzeld én nem adtam könnyen magam, nem vagyok az a kis könnyen kapható lotyó. Pontosan 1 évet várt rám a barátom és még mindig együtt vagyunk. Nem az a k*rva aki 15 évesen szeretkezik!!! 18/L
az epilátor után egy hónapig nincs gond, bár elég kellemetlen, de hát a szépségért szenvedni kell, jah és azok akik már 15évesen ezt csinálják azok ennyit is érnek.
Gyantázd :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!! am meg 15 éves vok és a borotvától csak még erõsebb lesz a szõr, am meg nem érek rá csak azzal foglalkozni minden 2 naponta h azt borotváljam, am meg elég kur*ák egyesek h 15 évesen bas*nak!!!!!! jah és nem dzsungelem van odalent....xD
Mert kényelmes. 15/L
Azért mert szerintem nem higiénikus, hogy elmész pisilni, beleszárad a szõrbe, menstruálsz, és a vér is ráalvad, és azt utána nemis tudod rendesen kimosni a szõrbõl, meg a kényelmetlen, nekem néha beakadt a bugyimba, és olyankor nagyon húzódott, és fájt, meg beiizadt és viszketett, és kellemetlen volt, hogy ha netán társaságban voltam, akkor nem kezdhettem el vakarózni. Meg esztétikusabb is, amikor nem kunkorodnak ki a tesiöltözõben a bugyid alól a szõrök, vagy ha nem csinálsz bozóttüzet a strandon.:) 14/L

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Miért jó hogy már a 13-14 éves gyerekekbe is belenevelik azt hogy csak a pénz a lényeg? (többi lent)

hiszen ezt látjuk bárhol. ékszerek ruhák men? autók szép n?k. miért csodálkozunk hogy lopnak a tizenévesek? hisz a média neveli beléjük ezt a felfogást, mert van aki nem tud küönbséget tenni a luxusban él? amerikaik és a magyar valóság között. miért kell ez nekünk?

Legjobb válasz: Fogyasztói társadalom a fogyasztásra nevel már egészen kicsi korban. Ha nem neked van a legnagyobb kindertojásfigura gyûjteményed, akk már looser vagy az óvodában is...

Fogyasztói társadalom a fogyasztásra nevel már egészen kicsi korban. Ha nem neked van a legnagyobb kindertojásfigura gyûjteményed, akk már looser vagy az óvodában is...
Üdv a kapitalizmus, a liberalizmus és a fogyasztó társadalom világában.
Nem jó, de ha egy gyereknek a szülei nem magyarázzák el, hogy a pénz csupán szükséges rossz, és az igazi boldogság nem okvetlenül a gazdagsággal egyenlõ, arról nem a kormány tehet...
Sajnos ma ilyen ertekek vannak jelen szerte a vilagban, mindenkinek minden kell es mindenbol a legjobb az igazi ertekek elvesznek. Nem is az a legnagyobb baj, hogy a 13 14 eves gyerekek meno dolgokat akarnak hanem ott a baj ha lenezik a szegnyebb tarsaiakat, kigunyoljak oket csak mert az o szuleik nem olyan tehetos mint a sajatjuk es ugye legtobb szulo is fel egy ilyen helyzettol tehat sokan megprobalnak meg erejukon felul is adni a gyerekeiknek, hogy ne keruljenek ilyen szituaciokba! Regen az atkosba is megvolt a kis verseny de legalabb volt az iskola koppeny ami sok mindent eltakart es sok tanar nem is engedte, hogy a gyerekek bevigyenek a suliba vagy az orara draga csillogo dolgokat a tobbi gyerek miatt! A josag a szeretet a tolerancia az empatia stb. mind olyan ertek ami megfizethetetlen.
roha dt egy rendszer ez.mindent csak pénzért adnak... jobb volt a háborus rendszer hogy kajajegyet adtak csak és semmi mást és jobban meg is becsülték a dolgokat...
senki nem monta h jo
A kérdező hozzászólása: Hát ha kereskedelmi iskolába megy a gyerek akkor bizony megtanítják a pénzel bánni... ja és nem azt mondtam h iskolába nevelik beléjük hanem a inkább a média...
„de a fiatalokat nem tudom miért kell ennyire félrevezetni...” Mert egyszer felnõnek, és akkor majd belõlük is meggazdagodik egy szûk réteg.
A kérdező hozzászólása: Bár az is vicces hogy a bank ad neked pénzt hogy nála elköltsed majd többet visszafizess... de ez a 'felnõttek dolga'. oké. de a fiatalokat nem tudom miért kell ennyire félrevezetni...
A kérdező hozzászólása: viszont az nem tudatos. de 14évesen azért már rájövünk hogy a pénz nem annyi hogy apu elõkapja a pénztálcát és elõvesz kör alakú fémdarabokat meg színes papírokat...
Hogy miért jó ? A tõkéseknek biztos jó, mert agyatlan fogyasztó lesz belõlük aki semmi mást nem csinál mint olyan termékeket f.o.g.y.a.s.z.t amire alapból semmi szüksége nem lenne. És mit fogyaszt ? Természetesen azt amit a tõkések megtermelnek.

Más is megfigyelte már ezt? Miért van az, hogy manapság rengeteg tini lány, sokszor alig 14-16 évesek is úgy néznek ki, mint egy érett, elhasznált, kiöregedett huszonéves nõ?

Nagyon durva, de én idõsebb srácként is fiatalabbnak nézek ki mellettük és csak nézek, hogy ez most komolyan csak egy tini kislány lenne, amikor látszik, hogy el van már használódva, öregedve a teste, arcukon fõleg látszik, hogy öregebbek a valós koruknál. Nagyon durva, hogy milyen gyorsan öregednek, úgy néznek ki tini létükre mint egy majdnem harmincas züllött életû nõ.

Legjobb válasz: igen már nem tudok kiigazodni rajtuk, és megnézem õket pedig 30as vagyok gondolom leesne az állam ha megtudnám mennyi idösek is valójában

igen már nem tudok kiigazodni rajtuk, és megnézem õket pedig 30as vagyok gondolom leesne az állam ha megtudnám mennyi idösek is valójában
13 éves :)
14-16-ra talán túlzás ezt mondani, de az tény, hogy 20as éveik elejére a sok cigitõl, napozástól, szolitól, piálástól, bulizástól, kevés alvástól, sport hiányától simán 30asnak lehet nézni rengeteg lányt
15-re saccolnék 12F
21? De gondolom, mármint sejtem hogy fiatalabb..
Szerintetek ez a lány hány éves ? [link]
Szerintem is így van! A cigi, a hajnalig bulizás, kiló smink, oda nem illõ ruha! Simán 10 év+ sajnos :( Tisztelet a kivételnek
Ne felejtsük el, hogy a cigi alapból rettenetesen öregíti a bõrt, ha pedig ezt dobozszámra 12-13 évesen már elkezdik, - és pedig onnan kezdik, ha tetszik, ha nem - akkor az bizony majd 22-25 éves korukra, amikor szinte a legszebbnek kellene lenniük, úgy fognak kinézni, hogy rossz lesz rájuk nézni. Ez van.
20 mióta elhasznált? te szívsz valamit?
Lehet a sok szolira meg sminkre gondol..mert azok tényleg eléggé öregitenek..:D De hát az õ bajuk ha már 30 évesen nyanyák akarnak lenni.. Én azt mondom jobb a természetesség..De gondolom csak én vagyok igy ezzel.:)
nem tudom mit szívsz de hagyd abba, mert elég durva halucinációid vannak...
szerintem cukin néznek ki :$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!