Találatok a következő kifejezésre: Az is hogy már (4352 db)

Ha nem keres szakítás után, az azt jelenti, hogy már nem is gondol rám?

Tudom, elég buta a kérdés mert ez ember függő, szóval mindenki a saját tapasztalatát írja le ha kérhetem, ne általánosítsunk. Szóval, volt már olyan, hogy csak büszkeségből nem kerested az exed és csak azt vártad, hogy ő lépjen?

Legjobb válasz: Én sok mindent megpróbáltam, hogy maradásra bírjam az exemet. Elõször össze is jött de aztán bekavartak a haverjai és megint szakitottunk. Másodszorra már csak annyit sikerült elérnem, hogy barátként hajlandó velem találkozni és talán egyszer újrakezdhetjük. Kérdés nyitva lesz-e még felé a szívem akkor. Majd ha hiányzok neki eszébejuthat, hogy õ engedett el. Az a baj ezzel a büszkeség dologgal, hogy egymásra mutogattok. MIndenki a másikra vár, senki nem tesz semmit az idõ meg csak telik. Aztán jön a felejtés. Én már rég rájöttem, hogy párkapcsolatban nincs helye büszkeségnek. Ha szereted valld be. Ha vissza akarod kapni lépj. A nem már úgyis a Tiéd, de ha kockáztatsz kaphatsz egy Igent-t is. Vesztenivalód nem sok van. Ha nem sikerülne legalább nyugodt szivvel lelkiismerettel mondhatod, hogy Te mindent megpróbáltál nem rajtad múlt. Igy könnyebb továbblépni, mert 100%-ban az Õ döntését kell elfogadnod. Innentõl csak elõre nézz. Majd ha nagyon hiányzol neki és egyszer talán megkeres õ fog hasonlóan kemény helyzettel szembesülni ha esetleg újra akarná kezdeni de akkor már Nálad lesz a döntés joga. A büszkeség csak arra jó, hogy növelje a távolságot két ember közt akik amúgy szeretik egymást együtt szeretnének lenni de egymásra mutogatnak, neki kéne keresnie engem nem nekem õt. Szerelemben feleslegesek ezek a játszmák. Ha fontos akkor ne várj rá, keresd meg Te mert egész életedben mardosni fog a gondolat, hogy mi lett volna ha.. Egy kis remény mindig van. Ha falakba ütközöl is, Te legalább megpróbáltad. Ki tudja még akár emiatt is fordulhat a kocka késõbb, lehet csak idõ kell még neki. Nagyon sok olyan pár van most a környezetemben akik az exükkel akarnak újból kapcsolatot. Eltelt x idõ, akár egy új kapcsolat is közbejött mégsem tudták elfelejteni az elõzõt. Ritka, hogy ennyi idõ után az érzés még kölcsönös, de ahol az volt ott újrakezdték. Van egy mondás: "Ha valaki elég hülye volt ahhoz, hogy elsétáljon Te legyél elég erõs, hogy ez ne érdekeljen".

Én sok mindent megpróbáltam, hogy maradásra bírjam az exemet. Elõször össze is jött de aztán bekavartak a haverjai és megint szakitottunk. Másodszorra már csak annyit sikerült elérnem, hogy barátként hajlandó velem találkozni és talán egyszer újrakezdhetjük. Kérdés nyitva lesz-e még felé a szívem akkor. Majd ha hiányzok neki eszébejuthat, hogy õ engedett el. Az a baj ezzel a büszkeség dologgal, hogy egymásra mutogattok. MIndenki a másikra vár, senki nem tesz semmit az idõ meg csak telik. Aztán jön a felejtés. Én már rég rájöttem, hogy párkapcsolatban nincs helye büszkeségnek. Ha szereted valld be. Ha vissza akarod kapni lépj. A nem már úgyis a Tiéd, de ha kockáztatsz kaphatsz egy Igent-t is. Vesztenivalód nem sok van. Ha nem sikerülne legalább nyugodt szivvel lelkiismerettel mondhatod, hogy Te mindent megpróbáltál nem rajtad múlt. Igy könnyebb továbblépni, mert 100%-ban az Õ döntését kell elfogadnod. Innentõl csak elõre nézz. Majd ha nagyon hiányzol neki és egyszer talán megkeres õ fog hasonlóan kemény helyzettel szembesülni ha esetleg újra akarná kezdeni de akkor már Nálad lesz a döntés joga. A büszkeség csak arra jó, hogy növelje a távolságot két ember közt akik amúgy szeretik egymást együtt szeretnének lenni de egymásra mutogatnak, neki kéne keresnie engem nem nekem õt. Szerelemben feleslegesek ezek a játszmák. Ha fontos akkor ne várj rá, keresd meg Te mert egész életedben mardosni fog a gondolat, hogy mi lett volna ha.. Egy kis remény mindig van. Ha falakba ütközöl is, Te legalább megpróbáltad. Ki tudja még akár emiatt is fordulhat a kocka késõbb, lehet csak idõ kell még neki. Nagyon sok olyan pár van most a környezetemben akik az exükkel akarnak újból kapcsolatot. Eltelt x idõ, akár egy új kapcsolat is közbejött mégsem tudták elfelejteni az elõzõt. Ritka, hogy ennyi idõ után az érzés még kölcsönös, de ahol az volt ott újrakezdték. Van egy mondás: "Ha valaki elég hülye volt ahhoz, hogy elsétáljon Te legyél elég erõs, hogy ez ne érdekeljen".
Miért kéne keresnie? Ha szakítottatok már nincs közötök egymáshoz, és kár is lenne a másik szívét fájdítani!!
Szakítás után baromira nehéz nem gondolni a másikra, rengeteg idõ kell hozzá. De általában aki szakít, annak oka van rá, és nem akar visszamenni, ezért nem is keresi a másikat.
Van özön barátom, nem kell sebeket tépkedni, a jövendõ kapcsolatnál is csak féltékenykedésre ad okot, miért kell nekem pont az elõzõ nõmmel beülni kávézni...
9es Nagyon jól leirtad a dolgokat. Akiben több szeretet van az törekszik arra, hogy a másik ne egy lábtörlõnek érezze magát, fõleg ha félénk.
Köszönöm! :) Sosem akartam barátságot az exemmel. Õ ragaszkodik hozzá. Nálam az kicsit olyan mintha "talonban tartana" ínségesebb idõkre. :) Hátha egyszer még jó lesz valamire címszó alatt. De az igaz, hogy bölcs ember nem éget fel maga mögött egyetlen hidat sem és nem akar szabadulni a múltjától.
Ha szakítok vagy velem szakítanak, miért kellene keresnünk a másikat?! Én nem kerestem egyiket sem, nem büszkeségbõl csak nem voltam rájuk kíváncsi! Vége van, mindenki élje a saját életét, úgy ahogy akarja
Dehogynem gondol rád. Ez az eltelt együtt eltöltött idõtõl nagymértékben függ. Függ attól is, hogy azóta újra szerelmes lett-e valakibe, mert ha igen akkor már elengedett téged. Engem közel 7év után dobtak, egyik napról másikra különös indok nélkül. De ami a legborzasztóbb az egészben, h képzeljetek el egy olyan együttlétet, hogy hosszú éveken keresztül hiszitek azt, hogy a párotok hozzátok tartozik, társak vagytok, majd egy napon szembesülni kell a ténnyel, h csak ti voltatok boldogok, az a másik már évek óta nem szeret, csak megjátssza magát. Igen, van(ill. volt) ilyen, az én esetem, és az utolsó percig azt hittem hogy szeret. Most több évet visszamenõlegesen hogy a francba lehet átértékelni újból. Tanuljam újra a szorzótáblát és az abc-t?
Nagyon sajnállak kedves utolsó. :( Nekem a 4 éves kapcsolatom ért így véget de utána kb 1, 5 évig nem tudtam ránézni másra. El sem tudom képzelni akkor milyen nehéz lehet 7 év után továbblépni.. Szörnyû, hogy ilyen megtörténhet. Én a tökénél fogva lógatnám fel az ilyen illetõt. Nem azért mert már nem szeret talán arról nem is tehet, de ne játssza meg magát legalább mert az baromira nem fair. Nálunk voltak azért jelek ha jobban belegondolok, csak én nem vettem észre õket. A szemembe hazudott a drága amikor felvette a telefont mondta, hogy az anyja keresi pedig a barátnõje volt. Szemétláda az ilyen. Nem csak velem játszott hanem azzal a csajjal sem volt õszinte. Villámcsapásként ért amikor szakított pont egy romantikus kirándulás után. A búcsúszexet azért nem hagyta ki. De azt hiszem ez az inkorrekt viselkedés nagyban megkönnyítette az én dolgomat is szakítás után.
A 9-es teljesen jól megfogalmazta a dolgokat.Hidd el mindig az keres elõbb, akiben nagyobb a szerelem.Várj még!!! Fog õ még téged keresni, ha meg nem akkor soha nem volt igazán a tiéd.
Kedves 10.-es amit te leírsz, szakítás után , az nem baráti kapcsolat, barátság, hanem normális, civilizált módon való elválás. Teljesen egyetértek, hogy ennek így kell lennie. De barátság nem alakulhat ki kapcsolat után, nagyon ritka.
Azért ez nem mindig igy van kedves 8-as. Nem mindig azért megy szét egy pár mert nem szeretik egymást. Hanem mondjuk széttúrták a kapcsolatot, vagy az egyik hülyeséget csinál mint pl én is. Ha szeretik egymást akkor elképzelhetõ vissza akarják csinálni. Miért ne maradhatna meg a barátság?? Ha két értelmes intelligens ember békében elválik és nem tányérröpködõs megcsalós szakítás történt akkor miért ne maradhatnának barátok? Nem kell összejárni hetente, mégcsak beszélni sem. De néha egy kávé belefér, hogy mi van vele. Én eddig soha nem igy zártam le a kapcsolataimat de az exem az összes barátnõjével a mai napig baráti kapcsolatot ápol.
Ha vége, akkor vége, ennyi volt, miért kéne keresni? Legyünk barátok? Miért, mi értelme van? Szükségünk van egymás barátságára? Nincs, egymásra sincs, akkor nem szakítottunk volna. Az elválás, a gyász mindig nehéz, aztán hozzászokik az ember a másik hiányához és továbblépsz.
Amúgy persze, hogy gondol rád! Hogyne gondolna. Még nagyon sokáig eszébe fogsz jutni. Fájni fog, és hiányozni fogsz. Bár ez attól is függ mondjuk miért szakitottatok és mennyire szeret még. Mindig az szenved jobban aki jobban szeret. Sokszor van, hogy szeretjük a másikat mégis eltaszítjuk. Aki menne, azt el kell engedni. Ha hozzád tartozik és együtt kell lennetek visszajön még. Ha nem akkor nem volt melléd való és lehetõséget ad megtalálni azt aki tényleg hozzád illik.
Igen, elõfordult ilyen sõt pont most van mindkettõnk részérõl. Nem keresem én sem, õ sem. Szeretjük még egymást de egy hülyeségem miatt kidobott és most nem tudom mi van...
bocs:megy
NEM, ha otthagytam annak volt oka és nem akartam vele barátságban sem lenni. Nem büszkeség ami nem me nem kell erõltetni
Az 1-es hozzászóla nem ír igazat. A kérdésedre pedig: Igen volt már ilyen, hogy nem tudtam levetkõzni a büszkeségemet, mert annyira megsértett lelkileg.
Nem tudom milyen jó tanácsot lehetne itt adni. Ez a felejtés dolog nekem sem ment könnyen soha pedig a mostani kapcsolatom csak 3 hónapos volt viszont nagyon beleszerettem. Talán jobban mint anno a 4 évesbe. Õ volt az elsõ nagy szerelem, a biztos pont. Az esküvõt tervezgettem õ meg másnap kidobott :) De már nem fáj, csak nevetek rajta. Humorral minden könnyebb. Biztos beleugranék egy új kapcsolatba a könnyebb felejtés végett.

Más is izgul igy a vége felé? 36 hetes kismama vagyok a doki azt mondta hogy már bármikor jöhet a baba mert megérett!

Én nem félek a szüléstöl csak kicsit izgulok hogy minden rendben legyen! Meg attól is hogy észre fogom-e venni mikor kell elindulni a kórházba! Elsö babát várom és nemtudom milyenek ezek a fájások!

Legjobb válasz: Sziasztok,a szüléstõl én sem félek,szerintem akkor fogok beparázni amikor már itt az idõ,az miatt hogy minden rendben legyen én is aggódom,enyém elég sokat mocorog,szerintem azt biztos észrevesszük ha el kell indulni,sõt néha attól félek hogy már akkor is be fogok menni amikor még nem is kéne.Elsõ babás 37 hetes

Sziasztok, a szüléstõl én sem félek, szerintem akkor fogok beparázni amikor már itt az idõ, az miatt hogy minden rendben legyen én is aggódom, enyém elég sokat mocorog, szerintem azt biztos észrevesszük ha el kell indulni, sõt néha attól félek hogy már akkor is be fogok menni amikor még nem is kéne.Elsõ babás 37 hetes
Szia, én is "mindennapos" vagyok már, a dokim szerint 1 hetet még mindenképpen ki kell húznunk, utána bármikor jöhet a picur (aki nem is olyan picur). Izgatott vagyok, de nem félek én sem, kicsit már kapkodok is, hogy minden meglegyen, mire a pici megérkezik. Nagyon várom már, hogy a karomban tartsam a kislányomat:) Ugyanakkor szurkolok, hogy egy kicsit még bírjuk így egyben, mert jobb neki, ha tovább van bent:) Hadd növögessen és érjen még a szentem:) Kitartást mindenkinek!!
Elsõ vagyok:) A pocim elég kemény , de ez már egy jóideje így van; úgy látszik ez alkati kérdés is.A babókám fejvégû, és elég lent van , de még azért jókat trappolok vele ide -oda:) Kisfiú lesz egyébként :) A mozgolódást lehet rosszul fogalmaztam , én is érzem , hogy mozog (most is); de ezek a mozgások már olyan lassabbak de ugyanakkor erõsebbek is...Na, mindegy, hajrá kismamik, csak észrevesszük, ha startra kész állapotba kerül a baba...:)
Szia! Én is elsõ babás vagyok, hétfõn a dokitól úgy búcsúztunk el, bármi van, inkább menjünk be potyára a kórházba, meg szóljunk neki is. De remélem, még két-három hetet egyben leszünk. Teljesen zárt vagyok, bár lassan majd elkezdem a teát inni. Nekem 2650 grammra saccolta a babót a doki. A szüléstõl nem félek, én is inkább attól, hogy mi van, ha egyedül vagyok itthon, mikor beindulnak a dolgok. Persze, riasztom a férjem, de izgulok, hogy inkább este/éjjel kezdõdjenek az izgalmak. Amúgy rettentõ jól érzem most magam, bár nehéz a poci, de mehetnékem van, élvezem a jóidõt, sétálok, nézelõdök. Minden nap beszlgetek a törpémmel, hogy minden rendben lesz, nagyon szeretjük és várjuk õt. Sokat mocorog, fõleg este és kora hajnalban indul be, de inkább nyomkodásnak érzem, mint rugdosásnak. Boldog babavárást! 36 heteske
sziasztok! én is izgultam a vége felé de mikor odaértem a kórházba bepánikoltam de mint utólag kiderült nem volt rá okom 1 óra múlva kint volt a baba.minden rendben volt vele.boldog babavárást nektek
Én sem tudtam mi lesz, utolsó napokban azt mondta a férjem kibírhatatlan voltam!!De mikor elkezdõdtek a fájások és bemententünk a kórházba teljes nyuggodság töltött el! És a fájásokat, ami egyre hosszabb és erõsebb volt csendben tûrtem!:) 8 hós babuci anyucija
szia! Én is 36 hetes vagyok:) tudom , hogy elméletileg már 90%ban életképes lenne a babó , ha most születne ; de "szurkolok" , hogy még legalább 2-3 hétig bírja odabent...:) Falatka, de még nem olyan párnás. Hadd hízzon még:) egyébként gondolom a magzatvíz elindulása elég látványos "folyamat" lesz; én erre alapozok....:D De ha már te is hasonló cipõben jársz , nem visszakérdezni szeretnék de a te babód is kevesebbet mozgolódik mostanában?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én nem vettem észre, hogy kevesebbet mocorogna:) ! Sõõt éjjel is alig hagyott aludni! Vannak napjai mikor kicsit lustább és ébreszteni kell de valamikor meg úgy beindul hogy sokszor ugy érzem, hogy mindjárt kiugrik a pocimbol:D! Neked keményedik már a pocakod? Jövöhéten megyek nögyógyászhoz kiváncsi leszk, hogy a méhszájam még zárt-e, mert kérdezte az uh-s doki, hogy mikor látott nögyógyász és hogy kb. 3 kg-os most a kisfiam:) ! Nálatok kisfiú vagy kislány lesz?

Fizetős-e a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola ha előtte már van egy OKJ-s szakmám? Úgy hallottam h az ilyen rendőri iskolákat támogatja az állam de hallottam is azt is, hogy mivel a 2-ik szakma ezért fizetős. Hogy is van ez akkor?

Legjobb válasz: Nem fizetõs bárhány szakmád van, mivel ez teljesen államilag finanszírozott, viszont nincs teljesen ingyen sem mivel ha elvégzed akkor a szerzõdés értelmében amit sulikezdéskor aláírsz szolgálatba kell állnod 2 évig, és ha ezt nem teszed meg, vagy esetleg nem sikerül elvégezni a szakmát,mert esetleg megbuksz akkor vissza kell fizetned az oktatásod költségeit mindennel együtt...(oktatás, kollégium,kaja, ruházat)Én is gondolkoztam a rendõr szakmán, viszont ha rám hallgatsz elõbb megcsinálsz egy másik szakmát, hiszen ha ez lenne az elsõ szakmád, akkor a második már fizetõs, ha mégsem jönne be a rendõrség, viszont ez fordítva nem igaz... Tehát érdemes a rendõrséget a listád végére rakni, ha nem vagy benn 100% ig biztos, hogy te mi is akarsz lenni!

Nem fizetõs bárhány szakmád van, mivel ez teljesen államilag finanszírozott, viszont nincs teljesen ingyen sem mivel ha elvégzed akkor a szerzõdés értelmében amit sulikezdéskor aláírsz szolgálatba kell állnod 2 évig, és ha ezt nem teszed meg, vagy esetleg nem sikerül elvégezni a szakmát, mert esetleg megbuksz akkor vissza kell fizetned az oktatásod költségeit mindennel együtt...(oktatás, kollégium, kaja, ruházat)Én is gondolkoztam a rendõr szakmán, viszont ha rám hallgatsz elõbb megcsinálsz egy másik szakmát, hiszen ha ez lenne az elsõ szakmád, akkor a második már fizetõs, ha mégsem jönne be a rendõrség, viszont ez fordítva nem igaz... Tehát érdemes a rendõrséget a listád végére rakni, ha nem vagy benn 100% ig biztos, hogy te mi is akarsz lenni!
A kérdező hozzászólása: dehogyisnem már régóta az akarok lenni:) és elvileg lesz ez pénzügy számviteles szakmám amit utálok és utána szeretnék menni rendõrnek
igen, ingyen van ha jól tudom, viszont ha nem végzed el, akkor fizetned kell.

Nem korai 1 hónap után már esküvőről beszélni? Barátom már tudja hogy velem fogja leélni az életét, mondta azt is hogy mikor akar elvenni, gyereknevek felmerültek, ilyesmik.

én 20L, ? 21F

Legjobb válasz: Korai de nem baj, ne aggódj! ebbõl látszik hogy nagyon szeret téged! és mi is beszéltünk 1 hónap után errõl a párommal és azóta is együtt vagyunk pedig ennek már másfél éve:) ugyhogy ne aggodj ez csak jót jelent!

Korai de nem baj, ne aggódj! ebbõl látszik hogy nagyon szeret téged! és mi is beszéltünk 1 hónap után errõl a párommal és azóta is együtt vagyunk pedig ennek már másfél éve:) ugyhogy ne aggodj ez csak jót jelent!
Nem lenne egy kicsit korai, marmint egy honap utan?Szeritem meg tobb idot toltsetek el egyutt=)De az egyaltalan nem korai hogy szoba hozzzatok!
hát sztem nem. a lényeg h nem szabad azért a legkomolyabban venni. én még csak 16 vagyok de már két komoly kapcsolatom volt és már mind a két exem eltervezte h milyen lesz a nászút. az egyikkel gyerekneveket is megbeszéltünk, meg h mit fognak játszani az esküvõnkön. persze azóta már nem járunk. szóval nyugodtan beszélgess vele iylenekrõl, sosem korai, és jó rajta fantáziálni, és ez is azt bizonyítja hogy menniyre szeret téged:)
A kérdező hozzászólása: persze nem mostanában akar elvenni, pár év múlva majd :) akkor megnyugodtam, én is nagyon szeretem. :)
na persze, nalunk uez volt, az elejen mar az is megvolt, h a kutyankat hogy fogjak hivni, de ahogy telik az iso, sok minden valtozhat, most szakitottunk 2 ev utan. AKkor hova lett az, hogy az elejen tudtuk, egymasnak az igazik vagyunk????/
Szia! szerintem teljesen jó dolog:) a barátod bizti hüséges lesz és tutira szeret de én személy szerint elõbb 5 év próba házasságot javaslok:) 5 évig még próbáljatok meg együtt élni egy lakásban vagy házban ki ismerni egymást ill a gyerek tartás alap szükségleteit megteremteni...1 gyerek egy szoba! mert amikor kamaszok lesznek irdatlan probléma lesz abból hogy nincsen saját szobájuk és tisem lesztek nyugodtak.. Üdv 21/F /Dávid Msn [email protected]

Milyen könyvet tudnátok ajánlani, hogy vegyek? Ha írtok címet, akkor azt is írjátok már meg néhány mondatban, hogy miről szól. (további lentebb)

Barátnőmnek most lesz a 18. szülinapja. Arra gondoltam veszek neki egy könyvet, mert imád olvasni. Szereti az ifjúsági könyveket.

Legjobb válasz: Ami most nagyon felkapott: -Fallen (film is készül belõle)->http://moly.hu/konyvek/lauren-kate-fallen-kitaszitva -A szürke 50 árnyalata (ebbõl is lesz film)->http://moly.hu/konyvek/e-l-james-a-szurke-otven-arnyalata - Egy különc srác feljegyzései (film is van már belõl,és nagyon jó)-> http://moly.hu/konyvek/stephen-chbosky-egy-kulonc-srac-felje.. - Szakítópróba->http://moly.hu/konyvek/cora-carmack-szakitoproba Szerintem ezek nagyon jók :)

Ami most nagyon felkapott: -Fallen (film is készül belõle)->http://moly.hu/konyvek/lauren-kate-fallen-kitaszitva -A szürke 50 árnyalata (ebbõl is lesz film)->http://moly.hu/konyvek/e-l-james-a-szurke-otven-arnyalata - Egy különc srác feljegyzései (film is van már belõl, és nagyon jó)-> http://moly.hu/konyvek/stephen-chbosky-egy-kulonc-srac-felje.. - Szakítópróba->http://moly.hu/konyvek/cora-carmack-szakitoproba Szerintem ezek nagyon jók :)
Szerintem még a Gyönyörû Sorscsapás is nagyon jó:http://www.libri.hu/konyv/jamie_mcguire.gyonyoru-sorscsapas...
A kérdező hozzászólása: Es olyat tudnátok ajánlani ami 2000 Ft alatt van??
Igen, a: Christina Chandler- Akit egy angyal megcsókolt (ez egy sorozatnak az elsõ része)
Bocsi, a linket elfelejtettem (Elizabeth Chandler- Akit egy angyal megcsókolt):http://www.libri.hu/konyv/elizabeth_chandler.akit-egy-angyal..
A párodat is kezelni kéne mert át is adhattad neki a fertõzést ha nem óvszerrel csináltátok.
A kérdező hozzászólása: Mindig használunk óvszert.

Miért van az, hogy ha végre találok külsőre és jellemre is nekem tetsző, szimpatikus lányt, az fix, hogy már foglalt?

Legjobb válasz: mert késõn kezdtél keresgélni, lemaradtál a versenyben a szabad muffokért amúgy engem sose zavart, ha van pasija a csajnak, a lányok fele így is megkapható, a másik fele meg egyszer úgyis szakítani fog a pasijával szóval ez ne gátoljon az ismerkedésben, szét lehet szedni párokat simán, akkor meg már szabad a pálya végülis amelyik párt szét lehet bomlasztani, azok nem is szerették egymást igazán

mert késõn kezdtél keresgélni, lemaradtál a versenyben a szabad muffokért amúgy engem sose zavart, ha van pasija a csajnak, a lányok fele így is megkapható, a másik fele meg egyszer úgyis szakítani fog a pasijával szóval ez ne gátoljon az ismerkedésben, szét lehet szedni párokat simán, akkor meg már szabad a pálya végülis amelyik párt szét lehet bomlasztani, azok nem is szerették egymást igazán
a jó nõk mind foglaltak, aki szingli, annak nyilván oka van csak foglalt nõkkel szabad ismerkedni elhódítás rulez sok balféknek ne már legyen nõje
Mert másnak is tetszik? Ha jó csaj, akkor általában igen.
Ne légy barom
ma 14:23 akkor tõled is elhódítják majd a csajodat :D
3-as te aztán nagy véleménnyel vagy a nõkrõl! Nálam már csak ezért sem lenne esélyed. Én még soha nem mentem szét senkivel harmadik fél miatt. Ha mûködik, akkor hûséges vagyok, ha nem, akkor meg szakítok akkor is, ha nincs más a láthatáron. Mellesleg azért van ez, mert másnak is van ízlése, kedves kérdezõ, nem csak neked. És ahogy idõsebb leszel, ez egyre inkább így lesz. Hány éves vagy egyébként? 25 év alatt azért még elég sok szingli van.
3 as, te egy kis hüje csicska gyerek vagy ! a te csajodat majd én fogom tõled elvenni :) meglássuk neked h fog esni :D halna ki az összes ilyen kis hülye xD
Nagyon jó kérdés. Én is így vagyok.. Csak nekem a férfiakkal van ez a "gondom". 24L

Miért van az, hogy egy valamiben nem vagyok jó, és akkor az ismerőseim azt hiszik hogy már semmire sem vagyok képes? (bővebben is van lent) 16/F

Az egész az, amiben nem vagyok jó, vagy nincs meg az a tehetségem, hogy csendes és visszahúzódó vagyok, amit már régóta tudnak a barátaim. És akkor már azt hiszik, hogy minden más dologban ''csendes'' vagyok.Már tapasztaltam. A multkor hallottam, hogy arrol beszelnek egy páran, hogy vajon nekem volt-e valaha csajom, meg ilyeneket mondogatnak, hogy azt se tudom hogy kell csajozni, meghogy életembe még p*rnofilmet se neztem. Szoval ilyen dolgokat gondolnak rolam, ami persze nem igaz, de csak azert gondoljak, mert visszahuzodo es csendes vagyok.

Legjobb válasz: Ezt nevezik holdudvar-hatásnak, ami azt jelenti, hogy van egy tulajdonságod, akkor ahhoz más tulajdonságokat kezdnek kapcsolni, esetedben ilyen, hogy csendes vagy bizonyos dolgokban akkor nem tudod hogy kell csajozni illetve nem néztél pornófilmet. Egy másik példa, ha valaki nem szép, akkor már hozzákapcsolják, hogy pl. buta vagy bunkó. Ez fiatalabb korban fokozottan a felnõtteknél már csak kevésbé jellemzõ, ez amolyan megbélyegzés.

Ezt nevezik holdudvar-hatásnak, ami azt jelenti, hogy van egy tulajdonságod, akkor ahhoz más tulajdonságokat kezdnek kapcsolni, esetedben ilyen, hogy csendes vagy bizonyos dolgokban akkor nem tudod hogy kell csajozni illetve nem néztél pornófilmet. Egy másik példa, ha valaki nem szép, akkor már hozzákapcsolják, hogy pl. buta vagy bunkó. Ez fiatalabb korban fokozottan a felnõtteknél már csak kevésbé jellemzõ, ez amolyan megbélyegzés.
Igen, sajnos ez van megbélyegeznek, és mindig is fognak, mert hát ilyen az ember, persze van egy pár kivétel, de az ilyeneknek dörgöld az orrá alá, hogy te azért, mert csendes vagy, nem jelenti azt, hogy egy szerencsétlen is.

Írjon már valaki aki tudja, hogy a Telenor-nál egyáltalán kapható lesz-e a Nokia E7-00 éa ha valaki ennél is többet tud az ítja már meg azt is hogy kb mikor?

Legjobb válasz: Hívd fel a 1220-at, de tuti olyan árba lesz, hogy a htc-kkel fog versenyezni. Akkor inkább bármelyik htc, mint nokia. Fõleg, hogy a nokia symbianos, ami nem érintõre van optimalizálva, a htc meg androidot használ, vagy wp7-et, ami sokkal jobb. Sõt, függetlenül is irreálisan drága, jobb telefonok vannak olcsóbban.

Hívd fel a 1220-at, de tuti olyan árba lesz, hogy a htc-kkel fog versenyezni. Akkor inkább bármelyik htc, mint nokia. Fõleg, hogy a nokia symbianos, ami nem érintõre van optimalizálva, a htc meg androidot használ, vagy wp7-et, ami sokkal jobb. Sõt, függetlenül is irreálisan drága, jobb telefonok vannak olcsóbban.
A kérdező hozzászólása: Engem csak az érdekel h megfog-e jelenni a Telenornál, az ára éppenséggel nem foglalkoztat...és htc egyáltalán nem tetszik és nem is akarok olyat....:///
Egyébként még senki nem hallott az ANNA frissítésrõl, ami nagyban érinti a kezelõfelületet, amire alegtöbben panaszkodnak? Amm valszeg forgalmazni fogják, mert õk a legnagyobb Nokiapártiak, a többiek csak 1-2 modellt forgalmaznak...
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) nagyon remélem h forgalmazni fogják.(yn)...Csak az a baj h ha téll "Nokiapártiak" akk a T-mobile mért árulja hamarabb mint a Telenor?! :/// de mind1 nagyon várom már...már megõrülök..:S
A kérdező hozzászólása: AKI TUD MÉG VMIT ÍRJON....pls...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!