Találatok a következő kifejezésre: Az is a babának, (1505 db)

Amit a kórházban adnak termékminta mecsek baby teának a kék változata az milyen? Azt is a babának lehet adni vagy az az nyukáé?

Most kóstoltatom a fiammal mert ilyet még nem ivott,de a sárga az elfogyott.A kék is a babáké vagy nem?Oda adhatom neki azt is? El?re is köszi!!

Legjobb válasz: Gondolom, erre gondoltál:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://media.hazipatika.c.. Mindkettõ a babának való, csak az egyik bio minõség.

Gondolom, erre gondoltál:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://media.hazipatika.c.. Mindkettõ a babának való, csak az egyik bio minõség.
A kérdező hozzászólása: Köszi igen erre gondoltam!!

Mi a véleményetek arról, hogy vannak országok, ahol a szülés után 24 órával már haza is engedik az anyukát a babával? (császárnál 2-3 nap)

ti örülnétek ha nálunk is így lenne?

Legjobb válasz: Igen, itt is sokkal jobb lenne: anyukának és babának is az otthoni, családi környezet. Azonban a háttérintézmény hiányzik: ezekben az országokban az elsõ 1-2 hétben gyerekorvos és védõnõ is látja a babát és a mamát NAPI szinten!!!!!Ezt nem szabad elfelejteni!

Igen, itt is sokkal jobb lenne: anyukának és babának is az otthoni, családi környezet. Azonban a háttérintézmény hiányzik: ezekben az országokban az elsõ 1-2 hétben gyerekorvos és védõnõ is látja a babát és a mamát NAPI szinten!!!!!Ezt nem szabad elfelejteni!
Másodikkal maximálisan egyetértek. Természetesen minél hamarabb haza lehet menni, annál jobb, de ott valószínûleg adottak s ehhez a körülmények, itt meg nem. (Ez ugyanolyan, mint hogy az otthonszülést is támogatnám ha lehetséges lenne olyan hátteret biztosítani, hogy akár még egy sürgõsségi császár is beleférjen, dehát ez nyilván kb lehetetlen... :) )
Magam miatt persze örültem volna, hiszen ki szeret kórházban lenni. De a fiam a 3. napon sárgult be annyira, hogy még 3 napot bent kellett maradnunk. Azt gondolom, hogy az a 3 nap megfigyelés nem árt egy újszülöttnek, annyit az anyukának is ki lehet bírni.
Csatlakozom az elõzõ két válaszolóhoz. Ha meglenne a megfelelõ háttér, én is robognék haza minél elõbb a kórházból. Mondjuk nem mindegy, hogy hazaengednek 24 órán belül, vagy kirúgnak, vannak anyukák, akik igénylik a benn maradást, hogy biztonságban érezzék magukat. Úgy, mint az otthonszülés, van, aki otthon akar szülni, van, aki a világ minden pénzéért sem. Azért nem lenne baj, ha meglenne a választás lehetõsége, de persze ez csak álom, legalábbis itt. Személy szerint nem jötten volna haza 24 órán belül, ugyanis másnap este még alig bírtam megfogni a babát, annyira ki voltak merülve az izmaim. De a 2. napon már mentem volna, csak nem engedtek. Nem bántam volna a 3 napos benn tartózkodást, ha nem olyan ordenáré körülmények vannak, amilyenek. Zuhanyzó, WC, szobák, kaja...Egyik sem volt szép élmény.
Ha megfelelõ utókezelés lenne, ahogy elõttem említették, én már a második gyerekkel hazamentem volna. (elsõnél még be voltam tojva). Második szülés után a szülésznõ elküldött zuhanyozni, öltözni, majd a fele cuccomat õ fogta a másik felét én, és saját lábamon átbattyogtam a gyerekágyas osztályra. Megkaptam az ágyam, lepihentem, de 10 perc tétlenkedés után hiányérzetem volt, elindultam megkeresni a babámat, a folyosó végérõl betoltam a szobámba. Én tényleg olyan jól voltam, hogy én már akkor hazamehettem volna. (Szülés és szülés közt persze van különbség, az elsõ után nem voltam ilyen virgonc.)
Én örülnék neki. Vagyis örültem volna...

Milyen problémákat okozhat terhesség alatt az ajakherpesz a babának? El is lehet tőle vetélni? 11 hetes vagyok. Szóltatok a nődokitoknak vagy csak el kezdtetek herpesz kenőcsöket használni?

Legjobb válasz: Nekem a gyógyszertári Lassar-pasztát ajánlották rá, azt nyugodtan lehet terhesség alatt is alkalmazni. A babámnak nem lett semmi baja. Ha nem friss a herpeszfertõzés (tehát, ha már életed során korábban is volt ajakherpeszed), akkor semmilyen veszélyt nem jelent a babára, ne aggódj! Anno nagyon meg voltam ijedve én is, de megnyugtató választ kaptam az orvosoktól! :)

Nekem a gyógyszertári Lassar-pasztát ajánlották rá, azt nyugodtan lehet terhesség alatt is alkalmazni. A babámnak nem lett semmi baja. Ha nem friss a herpeszfertõzés (tehát, ha már életed során korábban is volt ajakherpeszed), akkor semmilyen veszélyt nem jelent a babára, ne aggódj! Anno nagyon meg voltam ijedve én is, de megnyugtató választ kaptam az orvosoktól! :)
Nekem soha nem volt herpeszem, de amikor terhes lettem akkor alig akart 1 hónap alatt is elmúlni. A szervezet ezzel jelzett az új "idegen" anyagra a testemben:-) Gyógyszertárban kapott krémet használtam, egy erõsebbet és semmi baj eddig. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor megnyugodhatok, mert nekem már többször volt herpeszem, igaz az elsõ terhességem alatt szerencsére nem volt, ezért ijedtem meg most...


Anyatejes babák anyukái! Az első hat hónapban adtok mást is a babának anyatejen kívül?

Legjobb válasz: Én az elsõ 5 hónapban nem adtam, mikor betöltötte az 5-öt, akkor kezdtem almalevet adogatni neki néha, aztán nagyon lassan váltottunk almapépre, aztán másra. 6 hónapig terveztem csak anyatejjel etetni, de olyan érzésem volt hogy már nem elégszik meg vele. És szíves en megevett bármit adtam. Most is szopizik, +fõzelék+gyümölcs. 8hós

Én az elsõ 5 hónapban nem adtam, mikor betöltötte az 5-öt, akkor kezdtem almalevet adogatni neki néha, aztán nagyon lassan váltottunk almapépre, aztán másra. 6 hónapig terveztem csak anyatejjel etetni, de olyan érzésem volt hogy már nem elégszik meg vele. És szíves en megevett bármit adtam. Most is szopizik, +fõzelék+gyümölcs. 8hós
Nekem sajnos csak 4 hónapig sikerült szoptatnom a lányomat, de addig semmi mást nem kapott.
Az én lányom három hónapos és szopik. De szoktam neki adni kis vizet vagy teát.
Ma már én is úgy csinálnám ahogy az utolsó írja. 3 hósan elkezdeném. Én csak 6 hótól kezdtem el, addig csak anyatejet kapott, eleinte ette is igaz csak pár kanállal, most 10 hós és ott járunk hogy 3 hónapja csak anyatejet akar enni, nem kell neki semmi más. Második babánál már biztos el fogom kezdeni 3 hos kora után a hozzátáplálást, hogy szokja az ízeket és tanuljon meg kanállal enni még kicsi korában, mert már ha nagyobb ki akarja venni a kezedbõl meg akarja fogni, ha meg hamar elkezdem akkor megtanulja, hogy azzal ennei kell és nem játszani. Tápszert én sem adnék neki, ezzel is egyetértek az utolsóval.
az enyém még csak 3 hónapos, de biztos, hogy fog mást is kapni. elkezdem a hozzátáplálást, pont azért, amit elõttem már leírtak: úgy érzem, már nem elég neki az anyatej, fõleg esténként. lassan megismertetem az ízekkel, de én a zöldségekkel fogom kezdeni. répa, sütõtök, krumpli, és társaik. tápszert nem akarok adni neki.
Semmi mást nem kapott!
5 hónapig semmit csak anyatejet, még vizet sem.Utánna kezdtema hozzátáplálást, lassan nem kellett rohanom a hozzátáplálással.Kiváló étvágyú lett.
Mi 5 hósak vagyunk és az esti szoptatás elõtt tejpépet kell adnom, mert kevés a tejcim este.Ilyenkor már a tápszert nem ajánlották.
Az Én kislányom 4 hónapos kora óta kap tápszerbõl pótlást (nem volt elég már a tejcim, csak 600 ml-t tudott szopizni, és igényelt volna 800-900-at is), plusz napi kétszer kap gyümipürét is, és imádja. Õszibarackkal kezdtük, aztán volt már alma is, banán is, málna is, mindet szereti, sõt, még le sem nyeli, amit éppen a szájába adtam kiskanállal, de már tátja a száját, követelvén a következõ adagot. 70-80 grammot megeszik egyszerre. :-)
Én még nem adtam, de fogok, mivel 6 hónapos kora után vissza kell mennem dolgozni. Úgyhogy mi a mai divattal eltérõen 3-6 hónapos kora között fogunk átállni, hogy napközben mást egyen, és ha birom erõvel marad a reggel-esti szopi majd. Egy 2.5 hós bébi anyukája
Én nem adtam.
Kb 5 és fél hósan kezdtük el lassan és óvatosan kóstolni az alma levét. Én próbáltam teát adni neki, mert hasfájós volt, de nem kellett neiki, csak a tejci.
Én nem, 5 és fél hósan próbáltam almalevet, de kiköpte. Sõt, a fiam 7 hónaposan is alig akart elkezdeni mást enni.
Vizet vagy teát szoktam adni, ha nagyon meleg van. A nagylányom már 5 éves, de 6 hónapig csak anyatejet kapott, a hugica pedig 3 hetes.

Ha a hvégére valóban +8-10 fokok lesznek, akkor is kell az overál a babóra?

2 hónapos a kisfiam, elég lesz e neki a kabát+termo naci+harisnyával??

Legjobb válasz: Szerintem elég. Nem kell túlöltöztetni overállal, amit írtál, az is jó meleg lesz a babádnak :) Üdv

Szerintem elég. Nem kell túlöltöztetni overállal, amit írtál, az is jó meleg lesz a babádnak :) Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, akkor nem izzasztom feleslegesen a kis manót :)

Kos szülött babák, gyerkőcök. Valóban aktívabbak az átlagnál? Milyen tapasztalaitok vannak? Akinek a pociban aktív volt, születése után is az volt a babó?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is kos,és már a hasamban is egy örökmozgó volt,még szülés közben is járt a keze és a lába.Egyszerûen nem tud egy helyben lenni.

Az én kisfiam is kos, és már a hasamban is egy örökmozgó volt, még szülés közben is járt a keze és a lába.Egyszerûen nem tud egy helyben lenni.
Az én lányom igazi kos, a pociban is megállás nélkül ficánkolt és most is egy örökmozgó. Amit itt írnak (link), teljesen igaz rá, kivéve a hisztit, mert abszolut nem hisztis soha és az alvása a fogzási idõben neki sem teljesen nyugis, de mégis könnyebben elviselhetõ, mint akit vissza sem lehet altatni, õ max 5 perc után alszik és 1-2szer ébred fel. Ritkán sír, és ha sír is, annak valóban oka van. Most 8 hós és valóban mindent hamarabb csinált, 4 hónaposan ült, még nem volt 5 hós, de kint voltak az alsó két fogai, most már egyedül áll a kanapénál és mászik is. Persze biztosan van ellenpélda is erre :) Kos babát vársz? :) http://www.bebilap.hu/horoszkop/kos.htm
A mi kisfiunk is kos, és totál jellemzõ rá minden amit az elõzõ leírt.A hasamban is ngyon aktív volt, é most is az.Idõben kell észre venni mindent nála, ha elfárad, ha megunja a játékot, ha éhes.És semmit nem szabad eröltetni, mert jaj nekünk.De iádjuk egyébként egy álom gyerek, csak hozzá kell igazodni.
Nekem a pociban nem volt aktív, utána annál inkább. Április 1-én született ráadásul. Tényleg minden érdekli. Nappal csak max. 30 perceket alszik egyszerre. Amikor fennt van 5 másodpercig se bír egyhelyben lenni. Nagyon hamar felült, most már álldogál és oldalra lépeget. Nagyon okos, mindent tudni akar. Sértõdékeny (pl. ha kinevetjük mert valami jópofa dolgot csiálnt, elkezd sírni) akaratos de a hiszit le lehet törni megfelelõ ráhatással. Ha nem nevelnénk Õ lenne az a gyerek aki a földhöz veri magát a boltban ha nem veszek meg valamit. Nem lesz egyszerû vele, hiszen mind a ketten halak vagyunk, de egy tünemény az biztos. Csak "minden érdekel, mindent tudni akarok és azonnal Viktóriának" szoktuk becézni.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló: igen, úgy néz ki, hogy kos jegyû lesz a Kicsikénk, és valószínûleg kislány. :) Õ is nagyon aktív már a pocimban is. :) Hát ezek szerint igaz a "mondás" :) Mindenkinek köszönöm a véleményét és a hasznos tanácsokat!
lehet, hogy fáj a pocakja.
A kérdező hozzászólása: nem a pocija fáj mert nem huzkodja a lábát, meg meg is masszíroztam többször a pocakot a lábát is felhuztam neki
akkor se nyugszik meg, ha felveszed és sétálsz vele? mert akkor valamije fáj, vagy talán beteg.
Lehet front miatt is. Sok helyen olvastam és a mi 7 hetes babánk is nyûgösebb az utóbbi napokban. Hidegfront van, és õ szinte biztos hogy nem komálja, nagyon szeles is az idõ, amit szintén nem. Sajna a babák megérzik a frontot, legalábbis sokan, tehát ez is lehet a baj, de ha nagyon nem változik a dolog, nem javul, akkor lehet hogy célszerû dokit megkérdezni, megnézni nincs-e láza, nem fázik-e. Lehet, hogy több foglalkozást igényel, mert egyre többet érdeklik a dolgok körülötte stb.
Ha nem hasfájós akkor lehet a front vagy fázik, melege van! Ezt a tarkóján nézd, ha hideg, fázik ha meleg akkor melege van. De lehet, hogy csak anya hiánya van!Még csak 6 hetes. :) )
Na, elõbb írtam ki egy kérdést, erre megtaláltam ezt..:) 5 hetes kisfiam tegnap egész nap sírt, sírt és csak sírt.... Én a frontra kérdeztem rá. Doktornõ mondta, hogy a kisfiúk érzékenyebbek a frontokra, de szerinten jötta hidegfront, az az oka.

36 hetes terhes vagyok, a doki azt mondta, a babám már biztos nem fordul meg és 2 hét mulva simán lehet császározni, jah meg elég fejlett is már ugyhogy semmi gond nem lehet, titeket is császároztak már 38 hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Szintén faros a babám, ráadásul 2 héttel nagyobb méretekkel. A dokim azt mondta, hogy mivel szép nagy baba, és már kevés neki a hely 90%-ban készüljek a császárra, csak 10% esélyt adott arra, hogy befordul. DE! Esze ágában sincs hamarabb császárt végezni, azt mondta, csak akkor csinálja, ha a baba is készen áll. Egyébként õ is megy szabira, és ha túlhordanám, akkor megadta annak a munkatársának az elérhetõségét, akivel úgymond váltják egymást. Teljesen megbízom benne és - így látatlanban - a kollégájában is. Attól hogy nem fordul be a baba, még nem indokolt a császár a 38. héten. Üdv: 35 hetes km.

Szia! Szintén faros a babám, ráadásul 2 héttel nagyobb méretekkel. A dokim azt mondta, hogy mivel szép nagy baba, és már kevés neki a hely 90%-ban készüljek a császárra, csak 10% esélyt adott arra, hogy befordul. DE! Esze ágában sincs hamarabb császárt végezni, azt mondta, csak akkor csinálja, ha a baba is készen áll. Egyébként õ is megy szabira, és ha túlhordanám, akkor megadta annak a munkatársának az elérhetõségét, akivel úgymond váltják egymást. Teljesen megbízom benne és - így látatlanban - a kollégájában is. Attól hogy nem fordul be a baba, még nem indokolt a császár a 38. héten. Üdv: 35 hetes km.
Még lehet h megfordul a baba, nekem 36.héten fordult menetirányba...de ha a doki igy látja h indokolt a császár, akkr menj bele...2 héttel elõbb, az nem nagy idõ..
Off: Nem védeni akarom az orvost, de kizárt, hogy hobbiból végezné el a császárt és nem gondolom, hogy felelõtlenségbõl akarja elõbb világra hozni a babát. Ráadásul szülés elõtt orvost lecserélni sem igazán ajánlatos. Nekem van szülész ismerõsöm, aki teljesen kivan attól, mennyi butaságot hordanak össze a kismamák egymásnak különbözõ fórumokon, néha bele szokott olvasni és csak szörnyülködik és az a baj, hogy az anyukák hisznek is egymásnak. Az okoskodás és az orvos szidás nagyon megy itt is, én biztos, hogy ilyen esetben nem itt kérnék véleményt.
Szia, biztos, hogy nem lehet baj, nekem a magas cukor miatt mondta az orvosom, hogy úgy készüljek, a 36. héten be kell már feküdnöm megfigyelésre és a 38. hétre meglesz a baba.
Két ismerõsöm is van, akiknek a 39.héten fordult meg a babájuk. Én nem engedném, hogy a 38.héten megmûtsön. Meg is fordulhat még a baba, de ha nem, akkor is jó, ha elkezdesz vajúdni, és csak utána császároznak.
Hátén azért láttam olyan orvost aki július végén megcsászározta az összes terhes betegét akik a korházban csodálkoztak, hogy jéééé, te is? Mind azt írtuk, hogyha "nincs probléma akkor ne" Azzal nem lehet egy 2 héttel korai császárt indokolni, hogy a gyerek már úgysem fordul be. mert ok, nem fordulbe, demiért kell kiszedni idõ elõtt?
Ha nincs gond, akkor maradjon csak az a baba amíg lehet. Lehet, hogy fejlett, de pl. a 38. héten még nehezebben kezdenek el szopni. Azzal nem a doki fog szenvedni, hanem te.
Én ezt a dokit haladéktalanul lecserélném! Elõször is rengeteg baba csak a legvégén fordul be, fõleg, ha nem olyan nagy és van helye. Az enyém az utsó héten is forgott oda-vissza. Indokolatlanul 38. héten császározni nagy felelõtlenség!! A császár egy nagy hasi mûtét, aminek vannak veszélyei, csak úgy hobbiból nem szabadna elvégezni, pláne nem hamarabb. Ha a fájások beindulásakor még mindig nem fordul meg a baba, akkor el kell rajta gondolkodni, addig nem!
de semmi gondod nincs? Akkor nem értem miért nem várja meg az orvos az idõt. (nem megy véletlenül szabira?) Én nem engedném, hogy 2 héttel elõbb hozzák a gyereket, csak, ha orvosilag indokolt.
Pedig vannak sajnos dokik, akik egyaltalan nem banjak, ha talalnak okot a csaszarra. Es ezt ugy mondom, hogy ismerek belulrol szuleszetet... A legnyomosabb okok: 1. Programozott csaszart tervezni lehet, tuti akkor csinalja, amikor ugyeletben is van, igy a szulesert kapott extra penzert nem kell mondjuk szabadnapjan, vagy ejszakajan bemennie. 2. Hamarabb vegez, az elotte levo par perces vizsgalaton es betegfelvetelen kivul max 30 perces munkaja van, mig egy szules elhuzodhat, lehet, hogy fel napon at keznel kell lennie, idonkent vizsgalgatni. 3. Csaszarert sok orvos tobb penzt ker, mint huvelyi szulesert, illetve sok anyuka automatikusan is tobb penzt ad. 4. Az allami korhazak a tb-bol elnek, minel tobb es dragabb beavatkozast vegeznek el, annal tobb penzt kapnak. Ezert vannak esetek, amikor a korhazi politika az, hogy a betegellatast maximalizaljak, marpedig a csaszar tobbe kerul a biztositonak, mint a huvelyi szules. 5. Nyar van. Mi van ha egyszeruen csak a szules kornyekere van nyaralas foglalva es nem akar atadni emiatt masnak? 6. Lehet, hogy egyaltalan nem errol van szo es tenyleg jobbnak latja a csaszart.

Tatabányai kórházban szülés után együtt lehet az anya a babával? Ha igen akkor csak spontán szülésnél vagy császárnál is? 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A szülés után eldöntheted, h a babával a rooming in-be szeretnétek menni (ahol együtt lehetsz vele) v. a hagyományos gyerekágyas módot választod (ahol 3 óránként hozzák).Szülés után a babát mindenképp elviszik megfigyelésre, ha mázlid van (és persze attól függõen h milyen napszakban szültél, akkor rooming-innél 5-10 óra múlva megkapod (kérd minél erõszakosabban és hamar), ha gyerekágyasban, akkor 3 óránként hozzák (de éjjel NEM!) Viszont ha császáros vagy, akkor elõször a gyerekágyas részben lévõ császáros õrzõbe tesznek, ha minden oké akkor két nap múlva átkérheted magad a rooming-in-be. DE! Én császáros voltam és szerettem volna átmenni a rooming-in-be, de tele volt patológiás kismamákkal , így nem volt hely. Délután volt a mûtét és másnap hajnali 5-kor hozták elõször szopizni:-(

A szülés után eldöntheted, h a babával a rooming in-be szeretnétek menni (ahol együtt lehetsz vele) v. a hagyományos gyerekágyas módot választod (ahol 3 óránként hozzák).Szülés után a babát mindenképp elviszik megfigyelésre, ha mázlid van (és persze attól függõen h milyen napszakban szültél, akkor rooming-innél 5-10 óra múlva megkapod (kérd minél erõszakosabban és hamar), ha gyerekágyasban, akkor 3 óránként hozzák (de éjjel NEM!) Viszont ha császáros vagy, akkor elõször a gyerekágyas részben lévõ császáros õrzõbe tesznek, ha minden oké akkor két nap múlva átkérheted magad a rooming-in-be. DE! Én császáros voltam és szerettem volna átmenni a rooming-in-be, de tele volt patológiás kismamákkal , így nem volt hely. Délután volt a mûtét és másnap hajnali 5-kor hozták elõször szopizni:-(
A kérdező hozzászólása: ok köszönöm a választ:-)!

Csak az anyámnak hajlandó enni és elaludni is a babám! Mostmár kivagyok, mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem légy õszinte magadhoz, és nézd meg a szituációt kivûlrõl, mit is csinál a babával anyukád, ami jó neki, és tanuld meg! Ez a baba és a te érdeked is, habár nagyon nehéz, megértem, mert ehhez be kell látnod, hogy lehet, valamit nem jól csináltál... Ne add fel!!

Szerintem légy õszinte magadhoz, és nézd meg a szituációt kivûlrõl, mit is csinál a babával anyukád, ami jó neki, és tanuld meg! Ez a baba és a te érdeked is, habár nagyon nehéz, megértem, mert ehhez be kell látnod, hogy lehet, valamit nem jól csináltál... Ne add fel!!
Hát legyél Te többet vele, szokjon vissza hozzád. Te meg próbálj meg minél nyugodtabb lenni, nagy levegõ és türelem. Megérzi a baba és ellenfeszül.
A gyereknek nem a kiságyban a helye, hanem az anyukájával, a teste közelsége nyugtatja meg. Szívtelenség beleerõltetni az ágyba, mikor ennyire látványosan látszik, hogy testközelségre vágyik.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem amgam, mint egy bébiszitter. Aki nem bír a más gyerekével. Anya az ágyra leteszi náluk maga mellé, 5perc alatt elaltatja. Én nem fogom 8-10hónap után a kiságyból kiszoktatni ezért. Minden etetés és altatás egy kudarc. A délelõtti alvás is elmaradt, mert NEKEM nem alszik el. Mindent elkövettek, de csak azért sem. Nagyon mérges vagyok már.
próbálj vele egyedül maradni, és téged közben ne nyomasszon, hogy neked ezer más dolgot kéne csinálnod, és pattannál fel, ha elaludt, mert megérzi. Engedd el magadat, úgy, hogy ne legyen gond, ha te is elalszol.
Hogy sikerül azóta az altatás?
Nekem is volt ilyen idõszak, hogy mellettem volt állandóan, késõbb szívtam meg vele, mert nem volt hajlandó már velem sem aludni, Tény nekem a nagyik messze vannak mindentõl így egymásra voltunk hagyatva, de én is megnézném mi az a mai jó a kicsinek mi tettszik neki és utánoznám.Más nem kérném a nagyit, hogy hagyja rád, lehet üvöltene egy darabig de pár nap után te lennél neki a biztos pont. apukával meg helyre kell rakni a dolgokat , mert magamról tudom, ha egész nap feszült vagy akkor érzi rajtad a kicsi és õ is az lesz és nem kara téged. Ez tuti, üljetek le egyet beszélgetni, vacsizni, sexelni stb és oldjátok meg a dolgokat, mert késõbb rosszabb lesz.Ha másért nem hát a babátokért, mert õ mindkettõtöké, és ti vagytok neki minden!!!1éves baba mamája
A kérdező hozzászólása: Igyekszem türelmes, nyugodt lenni. A nap minden percében velem van, ha a mamájával van, akkor is ott vagyok. Sajnos az apukája nem törõdik igazán vele, de velem se. Igazából ez lehet az a rosszérzés, amit talán érez rajtam a kicsi, meg az apja hiányát is, az biztos.
Csak a babád érdekeit nézd, most lehet, hogy jobban igényli a társaságodat. Az én kislányom egy kis fenéksimi után elalszik az ágyában, de van, amikor nem. Olyankor kiveszem magam mellé, és a mi ágyunkon durmol egy jót. nem szokik hozzá, nem rendszeres, de ha igényli, akkor az a fontos, amit õ akar. Légy vele türelmes, tudom, hogy néha nehéz, kinek, nem, én is érzem azt néha, hogy most cserben hagy minden ötletem, és sehogy sem jó neki. De ennek mindig van valami oka. Foga, idõ, törõdés utáni vágy, stb. Ne félj attól, hogy elkényezteted, minél többet vagy vele, annál kiegyensúlyozottabb baba lesz. 6 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h még mindig kapok reakciókat! :) Azóta rendezõdtek a problémáink. Szerencsére csak átmeneti volt a gond. Visszagondolva valóban túl sokat gondoltam a saját dolgaimra, türelmetlen, kimerült, kissé fásult voltam. Igyekszem magam "rendben tartani", h ilyenek ne nagyon ismétlõdjenek újra. Sziasztok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!