Találatok a következő kifejezésre: Az is a (47336 db)

Szerinted akkor mi lenne ha 1 halhatatlan férfi és csak 1 nõ lenne elõször aztán csak lány gyereke lennének és az is a férfitõl szülne és így tovább 1000 éven keresztül vagyis csak 1 apa lenne?

Új faj jönne létre a mutációtól esetleg erõsödik az immunrendszer és a test, vagy nem élnék túl?

Legjobb válasz: Vérfertõzés lenne... Milyen mutáció? Immunrendszer erõsödés? Túlélni túlélnék csak hát nagy eséllyel lennének fogyatékosok,mutáció meg.. kérem szépen ha csak ennyi ember van akkor jó hogy mutálódna mivel visszatérnének az õskori dolgokhoz... tüzet csiholni kéne, stb..

Vérfertõzés lenne... Milyen mutáció? Immunrendszer erõsödés? Túlélni túlélnék csak hát nagy eséllyel lennének fogyatékosok, mutáció meg.. kérem szépen ha csak ennyi ember van akkor jó hogy mutálódna mivel visszatérnének az õskori dolgokhoz... tüzet csiholni kéne, stb..
Feltehetõen nem sokat segítene, úgyhogy a kimenet most is az alapítók génállományától függ.
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van ha pár száz év múlva felbukanna 1 másik férfi ki rendes ember és attól lesz 1 utód ami fiú lenne akkor és a nagy anyának a 3 testvérének a lányának a lányával közsül?
Ha szerencséjük van, akkor az õsapa génhibái nincsenek olyan helyen, ami súlyos problémákat okozhatna. Ha történetet írsz, akkor lehet sokféle kimenetele is.
Az elsõ férfi természetes módon halhatatlan, és nem öregszik, tehát nagyon jó az immunrendszere és az öregedés sem érinti. Majd folytatom, mert elfogyott az idõm.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha tulis élnék az 1000 évet akkor is Beteg és szerencsétlen emberek lennének? :(
azt írta a kérdésben, hogy a férfi lenne halhatatlan(a nõ nem). szerintem mindegyik testi vagy szellemi fogyatékkal születne. és nem biztos, hogy 1000 év múlva nem lenne több a rendellenességgel születõk száma, mint a mai magyarországon. Mivel még mindig ugyanaz lenne az apa, szerintem 1000 én múlva is sok lenne a beteg. De talán nem halnának ki.
Szerintem a sulyos betegsegek csak az elso korokben okoznak gondot. Par szaz ev alatt a legidosebbek es legfiatalabbak genallomanya mar annyira eltero kenne h nem okozna gondot. Szal szerintem nem halnanak ki, es az ezredik evre nem lenne mar annyi beteg egyed a populacioban. De h miert erosodne az immunrendszeruk vagy miert mutalodnanak, azt nem teljesen ertem. :)
Elõbb kihalnának, mint a Habsburgok XD Mert ott legalább Nagybácsik (távolabbi, de mégis közeli rokonok hágtak) itt meg olyan közeli dugja a másikat, hogy annál közelebbi már nem is lehetne. Szellemi fogyatékosok hada jönne létre, megspékelve testi fogyatékkal, aztán rendes esetben kihalnának, de mivel a kérdésedben azt irtad, hogy HALHATATLAN APA ÉS ANYA, így aztán örökké dughatnának, nem halnának meg. Max tele lenne ketyós emberi kezdeményekkel a világ.
3as vok. Barmit talalsz ki, ugy haladna a dolog mint eddig. Eletkepes populacio.

Intim tornát mennyivel szülés után lehet kezdeni? Ki kell várni azzal is a 6 hetet?

Legjobb válasz: Nem kell kivárni!Ezt lehet amint úgy érzed...6 hete szültem és már intimtornázok!

Nem kell kivárni!Ezt lehet amint úgy érzed...6 hete szültem és már intimtornázok!
Akár csinálhatod szülés után azonnal. Persze nem a teljes gyakorlatsort, hanem lájtosan, ahogy jól esik (már ha ilyenkor eshet jól :) ). Gyorsítja a gyógyulást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! 3 hete szültem, és már elég jól vagyok, gondoltam neki kezdek. Sajnos eddig soha nem voltam elég kitartó ezen a téren, és elhatároztam, hogy így harmadik baba után valahogy beépítem a minden napokba. Viszont tegnap kipróbáltam, és az az egy öltésnyi cérna, amit még nem vettek ki, az bök, úgyhogy lehet hogy kivárom mégis a kontrollt...


Testépítők, aki túlsúlyosak azok is a testsúlyukra mérik a napi szénhidrát és fehérje mennyiséget?

Legjobb válasz: Mindig az aktuális testsúlyod a mérvadó! Akkor is, ha túlsúlyos vagy. Mindig az aktuális súlyodhoz mérten kell összeállítani tömegnövelõ vagy tömegcsökkentõ étrendet, mert ha nem így tennél, az egészségtelen lenne és károsan érintené az anyagcserédet.

Mindig az aktuális testsúlyod a mérvadó! Akkor is, ha túlsúlyos vagy. Mindig az aktuális súlyodhoz mérten kell összeállítani tömegnövelõ vagy tömegcsökkentõ étrendet, mert ha nem így tennél, az egészségtelen lenne és károsan érintené az anyagcserédet.
:D És azt hogyan számolja ki? Mellesleg mi a logika abban, hogy zsír nélkül számolod a kajádat? Amikor mozogsz, akkor azt a zsírt is meg kell mozgatni, az pedig több energiát igényel...
Molnár Peti egy állat :D jóértelemben. Én nem bírnék annyit enni.
Pedig az nem sok. 600g csirke, 3 turmix, meg este egy kis túró és kész. Ez egész napra elosztva meg sem kottyan egy 80 kg-os embernek sem.:) Csak érdekességnek írom, hogy múltkor volt a fókuszban Molnár Peti aki mondta, hogy napi 2, 5kg csirkemellet eszik meg!! és 3 kg zöldséget hozzá. akkor ki lehet számolni, hogy az õ 100 kg-jához ez kb. 6g*testtömegkg fehérje és turmixokat nem is számoltam.:)
Én is teljes testtömegre számolom, de külömbség van közöttem akin csak 12% a zsír, és akinek ettöl sokkal sokkal több. Ott már lehet gondolkodni száraz tömegben. Egy 120kilos ember aki most ismerkedik ezzel az életvitellel nem biztos, hogy letud nyomni 300-360g fehérjét, még ha anyagilag elis van eresztve.
A kérdező hozzászólása: Ez tisztázva!
A cikk tényleg a zsírmentes testtömegre számolást ajánlja, de máshol pedig nem ezt olvasni. De mindegy is, mert az szerintem nem gond, ha kicsit több a fehérje, sõt én azt tapasztaltam, hogy ha lejjebb megyek szálkásításnál 3g*testtömegkg-nál, akkor nagyobb izomveszteség lesz. Pedig én teljes tömegre számolom.
Akkor passz ha már ketten mondjátok elhiszem. Valamit félreértetten itt olvastam ezt: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_104_Protein-1.php
Nem így van, sehol nem számolnak a zsírmentes testtömeggel. Az aktuális tömeg kell, aztán lehet módosítani, pár hetente, ahogy alakul a testsúly.
Kikell számolni a tézsét, egy kis matekkal megkapod mennyi zsír van rajtad, na azt kivonod a "bruttó" testsúlyodból. Zsír nem sok fehérjét használ fel. Aztán jávítsatok ki ha nem így van
Zsírmentes testtömeggel számolj
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm a választ.
Igen, brutális.:)

Mit kell tartalmaznia egy GYED-en lévő kismama bérlapjának? Fel kell tüntetni a családi pótlékot ha azt is a cégen keresztül kapom? Vagy összevonják a kettőt?

Sziasztok!Nagyon fontos lenne megtudnom hogy mik szerepelnek egy hivatalos GYED-en lév? kismama bérlapján.

Legjobb válasz: Nekem rajta van csp is. Amúgy ezek vannak rajta:(tavaly novemberin éppen) Jövedelmek: GYED 102900 családi pótlék 26600 levonások: Érdekképv. tagdíj Önk. Nyptár tgdíj Eü ptár tagdíj Eü jár pénzben (0) EÜ ját term-ben (0) Gyed Gyes Mnypt tagdíj Gyed, Gyes nyjár Munkaerõpiaci jár (ez mot 0) Nyugdíjjárulék (ez is 0) SZJA elõleg

Nekem rajta van csp is. Amúgy ezek vannak rajta:(tavaly novemberin éppen) Jövedelmek: GYED 102900 családi pótlék 26600 levonások: Érdekképv. tagdíj Önk. Nyptár tgdíj Eü ptár tagdíj Eü jár pénzben (0) EÜ ját term-ben (0) Gyed Gyes Mnypt tagdíj Gyed, Gyes nyjár Munkaerõpiaci jár (ez mot 0) Nyugdíjjárulék (ez is 0) SZJA elõleg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Ez nagyon érdekes!Az ismerõsömnek csak a GYED van rajta és persze a levonások!Lehet hogy nem is kapja mert sehogy sem jön ki az összeg!besorolási bér 91000ft átutalt összeg a levonásokkal 63000ft :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudomásom szerint a munkáltató tb kifizetõ de annó nála kellet intézni és utalva kértem!A kincstártól egy vasat sem kapott de a papírokat beadta a munkahelyére.Akkor ha jól értelmezem akkor a családi pótlékot külön kellett volna megkapnia a kincstártól?
Nekem a munkáltató kifizetõhely, onnan kapom a gyed-et és csp-t A gyest is onnan fogom kapni elsõ voltam
Jé, akkor én ezt nem értem! 4, 5 éve, mikor elõször mentem gyed-re, a munkahelyemrõl kaptam azt és a csp-t is, de idõközben a csp-t átvette a mák, így azt most már onnan kapom, míg a gyed-et továbbra is a munkahelyemrõl. Így a mostani bérlapomon nekem is csak a gyed van. Akkor most mi az igazság?

Ha nem ide illik bocsánat. Szóval 23 éves vagyok, lány, és egyáltalán nem érdekelnek a fiúk. Konkrétan ha valakit ölelkezni-kézenfogva sétálni-csókolózni látok, már az is a fujj kategória nálam. Nem fura ez? Volt már valaki így?

Amúgy teljesen átlagos 23 éves vagyok, átlagos külsõvel meg átlagos érdeklõdéssel, vannak barátaim, járok egyetemre, vannak mindenféle hobbijaim, szóval nem vagyok egy különc tipus, mindenki csak pislog ha esetlegesen elmondom (nagyon ritkán szoktam amúgy), hogy még nem volt barátom, ha tudnák, hogy még pluszban olyan érzések is vannak bennem a pasizással kapcsolatban, mint amilyeneket fent írtam, hát, igen érdekesen néznének rám utána szerintem... Lett volna simán lehetõségem már párkapcsolatra, de amint megérzem, hogy bárki ilyesmi szándékkal közelít felém, már tünök is el villámgyorsan a képbõl...Engem igazából ez nem zavar (most még legalábbis), de hát azért elég fura szerintem...

Legjobb válasz: Lányokkal is ugyanez a helyzet?

Lányokkal is ugyanez a helyzet?
[link]
De ha nem zavar miért fura? neked ez a normális vagy mégsem? nem lehet hogy csak félsz ettõl egy kicsit? Keress fel egy pszichológust... nem itt fogod megtalálni a választ...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Nem, a lányok sem érdekelnek, bár ezen már én is gondolkodtam, hogy mivan ha ez a helyzet, de nem ez. A wikipédiás cikket is köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Hát azért fura, mert nem épp szokványos ez így. :) Ettõl engem még nem zavar tényleg, most még legalábbis biztosan nem.
Aszexuális személyek léteznek, ez nem szégyen, és nem normalitás kérdése. Nem ártasz vele senkinek, szal ha neked így jó, akkor nem kell feltétlenül azon kezdeni gondolkodni, hogy hogy neveld ki magadból! Hála istennek a melegek már lassan megkapják azt az elfogadást, ami jár nekik, de a szexuális skála további végletei - mint pl. az aszexuálisok is - még elég kevéssé ismertek. Szóval kérdezõ, én azt mondom, hogy élj boldogan úgy, ahogy neked tetszik! :)
Gyerekes vagy. Vagy aszexuális. Szíved joga, ha így jól érzed magad. Nem kell másokkal foglalkozni...

Az is a pánik miatt van hogy nem hiszem el amit látok vagy ilyen csökkent koncentrálóképesség? Akkor szédülés stb és ilyen hogy menekülnöm kell magam elől? És a pánikban el lehet ájulni vagy ez csak tévhit?

pánikbetegség

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! A pánikbetegség nagyon furcsa és összetett dolog. Mi az amit látsz és nem hiszel el? Írhatsz privátban is, ha úgy könnyebb! A szédülés és ájulás elõfordulhat. Nekem nem volt soha pánikrohamom, de ájulás igen. Ez testalkattól is függ.. Gyere nyugodtan beszélgetni! :) Én már gyógyult vagyok! :)

Kedves Kérdezõ! A pánikbetegség nagyon furcsa és összetett dolog. Mi az amit látsz és nem hiszel el? Írhatsz privátban is, ha úgy könnyebb! A szédülés és ájulás elõfordulhat. Nekem nem volt soha pánikrohamom, de ájulás igen. Ez testalkattól is függ.. Gyere nyugodtan beszélgetni! :) Én már gyógyult vagyok! :)
Te az ISO-t másoltad fel csak úgy a pendrive-ra? Pedig az unetbootin programmal érdemes kiírni azt?
én ezt szoktam használni: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/linuxlive_usb_creator_v.. bár ennek az a hátránya, hogy csak windowsra lehet telepíteni a programot, és csak live cd-s linuxokat tud pendrive-ra varázsolni
Ubuntut simán rá lehet dd-zni a pendrive-ra. Grub2-vel meg lehet iso-t loop mountolni valahogy bootidõben.

Most tgyáson vagyok ha ez letelik a gyedet külön meg kell igényelni, és azt is a munkaadó tölti ki?

Azért kérdezem, mert már a tgyásos papíromon is több mint egy hónapot ült a munkaadóm és akkor már most leadnám neki ha kell hozzá a munkaadó kitöltése ugyanúgy.

Legjobb válasz: Igen, azt külön kell igényeli, és a munkáltatónak is ki kell tölteni.

Igen, azt külön kell igényeli, és a munkáltatónak is ki kell tölteni.
Igen kell. Ha tudod, mikor jár le, akkor már elõtte szólj nekik egy hónappal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen akkor már MOST szólok nekik, ha most is ülnek rajta vagy 40 napot akkor talán idõben megkapja az oep tõlük..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!