Találatok a következő kifejezésre: Az intim szárítanak (1 db)

Az intim mosakodók szárítanak?

Legjobb válasz: Igen és rendszeres használatuk több bajt okoz mint hasznot! ( a belsõ mosakodásra gondoltam elõsorban!) De ugyanilyen káros az állandó tisztaságibetét is. A külsõ mosakodókat használd nyugodtan, ha bírja a bõröd, de ne felejts a nemi szervek öntisztulók és csak a távozott váladékot kell lemosni megunkról! Egy STD dolgozó

Igen és rendszeres használatuk több bajt okoz mint hasznot! ( a belsõ mosakodásra gondoltam elõsorban!) De ugyanilyen káros az állandó tisztaságibetét is. A külsõ mosakodókat használd nyugodtan, ha bírja a bõröd, de ne felejts a nemi szervek öntisztulók és csak a távozott váladékot kell lemosni megunkról! Egy STD dolgozó
Furcsa, én úgy hallottam az intim mosakodók nem szárítanak. Ami szárít az a szappan (!)...azt nem is szabad intim területekre használni, mert savas kémhatású, míg a hüvely kémhatása lúgos. Hmmm...én ezt így tudom, tehát az intim dezodorok és mosakodógélek lúgos kémhatásúak, nyugodtan használd, azért találták ki, mert oda való...ezt elhiheted. ;) - egy fiatal lány -
Az intim mosakodók igen, szárítanak, az orvosok sem javasolják. Én intim habot használok, amikor összeszedek valami fertõzést. Az nem szárít, nem irritál és megelõzi a hüvelyszárasságot! (Intim Hab pH4)
Sziasztok! Egy hasonló fórumon is írtak anyukák az intim habról, és szerencsére jókat. 1 éve használom, idáig nem okozott semmi bajt, és akiknek ajánlottam, meg voltak vele elégedve.
A pH4-es Intim Hab, amit én használok, még nem szárított ki sosem...
Nem szárítanak egyáltalán. Legalábbis amit én használok, az nem. (intim hab, kérdezz privátban)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kedves Langmár Zoltán Doktor Úr! Szedhetem-e a Premens tablettát akkor, ha a simaizom-görcsoldó gyógyszerekre (mint például a No-Spa, Dicetel, Papaverin stb.) allergiás vagyok. A Buscopan-tól is nyelvdagadás, nehéz nyelés alakult ki. Válaszát köszönöm.

Kedves Langmár Zoltán Doktor Úr! Szedhetem-e a Premens tablettát akkor, ha a simaizom-görcsoldó gyógyszerekre (mint például a No-Spa, Dicetel, Papaverin stb.) allergiás vagyok. A Buscopan-tól is nyelvdagadás, nehéz nyelés alakult ki. Válaszát köszönöm.

1

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az ülőkét is körberakom papírral. Köszönöm szépen!

1

Tisztelt Doktor Úr! A férjemnek agydaganata van, most szeretnénk elkezdeni a BioBran nevű készítményt szedni, de tanácstalan vagyok, hogy milyen rend szerint fogjunk hozzá. Lenne szíves tanácsot adni? Köszönettel: K.-né

1

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát (Belara), a menstruációm mindig pontosan jelentkezik, viszont többször fordult már elő, hogy előtte egy-másfél héttel is jelentkezett barnás folyás, vagy rendes vérzés, bár jóval

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát (Belara), a menstruációm mindig pontosan jelentkezik, viszont többször fordult már elő, hogy előtte egy-másfél héttel is jelentkezett barnás folyás, vagy rendes vérzés, bár jóval gyengébb és kevesebb, mint a menstruáció alatt, viszont eltartott egy hétig. Az első hónapban még nem tartottam furcsának, utána egy darabig elmúlt, de most ismét jelentkezett. Megkérdeztem róla a nőgyógyászomat, de nem mondott semmit, csak felírta továbbra is ezt a gyógyszert. Nem tudom, hogy mennyire normális az ilyen köztes vérzés, de nagyon zavaró. Lehet más gyógyszert kéne szednem, vagy még ennyi idő alatt elképzelhető hogy nem teljesen szoktam hozzá? Válaszát előre is köszönöm!

1

Tisztelt Doktor Úr! Kismama vagyok, és a 23. hétben járunk. Kijött egy kicsit az aranyerem (nem vérzik, csak fáj egy kicsit), és a gyógyszertárban a Proktis-M plus végbélkenőcsöt ajánlották, amit biztonsággal használhatok, de a használati utasításán ezt n

Tisztelt Doktor Úr! Kismama vagyok, és a 23. hétben járunk. Kijött egy kicsit az aranyerem (nem vérzik, csak fáj egy kicsit), és a gyógyszertárban a Proktis-M plus végbélkenőcsöt ajánlották, amit biztonsággal használhatok, de a használati utasításán ezt nem jelölik. Arra lennék kíváncsi, hogy kismamák is használhatják-e biztonsággal, nem ártalmas-e a magzatnak? Ha nem, akkor mit ajánl, amit biztonsággal használhatnék? Válaszát előre is köszönöm!

1

Tisztelt Kérdezők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okok miatt, a kérdezzeorvosát honlap működése átmenetileg szünetel . A beérkező kérdéseikre csak később tudunk válaszolni. Sürgős esetben forduljanak kezelőorvosukhoz! Megértésüket és türelmük

Tisztelt Kérdezők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okok miatt, a kérdezzeorvosát honlap működése átmenetileg szünetel . A beérkező kérdéseikre csak később tudunk válaszolni. Sürgős esetben forduljanak kezelőorvosukhoz! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

1

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok, és két éve kínlódok visszatérő hüvelygyulladással. Jelenleg is van panaszom, kaptam rá Betadin kúpot, de csak 7 db-ot kell elhasználnom. Van hüvelyszárazságom is. December óta használom az Ovestin krémet, ami nem igazá

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok, és két éve kínlódok visszatérő hüvelygyulladással. Jelenleg is van panaszom, kaptam rá Betadin kúpot, de csak 7 db-ot kell elhasználnom. Van hüvelyszárazságom is. December óta használom az Ovestin krémet, ami nem igazán használ. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha elfogy a Betadine kúp elkezdhetem-e használni a Vitagyn c krémet. Az ovestin helyett a cikatridina kúpra át térhetek-e, és melyiket kezdjem el először alkalmazni, és milyen időközönként használhatom a készítményeket? Válaszát előre is köszönöm: Mónika

1

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

1

Tisztelt Főorvos Úr! Körülbelül egy hónapja kaptam antibiotikumos kezelést BV-re (vizsgálat nem történt, az elmondott tünetek alapján kaptam gyógyszert – ami hatott is. Ez sajnos elég gyakran visszatérő probléma, és attól tartok, hogy megint ki fog újulni

Tisztelt Főorvos Úr! Körülbelül egy hónapja kaptam antibiotikumos kezelést BV-re (vizsgálat nem történt, az elmondott tünetek alapján kaptam gyógyszert – ami hatott is. Ez sajnos elég gyakran visszatérő probléma, és attól tartok, hogy megint ki fog újulni. Azt szeretném tudni, hogy a Vitagyn C-t orvosi vizsgálat nélkül is elkezdhetem-e alkalmazni, vagy előtte mindenképpen tisztázni kellene a folyás okát? Illetve ha semmilyen panaszom nincs, akkor is elkezdhetem megelőzésként használni a készítményt? Válaszát előre is köszönöm. Krisztina.

1

Tisztelt Főorvos Úr! 80 éves édesanyám – aki még mindig valamennyi házi és kerti munkát elvégez – MR-lelet véleménye a következő: szövettanilag igazolt adenocarcinoma endometrii, magas grádusú. MR stging: TIC st. (jobb oldalon dorsalian a serosat megközel

Tisztelt Főorvos Úr! 80 éves édesanyám – aki még mindig valamennyi házi és kerti munkát elvégez – MR-lelet véleménye a következő: szövettanilag igazolt adenocarcinoma endometrii, magas grádusú. MR stging: TIC st. (jobb oldalon dorsalian a serosat megközelíti. Lgl.statusz: Határozott path.nycs. nem látszik. A jobb oldali csipőizületi TEP jelentős artefaktokat okoz. Szeretném a véleményét kérni: 1. sugárkezelést vagy a műtétet javasolja-e ebben a korban. 2. Milyen további vizsgálatokat javasol még elvégezni? 3. Melyik kórház rendelkezik a legtöbb tapasztalattal az ilyen műtétek végrehajtásában. Köszönettel: K.

1
