Találatok a következő kifejezésre: Az intim mennyire (42 db)

Mennyire fáj a nőknek az intim piercing, mikor beteszik? Hogyan érzéstelenítik? Mennyi a gyógyulási idő?

Nem lehurrogásokat várok,hanem tapasztalatokat!!A nyelv piercingnél ugye teljesen elérzéstelenítenek lidocainnal...

Legjobb válasz: Szia! Hova szeretnéd? Amúgy, az intim piercing gyógyul a leghamarabb. 1-2 héten belül, ha nincs semmi gáz.

Szia! Hova szeretnéd? Amúgy, az intim piercing gyógyul a leghamarabb. 1-2 héten belül, ha nincs semmi gáz.
1-2 hét
Jaj, 1-2 hét nem sok! :) de mindenkinél más
nekem nincs, és nincs is nagy tapasztalatom piercing téren, de attól függ szerintem, hogy hova akarod. mert szerintem a kis és nagyajkakban nem lehet sokkal rosszabb mit egy ködökpiercing. a csiklóban viszont már más tészta...
gyógyulási idö sztem borzalmas lehet.. Jol meggondoltad??
ne mond, hogy a KISajkakban olyan, mint a köldökben :D a kisajak sokkal érzékenyebb, mint a nagy.Maximum az lehet olyan, mint a köldök, de még az sem igazán. Szerintem rohadtul fáj
A kérdező hozzászólása: A nagyajakba szeretnék, de 1-2hét?!:OAkkor leteszek róla...a nyelvemet kibírtam, és már 8éve benn van, mára hozzám nõtt:)
Nincs tapasztalatom szerencsére, de szerintem nagyon fájhat... Egyébként egy hevesebb szexnél nem szakadhat ki? :O

Mennyire van igény az intim tornára? Ha indul egy intim tornás csoport megfizethető áron szívesen jelentkeznétek rá?

Gondolkodom azon, hogy elvégezzek egy intim tornás tanfolyamot, de attól tartok, hogy erre nincs igény pedig ezt nagyon szívesen csinálnám. Nektek erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Nálam most nagyon aktuális lenne, szóval örülnék ha a közelemben lenne. Ha ez érdekel, szerintem mindenképp érdemes belevágni. Ha nem is fõfoglalkozásnak, de mint mellékállás biztos megérné...

Nálam most nagyon aktuális lenne, szóval örülnék ha a közelemben lenne. Ha ez érdekel, szerintem mindenképp érdemes belevágni. Ha nem is fõfoglalkozásnak, de mint mellékállás biztos megérné...
Engem nem érdekelne.
Megkérdezhetem miért nem? :-)
Újpesten van nagyon komoly szintû, szuper eredményekkel csak.. alig néhány embert érdekel. Ez van, vagy nem akarnak az emberek igazán egészségesek lenni, vagy annyi 'út', lehetõség van hogy nem tudják mit válasszanak. Aztán végül persze a betegségnél kötnek ki és a gyógyszereket, mûtétet választják, mivel a megfelelõ torna LEHETÕSÉGE még koránt sem jelenti azt, hogy el is fognak menni rá. Nálunk egyébként rohadt jó torna van (taoista intimtorna, eredeti nem a nyugati utángyártott) de harcmûvészet edzés, önvédelem nõknek, nyújtás harcmûvészeknek, küzdõsportolóknak.. és mindben szerepet kap a medence-intim tréning. És mégis ez kit mozgat? Alig pár embert (jó, nekik viszont tényleg fontos és nem cserélnék le másra mert látják hogy ezek milyen jók). Én nem tudom azt ajánlani hogy vágj bele mert jó biznisz. Sajnos ma a flabelosz meg a zumba a jó biznisz. Pontosabban hogy mit tudsz eladni hangzatosabb hazugságokkal és lehetõleg minél kevesebb munka legyen edzés közben.

A kozmetikus hogyan csinálja az intim részek szőrtelenítését? Teljesen széthúzza és ott alul is csinálja, vagy csak felül? El sem tudom képzelni. És mennyibe kerül ez? Milyen tartós?

Legjobb válasz: Az intim gyantának az a lényege, hogy minden szõrt leszed onnan, szóval alul is. Azt hiszem az én kozmetikusomnál 800 Ft körül van (vidéki nagyváros). kb. 3 hétig tart.

Az intim gyantának az a lényege, hogy minden szõrt leszed onnan, szóval alul is. Azt hiszem az én kozmetikusomnál 800 Ft körül van (vidéki nagyváros). kb. 3 hétig tart.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy válaszoltál minden kérdésemre :) de nem ciki ez? még a nõgyógyász is elég para...
Nekem nem :) Valószínûleg a neveltetésem miatt, mert mi pl. simán bejárkáltunk egyszerre a fürdõszobába kiskoromtól kezdve. Én a nõgyógyásznál sem érzem magam kényelmetlenül :) Egyébként szerintem könnyen meg lehet szokni a szégyenlõsöknek is, fõleg mivel a kozmetikusok általában nõk.

Epilátorral mennyire lehet az intim területeket szőrteleníteni?

Kaptam egy epilátort születésnapomra, és úgy tervezem, hogy az intim vonalon is fogom használni. Nem szeretnék megállni a bikinivonalnál, hanem az egész tájékot szeretném "megtisztítani". Van aki így használja? Igazából lenne még egy alternatíva: a készülék borotva is egyben, jobb lenne, ha inkább ezt a funkciót használnám az intim területek karbantartására?

Legjobb válasz: inkább az epilátort használd. de ha nincs meg a kellõ fájdalomküszöböd akkor inkább a borotvát. szerintem az epilálás jobb, mert ha borotválom akkor már szinte rögtön utána érzem a borostát. de az elsõ intim szörtelenítés elõtt borotváld le és amikor újra kezd nõni akkor epiláld. mert a hosszú szört csak megrángatja de elsõre nem szedi le :S úgy sokkal jobban fáj.

inkább az epilátort használd. de ha nincs meg a kellõ fájdalomküszöböd akkor inkább a borotvát. szerintem az epilálás jobb, mert ha borotválom akkor már szinte rögtön utána érzem a borostát. de az elsõ intim szörtelenítés elõtt borotváld le és amikor újra kezd nõni akkor epiláld. mert a hosszú szört csak megrángatja de elsõre nem szedi le :S úgy sokkal jobban fáj.
Hát én az epilátoral csinálom az egészet! De elsöre retenetesen fájt, másodjára kevésbé! Mostmeg már alig érzek fájdalmat mikor csinálom. De nemindenkinél igyvan és van aki kevésbé viseli el a fájdalmat. Probáld meg és ha nemegy borotfa.
elsõ vagyok, nekem szörbenövésem nem szokott lenni, viszont a borotvától írtó ocsmányra kipattogzik, de kb úgy, hogy minden egyes szörtüszõ... ezért is utálom a borotvát :S
Èn 2. vagyok :P :) Nekem csak ritkán nö be 1-2 száll azt szemöldökcsipeszel felpiszkálom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És a kellemetlenségek? Szõrbenövés, ilyesmi ...?

Mire való az intim dezodor és hogyan kell használni? Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.

Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.
intim dezodornak minõsülnek a különféle intim törlõkendõk, melyek tejsavat tartalmaznak és segítenek az intim részek tisztán tartásához. Kellemes illatuk van. Léteznek különbözõ intim mosakodó gélek, habok stb 8 lacracid femina, nivea intimo stb stb) Drogériákban (ahol a betétek, tamponok vannak) megtalálhatóak 500-1000 ft körüli áron, de gyógyszertárakban is hozzá lehet jutni.
Elõttem szólok leírtak mindent a kérdésedre válaszolva, én viszont csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem ajánlott ilyeneket használni!! A hüvelynek megvan a természetes környezete, nem lenne szabad beleavatkozni. Persze úgy teszel ahogy jónak látod, én csak errõl is tájékoztatni akartalak, hátha így másként gondolod.
Aki rendelte az intim dezodort! Milyen?
Szerintem igenis jó dolog az intim dezodor, irritációtól nem igazán kell tartani, mert direkt olyanra csinálják, hogy kímélõek és gyengédek. Kétféle létezik, van amit belül lehet használni, annak ilyen csöve is van, bár nem tudom hol kapható, de képet a neten biztos találsz róla. És van az elterjedtebb, ami külsõ használatra van. Ebbõl én a Vionell márkájút nagyon ajánlom, de a többi is biztos jó.

Az intim mosakodógél mennyire hasznos és hogyan hat?

Legjobb válasz: Sokak szerint nem túl jó, ha felborítják az egyensúlyt, hiszen öntisztító az intim terület, de én tisztábbnak érzem magamat.És semmi panaszom nem volt soha.

Sokak szerint nem túl jó, ha felborítják az egyensúlyt, hiszen öntisztító az intim terület, de én tisztábbnak érzem magamat.És semmi panaszom nem volt soha.
Szerintem egyáltalán nem borít fel semmit, hiszem tejsavas, ami pont, hogy jó "oda". Általában a többi szappanok/tusfürdõk pedig lúgos kémhatásúak, ez az ami felboríthatja az egyensúlyt. Amit nem szabad: belülrõl is tisztogatni. Illetve vannak hüvelybeöntésre való szerek, ezeket ha nincs egészségügyi problémád, akkor csínnyán kell használni... Szerintem problémamentesen fölösleges.

Mennyibe kerul az intim gyantazas? :D. Es mennyire kellemetlen?

Legjobb válasz: netto 3600 ft, és eléggé

netto 3600 ft, és eléggé
Szerintem az ár változó, én ha megyek lábamat is gyantáztatom és úgy 3500, Nekem már nem fáj, persze kellemetlen, de ha ügyes a kozmetikus, akkor simán ki lehet bírni! Egyébként meg nem igénytelen aki nem gyantáztat, hiszen lehet hogy valami habot használ vagy borotválja. Nem kell végletekbe gondolkozni, vagy gyanta vagy dzsungel? Szerintem van azért átmenet is :)
amúgy ez miért demagógia ?
na ha te meg ezt még csak nem is érted, az király, akkro mindegy is .. valóban, tök esztétikus, amikor dzsungel van, és ki se látszik a farka a szõrpamacstól :) ))
Jaj istenem, de utálom már ezt a demagógiát, mi köze a gyantázásnak az igényességhez?
persze h csinálnak fiúknak is ne viccelj, már hogyne csinálnának??? egy fiúnak talán nem alap h igényes legyen ?
Férfiaknak is csinálják?? :O
hát nekem eddig max 1500ért csinálták. És kellemetlen, de kibírható...
Nettó??? Csak nem céges számlára csináltatod, hogy nettóban gondolkodsz? :-D
Pár százezer vagy millió éven át az emberek úgy néztek ki, ahogy meg voltak teremtve. Aztán elég jól elvolt az emberiség. Sõt, még az én gyerekkoromban is. Manapság van egy ilyen divat, ami szerintem hülyeség, hogy mindenhonnan mindent le kell borotválni, mert jaj, szõrszál, fúj, fúj. Na de azért ne tessék már beszólni annak, aki nem az épp aktuális rövid életû divatot követi, hanem úgy csinál, ahogy csinált az elõzõ évtizedekben, meg ahogy az õsei százezer éve, és meghagyja magán a természetes szõrzetet! Már mitõl lenne igénytelenség ez? Mert nem megy a tömeggel és nem mások véleménye szerint él? Ja, lányok, aki még nem látott olyan férfit, akinek a pénisze lényegesen hosszabb a fanszõrzeténél, és vidáman kilátszik belõle, azt mélyen sajnálom. :-DD

Kb mennyibe kerül a lábak és az intim területek gyantázása kozmetikusnál?

Legjobb válasz: és meddig tart a hatása? mennyi idõ múlva fognak a szõrszálak kinõni?

A kérdező hozzászólása: és meddig tart a hatása? mennyi idõ múlva fognak a szõrszálak kinõni?
én tegnap voltam elõször, én csak a két combomat gyantáztattam le, az 1100 volt.. többit sajna nem tom, eddig borotváltam a többi helyen is, most kezdek áttérni erre :)
Barinõm ját intimgyantára, 3000 a teljes intim rés szõrtelenítése.
Végigláb 3500, teljes fazon 1800. Ez Bp környéki ár.
08-02 12:17 Monor, Pozsonyi lakótelep
ez függ h budapest, vagy vidék. egetrengetõ különbségek vannak a vidéki és a pesti árak között.
Az én kozmetikusom az egész lábat 2000 Ft-ért csinálja, a fazont 600 forintért. Bár ez fogjuk rá, hogy vidéken van.
utolsó válaszoló! hol van az kozmetius? esetleg címet, elérhetõséget tudnál adni? nagyon megköszönném:) és bocsi az OFF-ért!

Mennyire fájdalmas az intim gyanta (cukorpasztával)? Mik a tapasztalataitok, kipattogtatok?

Az a baj nem tudom mekkora az a sz?rszál amit?l kiszedi a gyanta és nekem kb 2 hetes lesz mert nem borotválom most le, hétf?n leszedik. Ciki ha nagyon sz?rösen mész?(hisz azért mész mert leszedeted..)

Legjobb válasz: Én nagyon szõrösen mentem, és nem az, hogy ciki volt, hanem eszméletlenül fájt. Azt mondták minél hosszabb annál jobban fáj szal szerintem borostásan menj. Miután leszedték egy kicsit piros lesz még, de pár óra múlva elmúlik. Hetekig sima és puha lesz a bõröd (nem lesz irritáció, mint a borotvánál).

Én nagyon szõrösen mentem, és nem az, hogy ciki volt, hanem eszméletlenül fájt. Azt mondták minél hosszabb annál jobban fáj szal szerintem borostásan menj. Miután leszedték egy kicsit piros lesz még, de pár óra múlva elmúlik. Hetekig sima és puha lesz a bõröd (nem lesz irritáció, mint a borotvánál).
Én magamnak cukorgyantázom, kb fél cm-es (vagy egy kicsit nagyobb) szõrt szoktam "növeszteni", hogy jól kitépje a gyanta. Én nem pattogok abszolút tõle, pedig nálam érzékenyebb és fehérebb bõre csak kevés embernek van.
A kérdező hozzászólása: szuper, köszönöm, szerintem max 1-1, 5 centis lesz hétfõre:S kibírom csak a kipattogástól meg attól félek hogy ott pucérkodom...:S
A kérdező hozzászólása: és mennyi borravalót adtok általában ha adtok?
Ne félj bugyiban leszel végig csak beljebb húzzák majd, szóval a csiklódat meg a hüvelyedet nem látja majd.
A kérdező hozzászólása: ennek örülök, köszönöm az infót, a fájdalomtól félek:S

Lányok! Nektek mennyire számít az intim méret?

Írhattok tól-ig határokat is, vagy csak azt, hogy lényeg e. Ha a vastagság számít, akkor milyen határok között?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán NEM számít. Ha szeretek valakit, az se érdekel, ha le kell neki vágni, és soha többé nem szexelhetünk. Szerelembõl vagyok a barátommal, nem a szex miatt. Az csak hab a tortán... :) Olyannal pedig nem szeretkezek, akibe nem vagyok szerelmes. Mellesleg akárki akármit mond, a nõi hüvely 7-9 cm hosszú, a G-pont 3-4 centinél van, ujjal is ingerelhetõ, annál vékonyabb pénisz meg nem hiszem, hogy van (max extrém esetben)... Úgyhogy kb nem hiszem el, hogy van olyan, hogy nem elég. Tehát a válaszom egyértelmûen NEM SZÁMÍT. 20/L

Nekem egyáltalán NEM számít. Ha szeretek valakit, az se érdekel, ha le kell neki vágni, és soha többé nem szexelhetünk. Szerelembõl vagyok a barátommal, nem a szex miatt. Az csak hab a tortán... :) Olyannal pedig nem szeretkezek, akibe nem vagyok szerelmes. Mellesleg akárki akármit mond, a nõi hüvely 7-9 cm hosszú, a G-pont 3-4 centinél van, ujjal is ingerelhetõ, annál vékonyabb pénisz meg nem hiszem, hogy van (max extrém esetben)... Úgyhogy kb nem hiszem el, hogy van olyan, hogy nem elég. Tehát a válaszom egyértelmûen NEM SZÁMÍT. 20/L
Használni tudja, és ne legyen nagyon nagyon nagy. Ennyi. Hülye kérdés amúgy.
Intim méret? :D Nagy legyen a f*szod, b*zd meg :D
Mellesleg csak vicceltem, nem a méret a lényeg:)
Nem számít, de kb akkora legyen a vastagsága mint 3 ujja összerakva :)
Nem a méret a lényeg, de a szex azért fontos. De szerintem téves az a meglátás, hogy a lányok a mamutfenyõ méretekre buknának. Úgy tudom 8cm az ami már úgy okés és olyan 18-ig átlagos. Hallomásból a 24cm nagyon fájdalmas, de ez a lány belsõ méreteitõl is függ. De ha érdekel, nekem nem számít. Egy pici is lehet virgonc.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Elsõnek üzenem, hogy nem hülye kérdés, mert ha ezt az oldalt böngészed kicsit, kiderül, hogy ebben a témában is születnek megdöbbentõ válaszok is. NEm olyan egyértelmû, hogy nem számít, mert szerencsére itt normális gondolkodású lányok írtak, de a napokban is volt pár érdekes vélemény. Természetesen nem ítélem el azt sem aki azt írja, hogy neki igen is számít.
A neten a legtöbb ember túloz. Nem épp reprezentatív...
A kérdező hozzászólása: Azt hogy kell érteni, hogy mint három ujja összerakva? Tehát olyan széles legyen, mint ha egymás mellé rak három ujját, vagy mint ha kettõt egymás mellé próbál rakni, és egyet alá? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!