Találatok a következő kifejezésre: Az intim lehet (65 db)

Mire lehet jó az intim torna? És az intim torna alatt végülis mit érthetünk?

Legjobb válasz: Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.

Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.
Pl ha (bár nem tudom hány éves vagy) szülés után ha gondjaid vannak a szexuális élettel a hüvely tágulása miatt, vagy vizeletcsepegés fordulna elõ, erõsíteni jó a hüvelyfal izmait, ill. a hólyag záróizomzatát.
Pasiknál növeli a potenciát, segít leküzdeni a korai magömlést.
Mi az intim torna? A Kriston intim torna módszer a medencealapon elhelyezkedõ izmok edzésén túl a tudatos egészségvédelem része, ami minden nõ számára szükséges. A gát - a húgycsõ, a hüvely, a végbél területén lévõ rejtett izmok -erõsítése mellett megtanít a medence és a hasi szervek védelmére. A foglalkozásokat ne úgy képzeljük el, hogy óra elején elkezdjük a záróizmainkat szorítani és az óra végéig szorítunk. Elõször is megtanuljuk megérezni, és tudatosan kimozdítani a gát piciny izmait, majd egyre finomabb ügyesítõ és erõsítõ gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Mivel ezek az izmok hamar fáradnak, néhány perces edzés után pihenésre van szükségük, ez alatt a tanítványokat igyekszünk ráébreszteni azokra a helyes és helytelen szokásainkra, amelyek befolyásolják szervezetünk nõi erejét. Célunk visszaszerezni a tudatosságot a medencénk területén, ami segít nõi létünk boldogabb megélésében. http://intimtorna.lapunk.hu/

A hüvelyt intim mosakodóval sem lehet mosni, de akkor minek az intim mosakodó, ha szappannal is meg tudjuk mosni belül széthúzva (persze a hüvelybe nem nyúlunk fel)?

Legjobb válasz: Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.

Mert jó drágán el lehet adni. Üzlet. Egyébként is nagyon megosztott a kérdés, a nõgyógyászok kb. fele mellette van, fele ellene. Egyáltalán nem érzem bizonyítottnak, hogy feltétlen szükség lenne rá. Mondjuk az én nõgyógyászom épp ellenzi is.
ezeket az intim mosakodókat nem nagyon kéne. a hüvelyben egyetlen egy dolognak van helye a tejsavtermelõ baktériumoknak! azok védenek meg. használj probiotikus tampont és a hüvelyedbe ne tegyél nem odavaló dolgokat..
Ezt már én is hallottam, hogy intim testrészre a legjobb a sima meleg víz!
Én sem értem, mi ez a nagy kétely errõl, mondjuk én azt hallottam egy dokitól, hogy a legjobb a sima víz, oda nem kell semmi a víz ugyan úgy használ, tisztít, kipróbáltam, tényleg nem lett semmi, kb 1 hónapig.Bár azért amikor megvan, meg amúgy is mindig, visszaszoktam rá, azzal tisztálkodom.Csak jobb mint a szappan, mert ez savas.
Egy kis komolytalanság: Anno egy háztartási eszközöket gyártó jászberényi üzemben dolgoztam minõségellenõrként, ott hangzott el az alábbi mondat: "Minek azt mosni jányom? Tisztítsa az maga magát..." XD
Kívül tusfürdõt használtam.
Nekem volt visszatérõ hüvelygombám, és akkor kezdtem intim mosakodót használni, amikor abból kezeltek ki. És azóta nem is volt, pedig volt azóta is két nagy antibiotikumos kezelésem (elõtte is antibiotikum okozta a gombásodást). Szóval én megvagyok vele elégedve. Valószínûleg a hüvelykörnyéki területet is jó savasan tartani, mint lúgosan. Gondolom ezen az elven mûködik.
A kérdező hozzászólása: 23.45: Kívül, azaz a szeméremdombnál és a külsõ ajkaknál is csak vízzel mostad vagy használtál szappant?
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Igen, elég vitatott... Szerintem vannak, akiknek használ, de normális esetben inkább árt, mint használ.

Milyen gyantát, vagy borotvahabot, zselét lehet az intim területre használni? Tudnátok valami jó, és hatásos konkrét terméke ajánlani? Illetve borotvát is.

Szeretném az intim gyantázást kipróbálni, mert elvileg hatásosabb, de kozmetikushoz nem akarok menni, ezért otthon szeretném megcsinálni, de milyen terméket vegyek? Én borotválásra csak sima tusfürd?t szoktam használni. 18/L

Legjobb válasz: Jesszus, ha eddig borotvát használtál meg ne próbáld magadnak kigyantázni. nagyon magas fájdalomlküszöbet kell ahhoz legyen, de szerintem akkor senkinek sincs. és nem is tudod hogy kell, így könnyen elõfordulhat, hogy hamarabb téped le a bõrt, mint ki a szõrt... kérlek, ne próbáld ki egyedül:S ha mindenképp át akarsz térni gyantára, elõször mindenképp kozmetikussal csináltasd, sokkal hamarabb kész vagy, és nem ragadsz össze ott is ahol nem kéne... utána, ha egyszer kiszedetted, megpróbálhatod magadnak, de csak úgy, míg csak pár szál nõtt vissza, pár pihe, inkább. én is most ezt szeretném. nekem veet zselégyanta van, akár vízzel is könnyen lemosható, ha mégsem jön össze a gyantázás. szerintem mindképp ezzel próbáld. és ha már erre adod a fejed, utána, kérlek:D, felejtsd el a borotvát, mindenféleképpen:) én pl. sehol nem használok, csak epilátort (lábszárak, hónalj, kar, bikinivonal) és gyantát (ezt kizárólag intim területen, de ha tehetem megyek vele kozmetikushoz) ne sajnáld a kozmetikusra a pénzt, legalább elsõre õ szedje ki! így legalább kérhetsz tõle tanácsot,hogy magadnak hogy tudnád majd otthon megcsinálni:)

Jesszus, ha eddig borotvát használtál meg ne próbáld magadnak kigyantázni. nagyon magas fájdalomlküszöbet kell ahhoz legyen, de szerintem akkor senkinek sincs. és nem is tudod hogy kell, így könnyen elõfordulhat, hogy hamarabb téped le a bõrt, mint ki a szõrt... kérlek, ne próbáld ki egyedül:S ha mindenképp át akarsz térni gyantára, elõször mindenképp kozmetikussal csináltasd, sokkal hamarabb kész vagy, és nem ragadsz össze ott is ahol nem kéne... utána, ha egyszer kiszedetted, megpróbálhatod magadnak, de csak úgy, míg csak pár szál nõtt vissza, pár pihe, inkább. én is most ezt szeretném. nekem veet zselégyanta van, akár vízzel is könnyen lemosható, ha mégsem jön össze a gyantázás. szerintem mindképp ezzel próbáld. és ha már erre adod a fejed, utána, kérlek:D, felejtsd el a borotvát, mindenféleképpen:) én pl. sehol nem használok, csak epilátort (lábszárak, hónalj, kar, bikinivonal) és gyantát (ezt kizárólag intim területen, de ha tehetem megyek vele kozmetikushoz) ne sajnáld a kozmetikusra a pénzt, legalább elsõre õ szedje ki! így legalább kérhetsz tõle tanácsot, hogy magadnak hogy tudnád majd otthon megcsinálni:)
Én próbáltam magamnak kiszedni egyedül nem jött össze. Beírattam magam egy helyes fiatal csajszihoz hogy húzza már le. Bementem 30 perc alatt megcsinálta. Másfél éve borotváltam elõtte kb... Szóval fájt fájt, de sokkal rosszabbra számítottam. Szerintem 1500 forintba nem halsz bele (felénk ennyi) én kozmetikussal csinálnám a helyedbe. Szerinted a lenti részekhez mivel férnél hozzá most komolyan? Amúgy õk olyan gyantát használnak amit tûzhelyen így felmelegítenek és ilyen jégkrémespálcikához hasonló cuccal felkenik bõrre megtapogatják míg megdermed és lerántják... de egyedül inkább ne ügyeskedj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat :D Ak mellõzöm a gyantázást. Nem tudtam , hogy ennyire veszélyes is lehet , hogy a bõröm is "feltéphetem vele :O Kissé szégyenlõs típus vagyok, kissé nagyon és ezért nem akartam kozmetikushoz menni :D Egyenlõre nem is szándékozom, ráérek még ezzel. Igazából nem élek még nemi életet, de irtóra idegesít ha szõrös vagyok bárhol is. A lábamra én is epilátort használok, ami kissé fájdalmas, de legalább hatásos és 2 hétig nincs gondom vele. Kipróbálom akkor azt, amit ajánlottál a veet gyantazselét. Olvasgattam és találtam egy olyan intim szõrtelenítõ krémet, aminek az a neve , hogy Depilan laides, hallottatok már róla? Vagy Satin care borotvazselé? Ezeket sokat ajánlották :)

Epilátorral mennyire lehet az intim területeket szőrteleníteni?

Kaptam egy epilátort születésnapomra, és úgy tervezem, hogy az intim vonalon is fogom használni. Nem szeretnék megállni a bikinivonalnál, hanem az egész tájékot szeretném "megtisztítani". Van aki így használja? Igazából lenne még egy alternatíva: a készülék borotva is egyben, jobb lenne, ha inkább ezt a funkciót használnám az intim területek karbantartására?

Legjobb válasz: inkább az epilátort használd. de ha nincs meg a kellõ fájdalomküszöböd akkor inkább a borotvát. szerintem az epilálás jobb, mert ha borotválom akkor már szinte rögtön utána érzem a borostát. de az elsõ intim szörtelenítés elõtt borotváld le és amikor újra kezd nõni akkor epiláld. mert a hosszú szört csak megrángatja de elsõre nem szedi le :S úgy sokkal jobban fáj.

inkább az epilátort használd. de ha nincs meg a kellõ fájdalomküszöböd akkor inkább a borotvát. szerintem az epilálás jobb, mert ha borotválom akkor már szinte rögtön utána érzem a borostát. de az elsõ intim szörtelenítés elõtt borotváld le és amikor újra kezd nõni akkor epiláld. mert a hosszú szört csak megrángatja de elsõre nem szedi le :S úgy sokkal jobban fáj.
Hát én az epilátoral csinálom az egészet! De elsöre retenetesen fájt, másodjára kevésbé! Mostmeg már alig érzek fájdalmat mikor csinálom. De nemindenkinél igyvan és van aki kevésbé viseli el a fájdalmat. Probáld meg és ha nemegy borotfa.
elsõ vagyok, nekem szörbenövésem nem szokott lenni, viszont a borotvától írtó ocsmányra kipattogzik, de kb úgy, hogy minden egyes szörtüszõ... ezért is utálom a borotvát :S
Èn 2. vagyok :P :) Nekem csak ritkán nö be 1-2 száll azt szemöldökcsipeszel felpiszkálom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És a kellemetlenségek? Szõrbenövés, ilyesmi ...?

Az intim lemosót popsira is lehet használni, vagy nem ajánlott?

El?re is bocsánat,hogy két kérdést teszek fel, de még az a kérdésem,hogy a nivea jó-e, kicsit tartok a márkás cuccoktól, mert egészségtelenek.

Legjobb válasz: A Nivea (és pl. a Sába is ) tényleg jó, viszont a másik kérdésedet nem biztos, hogy értem: azt kérded, hogy megmoshatod-e intim mosakodóval a fenekedet is? Hát persze! Nem is lenne könnyen kivitelezhetõ, hogy a gátnál hátrébb ne kerüljön belõle :)

A Nivea (és pl. a Sába is ) tényleg jó, viszont a másik kérdésedet nem biztos, hogy értem: azt kérded, hogy megmoshatod-e intim mosakodóval a fenekedet is? Hát persze! Nem is lenne könnyen kivitelezhetõ, hogy a gátnál hátrébb ne kerüljön belõle :)
A kérdező hozzászólása: igen, de elvileg ez a punci ph-jára van kifejlesztve, tehát popsira nem biztos, hogy jó.
popsira is teljesen tökéletes. régebben énis mostam vele, de aztán kitaláltam h az antibakteriális szappan biztos hatásosabb ezért a popsit azzal mosom:D a nivea tényleg jó, én csak azt használok. a lactacydtól a gomba állandó vendég volt nálam. amint váltottam nivea-ra eltûnt. és azóta se jött vissza. sztem a nivea a legjobb, mert azaz egyetlen intim lemosó aminek a lehetõ legközelebbh esik a PH-ja a punci Phjához.
Nyugodtan moshatod ott is. Én avonosat használok, nekem bevált.

Hogyan lehet helyre állítani az intim terület ph értékét?

van valami módszer?

Legjobb válasz: Tejsav (gyógyszertárban kapható),intim lemosok,tejsavas kapszulák

Tejsav (gyógyszertárban kapható), intim lemosok, tejsavas kapszulák
Valaki nemrégiben azt válaszolta egy hasonló kérdésre, hogy õ natur joghurba mártott tampont tett fel magának. Megkérdeztem a nõgyogyit és meg fogtok lepõdni, õ is javasolta! Csak natur, élõflórás és lehetõleg bio legyen. 2-3 napig ajánlotta a kúrát, este egyet feldugsz, reggelig "dolgozik". Napközben tanácsos tisztaságit betenni, mert folyamatosan ürül a joghurt (is). Így viszont párszáz forintból megvan a kezelés (1 doboz bio joghurt 110 Ft + 2-3db tampon). Én már túl vagyok egy joghurtos éjszakán :)
Patikában, és ha jól emlékszem 3.500, -Ft körül volt, 50 ml-es tubus.
Bocs! ezt a Multi Gyn Actigel-t hol lehet kapni, és mennyibe kerül?
Én nemrég kezdtem használni a Multi Gyn Actigel-t (itthon mostanában hozták forgalomba). Ez annyival tud többet, mint a sima ph-értéket helyreállító vagy gombaölõ szerek, h' magát a nyálkahártyát is regenerálja, és a gombákon kívül a baktériumok szaporodását is megakadályozza. Tény, h' nem olcsó, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze mosakodáshoz kizárólag tejsavas cuccot használtam eddig is, de ez sajnos nem mindig elég.
ha gombád van, nehazsnáld az tejsavas dolgokat mert csak elszaporodnak mégjobban. elõbb írtsd ki, aztán hazsnáld. nincsen mellékhatása. van tejsavas kúp, azolyan 2700 ft körpülvan a DM-ben. a patikai tejsav az olcsó 1000bõl megvan, de ahhoz kell irrigáló, dm-ben olyan 2000 ft körül van. és ne asználj lactacyd-ot mert attól nekem folyton felborult a PH-m. (mivel jóval magasabb mint az intim területek normális ph-ja. niveat használj az azonos PH-ju)
ja és a normaflor is segiti
Patikaban lehet kapni irrigalo szert.
Bárhol, ahol kozmetikumot árulnak vannak intim mosakodók. Nõknek ajánlják, de férfiaknak is jók.
A kérdező hozzászólása: és a tejsavas kapszula az mennyibe kerül?van vmi mellékhatása?köszi a válaszokat
7:57 vagyok: fontos, hogy ha már fertõzésed van, mindenképpen ki kell rendesen, gyógyszerrel kezelni! Ez csak általános "karbantartás"!
Még jó erre az enyhén ecetes vízzel való irrigálás is. Azonban fontos, hogy ne csináld túl sûrûn.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!

Mire való az intim dezodor és hogyan kell használni? Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.

Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.
intim dezodornak minõsülnek a különféle intim törlõkendõk, melyek tejsavat tartalmaznak és segítenek az intim részek tisztán tartásához. Kellemes illatuk van. Léteznek különbözõ intim mosakodó gélek, habok stb 8 lacracid femina, nivea intimo stb stb) Drogériákban (ahol a betétek, tamponok vannak) megtalálhatóak 500-1000 ft körüli áron, de gyógyszertárakban is hozzá lehet jutni.
Elõttem szólok leírtak mindent a kérdésedre válaszolva, én viszont csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem ajánlott ilyeneket használni!! A hüvelynek megvan a természetes környezete, nem lenne szabad beleavatkozni. Persze úgy teszel ahogy jónak látod, én csak errõl is tájékoztatni akartalak, hátha így másként gondolod.
Aki rendelte az intim dezodort! Milyen?
Szerintem igenis jó dolog az intim dezodor, irritációtól nem igazán kell tartani, mert direkt olyanra csinálják, hogy kímélõek és gyengédek. Kétféle létezik, van amit belül lehet használni, annak ilyen csöve is van, bár nem tudom hol kapható, de képet a neten biztos találsz róla. És van az elterjedtebb, ami külsõ használatra van. Ebbõl én a Vionell márkájút nagyon ajánlom, de a többi is biztos jó.

Spinning edzéset kipóbáltam és nagyon dörzsölte az intim részem elöl kellemetlen volt. Milyen nadragban kelleddzeni? Vagy mit lehet tenni hogy ne dörzsölje? Vagy bennem lehet a hiba?

sima elasztikus pamutnaciban voltam de nagyon dörzsölte elöl lány vagyok

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy túl szûk volt a nadrág vagy túl magasra húztad? Én erre gyanakodnék.

Nem lehet, hogy túl szûk volt a nadrág vagy túl magasra húztad? Én erre gyanakodnék.
valami sima nadrágot használj ami ráfeszül a lábadra, az nem dörzsöl(sztem). Akár még be is hintõporozhatod elõtte. Nekem nyáron szokott hasonló lenni bicajozás közben.
A kérdező hozzászólása: de szoval nekem nem a combom vagy ilyesmi hanem a csiklorészt nyomta dörzsölte
Még akár jó is lehet, nem? :)

Az intim testrészem felett kb 1-2centivel elősször egy pattanás szerűnek kinéző valami jelent meg, aztán nem bántottam, most ilyen sebszerű lett belőle, megnyomtam és elkezdett vérezni egy kicsit. Mi lehet ez?

van okom a félésre, vagy mit csináljak? ja és kicsit viszket is.. (fiúról van szó. ) légyszives segítsetek nagyon megilyedtem :)

Legjobb válasz: hát azt nem irtad meg hogy hány éves vagy. Mert nem biztos de lehet nemi betegség egyik tünete is. De lehet hogy csak egy egyszerü pattanás aztán hogy viszket elvakartad és ennyi az egész. Továbbiakban ha nem javul esetleg rosszabbodik a helyzet menj el dokihoz. Jobbulást!

hát azt nem irtad meg hogy hány éves vagy. Mert nem biztos de lehet nemi betegség egyik tünete is. De lehet hogy csak egy egyszerü pattanás aztán hogy viszket elvakartad és ennyi az egész. Továbbiakban ha nem javul esetleg rosszabbodik a helyzet menj el dokihoz. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
Nekem is volt, hogy pattanás nõtt kb. ugyanott, néhány hét múlva már nyoma sem volt.
Naponta mosd meg többször, tartsd tisztán, hintõporozd, s ragaszd le (új) ragtapasszal minden mosakodás után. (Ha szõrszálak lógnának bele, azokat kisollóval vágd rövidre.) A sima sebek két-három nap alatt simán gyógyulnak. Ha három nap után is nedvedzik, mindenképp menj orvoshoz.
Fertõtlenítheted Betadinnal. Az nem csíp.
mérges pattanás? ha nagyon csúnyán néz ki látogasd meg a dermatológiát.
A kérdező hozzászólása: Már semmi nyoma : ) meggyógyult magától köszi a válaszokat

Az intim szőrzetet h lehet eltávolítani?

Gyantázáshoz béna vok, boroválni nem merem és egyéb hasonló dolgoktól is félek, elmenni (asszem a kozmetikusok csinálják) mind1 más emberhez nem merek elmenni nagyon szégyenl?s vagyok:S. Egyedül a krémes dolgot tudom azt szoktam használni a hónaj/lábnál. Már probálkoztam krémmel de nem mindenhol tudom megcsinálni. Annyira idegesít h van.(olvastam h veszélyes krémmel csinálni de 2szer csináltam nem sok sikerrel és nem lett semmi bajom.)

Legjobb válasz: Ha magadnak akarod,akkor a legegyszerûbb és kényelmesebb a borotva,vagy az epillátor.(No ez utóbbit én nem bírom,és ott lent eléggé fájhat,de van aki csinálja.)A szõrtelenítõ krémet én sem ajánlom,mert az tulajdonképpen megmarja a szaruréteget,és ezért jön le a szõr.Igen ám,de a bõr felsõ rétege is szaru,és ott lent nem olyan vastag a bõr,és lehet kétszer nem voltál baj,de késõbb kiüthet. Ha hosszantartó símaságot akarsz,akkor jobb ha rászánod magad egy kozmetikusra.Szégyenlõs vagy..mit szégyenlsz elõtte?Neki is olyan van?mi lesz veled,ha egy nõgyógyászhoz mész?Otthon te magadnak semmi képpen se gyantázd a szeméremrészt,mert ha elrontod,akkor baromi nagy kékfoltjaid lesznek,és úgy fogsz kinézni,mint akit megerõszakoltak.

Ha magadnak akarod, akkor a legegyszerûbb és kényelmesebb a borotva, vagy az epillátor.(No ez utóbbit én nem bírom, és ott lent eléggé fájhat, de van aki csinálja.)A szõrtelenítõ krémet én sem ajánlom, mert az tulajdonképpen megmarja a szaruréteget, és ezért jön le a szõr.Igen ám, de a bõr felsõ rétege is szaru, és ott lent nem olyan vastag a bõr, és lehet kétszer nem voltál baj, de késõbb kiüthet. Ha hosszantartó símaságot akarsz, akkor jobb ha rászánod magad egy kozmetikusra.Szégyenlõs vagy..mit szégyenlsz elõtte?Neki is olyan van?mi lesz veled, ha egy nõgyógyászhoz mész?Otthon te magadnak semmi képpen se gyantázd a szeméremrészt, mert ha elrontod, akkor baromi nagy kékfoltjaid lesznek, és úgy fogsz kinézni, mint akit megerõszakoltak.
Szia! A legtöbben szerintem a borotvára szavaznak. Meg tudod csinálni magadnak, nem fájdalmas, az pedig tévhit, hogy erõsebb nõ vissza! Hátránya viszont, hogy 2-3 naponta kell csinálni. De szerintem megéri :-) A krém tényleg ártalmas lehet, én sose használnám, ki tudja, milyen kémiai anyagokat tartalmaz.
A legjobb a gyanta. Nem kell a kozmetikustól félni, õ minden nap ezt csinálja, nem fog rág hülyén nézni. A borotva egyszerû, otthon megoldható, csak éppen elég hamar elkezd visszanõni és ha sokat borotválod, akkor gyorsabban nõ, nem durvábban, de gyorsabban. Én pl. ha reggel borotválom tükörsimára, akkor is estére már kicsit érdes. De jól leborotválni csak 2-3 napos szõrt lehet, akkor lesz megint sima, ha csak picit érdes, akkor a bõrt is megsértheti a borotva és akkor csúnya pici sebek lesznek rajta. Szóval szerintem, ha van rá idõd/pénzed, akkor menj el gyantáztatni. A krém azon kívül, hogy nem egészséges ott lent, még csak nem is hatásos, mert jóval durvább, vastagabb szálú szõr van ott mint a lábadon, így azt nem is tudja teljesen elátvolítani.
Miért nem mered borotválni? Az a legegyszerûbb
He' he' he', a szortelenito kremeken felvan tuntetve, hogy nemiszerven nem szabad hasznalni.. Van a veetnek ilyen intim szortelenito izeje. Azt probald ki. Amugy a borotva tenyleg a legjobb. Az szerintm a legfajdalom mentesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!