Találatok a következő kifejezésre: Az intim borotválom, de (3 db)

15 éves vagyok van intim szőrzetem, hónalj nincs mert borotválom. Azt hittem hogy ez természetes, de amikor beszélek haverokkal kiderül, hogy szerintük ciki az intim szőrzet. Télleg az?

nem is tudom elképzelni hogy pl a végbél nyilát hogy lehet sz?rteleníteni vagy azt nem is szokták?

Legjobb válasz: Az a baj a mai fiatalokkal, (közhelyesen hangzik de tényleg a mai fiatalság) hogy ma már az is ciki ami valójában egy pár éve még nem volt az! Ha nem szeded le az a te magánügyed, minek kell mindenkinek azt tudni hogy neked csupasz-e vagy sem?! Nem értem... Lehet én vagyok a régimódi...(?)

Az a baj a mai fiatalokkal, (közhelyesen hangzik de tényleg a mai fiatalság) hogy ma már az is ciki ami valójában egy pár éve még nem volt az! Ha nem szeded le az a te magánügyed, minek kell mindenkinek azt tudni hogy neked csupasz-e vagy sem?! Nem értem... Lehet én vagyok a régimódi...(?)
Fiú vagy vagy lány? Én nõ vagyok. A nõi bunda szerintem akkor a legszebb, ha elöl, csiklótól fölfele meghagysz egysávot, ezt rövidebbre vágod, a többit leborotválod. Ha pasi vagy, akkor sztem semmiképp, csak vágd rövidebbre. Bocs, ha megsértek valakit, de szerintem ha valaki a csupasz pasikra bukik, az látens pedofil...
Szia! Szerintem ne borotváld le. Mert én lány vagyok, és az úgy jó egy pasin. A barátom is a hónalját borotválja, el se tudnám képzelni, hogy OTT is. én igen, de az nõknél egy kicsit másabb. Szerintem hagyd úgy. Ne a haveroknak akarj tetceni:P
Hónaljat lábat azért nem árt... nem épp esztétikus, amikor hónaljkutya megugat. Egyébként régi Egyiptomban mindenki borotválta mindenét. Ugyanis sokkal higiénikusabb.
Szia! Szerintem amíg nem élsz szexuális életet, addig teljesen fölösleges ott is szõrteleníteni, hisz rajtad kívül úgysem látja senki azt a részed:) Max egy picit rövidebbre vághatod, meg megigazíthatod, hogy ne lógjon ki a bugyiból, de ez a te dolgod, nem kötelességed senkinek beszámolnod arról, hogy milyenek az intim szörtelenítési szokásaid.Szerintem ráérsz vele akkor komolyabban foglalkozni, ha lesz barátod.
Én úgy gondolom hogy nem ciki. Mindenki másképp látja a dolgot, ha te úgy érzed jól magad hogy van, akkor hagyd meg. Lehet hogy én is régimódi vagyok de nekem meg a szõrtelen változat nem jön be! (Lány vagyok)
Hello! Én 14 éves vagyok, és én csupaszra vágom, mert nekem is, és a barátnõmnek is ez tetszik! Szerintem egyáltalán nem ciki az intim szõrzet! Ez egy hülyeség, izlés kérdése! Ne is hallgass rájuk! Hülyék :)
Õk biztosan kétnaponta borotválják, szúrja õket mint a veszedelem, de nem cikik.Teljesen jó nekik. Amíg nem élsz szexuális életet, szerintem nem kell vele foglalkozni, max ollóval néha kicsit visszavágod. Ha meg már ott tartotok, a lánnyal megbeszéled hogy õ hogyan szereti.Ha csupaszon, akkor intim gyanta.Attól 2-3 hétig nem nõ vissza, és amikor visszanõ akkor se szúr, ha havonta esetleg másfél havonta elmész egyszer az bõven elég.
Lehet hogy én vagyok nagyon régimódi de én nem borotválom és már foglelkozok szexel a pasimat ez nem zavarja sõt szexinek találja. 18/L
27 éves fiu vagyok! Én mindig csupira szoktam de van hogy néha meghagyom rövid szörösre. sztem ha van oylan lány a közeledbe akiben maximálisan megbizól kérd ki a véleményét

Fiúk lányok ti mikor kezdtétek borotválni a az intim zónát? ! persze fura hogy egy pasi csupaszra borotválja. De már ez a módi. Persze még vannak manapság nőkben is dzsungelnyuszik. Tehát mikor és miért kezdtétek borotválni? ! Nemet kort írjatok!

Legjobb válasz: Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)

Nem fura ha a pasi is csupasz, és koránt sem ez a módi... Mellesleg még mindig több pasi marad a hagyományos külsõ mellett egy kis korlátozással... (visszavágva) És jobb is így... ;)
13 évesen mert szúrt zavart, de aztán volt egy idõszak mikor nem borotváltam és 15 éves korom óta mindig szõrtelen persze én szoktam egy vékony csíkot hagyni mert úgy szexibb :) 20L
A kérdező hozzászólása: mondjuk én mielõtt serdültem volna vártam hogy mikor lesz szõrõs.mikor az lett már zavart és volt amikor nagy volt én olyan 17 lehettem mikor elkezdtem leborotválni.persze kényelmesebb csupaszon, és persze szexben se zavar és jobban élvezek .meg persze a lánynak is könnyebb mert nem zavarja orálszexnél.meg én sem szeretem ha hullik a szõr, mert picit az is tud hullani.meg vagy ha a lánynak a szájába kerül.kellemetlen tud lenni.persze jobb olyan puncit szájjal kényeztetni ami csupasz.de persze ritka a szõrös punci manapság.jó néha nosztalgiázni ha ilyen lánnyal akad össze az ember.
13 voltam, zavart, megminden szal már cikivolt :/ 14L
13 évesen 14/F
én 14 évesen higénia már nagyon zavart meg azért szerintem jobban mutat szexközben és elkerülöd a becsípõdös baleseteket :D 16/F
Én korán érõ voltam és már 8 évesen kezdett szõrösödni, persze akkor még nem csináltam vele semmit, de 12 éves koromra már olyan nagy volt, hogy elõször lenyírtam, majd le is borotváltam.
nekem is 8 éves koromban már erdõ volt odalent. ollóval vágtam egészen 13 éves koromig.
13, 5 évesen borotváltam elõször egy lány miatt. (csak orális szex volt, de többször is.) most 17/F vagyok.

Az intim vonalamat borotválom, de mindig kiperseg utána. Mit csináljak, hogy ne legyen ez?

MIt csináljak mert elég idegesít? hogy oan, f?leg ha strandra megyek és az a legrosszabb benne, hogy nem múlik el csak egy hét múlva.

Legjobb válasz: Szia! én azokon a helyeken, amit szõrtelenítek, be szoktam kenni aloe verás krémmel (<=házi aloe növény belsõ részét kikaparni+v.milyen krém). Nekem segít.

Szia! én azokon a helyeken, amit szõrtelenítek, be szoktam kenni aloe verás krémmel (<=házi aloe növény belsõ részét kikaparni+v.milyen krém). Nekem segít.
Én nem ajánlanám a szõrtelenítõ krémeket! Rá is van írva, hogy intim területre tilos használni, mert sokkal csúnyább dolgokat okoz, mint hogy begyulladnak a szõrtüszõk. Használj gyulladáscsökkentõ krémeket. Nekem a nõdoki Alsol-t írt fel. Vény nélkül kapható, és kb. 800 Ft.
Vannak különbözõ szörtelenítõ termékek! Ha az intim vonalat akarod leszörteleníteni akkkor inkább a krémet használd!
Én is a szõrtelenítõ krémre szavaznék inkább, de ha már megtörtént a "baj", akkor segíthet egy kis hintõpor is a persegéseken. Tapasztalatom szerint könnyebben perseg ki a bõr, ha már nem elég éles a borotva pengéje, jobban el van használódva. Esetleg próbáld meg kicserélni...Nekem bevált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!