Találatok a következő kifejezésre: Az interneten lehet jó (18 db)

Hol lehet normálisan ismerkedni nőkkel? Az interneten nem jó, élőben meg elhajtanak, ha leszólítok valakit például plázákban vagy az utcán, a munkám pedig nem olyan, ahol lehetne ismerkedni. Valami tipp, ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: Azért nem jó, mert a társkeresõk is a lányoknak kedveznek, akaratlanul is sokszor. Eleve több a magányos fiú a társkeresõkön, mint lány és, amelyik lány fent van az is már rég nem is használja vagy egyszeûren messze él tõlem, mivel hajdú-bihari lányokkal nem nagyon vannak tele a társkeresõk, aki van, annak meg nem vagyok elég vagy õ nekem nem jó. A plázákban én is csináltam már, de tudd, hogy oda inkább felszínes libák járnak, egy-két normálistól eltekintve. De általában sehol sem jó nekik, mert ugye õk csak a helyes, magas fiúknak adnak esélyt. Ennyi.

Azért nem jó, mert a társkeresõk is a lányoknak kedveznek, akaratlanul is sokszor. Eleve több a magányos fiú a társkeresõkön, mint lány és, amelyik lány fent van az is már rég nem is használja vagy egyszeûren messze él tõlem, mivel hajdú-bihari lányokkal nem nagyon vannak tele a társkeresõk, aki van, annak meg nem vagyok elég vagy õ nekem nem jó. A plázákban én is csináltam már, de tudd, hogy oda inkább felszínes libák járnak, egy-két normálistól eltekintve. De általában sehol sem jó nekik, mert ugye õk csak a helyes, magas fiúknak adnak esélyt. Ennyi.
ne plázában! járjál kávézókba, könyvtárakba, ott is vannak lányok
Én is ezzel a problémával küszködök. :(
interneten miért nem jó?
Kávézó, különbözõ rendezvények (kulturális, sport stb.)
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad. Hány éves vagy?
És a neten csak a társkeresõk léteznek? Nem. Én is neten ismertem meg a kedvesem és nem társkeresõn.
Ez egy társadalmi probléma. Az emberek felszínesek, torz információkból szûrnek le véleményt, azt csinálják amit a tv-ben látnak, mert ha a médiában is ez van akkor biztos "jó". Az emberek úgy vannak a kapcsolattal, hogy nyakukba vesznek egy 100 ezer fõs várost, abból tegyük fel, csak 1000 olyan lány van aki a te korosztályod, abból 500 bejön neked, melybõl 100nak te jössz be, és ebbõl 50 csajjal lehet is tervezni -> na ezért tart ott a társadalom ahol most, mert mindenki így gondolkodik, hogy úgyis talál mást aztán koppan, hogy mégsem! A rossz példát tanulják el: taposol, tisztelnek. Ha bunkó vagy, akkor futnak utánad. Ha pénzed van, akkor alád fekszenek maguktól is. Utána senki se csodálkozzon, hogy folyamatosan fogy a magyar. Ezek még csak az alap kapcsolatok, még a hosszú évek hátra vannak, ami így nem fog menni, ha a két fél a legelején le nem tisztázza magában külön-külön hogy mit akar, majd együtt is. Egyesek úgy vannak vele, hogy "jó lesz ez a csaj IS", igaz, nem szeretem de majd belé szeretek. NEM. Az sem mûködik, hogy odamegyek és leszólítom "plázában". Az ember nem fog plázában összejönni senkivel. Mit mondasz neki? Szia! Neked is bejön a pláza? Az jó, én is szeretek ide járni! Interneten valóban nem jó, de élõben nem hajtanak el, ha normális embernél próbálkozol. 23/F

Hol lehet venni az interneten egy jó laptopot?

max 320ezret költök rá,és minimum 8gb-os ramos kellene 17-es kijelz?s valaki tudd egy ilyet?

Legjobb válasz: http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-n7110-i7-m-3213363..

Hol lehet az interneten terhestornához jó gyakorlatsort (videót talán) találni? Nem szeretnék sok sok ezer forintot költeni Rubint Réka DVD-jére, viszont nagyon szeretnék valamit tornázni, amit szabad.

Legjobb válasz: ha pesti vagy, istvan korhazban ingyenes. en egyszer toltottem fel a netre, az egy ideig elerheto volt, de leszedtek, es most nagyon szakad a netem, de szerintem torrentoldalakon, és forumokon fogsz talalni :)

ha pesti vagy, istvan korhazban ingyenes. en egyszer toltottem fel a netre, az egy ideig elerheto volt, de leszedtek, es most nagyon szakad a netem, de szerintem torrentoldalakon, és forumokon fogsz talalni :)
Nekem van, és szívesen átadom neked nagyon min áron ha gondolod.én is igy vettem, mert erre a pár hónapra én se adtam volna ki több ezret.ha érdekel [email protected]
Kálai Ildikó terhestórnája van meg, kb 50 perces.Külön van könnyû, és külön picit nehezebb gyakorlatok.elõször kicsit lassúak gondoltam, de hamar rájöttem, hogy a terheseknek tényleg más torna kell.majd keress meg ha gondolod.az emil címem leirtam.sok sikert.
letöltheded a Kállai Ildikó félét innen: http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/09/kismama-torna-kllai-..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Külföldön élek, de karácsonyra megyek haza, ha akkor el tudjuk intézni az adás-vételt, akkor érdekelne. Milyen DVD-d/Videod van? Milyen hosszúak?
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha arról akarok írni németül, hogy mit lehet csinálni az interneten az jó ha úgy kezdem hogy: ich kann meinen Blog schreiben/ Man kann im Internet Blog schreiben?

Klamotten einkaufen; Musik unf Filme herunterladen;Leute zu mir bei den Hausaufgaben helfen; über die Schule Informationen erhalten; online spielen; eine Webseite gestalten..na ezeket hogy rakjam mondatba??

Legjobb válasz: Tanulj egy kicsit fogalmazni és írj hozzá bevezetõt: Pl. Napjainkban az internet, a világot átfogó digitális hálózat egyre jobban terjed. Egyre inkább az emberek mindennapjainak részévé válik. Az emberek ma már a legkülönbözõbb tevékenységeiket és hétköznapi elfoglaltságaikat végezhetik az interneten. ... És akkor itt jöhet hogy milyen tevékenységeket végezhetnek.

Tanulj egy kicsit fogalmazni és írj hozzá bevezetõt: Pl. Napjainkban az internet, a világot átfogó digitális hálózat egyre jobban terjed. Egyre inkább az emberek mindennapjainak részévé válik. Az emberek ma már a legkülönbözõbb tevékenységeiket és hétköznapi elfoglaltságaikat végezhetik az interneten. ... És akkor itt jöhet hogy milyen tevékenységeket végezhetnek.
A kérdező hozzászólása: nem kell bevezetõ, csak felsorolás, nemrég kezdtünk németet tanulni..
Ich kann im Internet Bekleidungen kaufen. Es gibt viele Orte im Internet, wo (man) ich Musik und Filme herunterladen kann. Außerdem können verschiedene Leute mir bei den Hausaufgaben helfen. Man kann über die zukünftige Schule Informationen anfordern und erhalten. Im Internet kann man Online Spielen. Ich kann im Internet meine eigene Homepage selbst gestalten.
Man kann im Internet Blog schreiben. ------ Itt írd még azt oda, hogy einen Blog, vagy tedd többesszámba a Blogot: Blogs. Tehát: Man kann im Internet einen Blog schreiben. Man kann im Internet Blogs schreiben. Szerintem a többesszám jobban hangzik, mivel általában ezt az alakot használják. Ha valaki Bloggol, az nem csak egyszer teszi ezt.

Nike Air Max cipőt jó áron hol lehet az interneten rendelni?

A vatera és a facebook rendelős oldalak, tele vannak Nike Air Max cipőkkel, ahol meg lehet venni kb. 9000 Ft + postaköltségért (persze nem gondolom hogy eredeti, hanem valami jó kis utánzat). Nem tudja valaki, hogy ők ezeket honnan rendelik? Nyilván olcsóbban szerzik be, hogy még legyen hasznuk rajta. Már végigbújtam az ebay-t, de ott olcsóbbat nem találok, csak eredetit. Várom a válaszokat, előre is köszönöm a segítséget. :)

Legjobb válasz: Figyelj, most azért ne vegyél egy ócska Nike Air Max cipõt h menõzhess, mert 2 hétig se fogja bírni. Ha nem teheted meg, hogy így hirtelen kidobj az ablakon kb. 40k-t, akk inkább spórolj és ha összegyûlt vegyél egy eredetit. Nem kötekedésképpen mondom, csak egy jó tanács.

Figyelj, most azért ne vegyél egy ócska Nike Air Max cipõt h menõzhess, mert 2 hétig se fogja bírni. Ha nem teheted meg, hogy így hirtelen kidobj az ablakon kb. 40k-t, akk inkább spórolj és ha összegyûlt vegyél egy eredetit. Nem kötekedésképpen mondom, csak egy jó tanács.
Wifirõl megy a net?
A kérdező hozzászólása: Hát a gépen sehogy se megy a net.:S pedig az van kiirva hogy van internet kapcsolat, de mégse hoz fel semmit.://
oké, de mirõl megy az internet?
A kérdező hozzászólása: wifirõl.
indítsd újra a wifit.

Hol lehet megtalálni az interneten a Gondolkodni Jó! Matematika 6. osztály megoldásait?

Tudom,hogy van megoldófüzet, de nem akarom megvenni, inkább az elektronikus verziójára lenne szükségem!

Legjobb válasz: Hát a 6.-as feladatokat illene tudni megoldani megoldókötet nélkül is :D

Hát a 6.-as feladatokat illene tudni megoldani megoldókötet nélkül is :D
Nem valószínû, hogy fent lenne. Szerintem oldd meg mindet, és töltsd fel õket.
1. a google jó barát :) - beírod hogy: matematika 6.osztály gondolkodni jó feladatok megoldása 2. canada.hu

Ha arról akarok írni németül, hogy mit lehet csinálni az interneten az jó ha úgy kezdem hogy: ich kann meine Blog schreiben/ Man kann im Internet Blog schreiben?

esetleg más ötlet, hogyan kezdjem a mondatokat?

Legjobb válasz: Elöször is azzal kezdeném, hogy a Blog himnemü.Hozzáteszem, hogy Németországban. Van ahol "das" a névelöje. (Ausztria, vagy Svájc) ------ Ich kann im Internet (m)einen Blog schreiben.

Elöször is azzal kezdeném, hogy a Blog himnemü.Hozzáteszem, hogy Németországban. Van ahol "das" a névelöje. (Ausztria, vagy Svájc) ------ Ich kann im Internet (m)einen Blog schreiben.
Mit szeretnél még írni?
A kérdező hozzászólása: Klamotten einkaufen; Musik unf Filme herunterladen;Leute zu mir bei den Hausaufgaben helfen; über die Schule Informationen erhalten; online spielen; eine Webseite gestalten..na ezeket hogy rakjam mondatba??
Válasz ment a másik kérdésnél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!