Találatok a következő kifejezésre: Az integrált 12. és (2 db)

Az integrált tesztet 12. és majd a 16. héten ismétlik, a kombinált tesztet csak egyszer a 11-13. hét között csinálják ugye ( ami azonnal megvan)?

Köszönöm a választ

Legjobb válasz: http://www.downszures.hu/ integrált tesztre menj inkább!az jobb!

http://www.downszures.hu/ integrált tesztre menj inkább!az jobb!
Szia! A kombinált teszt sincs azonnal meg, 10 munkanap alatt juttatják vissza az eredményt a laborba ahol levették a vért(Gyõrben) Egy kockázatelemzést csinálnak hogy 1:valamennyihez az esély rá hogy Down-kóros a baba. Továbbá az Edwards sindrómára kaptam egy kockázatelemzést. Azt mondták nekem a laborban, hogy ez is nagyon pontos kb 83. A 15-17 héten esedékes afp pedig ingyenesen meglesz, ami amúgy is benne van az integrált tesztben. Boldog babavárást! 15 hetes kismami
83 %, bocs lemaradt :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

11hét és pár naposan (12. hét) vagy 12 hét és pár naposan (13. hét) megfelelőbb integrált teszt 1. vizsgálatára menni? 12 hét 5 napos korban nem késő még? Kérjem előbbre az időpontot?

AZt olvasom több helyen, hogy legoptimálisabb a 12. HÉTEN menni ezen vizsgálatra. A 12. hét még csak 11 hét pár napot jelent. Mutathat mást a vizsgálati eredmény, ha egy héttel kés?bb megyek?

Legjobb válasz: Mindenképpen a betöltött 12.hét után ajánlatos.

Mindenképpen a betöltött 12.hét után ajánlatos.
Szia! Mielõtt elmész a tesztre, elõtte úgyis kell egy uh-t csináltatni, amibõl a doki megállapítja hogy annyi idõs vagy-e.Ha esetleg úgy látja akkor sztem mondani fogja, hogy várj egy hetet. Ettõl függetlenül, én úgy tudom, hogy a 11-14. hét között kell megcsináltatni, de tény hogy a legbiztosabb eredményt a 12.heti adja, de ez sem 100%. Egyébként egyidõsek vagyunk, én holnap megyek a 12.heti uh-ra, és pénteken a vérvételre.
Amikor integrált tesztre idõpontot adnak, akkor kiszámolják, hogy neked mikor ideális menned, melyik napon. Legalábbis nálunk így volt a Bolgárkerék utcában. Szerintem egyébként az idõpont teljesen megfelelõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!