Találatok a következő kifejezésre: Az inszeminációt milyen hormonális kezeléssel készítik (1 db)

Az inszeminációt megelőzően milyen hormonális kezeléssel készítik fel a nő szervezetét a beültetésre? És kb. ez a kezelés mennyi időt vesz igénybe?

Legjobb válasz: Nálam úgy volt, hogy Bromocriptint kaptam a ciklus elején, ami megnöveli a tüszõt, (közben uh-val figyelte a doki) majd a középidõben tüszõrepesztõ szurit (Choragon) és utána való napon a sperma felhelyezése. Aztán várakozás. Én más "kezelést" nem kaptam.

Nálam úgy volt, hogy Bromocriptint kaptam a ciklus elején, ami megnöveli a tüszõt, (közben uh-val figyelte a doki) majd a középidõben tüszõrepesztõ szurit (Choragon) és utána való napon a sperma felhelyezése. Aztán várakozás. Én más "kezelést" nem kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ! Csak tudni akartam mire számítsak elõreláthatólag, mert valószínûleg már a következõ dolog ez lesz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Menstruáció előtt 1-2 nappal elég kevés az esély peteérésre, jól gondolom?

Van már egy kislányunk és egy kisfiunk.Egyenlőre nem akarunk babát, viszont későbbre tervezzük a harmadikat.Jelenleg óvszerrel védekezünk de 2 napja együtt voltunk védekezés nélkül, de ma megjött.Ezt esetleg szerintetek be lehet így vállalni, hogy menszesz előtt 1-2 nappal együtt legyünk védekezés nélkül? Nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak kicsit későbbre van tervezve.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!