Találatok a következő kifejezésre: Az inszemináció pénzbe kerül (2 db)

Én úgy tudom, hogy 3 inszemitáció teljesen ingyenes, ha terhességmegtartó gyógyszert adnak hozá az pedig csak pár száz forint.
Ez egyrészt intézményfüggõ, másrészt attól is függ, hogyan reagál a szervezeted az injekciókra. Ideális esetben 12-14 napig stimulálnak, aztán kapsz egy tüszõrepesztõt, majd a beavatkozás után hüvelykapszulát a beágyazódás segítéséért. Nálam pl. nagyon sokba került, mert csak a 24. napra lettek megfelelõ méretû petesejtjeim, így elõre nem tudod. Hivatalosan 15-30 ezerrõl beszéltünk, de nekünk mindenestõl kb. 80 ezer volt. Még jó, hogy elsõre sikerült:) Maga a tüszõrepesztõ, amit egyszer kapsz, az pl. 7-8 ezer Ft, a többi gyógyszer mennyiségét az orvos dönti el a folyamatos UH kontrollok után. Remélem, segítettem. 15 hetes kismama
Kb. 80 e Ft egy inszem tokkal vonoval.

Az inszemináció maga pénzbe kerül? Vagy csak az előtte és közben szedett gyógyszereket kell kiváltani, és az inszem ingyenes? Hogy van ez, ki tudja?

Ha valakinek már volt inszeminációja, vagy ezt pontosan tudná, kérlek írjon.

Legjobb válasz: én nemvoltam ,de tudom hogy államilag támodatott csak a gyogyszereket kell megvenned. de a dokid küldhet ilyenre téged.

én nemvoltam , de tudom hogy államilag támodatott csak a gyogyszereket kell megvenned. de a dokid küldhet ilyenre téged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!