Találatok a következő kifejezésre: Az inszemináció beavatkozás És mennyi (2 db)

Az inszemináció fájdalmas beavatkozás? És mennyi időt vesz igénybe?

Bele akarunk vágni a beültetésbe, mert nem sikerül lassan 2 éve teherbe esnem :(

Legjobb válasz: Szia! Ez nem beultetes, hanem befecskendezes. Nem lombikban megtermekenyitett blasztocitat kapsz vissza, hanem a parod tisztitott tomeny spermajat fecskendezik be. De elotte vizsgalatok tomege van, ugyanugy, mint a lombiknal, es stimulalnak is ciklus alatt gyogyszerrel es hormonnal, nyomon kovetik a peteerest, megrepesztik a tuszot es befecskendezik a spermat a mehbe. www.kaali.hu

Szia! Ez nem beultetes, hanem befecskendezes. Nem lombikban megtermekenyitett blasztocitat kapsz vissza, hanem a parod tisztitott tomeny spermajat fecskendezik be. De elotte vizsgalatok tomege van, ugyanugy, mint a lombiknal, es stimulalnak is ciklus alatt gyogyszerrel es hormonnal, nyomon kovetik a peteerest, megrepesztik a tuszot es befecskendezik a spermat a mehbe. http://www.kaali.hu
Ja igen, van, aki erre nem alkalmas, pl, ha osszenottek a petevezetok, akkor csak lombik lehetseges, mert a pete ne mtud levandorolni a mehbe.
Megint en, jutnak eszembe az infok :) Ha a parodnak alig van eletkepes spermaja, akkor se lehet inszem, csak lombik.
A kérdező hozzászólása: Túl vagyunk már a vizsgálatokon, nálam nem találtak semmit, férjemnél kevés volt a spermaszám (6M), majd egyhavi clostilbegyt kúra után a szám 36M-ra növekedett. A mozgékonyságukkal, életképességükkel semmi gond nincs. Ebbõl gondoljuk, hogy a következõ már az inszem lesz.
Igen azt a doki eldönti, hogy alkalmasak vagytok e az inszemre. Ha nem, akkor lombik jön rögtön - legalábbis minket így tájékoztattak - és akkor támogatja az OEP. Mert a lombikot csak akkor támogatja, ha megvolt elõtte a 6 inszem. Az inszemináció pontosan úgy zajlik, ahogyan az elsõ válaszoló leírta. Nekem volt és nem fájdalmas. Maga a beavatkozás pár percet vesz igénybe, de utánna - ha jól emlékszem - 1-2 órát fektetnek, ott helyben.

A BMC-be megyünk januárban inszeminációra és kb mennyibe kerülnek majd a gyógyszerek? Amiket ki kell váltani csak hogy mire számítsunk azt tudjuk hogy a beavatkozás ingyenes.

Legjobb válasz: Attól függ mit kapsz. Ha csak clostyt, akkor nagyon olcsó. Bár tüszõrepesztõ szuri akkor is kell, az olyan 7-8 ezer. Utána meg progipótlás: Duphaston vagy Utrogestan. De lehet szurit kapsz tüszõérlelésre, az attól függ hány db.

Attól függ mit kapsz. Ha csak clostyt, akkor nagyon olcsó. Bár tüszõrepesztõ szuri akkor is kell, az olyan 7-8 ezer. Utána meg progipótlás: Duphaston vagy Utrogestan. De lehet szurit kapsz tüszõérlelésre, az attól függ hány db.
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen hogy válaszoltál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!