Találatok a következő kifejezésre: Az infacolt evés előtt kell adni (2 db)

Az infacolt minden evés előtt kell adni? Vagy hogyan adjam 6 hetes babának?

Legjobb válasz: Igen minden evés elött,vagy közben.

Igen minden evés elött, vagy közben.
Már nem emlékszem, de rajta van hogy menniyt kaphat maximum egy nap Én csak akkor adtam evés elõtt, amikor tudtam hogy hasfájósabb abban a napszakban, vagyis mindig csak délutánonként és esténként.
Nekünk meg épphogy azt mondta az orvos, hogy az infacol akkor éri el a kellõ hatást, ha minden étkezés elõtt adjuk a babának, ne hagyjunk ki egyet sem.
2. válaszoló vagyok, jó Nektek hogy ilyen dokitok van, a miénk tojt a fiunk hasfájására, úgy kellett kisakkozni hogy adjam neki :-( De az tuti hogy rá van írva, hány milit kaphat max egy nap.

Meddig kell adni az Infacolt minden evés előtt? Tapasztalat?

Pár napos korában rájöttem,hogy hasfájós a bébim és elkezdtem az Infacolt adni.Bevált,de meddig kell szerintetek?Holnap lesz 3 hetes

Legjobb válasz: max 1 hónapig adhatod, figyelj rá. Nálunk 3,5 hónapos koráig kellett :S amúgy próbáld ki a gripe watert is, nálunk az sokkal hatásosabb volt.

max 1 hónapig adhatod, figyelj rá. Nálunk 3, 5 hónapos koráig kellett :S amúgy próbáld ki a gripe watert is, nálunk az sokkal hatásosabb volt.
A kérdező hozzászólása: Max 1 hónapig??És utána??
1hós kortól grape water(nagyon jó). Mi is infacollal kezdtük, de váltottunk grape water-re. 9 hós babaanyukája
Nincs ilyen korlátozás! Én orvost, gyógyszerészt, védõnõt is megkérdeztem. A hatóanyag nem szívódik fel, tehát nem tud a baba hozzászokni. Lehet adni bátran. Ha elfogy egy flakonnal, mehet utána rögtön a következõ. Én 3 hónapos koráig adtam a fiamnak, addigra elmúlt a hasfájóssága. 8 hós anyukája
2.-dik vagyok.Mi 3 hósan váltottunk gripe water-re. Addig folyamatosan kapta a lányom.
Valóban használható folyamatosan, mert nem szívódik fel. A lányom 6 hós elmúlt és még használnunk kell.
Bármeddig adható, de kb. pár hét után próbáld ki nélküle, hátha addigra már el is múlt neki, és nem adod feleslegesen. Mi 2 hóig adtuk.
Nekünk a kicsi nyugtatónak használta az Infacolt. Azt hittük, hogy hasfájós, de nem volt az. Egy üveggel elfogyasztott, utána ha nyûgös volt, cseppentettem a szájába frissen facsart almalevet. Õ csak az ize miatt kedvelte meg. Vigyázzatok, könnyen rászoknak. :)
2 hós koráig adtuk, mert elmúlt neki a hasfájóssága, de tovább is adható, ha szükséges.Nem nagyon szerette az ízét, úgyhogy nem szokott rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!