Találatok a következő kifejezésre: Az imént itt (4 db)

Ismerkednék. Nem itt kellene? Tudom, de az imént olvastam néhány sikeres sztorit az oldalon-nekem/nekünk is sikerülhet?

32/F vagyok, 187/82. Sosem voltam csajozógép, ennek ellenére szinte mindig volt párom. 25-32 között látom reálisnak és 160-180, 50-70 között szépnek a lányokat, nyilván ezek csak külsőségek. Fejér/Pest megye környéke lenne az igazi, bár Komárom-Esztergom megye is közel van. Nagy reményeket nem fűznék ehhez a néhány sorhoz, de hátha..

Legjobb válasz: bocs ;) https://www.youtube.com/watch?v=ROQmapcaNl4

Olvastam egy kérdést imént itt gykn, amiben arról volt szó, hogy a pasi részegen nem kísérte haza a barátnőjét, az meg szakítani akart. Milyen ez már?

A pasi bizonygatta, hogy szereti a csajt, gondolom a csaj kételkedett ebben. Valóban ezek a megfelelő összefüggések? Ha nem kísér haza a barátom, ez már azt jelenti, hogy nem szeret? 2O. L

Legjobb válasz: Valószínûleg nem ez volt az egyetlen probléma, ez már csak hab volt a tortán, vagy csak végre talált egy indokot.

Valószínûleg nem ez volt az egyetlen probléma, ez már csak hab volt a tortán, vagy csak végre talált egy indokot.
Jelzem, hogy szó nem volt éjjelrõl. Kb. 8 lehetett az óra, még nem is sötétedett... Én lennék a srác.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy felbukkansz te is srác... Madridism. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy a srác valószínû elszúrta ezt a dolgot, részegen nem gondolkodott úgy, ahogyan az helyénvaló, azért viszont nem tudom elítélni, hogy kicsit piált. Fõleg ha ez olyan ritkán történik, ahogy õ állítja. Tény, hibázott. De ettõl szerintem még nagyon nagyon szeretheti a csajt (vagy persze nem). Csak szerintem túlságosan durva azt a következtetést levonni, hogy nem szereti a barátnõjét.
ebbõl gondot, ez remek mi lesz ha több évet kell eltölteni hát én kísértem haza szilveszter után gyalog, majd szépen hazamentem, nahát nem haltam bele, na és akkor mi van? semmi hát ez nem lehet akkora gond, nekem nem N
A kérdező hozzászólása: Te vagy a nõ, és a párodat kísérted haza?
Ja, persze. És újra kilyukadunk ott, hogy a csaj hülye. :D
Én nem gondoltam, hogy nem szereti, viszont hatalmas tiszteletlenség. De ott is kifejtettem a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Én nõ vagyok, de tuti nem akadtam volna ezen ki. Tiszteletlenség... És az mi, hogy ennyit nem tud elnézni a barátjának? Ha hazáig dumáltak, a srác tudta, hogy hazaért egyben, nem tudom mi a gond... Szerint is a csaj a hülye.
A lánynak fontos lett volna, és ezt tudta a barátja is, de még is bevallottan lustaságból nem kísérte haza. Van aki kiakad ilyenen, van aki nem. De ha valakit szeretünk, figyelni kell az apróságokra is.
Ha csajommal megyek szórakozni, nem iszom le gy magam, hogy ne tudjam hazakisérni.
Nyilván. Legalábbis szerintem. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Szóval a csaj is hülye meg a pasi is.
Hülye a csaj, de a csávó azért haza kísérhette volna.
beteg emberek is vannak a világon. ha én részeg lennék, és hazakísérnélek mondjuk téged, akkor ebbõl külsõ szemmel pont annak kéne leesnie, hogy te vagy az önzõ, mert hogy engem üt el az autó amiatt, mert te igényelted hogy hazakísérjelek, viszont én képtelen vagyok hazamenni "épségben".
A kérdező hozzászólása: A pasi azt állította, hogy egyébként jól kijönnek, minden oké és nagyon szereti a csajt.
A kérdező hozzászólása: Madridism. Ezt kifejthetnéd bõvebben...
Igaza van a csajnak. Ne hivatkozzon a piára az ürge. Ne igyon annyit, hogy azt bármire is ok/indoknak érezze
Én biztos hazakísértem volna a barátnõm éjnek évadján, fõleg buli után. A srácnak is ezt "kellett" volna tennie. De igen, a lány nem normális, ilyenért szakítás? De olvashattad, az anyja is teledumálja a fejét.
A kérdező hozzászólása: És mi van azzal, hogy a pasi szerint minden más alkalommal taxival ment haza, csak most ragaszkodott ahhoz, hogy hazakísérjék. Nem ürügykeresésnek tûnik? Nem védem a pasit, semmi közöm hozza, csak arra vagyok kíváncsi tényleg ez van manapság: nem kísér haza egyenlõ nem szeret?
Mondom, hogy bolond a csaj. Az meg hogy kivételesen gyalog akart hazamenni, hát na bumm. Akkor kísérje haza. Az nem kifogás, hogy ivott.
Értem mire akarsz kilyukadni amúgy. De egyszerûen neked nem fontos ez a dolog, a srác barátnõjének meg igen. Lehet, hogy nem vagy ilyen típus, de lehet, hogy neked meg más esett volna ilyen szarul. Ha a a srác tényleg szereti a lányt, ezt is el kell fogadnia. Szerintem ez még belefér a normális elvárható kategóriába. Nem azt kérte a lány, hogy négykézláb a hátán vigye haza közben ugatva és kukorékolva felváltva.

Rózsaszínes volt a wc-papir az imént mikor elmentem wc-re. Nyákdugót nem láttam. Szerintem nincs még itt az idö. De aggódom mi történhet. Mit csináljak? 37h Kismami

Legjobb válasz: pihenj és ha esetleg fokozodik,vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim. ! hónapos kislány édesanyja

pihenj és ha esetleg fokozodik, vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim. ! hónapos kislány édesanyja
Szia.Nekem is így kezdõdõtt, és kb rá négy nap múlva megszültem.Most jól vagyunk.Ne aggódj, a 36 héttõl, már nem koraszülött a gyermek.Nyugodj, meg, elképzelhetõ, hogy lassan távozik a nyákdugó, nem feltétlenül kell, hogy egyszerre jöjjön, lehet, hogy fokozatosan távozik.Pihenj, ameddig még lehet.Jó babázást.:-)
A nyákdugó a szülés megindulása elõtt több héttel is távozhat. Valószínüleg annak a darabját láttad, de nyugi a nyákdugó valójában egy 2-3 cm-es nyákcsomó. Ez mindenképp annak a jele, hogy elkezdett tágulni a méhszáj, de ettõl még nem biztos, hogy a szülés is beindul. Az elsõ terhességemnél nekem is a 37. héten volt ilyen és egy héttel túlhordtam, akkor is indítani kellett. Egy 7 és egy 3 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája
Nyugi, ha jön is a baba akkor is minden rendben lesz, hiszen a "koraszülés" idõszakán túl vagy. És ha nyákdugó lett volna, az sem jelent feltétlen rögtön szülést. Azért könnyû szülést és sok egészséget! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem sokat pihenni de sajnos nem vagyunk még kész a manócskánk dolgaival.Vigyázzatok magatokra és a babátokra is.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!