Találatok a következő kifejezésre: Az ikreink hónaposak, de még mindig (2 db)

Az ikreink 8 hónaposak, de még mindig 3-szor kapnak tápszert egy nap: reggel délután, este. A délutáni tápszert milyen étellel tudom kiváltani?

(Délel?tt gyümölcsöt, délbe bébiételt kés? délután tejbedarát kapnak. )

Legjobb válasz: Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet,de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni,hogy változatosabb legyen.

Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet, de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni, hogy változatosabb legyen.

Sos, 9 honapos ikreim meg mindig szopnak, de olyan szinten, hogy a lanyom SEMMIT nem hajlando elfogadni cumisuvegbol, ejjel is meg 26xebrednek, csak par kortyert, cumitol oklendezik, refluxos is. Mar nem birom, hogyan fogadna el az uveget is?

Legjobb válasz: Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg

Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg
Igen, nálunk is a cumisüveg volt a probléma. A Tompee Tippie tényleg nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: koszi, es a sok ebredes, cumitol oklendezes?
A cumival is ugyanaz lehet a baj: ha elõre kialakított, akkor ugyanaz, mint a cumisüveggel. Én anno a DM-ben vettem párszáz forintért 2 db-os, sima, egyszerû cumit, a mai napig bevált! Az ébredésre sajnos nem tudok mit mondani. :S Védõnénit, dokit nem kérdezted errõl?
9 hónaposnak fõzeléket adj kanállal és akkor jóllaknak és nem ébrednek ennyit. Itatni meg csõrösbõl próbáld!
A kérdező hozzászólása: nem iszik a kislany semmibol, csak cici, mast nem fogad el


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!