Találatok a következő kifejezésre: Az ikreink hónaposak, de (3 db)

Az ikreink 8 hónaposak, de még mindig 3-szor kapnak tápszert egy nap: reggel délután, este. A délutáni tápszert milyen étellel tudom kiváltani?

(Délel?tt gyümölcsöt, délbe bébiételt kés? délután tejbedarát kapnak. )

Legjobb válasz: Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet,de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni,hogy változatosabb legyen.

Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet, de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni, hogy változatosabb legyen.

22 hónapos ikrek. Az egyik egy tünemény, a másik épp az ellentéte. Szeretettel, türelemmel voltunk iránta (is), de egyre undokabb, kiállhatatlanabb. Ötletek?

Annyira bánt.

Legjobb válasz: Egy 22 hónapos hogy lenne rossz? Csak gyerek. Olyat mondani neki, hogy egyedül marad... te jó ég.

Egy 22 hónapos hogy lenne rossz? Csak gyerek. Olyat mondani neki, hogy egyedül marad... te jó ég.
Ha undok, TÖBBET foglalkoznak vele, azaz elérte, amit akar. Ha undokkodik, akkor kapjon büntetést, de ne ezen kivül foglalkozzatok vele, hanem közöljétek, hogy aki JÓ, azzal játszotok, beszélgettek, aki rossz, az meg egyedül marad.
Nekem három éves ikreim vannak. Nálunk is már kialakult, hogy a lány egy tünemény, szófogadó, mindent megoszt a tesóval, a fiú viszont egy igazi ördög, irigy, mindent elvesz a lánytól, sokkal hisztisebb, semmi nem tetszik neki. Én is most próbálok kitalálni valamit, hogy lehetne a fiúból is rendesebb kisfiú. Amit nem szabad: tesóval állandóan összehasonlítgatni, esetleg ráütni, ráüvölteni, ha tesóval rosszat csinál. Határozottnak kell lenni, és esetleg megpróbálni többet foglalkozni vele, biztosítani arról, hogy õt is szeretjük... Mást nem tudok. Sok szerencsét Neked:-(
Attól mert ikrek, nem egyformák. Ha ráadásul 2 petéjûek, semmi több közük nincs egymáshoz, mint más nem iker testvéreknek, csak épp egyszerre születtek. Szerintem 2 testvértõl is nagyon nehéz szülõként nem ugyanazt elvárni, ez ikreknél hatványozottabban jelen lehet. (Nekem nem ikergyerekeim vannak, csak a baráti körben vannak ikerbabák, illetve felnõtt ikerbarátaink.) Az ember természetesnek veszi, itt is száz ilyen hozzászólást lehet olvasni, hogy pl. "az egyik gyerekem nyitott, barátságos, be nem álla szája, a másik meg visszahúzódó, csendes" - mégsem akad fenn ezen senki, természetesnek vesszük. Hát, az ikrek is más természetûek, az egyik gyereked jobban illik az elvárásaitoknak, a másikkal több a küzdelem (most. Ketten vannak vagy van még testvér? ha van (lesz), a harmadik meg harmadik féle (lesz) nagy eséllyel :)

Sos, 9 honapos ikreim meg mindig szopnak, de olyan szinten, hogy a lanyom SEMMIT nem hajlando elfogadni cumisuvegbol, ejjel is meg 26xebrednek, csak par kortyert, cumitol oklendezik, refluxos is. Mar nem birom, hogyan fogadna el az uveget is?

Legjobb válasz: Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg

Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg
Igen, nálunk is a cumisüveg volt a probléma. A Tompee Tippie tényleg nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: koszi, es a sok ebredes, cumitol oklendezes?
A cumival is ugyanaz lehet a baj: ha elõre kialakított, akkor ugyanaz, mint a cumisüveggel. Én anno a DM-ben vettem párszáz forintért 2 db-os, sima, egyszerû cumit, a mai napig bevált! Az ébredésre sajnos nem tudok mit mondani. :S Védõnénit, dokit nem kérdezted errõl?
9 hónaposnak fõzeléket adj kanállal és akkor jóllaknak és nem ébrednek ennyit. Itatni meg csõrösbõl próbáld!
A kérdező hozzászólása: nem iszik a kislany semmibol, csak cici, mast nem fogad el


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!