Találatok a következő kifejezésre: Az ikreink hónaposak, (6 db)

Mekkora téli overált vegyek az ikreimnek, ha most 74-es ruhát hordanak 7 hónaposan?

Els? babák, tapasztalatlan vagyok. 86-osra gondoltam, szerintetek jó lesz? Lábfejest vagy lábfej nélkülit nézzek?

Legjobb válasz: Nem szabad elõre megvenni, nem lehet tudni, bár kétlem, hogy télre 86os kéne nekik, de majd kiderül, hogy nõnek. Én lábfej nélkülit vettem, mivel nagy a lába a fiamnak és nem fért bele egyikbe sem.

Nem szabad elõre megvenni, nem lehet tudni, bár kétlem, hogy télre 86os kéne nekik, de majd kiderül, hogy nõnek. Én lábfej nélkülit vettem, mivel nagy a lába a fiamnak és nem fért bele egyikbe sem.
Lábfej nélkülit, mert ha elkezdenek közben járni akkor kell kis csizma is. 80-as vegyél, ha tél végére kicsit kisebb lesz, akkor úgy is eltakarja a csizma.
Már én is lábfej nélkülit vennék, viszont én megvenném a 86-osat. Eleinte még valószínûleg úgysem sétálnak benne, mire elindulnak, addigra meg szerintem belenõnek. Az én kisfiam tavaly télen volt bõ egy éves, õ 92-est kapott (jó, átlagon felüli méret...), de pl. a dzseki még az idén is jó lesz tél elején (tavaly felhajtottam az ujját és kész).
Még valami, utolsó vagyok: szerintem a dzseki+kantárosnadrág párosítás praktikusabb.

Az ikreink 8 hónaposak, de még mindig 3-szor kapnak tápszert egy nap: reggel délután, este. A délutáni tápszert milyen étellel tudom kiváltani?

(Délel?tt gyümölcsöt, délbe bébiételt kés? délután tejbedarát kapnak. )

Legjobb válasz: Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet,de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni,hogy változatosabb legyen.

Például háztartási kekszbõl lehet fõzni hasonlót.Le kell darálni a kekszet, de lehet már kapni is darálva.Aztán megfõzni mint a tejbedarát.Nagyon finom.De lehet ugyanígy rizslisztet is fõzni, hogy változatosabb legyen.

Barátnőm ikrei 17 hónaposak, és egy szót sem mondanak még. Nem baj ez? Már aggódik az anyuka!

Legjobb válasz: Szia! Gondolom, azért már gagyarásznak. Sajnos az ikrek mindig késöbb kommunikálnak velünk, hiszen ott vannak ök egymásnak. S bizonyára kifejlesztettek maguk közt egy nyelvet, s így nagyon jól megértik egymást. Sokat kell hozzájuk beszélni, nem mindig kettejüket egyedül játszani hagyni. Esetleg egyiket elviszi nagyi egy fél órára stb. Szóval meg kell teremteni a helyzetet, hogy ne állandóan együtt legyenek, illetve a szülökkel is játszanak. Ha az anyuka aggódik, akkor konzultálhat az orvossal.

Szia! Gondolom, azért már gagyarásznak. Sajnos az ikrek mindig késöbb kommunikálnak velünk, hiszen ott vannak ök egymásnak. S bizonyára kifejlesztettek maguk közt egy nyelvet, s így nagyon jól megértik egymást. Sokat kell hozzájuk beszélni, nem mindig kettejüket egyedül játszani hagyni. Esetleg egyiket elviszi nagyi egy fél órára stb. Szóval meg kell teremteni a helyzetet, hogy ne állandóan együtt legyenek, illetve a szülökkel is játszanak. Ha az anyuka aggódik, akkor konzultálhat az orvossal.
Szerintem semmi gond ezzel, kivéve ha még babanyelven sem beszélnek.Az én fiam(nem ikrek csak a horoszkópja)17 hós és pár szót mond csak.Anya, apa, nem, gyí.Meg ilyeneket hi=hinta vi=villamos Szerintem felesleges ezért aggódni!
Van olyan egyke gyerek, aki még 2 évesen is csak pár szót gagyog! Nem kell neki aggódnia!


22 hónapos ikrek. Az egyik egy tünemény, a másik épp az ellentéte. Szeretettel, türelemmel voltunk iránta (is), de egyre undokabb, kiállhatatlanabb. Ötletek?

Annyira bánt.

Legjobb válasz: Egy 22 hónapos hogy lenne rossz? Csak gyerek. Olyat mondani neki, hogy egyedül marad... te jó ég.

Egy 22 hónapos hogy lenne rossz? Csak gyerek. Olyat mondani neki, hogy egyedül marad... te jó ég.
Ha undok, TÖBBET foglalkoznak vele, azaz elérte, amit akar. Ha undokkodik, akkor kapjon büntetést, de ne ezen kivül foglalkozzatok vele, hanem közöljétek, hogy aki JÓ, azzal játszotok, beszélgettek, aki rossz, az meg egyedül marad.
Nekem három éves ikreim vannak. Nálunk is már kialakult, hogy a lány egy tünemény, szófogadó, mindent megoszt a tesóval, a fiú viszont egy igazi ördög, irigy, mindent elvesz a lánytól, sokkal hisztisebb, semmi nem tetszik neki. Én is most próbálok kitalálni valamit, hogy lehetne a fiúból is rendesebb kisfiú. Amit nem szabad: tesóval állandóan összehasonlítgatni, esetleg ráütni, ráüvölteni, ha tesóval rosszat csinál. Határozottnak kell lenni, és esetleg megpróbálni többet foglalkozni vele, biztosítani arról, hogy õt is szeretjük... Mást nem tudok. Sok szerencsét Neked:-(
Attól mert ikrek, nem egyformák. Ha ráadásul 2 petéjûek, semmi több közük nincs egymáshoz, mint más nem iker testvéreknek, csak épp egyszerre születtek. Szerintem 2 testvértõl is nagyon nehéz szülõként nem ugyanazt elvárni, ez ikreknél hatványozottabban jelen lehet. (Nekem nem ikergyerekeim vannak, csak a baráti körben vannak ikerbabák, illetve felnõtt ikerbarátaink.) Az ember természetesnek veszi, itt is száz ilyen hozzászólást lehet olvasni, hogy pl. "az egyik gyerekem nyitott, barátságos, be nem álla szája, a másik meg visszahúzódó, csendes" - mégsem akad fenn ezen senki, természetesnek vesszük. Hát, az ikrek is más természetûek, az egyik gyereked jobban illik az elvárásaitoknak, a másikkal több a küzdelem (most. Ketten vannak vagy van még testvér? ha van (lesz), a harmadik meg harmadik féle (lesz) nagy eséllyel :)

Sos, 9 honapos ikreim meg mindig szopnak, de olyan szinten, hogy a lanyom SEMMIT nem hajlando elfogadni cumisuvegbol, ejjel is meg 26xebrednek, csak par kortyert, cumitol oklendezik, refluxos is. Mar nem birom, hogyan fogadna el az uveget is?

Legjobb válasz: Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg

Milyen cumisüvegeket van? Mert ha ilyen fogszabályozós elõre kialakított dizájnú, akkor jelzem, nálunk is ez volt a gond, a lányom folyton öklendezett tõle, sírt, ha a szájába raktam. Utána kaptunk egy Tommee Tippee cumisüveget, olyan a kialakítása, mint a mellbimbónak, nagyon szuper! A mai napig abból itatom, és hála az égnek a kialakításának köszönhetõen nem kavart be a szoptatásnál sem! Ilyen: http://www.neobaby.hu/kepek/aruk_2059_1_2.jpg
Igen, nálunk is a cumisüveg volt a probléma. A Tompee Tippie tényleg nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: koszi, es a sok ebredes, cumitol oklendezes?
A cumival is ugyanaz lehet a baj: ha elõre kialakított, akkor ugyanaz, mint a cumisüveggel. Én anno a DM-ben vettem párszáz forintért 2 db-os, sima, egyszerû cumit, a mai napig bevált! Az ébredésre sajnos nem tudok mit mondani. :S Védõnénit, dokit nem kérdezted errõl?
9 hónaposnak fõzeléket adj kanállal és akkor jóllaknak és nem ébrednek ennyit. Itatni meg csõrösbõl próbáld!
A kérdező hozzászólása: nem iszik a kislany semmibol, csak cici, mast nem fogad el
Mit esznek?
21.07:attól, h ikrek, még nem klónok.:) ))Két különbözõ gyerek, különbözõ igényekkel.;)
A kérdező hozzászólása: Még semmit holnap megyünk koraszülött felülvizsgálatra aztán ott kiderül majd
Én ma adtam elõször a babámnak Milupa HA vaníliás rizspépet, de hamar megéhezett utána, pedig a promócióban épp ellenkezõleg írják. És nem nagyon ízlett a babámnak, pedig annyira, édes, én is megkóstoltam. 5 hós a babám, én azt vettem észre, hogy amióta hozzátáplálom, azóta jobb az étvágya, többet eszik. Mi is elég vékonykák vagyunk egyébként. Mi voltunk vérvételen is, hogy miért eszik keveset és volt 2 hét, hogy nem változott a súlya, kicsit vashiányos, ez lett az eredmény. Vasat írt fel a doki. Nektek mit mond a doki?
A kérdező hozzászólása: A tejpépek jobban hízlalnak mint a tápszer?
A kérdező hozzászólása: Azért csak az egyiknél van rendes hozzátáplálás mert a másik nem nagyon fogad el semmit a tápin kivül
hiszen ikrek, akkor már a másiknál is hozzátáplálhatnál, ha eggyiknél elkezdted.hát a gyümölcsöktöl, nem fognak hizni, talán majd, ha hust is esznek, vagy adjál tejpépet, ha szeretik
A kérdező hozzászólása: Tápszert kapnak + a nagyobbiknál hozzátáplálok
azért igy is elég kis sulyuak, ráadásul még fogynak is.nagyon vékonykák lehetnek.de mégis mit esznek?szoptatsz, vagy tápszer, esetleg elkezdtél hozzátáplálni?
A babák ha nõnek, akkor nem híznak. Lehet, hogy a tieidnél is csak ez a baj. Ha éhesek lennének, akkor sírnának is. Majd újra fognak hízni is.
Sinlac tápszer, gyerekorvos kiirja, pépesre lehet keverni és jól hizlal, bár neked már nem aktuális. a baba rendes ételeit is lehet süriteni, dusitani vele, vagy kakaóporral keverve adtam nekik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!