Találatok a következő kifejezésre: Az igaz ha valaki reggel (6 db)

Az igaz hogy ha valaki reggel van együtt a párjával, akkor könnyebben vagyis hamarabb teherbe esik?

Legjobb válasz: lehet mert aktivabbak a spermák is de teherbe lehet esni ott este is.

lehet mert aktivabbak a spermák is de teherbe lehet esni ott este is.
Nem tudom.ami nálunk bevált az az volt, hogy nagyon szeretjük egymást, és igazán élvezzük az együtt töltött perceket, és nem gyártás jellenege van a szexnek, hanem az örömszerzés a cél.A baba az , ár csak másodlagos jó.A második tabimentes hónapban megfogant.Az elsõben még volt azért kiegészítõ védekezés.

Ha valakinek az ujja nem sebes de a keze igen és megujjazott el lehet kapni a HIV vírust? Csakmert utánna mandulagyulladásom lett és most 2-3 heente egyik bedduzad most megint mind2 igaz manduláimat rég kikkelle

csakmert utánna mandulagyulladásom lett és most 2-3 hetente egyik bedduzad most megint mind2 igaz manduláimat rég kikkellett volna szedni..:'(

Legjobb válasz: és május közepén történt..

A kérdező hozzászólása: és május közepén történt..
Menj el orvoshoz! A HIV vérrel terjed elsõsorban, így ha nem vérzett akkor, amikor történt az eset, jó esetben semmi bajod nem lehet... de valószínû sikerült kifognod egy vírust ... gondolom szedsz rá valami gyógyszert, de amiket tudsz venni vény nélkül, azok baktériumokra, nem vírusokra vannak kifejlesztve... beszélj egy orvossal!
A kérdező hozzászólása: vagdossa magátde nem a kézfején, anyukám szerint így nem juthat be semmi föleg hogy szûz vagyok..
Pszichológus.
A kérdező hozzászólása: igen az lesz.
Eh, régi láng elsápad új tüzektül! A régi kínt az új kín ûzi el. Ha táncba szédülsz, visszájára perdülj! Ha kutya mart meg, gyógyítsd szõrivel! Ha új méreggel éteted szived: Jó ellenmérge lesz a réginek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm egy a verset remélem úgy lesz


Ingyen jogsi? Igen Speckó jogsi? Nem
A kérdező hozzászólása: az jo akkoris:D es am hany ev kellene hogy mar dolgozzak is rendor ként vagy ha mar meg van az alap rendor utana kell mennem h pl nyomozo vagy ilyesmi legyek?

Azt hallottam nem rég, hogy ha valaki terhesen egy kád nagyon meleg/forró vízben fürdik az elveszítheti a babát! Mit gondoltok? Igaz?

Legjobb válasz: Elõfordulhat,hogy megindul a szülés,de nem biztos. Én nem kockáztatnék.

Elõfordulhat, hogy megindul a szülés, de nem biztos. Én nem kockáztatnék.
Igen, régen így hajtották el a nem kívánt magzatot.Jó sok alkohol, egy kád forró víz és majdnem biztos volt a "siker". a kádfürdõ egyébként nem melegen sem egészséges terhesség alatt.
Szia! A forró vízben fürdés alhasi vérbõséget okoz, tehát lehet benne valami. Én elsõ babámnál fürödtem, vízben, mert jól esett de csak 36-37 fokosban és nem fél órát. Elõtte természetesen letusoltam, mert így higiénikusabbnak tartottam. Ha nyitva van a méhszájad, akkor fertõzés forrása is lehet a vízben ücsörgés. Kérdd ki az orvosod véleményét szerintem.
Szia, azt én is mondanám, hogy légy óvatos, különösen az elsõ hónapokban. De én 5 hónapos terhes voltam, mikor egy olyan lakásból, ahol csak zuhany volt, egy olyanba költöztünk, ahol kád is van, és azóta heti 2-3-szor fürdök forró vízben(imádom a fürdõt, és megnyugtat, közben a baba néha mocorog, - igaz, a boiler nem hajlamos olyan forró vizet csinálni, mint akarok, de így is elég meleg). Baba szerencsére egyenlõre ok (35 hetes terhes vagyok). De persze mint mások is mondják, azért csak óvatosan, különösen az elején. Jó szülést neked!
Mindkét gyereknél végig fürödtem, és alig vártam, hogy leteljen a szülés utáni 6 hét és ne csak zuhanyozhassak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nem igaz.
Esetleg gyomorrontást kaphatsz, de azt sem feltétlen, a legtöbb embernek semmi baja sem lesz töle. A vérhas meg fertözö betegség, azt ennivalótól nem lehet kapni.
Nekem is mindig ezt mondták , fõleg az éretlen körtére. Annak ellenére, hogy mióta az eszemet tudom, sosem ácsingóztam éretlen gyümölcsre. Sõt, alaposan mosom és vizsgálom, nem kukacos-e.
Nekem csak egy szabadon termõ szilvafélére mondták. Viszont arra nem csak a szüleim, de minden felnõtt ismerõsöm, és minden gyerek, tehát a többi gyereknek is azt mondták a szülei.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!