Találatok a következő kifejezésre: Az igaz ha már a (225 db)

Az igaz ha levágom a szempillámat utána ha vissza nő nagyobb lesz? Próbáltátok már? Mennyivel lesz nagyobb?

Legjobb válasz: Nekem volt egy szempillám ami lefelé nézett és zavart,de nem kiesni készült biztos.1hétig vártam,hátha kiesik,többször megpróbáltam "meghúzni" hátha kijön,de nem.Így kisollóval levágta két hete.Most már látszik,hogy nõ vissza és majdnem akkora mint a többi:)

Nekem volt egy szempillám ami lefelé nézett és zavart, de nem kiesni készült biztos.1hétig vártam, hátha kiesik, többször megpróbáltam "meghúzni" hátha kijön, de nem.Így kisollóval levágta két hete.Most már látszik, hogy nõ vissza és majdnem akkora mint a többi:)
Volt egy barátnõm aki többször is lenyírta, persze nem tövig csak a végébõl egy picit, de esküszik, hogy nagyobb és erõsebb lett.
16:12 és szerinted is az lett?
Ha õszinte akarok lenni, én azt sem vettem észre amikor lenyírta, és azt sem, hogy nagyobb lett. De mondom nem sokat nyírt belõle, csak a végét, de szerinte nagyobb lett.
Próbáld ki :) De készülj rá fel hogy nagyon sokáig elég hülyén fogsz kinézni és lehet hogy vissza se nõ
Csak én vagyok, akinek ez nagyon morbidnak hangzik? :D
én tuti kiszurnám az ollóval a szemem....
Nekem is "nyírta" az exem (nem tövig, de azért nem is a legvégét, és nem állandóan, csak ritkán ). Nagyon dúsnak és erõsnek tûntek tõle a szempillái, azóta se láttam olyan jót senkin.
Nekem a barátom nyírja az övét néha (mert hogy szerinte túl hosszú, és az b.zis /szerintem ez hülyeség, de mindegy:) /), és neki mindig visszanõ, bár azt nem vettem észre, hogy ettõl hosszabbra megnõne vagy ilyesmi, de ki lehet próbálni, mert vissza visszanõ, az tuti. 19/L

Miért nem lehet elmondani az igazat ha már valaki nem akar a másikkal lenni, miért kell elhitetni az emberrel hogy minden rendben, hogy együtt minden megoldunk, meg hogy milyen boldog is az ember mikor ez nem így van?

Mikor ezzel csak a másiknak okoz fájdalmat, mert abban a tudatban van az ember, hogy minden nagyon szép, minden nagyon szuper és az ember beleéli magát. És f?leg úgy, hogy feltétel nélkül szereti azt aki ekkora fájdalmat okoz.

Legjobb válasz: Mert tudja,h csalódást okozna ezzel és nincs benne annyi gerinc...

Mert tudja, h csalódást okozna ezzel és nincs benne annyi gerinc...
Azert a korulmenyek is szamitanak itt... Mennyi ido utan, milyen helyzetekben jott ez elo? Biztosan feltetel nelkul szereted?
A kérdező hozzászólása: Néhány embernek szüksége lenne gerincbeültetésre, csak biztos félnek a kilökõdéstõl..
A kérdező hozzászólása: Hát talán pár hónap után, de nem tudom õ mit is érzett valójában, meg hogy mióta fontolgatta a dolgot. Szinte mindig elõjött és igen én feltétel nélkül szerettem. Még most is..
Ha te nem tudod, hogy o mit erzett, akkor hogy vagy kepes feltetel nelkul szeretni ot? Azert csak nem egyik naprol a masikra gondolta meg magat...
Masodik es az utolso is vagyok, tobbet nem fogok kerdezni, de azert valami meg izgatja a fantaziam... Ot magat megkerdezted mar errol?

Az igaz ha tavasszal a már füves udvart felgereblyézzük akkor szebb lesz a fű? (mert meglazítjuk a talajt? )

Legjobb válasz: Igen, gyeplazításnak hívják, vannak rá spécibb eszközök is, de a gereblye is segít, könnyebben "lélegzik" a gyep, ezért szebb lesz.

Igen, gyeplazításnak hívják, vannak rá spécibb eszközök is, de a gereblye is segít, könnyebben "lélegzik" a gyep, ezért szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Igen, mert felszeded az elhalt, fojtogató növénymaradványokat és egyben megkapargatod, fellazítod a gyep tövénél a talaj felszínét. Amikor gereblyézed, elõször kicsit csúnyának tûnik, de ne ijedj meg, kb.1 hét és életre kel a gyep.

Elég gáz ha Discoban szeretnék elsönek csokolozni? :SMert már nagyon hajt a kiváncsiság! Vagy várjam meg az igazit? :S Mi a véleményetek?

Ja és csak csók lenne semmi egyéb!

Legjobb válasz: Nem az, hogy gáz, de egyáltalán nem olyan, mintha olyan valakivel csókolóznál akit szeretsz. Maga a csókolózás érzrlmek nélkül nem az igazi.

Nem az, hogy gáz, de egyáltalán nem olyan, mintha olyan valakivel csókolóznál akit szeretsz. Maga a csókolózás érzrlmek nélkül nem az igazi.
hát én a csókra nem mondanám, hogy várd meg az igazit vele, mert az kitudja mikor jön, lehet hoyg majd csak ha 18 leszel. a szüzességeddel, azzal várd emg az igazit. de szerintem egy csókkal nem kell.
Nem kell megvárni az igazit, de az fontos, hogy tetszen a srác, és ne az elsõ szembejövõt csókold meg.
Várd meg az igazit... szerintem! Diszkóba szerintem... hát mindegy megvan azokról az emberekrõl a véleményem. Elõször csak egy csók aztán... :S
Jobb lenne, ha ismernéd azt, akivel elõször csókolózol. Egy vadidegennel milyen már, még akkor is, ha egyébként vonzónak találod...
Én disco-ban csókolóztam elõször, nem bántam meg, nem tudom mit kell ennyire túlspilázni ezen... Azt se tudom már hogy hívták a csajt. Az elsõ szex is olyan csajjal volt hogy nem voltam bele szerelmes, az õ nevére még emlékszem, de lehet csak nekem nem számítottak ezek a dolgok. Ez a szüzesség dolog eléggé túl van misztifikálva... 22/F
az elsõ csók sztem inkább az elsõ közös csókra vonatkozik a szerelemnél...de én nem tudom...sztem ne határozd el magad ilyenre ha érzel egy kis tüzet is rá valaki iránt, ami persze elis múlhat...de sztem akkor kéne
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm Szépen a Válaszokat! Én is igy gondoltam hogy nem az elsö szembe jövövel!=)Hanem aki igazn tetszik is!
Sz.tem nyugodtan menj bele, de ne várd, hogy v.mi nagyon jó lesz így egy random v.kivel, de legalább helyes legyen akkor már! Szüzességedre viszont vigyázz majd! 20/L
14:07 és 14:11 bocsi, csak közbe írtak.
elõzõ vagyok, és modnjuk ez tényleg igaz h érzelmek nélkül nem az igazi..
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat!

Ha sokszor pettingeltem a barátommal amiben benne van a fürge ujjak 5perce több ujjal és már nem fáj akkor nem vagyok már szűz vagy legalábbis az igazi szeretkezés már nem fog fájni?

Legjobb válasz: 1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.

1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.
Szerintem ezt így nehéz kiokoskodni, hogy fájni fog-e.. De lehet hogy nem, ha aztmondod már elszakadt a szûzhártyád.. Szerintem..
A kérdező hozzászólása: õ 22 én 16vagyok..barátok vagyunk néha kicsit közelebb kerülünk egymáshoz...de ez most nem lényeg a lényeg az h kb 15-16 neki és 2ujj volt a max...egyszer volt kis vérzésem egy petting után szerintem akkor vesztettem el mer akkor fájt is kicsit
A kérdező hozzászólása: hát remélem mer csak ettõl félek h fáji fog és akkor mit csinálok megkérem h hagyja abba?
Szerintem már nem vagy az, és a szeretkezés lehet fájni fog, de biztos már nem annyira. Amúgy nem kell félni
De igen még mindig szûz vagy, max átszakadt a szûzhártyád.Mindaddig szûz vagy ameddig a férfi nem hatolt beléd a PÉNISZÉVEL!Ha azon fogsz görcsölni, hogy fájni fog-e akkor fog.Engedd el majd magad és lazits.Akkor nem fog fájni.
Fürge ujjak 5 perce? Értem én de 5 perece?

Az igaz ha a kerékpárról a gyárilag föltett váltót lecserélem bármienre már nem fog olyan pontosan váltani mint a gyári? Akármien jól meg jót is teszek rá?

?

Legjobb válasz: Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!

Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!
A kérdező hozzászólása: köszi
nem igaz
Nem igaz. Legalábbis így nem. Arra viszont nem árt figyelni, hogy a nagy alkatrészgyártók (Campagnolo, Shimano, SRAM) nem egyedi komponensekben, hanem családokban gondolkodnak -és ezek elemeit nem mindig lehet keverni. Talán innen indulhatott ki...

Az igaz hogy ha már a végefelé vagy a terhességnek (pl.: 33. hét) hanyatt nem jó feküdni mert árt a baba vérkeringésének?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam ha már nagya pocakod már akkor sem egészséges mert a méh nyomja a köldökzsinort és az lelassítja a baba vérkeringését és nehezebben kap levegõt is.

Én úgy hallottam ha már nagya pocakod már akkor sem egészséges mert a méh nyomja a köldökzsinort és az lelassítja a baba vérkeringését és nehezebben kap levegõt is.
Sajnos igazán jó választ én sem tudok, csak annyit, hogy állítólag azért nem jó, mert háton fekve nyomja a nagy ereket benned, amitõl neked is leeshet a vérnyomásod rendesen, ami pedig a babócára is kihat. Szóval nem tudom pontosan a választ, de én pl. mindig oldalt fekszem, héha háton is, de azt csak rövid idõre. Jó babavárást!
Én is úgy olvastam, hogy a háton fekvéssel a méh az aortára nehezedik, ami a baba oxigén ellátását veszélyeztetheti. Kb. félóra hátonfekvés nem árt, de én öt percig sem bírok már... 35 hetes kismama
Nekem azt mondták, nem a babának árt, hanem nekem, mert a már nagy magzat a hasi ütõeret elnyomja. A baba ne félj, szól, ha neki nem tetszik! Az enyém az oldalamat is kirúgja, ha a hátamra merészelek feküdni!:-) Valószínûleg az a gondja, hogy ebben a helyzetben kisebb helye van.
Egyetérteni tudok, én is azt olvastam, hogy a 30 hét után ne feküdjünk hanyatt, mert elnyomja a hasi aortát, és a baba nem kap vért és oxigént. De jelez õ, ha nem tetszik neki valami:-) Én mondjuk sosem voltam hanyatt fekvõs, de ha pl úgy nézek tévét, szétrugja az oldalam.) Tehát én is oldalt fekszem, sõt még néha hason is tudok.-) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.

Párotokkal kapcsolatban volt már olyan érzésetek, hogy mi van, ha mégsem ő az igazi? Mi lett a dolog vége?

Legjobb válasz: Volt olyan érzésem,de mégis hozzámentem.6 év múlva el is váltunk.

Volt olyan érzésem, de mégis hozzámentem.6 év múlva el is váltunk.
Szerintem mindenki érzett már hasonlót. Ne aggódj, ha nincs szó házasságról, gyerekekrõl, azaz nincs tétje a dolognak, akkor legyetek együtt, amíg jól érzitek magatokat. Az idõ úgyis felfedi majd, hogy egymáshoz valóak vagytok-e.
Mikor összejöttünk, nagyon boldog voltam. Elsõ szerelem, elsõ pasi. :) A hétvégét nála töltöttem egy alkalommal, és a konyhában épp vacsit csináltunk, amikor odajött, és nagyon érzékien megölelt. Akkor belém hasított egy nagyon szomorú, és fájdalmas érzés. Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog idõknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni. Rá két és fél év múlva így is lett. Vége lett a kapcsolatunknak.
(#3 - Te csak szimplán nem hittél magatokban, az más.)
Ugyan, miért ne hittem volna? 1 hónapja voltunk együtt, ilyenkor még semmi negatív dolog nem derül ki a másikról. Aztán ahogy kezdtek eltünedezni a rózsaszín felhõcskék, már komolyan éreztem, hogy ez így nem lesz jó. Szóval a vége ugyanaz. :)
"Ugyan, miért ne hittem volna?" "Valahogy azt éreztem, hogy ezeknek a boldog idõknek egyszer vége lesz, és úgy sem fogunk mi együtt maradni."
Kérlek, ne csavard ki a szavaimat. Az elsõ válaszomban nem írtam egy szót sem arról, hogy mennyi ideje voltunk együtt. Aki meg akarja érteni, az megérti.
Há' akkor elválsz, oszt jónapot.

Az igaz ha terhes vagyok, (és még mensi előtt), akkor a folyás megszűnik? Ez már utalhat terhességre?

Milyen a folyás ha terhesség gyanus valaki

Legjobb válasz: Én pont úgy hallottam,h fehér,krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor,bár ez mindenkinél más.Ha vizes,az a mensi jele.

Én pont úgy hallottam, h fehér, krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor, bár ez mindenkinél más.Ha vizes, az a mensi jele.
Szia, nekem van a terhességem legelejétõl szintelen folyásom.Szerintem nem szûnik meg terhesség alatt mert nekem az elsõ babámmal is volt végig.üdv 34 hetes kismama

Mit csináljak, ha egy kisfiú testében rekdtem, viszont nem vágyom a kislányokra, hanem az igazi nőkre már felnőttként? Fiúk, valaki hasonló problémával esetleg?

De ugye az igazi nők általában magasabbak és súlyra is nagyobbak tőlem, aki egy kisfiú testében rekedt, emiatt nem egyszer néztek már ilyen tini fiúcskának, pedig már huszonéves vagyok. Rossz, hogy a csajok 90%-a nagyobb magasságra és tömegre is és tudom, hogy esélytelen vagyok náluk így, de hát ezen meg változtatni sem tudok, nőni már nem fogok sajnos, hízni megint nem tudok, bár szoktam edzeni, de kigyúrt törpeként is hülyén néznék ki.

Legjobb válasz: Énis kisfiús vagyok, de vágyom a kislányokra ;) Próbáld ki teis, jólesz. Nagyon übertuti lesz. ;)

Énis kisfiús vagyok, de vágyom a kislányokra ;) Próbáld ki teis, jólesz. Nagyon übertuti lesz. ;)
Kezdd azzal hogy nem írod ki még egyszer ugyan ezt a kérdést..
akkor egy mód van. gondolom azért már borostád van? legyen egy stilusos arcszõrzeted, férfias ruháid, gyúrd ki magad, és professzionáld ki magad az ágyban. 23L
A kérdező hozzászólása: Az arcszõrzetem nem nõ rendesen mindenhol, elég hülyén nézek ki vele emiatt. Ruhákat nem rég vettem a szûk keretbõl, amire tellett. A kigyúrás a legnehezebb dolog, azon vagyok már bõ egy éve, de eddig két kilónál több nem jött fel, pedig szedtem ilyen drága tömegnõvelõ cuccokat is, amíg bírtam pénzben havonta több tízezret költeni rá. Amint abbahagytam az is lement. Sokan el sem hiszik mennyire nehéz a súlygyarapodás is egyeseknek.
Veled csak 1 gond lehet. baromira nem tudod magad elfogadni és ez meglátszódik rajtad továbbá meg is lehet érezni ha valakinek 0 önbizalma van. Teljesen mindegy ki hány kiló, ha rendelkezik kellõ önismerettel, hozzá tud szólni bármihez, nagyjából intelligens, és határozott a fellépése nyert ügye van!! De ezt akárhányszor is leírjuk nektek ti továbbra is csak rinyálni fogtok! Persze megértem ha ebbõl értetek csak. 2 dolgot ajánlok: önismeret fejlesztése, és önmagunk elfogadása!Aztán jöhet a többi. Az nem baj ha nem szedsz fel izmot, a sportot még nem kell abbahagyni az legalább jó stresszlevezetõ is egyben.
A kérdező hozzászólása: Engem már gúnyoltak ki lányok a külsõm miatt, talán emiatt is nem tudom sehogy sem elhinni, hogy van esélyem a lányoknál. Sportolni szeretek, ha lenne pénzem visszamennék a konditerembe is, ezzel semmi gond nincsen, addig meg itthon megy a fekvõtámasz. Az jobban zavar, hogy a csajoknak sehogy sem vagyok elég, mert nõni és hízni sem tudok és pocsék az arcszerkezetem is.
Ezt a kérdést minden nap felteszitek?
Mennyi az annyi? Hány kg és cm? Ha edzel és rendesen eszel mellette, akkor nõsz. Gyere át a sport rovatba és ott elmondják szépen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!