Találatok a következő kifejezésre: Az igaz ha már (308 db)

Miért nem lehet elmondani az igazat ha már valaki nem akar a másikkal lenni, miért kell elhitetni az emberrel hogy minden rendben, hogy együtt minden megoldunk, meg hogy milyen boldog is az ember mikor ez nem így van?

Mikor ezzel csak a másiknak okoz fájdalmat, mert abban a tudatban van az ember, hogy minden nagyon szép, minden nagyon szuper és az ember beleéli magát. És f?leg úgy, hogy feltétel nélkül szereti azt aki ekkora fájdalmat okoz.

Legjobb válasz: Mert tudja,h csalódást okozna ezzel és nincs benne annyi gerinc...

Mert tudja, h csalódást okozna ezzel és nincs benne annyi gerinc...
Azert a korulmenyek is szamitanak itt... Mennyi ido utan, milyen helyzetekben jott ez elo? Biztosan feltetel nelkul szereted?
A kérdező hozzászólása: Néhány embernek szüksége lenne gerincbeültetésre, csak biztos félnek a kilökõdéstõl..
A kérdező hozzászólása: Hát talán pár hónap után, de nem tudom õ mit is érzett valójában, meg hogy mióta fontolgatta a dolgot. Szinte mindig elõjött és igen én feltétel nélkül szerettem. Még most is..
Ha te nem tudod, hogy o mit erzett, akkor hogy vagy kepes feltetel nelkul szeretni ot? Azert csak nem egyik naprol a masikra gondolta meg magat...
Masodik es az utolso is vagyok, tobbet nem fogok kerdezni, de azert valami meg izgatja a fantaziam... Ot magat megkerdezted mar errol?

Az igaz ha a kerékpárról a gyárilag föltett váltót lecserélem bármienre már nem fog olyan pontosan váltani mint a gyári? Akármien jól meg jót is teszek rá?

?

Legjobb válasz: Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!

Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!
A kérdező hozzászólása: köszi
nem igaz
Nem igaz. Legalábbis így nem. Arra viszont nem árt figyelni, hogy a nagy alkatrészgyártók (Campagnolo, Shimano, SRAM) nem egyedi komponensekben, hanem családokban gondolkodnak -és ezek elemeit nem mindig lehet keverni. Talán innen indulhatott ki...

Ha sokszor pettingeltem a barátommal amiben benne van a fürge ujjak 5perce több ujjal és már nem fáj akkor nem vagyok már szűz vagy legalábbis az igazi szeretkezés már nem fog fájni?

Legjobb válasz: 1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.

1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.
Szerintem ezt így nehéz kiokoskodni, hogy fájni fog-e.. De lehet hogy nem, ha aztmondod már elszakadt a szûzhártyád.. Szerintem..
A kérdező hozzászólása: õ 22 én 16vagyok..barátok vagyunk néha kicsit közelebb kerülünk egymáshoz...de ez most nem lényeg a lényeg az h kb 15-16 neki és 2ujj volt a max...egyszer volt kis vérzésem egy petting után szerintem akkor vesztettem el mer akkor fájt is kicsit
A kérdező hozzászólása: hát remélem mer csak ettõl félek h fáji fog és akkor mit csinálok megkérem h hagyja abba?
Szerintem már nem vagy az, és a szeretkezés lehet fájni fog, de biztos már nem annyira. Amúgy nem kell félni
De igen még mindig szûz vagy, max átszakadt a szûzhártyád.Mindaddig szûz vagy ameddig a férfi nem hatolt beléd a PÉNISZÉVEL!Ha azon fogsz görcsölni, hogy fájni fog-e akkor fog.Engedd el majd magad és lazits.Akkor nem fog fájni.
Fürge ujjak 5 perce? Értem én de 5 perece?

Az igaz ha levágom a szempillámat utána ha vissza nő nagyobb lesz? Próbáltátok már? Mennyivel lesz nagyobb?

Legjobb válasz: Nekem volt egy szempillám ami lefelé nézett és zavart,de nem kiesni készült biztos.1hétig vártam,hátha kiesik,többször megpróbáltam "meghúzni" hátha kijön,de nem.Így kisollóval levágta két hete.Most már látszik,hogy nõ vissza és majdnem akkora mint a többi:)

Nekem volt egy szempillám ami lefelé nézett és zavart, de nem kiesni készült biztos.1hétig vártam, hátha kiesik, többször megpróbáltam "meghúzni" hátha kijön, de nem.Így kisollóval levágta két hete.Most már látszik, hogy nõ vissza és majdnem akkora mint a többi:)
Volt egy barátnõm aki többször is lenyírta, persze nem tövig csak a végébõl egy picit, de esküszik, hogy nagyobb és erõsebb lett.
16:12 és szerinted is az lett?
Ha õszinte akarok lenni, én azt sem vettem észre amikor lenyírta, és azt sem, hogy nagyobb lett. De mondom nem sokat nyírt belõle, csak a végét, de szerinte nagyobb lett.
Próbáld ki :) De készülj rá fel hogy nagyon sokáig elég hülyén fogsz kinézni és lehet hogy vissza se nõ
Csak én vagyok, akinek ez nagyon morbidnak hangzik? :D
én tuti kiszurnám az ollóval a szemem....
Nekem is "nyírta" az exem (nem tövig, de azért nem is a legvégét, és nem állandóan, csak ritkán ). Nagyon dúsnak és erõsnek tûntek tõle a szempillái, azóta se láttam olyan jót senkin.
Nekem a barátom nyírja az övét néha (mert hogy szerinte túl hosszú, és az b.zis /szerintem ez hülyeség, de mindegy:) /), és neki mindig visszanõ, bár azt nem vettem észre, hogy ettõl hosszabbra megnõne vagy ilyesmi, de ki lehet próbálni, mert vissza visszanõ, az tuti. 19/L

Igaz az, hogy ha már 5 kg fölött van egy baba, akkor elvileg éjszaka már ritkábban vagy egyáltalán nem kér enni? (tápszeres babák esetében)?

Legjobb válasz: Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.

Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.
Az enyém 6 hetesen átaludta az éjszakát, akkor volt kb. 5 kiló. Barátnõmé 20 hónaposan is felkel még legalább egyszer. Teljesen gyerekfüggõ.
Lányom 3hetes kora óta alszik este 7tõl hajnal 3ig, 5hetes kora óta hajnal 5ig, 3napja reggel 7ig.És 4880gramm most 7 hetesen.Csak este kap tászert ( állomásról van tejecske neki, napközben azt eszik )
Az utolsót el se olvasd. Nem anyukafüggõ, hanem babafüggõ a dolog. Az én kisfiam kezdettõl fogva csak 1x kelt éjszaka enni, és nem egész 6 hetes korától meg teljesen átaludta az éjszakát. Ismerõsöm kislánya meg még 3 évesen is minden éjszaka felkelt, egyetlen átaludt éjszakájuk nem volt. És ez nem az anyuka hibája, egyszerûen ilyen a gyerek, és kész.
Még annyit akartam írni, hogy a szomszédasszonyom 2 hónaposan már nem etette éjszaka a gyerkõcöt, hagyta sírni, mondván ekkora gyerek már ne kérjen éjszaka enni. Hát szerintem óriási baromság. Persze ezzel csak azt éri el az ember, hogy a gyerek hamar megtanulja: nem számíthat az anyjára...
Nem.Ha éhes egy baba tökmindegy hány kiló enni kell neki adni.
Anyuka függõ. Ha hozzászoktatja, hogy éjjel is egyen a baba, akkor még két évesen és 10 kilósan is eszik éjszaka. Az enyémek 3-4 hónapos koruk után már nem kértek éjjel enni.

Igaz az, hogy ha már megvan a menzeszem nem növök többet?

14/L

Legjobb válasz: szia! Csak a nagy csöves csontok (pl. combcsont) nem nõnek többet, de a törzsed még nyúlik!! Ne ijedj meg, pár cm még bõven belefér (kb 5-6, de lehet több is). Ennek az a magyarázata, hogy ahogy elindul a nõknél a menzesz, a hormonok miatt lezárulnak a nagy csöves csontok végei, amelyek nõnek. Elcsontosodnak, és megállnak a növekedésben. (már nem emlékszem, talán belgyógyászatból tanultam annak idején)

szia! Csak a nagy csöves csontok (pl. combcsont) nem nõnek többet, de a törzsed még nyúlik!! Ne ijedj meg, pár cm még bõven belefér (kb 5-6, de lehet több is). Ennek az a magyarázata, hogy ahogy elindul a nõknél a menzesz, a hormonok miatt lezárulnak a nagy csöves csontok végei, amelyek nõnek. Elcsontosodnak, és megállnak a növekedésben. (már nem emlékszem, talán belgyógyászatból tanultam annak idején)
én 10 évesen kezdtem menstruálni, hidd el, nõttem utána is még, 173 cm vagyok, közel sem voltam ennyi 10 évesen
nekem 11 évesen jött meg. akkor kicsi voltam, kb 153 cm. Most 14 vagyok és 170...
én 12 voltam és én megálltam a növésben utána. 160cm vagyok.
Én úgy tudom, hogy az elsõ menses után még kb. 1-2 évig nõ a gerincoszlop, ami meghatározza a magasságot.
nekem is 10 évesen jött meg..azóta nõttem elég sokat
Igen én is ezt írtam. Attól még, hogy a combcsontod nem nõ, a törzsed, gerinced nyúlik! (mivel az nem csöves csont, hanem csigolyákból áll) Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 2012 12 31-én megjött a menzeszed, és 2013 01 01-én már nem nõsz semmit, ez egy folyamat, aminek a végén lezárul a csontok növekedése, de nem mindegyiké!! És ez a fontos.

Az igaz hogy már ha a szántásra is kimész ott is megbüntethetnek ha nincsen hajtásid/jogositványod?

Legjobb válasz: Jogosítvány nélkül csak a közterülettõl ELZÁRT! magánterületen garázdálkodhatsz a jármûveddel a terület tulajának engedélyével.

Jogosítvány nélkül csak a közterülettõl ELZÁRT! magánterületen garázdálkodhatsz a jármûveddel a terület tulajának engedélyével.
A kérdező hozzászólása: akkor közterületen NEM ha nem közút akkor igen (jól értelmeztem)
Az "közterülettõl elzárton" volt a hangsúly
KRESZ 1. § A rendelet Magyarország területén levõ közutakon és közforgalom elõl el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.
Nem már, ez korábban is így volt - legfeljebb a rendõr belátta hogy nem érdemes minden apróságon [email protected]@kodni mindenkivel. Elméletileg ha nincs jogsid és nincs a gépnek rendben minden papírja, akkor csak elzárt területen használhatod. Tehát ahol az úton van keresztben sorompó, azon belül. És csak a tulajdonos engedélyével.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat 14/f

Nagyon viszket a pocakom teteje, és kicsit fáj is. Mitől lehet ez? És igaz az hogy ha már nem látom a köldököm akkor nem sok van visza? Ha nagyon előre hajolok akkor még a tetejét látom!

Volt aki abból indult ki hogy mennyi lehet vissza hogy nem látta a köldökét?És mennyi volt még vissza?Bocsánat ha hülye a kérdés,lehet ez is csak ilyen mende monda??

Legjobb válasz: Testápolózd, mert szakad a bõr, az viszket. nekem az utolsó hónapig egy csík sem volt, egyszer viszketett, megvakartam, és egy órával késõbb a férjem szólt, h mik azok a lila csíkok... Vastagon, ne sajnáld tõle, késõbb még megköszöni a bõröd.

Testápolózd, mert szakad a bõr, az viszket. nekem az utolsó hónapig egy csík sem volt, egyszer viszketett, megvakartam, és egy órával késõbb a férjem szólt, h mik azok a lila csíkok... Vastagon, ne sajnáld tõle, késõbb még megköszöni a bõröd.
A köldök mizériáról nem hallottam... szerintem ne foglalkozz vele!! Ha viszket, kend testápolóval.
Én végig láttam a köldököm:)

Az igaz ha terhes vagyok, (és még mensi előtt), akkor a folyás megszűnik? Ez már utalhat terhességre?

Milyen a folyás ha terhesség gyanus valaki

Legjobb válasz: Én pont úgy hallottam,h fehér,krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor,bár ez mindenkinél más.Ha vizes,az a mensi jele.

Én pont úgy hallottam, h fehér, krémes folyásnak kellene lenni ilyenkor, bár ez mindenkinél más.Ha vizes, az a mensi jele.
Szia, nekem van a terhességem legelejétõl szintelen folyásom.Szerintem nem szûnik meg terhesség alatt mert nekem az elsõ babámmal is volt végig.üdv 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mennyi rá az esélye?
Szerintem ha elmész Mexikóba nyaralni, és nagyon vigyázol magadra akkor nem lesz semmi bajod :) . Ezeket a relytéjes eltûnésekrõl szóló sztorikat csak azért találták ki, hogy megfélemlítsék az embereket. Úgyhogy ha mégis úgy gondolod, hogy elmész, akkor jó nyaralást :-)!!
Ha utazó irodával egyeztetsz, akkor õk úgy is olyan helyekre visznek el, ahol nem a szomszédban üzemel a drogkartell. De azért ha oda kerül a sor, hogy egy benzin által beáztatott és lángoló hordóba zárva gurulsz lefelé egy hegyoldalon, ahol még elõtte megkötötték neked a "columbiai-nyakkednõd", akkor nem biztos, hogy hazajössz...
Ajánlom neked az infó rádió világszám magazinját. Nem tudom melyik rész szólt már Mexikóról, de nagyon jó tippek vannak benne utazásról. Mexikóból haza lehet jönni. Észak-Kórea az, ahonnan nem fogsz egyben hazakerülni.
Igen, lehet hogy csak egy banda végigmegy rajtad kétszer, aztán elengednek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!