Találatok a következő kifejezésre: Az igaz ha 20 (27 db)

20 éves kor után akkor sem jár, ha tanulsz
20 éves korig is csak akkor jár, ha közoktatásban tanulsz.
Utolsónak van igaza ha egyetemen tanulsz 18 éves korod után akkor nem jár.
Érettségi után ha valaki továbbtanul, minden estben igazolás kell attól az iskolától, ahol a nappali képzést végzed. Családi pótlék akkor nem jár már ha elhelyezkedsz dolgozni. Ja tehát a képzésed idejében idõsebb vagy 20 nál akkor is kérni kell igazolást az iskolától-de ismétlem csak folyamatosság esetén és nappali képzésnél érvényes tanfolyamoknál nem.

Mindenki azt mondja hogy 15 évesen ritka az hogy vki megtalálja az igazit, általában kb 20 évesen csak kapjuk meg. Ha egy 20 éves fiú és egy 15 éves lány jön össze akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*

Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*
Szia! 16 éves vagyok, a barátom 22 és egy éve jöttünk össze. Az elején mindenki féltett tõle, mondták, hogy vigyázzak, csak ki fog használni. Aztán szerencsére nem lett igazuk. Azóta is úgyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Szerintem általában kell is pár év korkülönbség.
Én , mint õsöreg a témában.Saját tapasztalat:16 voltam, amikor megismertem, Õ 18 volt akkor.6 év után házasság 8 év házasság alatt 2 gyerek.Szerelmes lett a legjobbnak hitt barátnõmbe, amibe én belerokkantam, azóta sír-rí, hogy õ csak engem szeret és az csak egy meggondolatlan mondat volt a részérõl, soha nem csaltuk még meg egymást, viszont én az ominózus eset óta másképp nézek rá, nem bízom meg benne, nem tudok rá felnézni.Tehát jelenleg válság van. Én válni akartam õ nem.Idõközben becsúszott a 3. gyerek (teljes védekezés mellett)Õ boldogan várja én kétségek közt gyötrõdöm.Nagyon nagyot csalódtam, mert nekem sosem fért bele az igaziról alkotott imidzsembe, hogy szerelmet vall egy másik nõnek, ezért életem hátralévõ részét lelki sérültként fogom leélni.Ja, és a legfontosabb:Úgy 5-6 év házasság után, amikoris már 11-12 éve együtt voltunk Õ elkezdett azon vacilálni, hogy lehetséges, hogy túl korán állapodott meg nem gyûjtótt elég tapasztalatot, mert állandó jellegû szexuális problémáink voltak, amit én jobban toleráltam, mint Õ aki kezelni tudta volna.Mégis Õ volt az ezek után aki kifelé tekingetett.Ez fáj a legjobban.Ha segíteni nem is tudtam, hátha elgondolkodsz rajta.
Nem lesz semmi:) Néha jó a korkülömbség. Ritkának ritka hogy 15évesen kitartanak az emberek egymás mellett, de tapasztalatból mondom, hogy nem lehetetlen! Sok sikert. De azért vigyázz ezzel a 20éves sráccal ne hagyd magad kihasználni:)
Hát véleményem szerint nagyon vigyázz, sokszor sokmindent megtesznek az idõsebbek egy kóbor kalandért, neked kell eldönteni, hogy megbízol-e benne vagy sem. De ne aggódj, az is elképzelhetõ, hogy tényleg szeret, én csak óvatosságra akarlak inteni!
tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz (azaz én már inkább tizenhétnek számítok, õ pedig huszonegynek : D), és sosem volt gond a korkülönbség, két és fél éve vagyunk együtt.
Én is 15 voltam amikor megismertem a szerelmemet. Õ az igazi, ez biztos. 6 éve tart a kapcsolat, most 21 vagyok, és a barátom is annyi. 9 hónappal idõsebb nálam. Úgyhogy a szerelemnek semmi nem lehetetlen. nincs olyan, hogy valakik "túl korán" találkoznak.
Fiú vagyok, tehát ugy mondom mint aki "általában kihasználja a fiatal csajokat" :) . 22 éves vagyok barátnõm 17, 5 év van köztünk, igaz nem járunk régóta (4hónapja), de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, szerencsére barátnõm érett gondolkodással rendelkezik, és néha gyerekes vagyok, igy pont oylan mintha mind a ketten ugyanannyi idõsek lennénk :) ! Soha nem gondoltam arra hogy csak kihasználjam, és jelenleg természetesen ugy gondoljuk, hogy egyutt is akarunk megöregedni, mert nagyon egymásra találtunk :) ! Szerintem ha a csaj és a fiu is normális akkor nem számít a korkülönbség, de mint fiu mondom, hogy azért nemar ovatosan kezdeni, mert én is tudom, hogy az idõsebb srácok elég gyakran átverik a fiatal (még naiv) csajokat. Sok sikert amugy :) !

20 éves fiú vagyok és szűz. Ez gond? Nem akarom csak úgy eldobni, bár tudom, ez más, mint a lányok esetében. Megakarom találni az igazit de lassan úgy érzem ez eléggé lehetetlen. Mindenesetre probléma vagy zavaró ha 20 évesen valaki még szűz?

Nem volt még párkapcsolatom se. Kinézetileg eléggé átlagos vagyok, tehát nem valami fogatlan rémség néz szembe a tükörből (nem mintha ez zavaró tényező lenne). A személyiségem sem olyan borzalmas talán. Istenhívő ember vagyok tehát embert nem őltem még és szeretek másokkal rendes lenni. Persze ez nem tesz engem valami kiváltságos emberré csak arra akartam utalni, hogy nem egy utálatos, mindenkibe belekötő alak vagyok.

Legjobb válasz: "embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!

"embert nem õltem még" Ez egy jó pont a csajoknál!
LeftBehind, attól, hogy te nem vagy egy ép ember, másmég lehet az. Nem kellene osztanod az észt, csak kárt tudsz tenni!
"nem öltem még" sííírok :DD
Nem akarok senki álmokkal telt szivárványába beleszarni, de 20 évesen ne az igazit keresd, hanem bárkit akinek tetszel annyira hogy lefeküdjön veled.
16tól 22éves koromig én is így voltam mint te. Aztán most meg prostihoz járkálok.
*családoT
Nem gond, csak te problémázol rajta. Remélem, megtalálod az igazit- ne érzed, hogy lehetetlen. Aki tetszik, annak udvarolj, hódítsd meg a szívét kérd meg a kezét és alapítsatok családoz. Ez a klasszikus, bevált módszer. Csak azt hiszik az emberek, hogy van ennél jobb. Nincs, sok bukdácsolás, csalódás, fájdalom és késõbánat van. Biztos vagyok, hogy ábrándozik rólad egy szelíd, kedves lány, holdvilágos nyári éjszakán. Meg kell keresned, fel kell lelned.
Nem gond.
Don't fos, én 19 vagyok, és idén nyáron kaptam puszit lánytól legelõször, ez a legnagyobb élményem eddig.
nem baj (zavaró tényezõ lenne ha egy fogatlan rémség lennél)
Nem. Kit érdekel. Bár ha ennyire jó vagy, kíváncsi vagyok miért nincs barátnõd, meg miért ezen az oldalon foglalkozol ilyenekkel...

Lányok! Az igaz hogy anális szexnél ha gyorsan csinálja a pasi a lányba akkor a lány össze tudja csinálni magát? 20/L

Barátommal kipróbálnám az anál szexet de félek ettõl .mennyire igaz ez?

Legjobb válasz: Kamu.. akkor csinálod össze magad ha szarnod kell kisasszony:D

Kamu.. akkor csinálod össze magad ha szarnod kell kisasszony:D
Dehogy igaz. Bár ha elõtte volt ilyen jellegû ingere, talán elképzelhetõ, de nem tartom valószínûnek. Csináltam már párszor a partneremmel de ilyet még sose éreztem :)
Elõfordul, de nem a gyorsaság miatt :)
"Anál is jöhet? Igaz, hogy a csajok finganak seggbedugás közben?"
Elõtte pár órával takarítsd ki magad beöntéssel, és elõtte ne tömd tele magad kajával. Így kényelmesebb lesz, és tuti, hogy nem fogod összebarmolni se a lepedõt, se a párodat. A gyorsaságtól általában nincs probléma, max egyéni ízlés kérdése, ha neked gyorsan jó, akkor úgy jó..
Nézz meg házi anál videókat ahol gyorsan csinálják. Nekünk is van fent. :) Nem nagyon látni ilyet. Hasmenés esetén viszont nem szabad, mert akkor kifolyhat a csoki. Normál esetben egyébként a végbélben nem marad széklet székelés után.
Ha nincs bent semmi, akkor nem tudja a pasi elõidézni, akármilyen intenzíven is csinálja neked. ;) Szóval elõtte menj el szépen vécére, és tisztítsd ki magad rendesen! Így nem lehet gond. ;)

Igaz az, h ha valakinek rendszertelen a menstruációja, nehezebben esik teherbe? Ha igen, miért? (20\L)

Eszemben sincs védekezés nélkül csinálni, csak olvastam valahol és érdekel.Nekem még mindig nagyon rendszertelen

Legjobb válasz: Ez egy komoly kérdés?

Ez egy komoly kérdés?
A kérdező hozzászólása: igen az..és azért kérdezem, mert az internet tele van marhasággal..de valahol nagyon állították, h emiatt nehezebb teherbe esni.. igazság szerint én ezt úgy értettem, h nem tudni, mikor van peteérés...de feltettem ide, hátha valaki ad rá választ..csak kíváncsiságból kérdezem
Szia. Igen valószínûleg a peteérés miatt nehezebb a teherbe esés.:) Kívánom a legjobbakat!
Igen, mert akinek rendeszertelen a peteérés kis késhet vagy hamarább lehet pár nappal.
Az igaz, hogy nehezebb teherbe esni, de erre ne alapozz, ha te nem szeretnél terhes lenni! Éppen azért ne, mert az össze-vissza ciklusok kiszámíthatatlanok peteérés szempontjából, mert néha azért van! Egyébként azért nehezebb, mert legtöbbször ilyen ciklusban nincs peteérés vagy a hormonok nem megfelelõen mûködnek a fogantatáshoz. Remélem tudtam segíteni! :)
A rendszertelen menstruáció egy felnõtt(!!) nõ esetében azt jelzi, hogy valami zavar van a szervezetében. Ennek számos oka lehet. A nõi ciklus elég bonyolult és összetett hormonális, idegrendszeri, fizikai tényezõk alapján mûködik normálisan, vagyis rendszeresen. A nehezebb teherbeesést tehát nem az okozza/okozhatja, hogy nehezebb "célbatalálni" a megfelelõ alkalommal. Sokkal inkább az, hogy azok a zavarok, amelyek a rendszertelen vérzést okozzák, együttjárhatnak azzal, hogy nincs peteérés. Vagy ha van is, az esetleg megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni, illetve elhal a terhesség, mert a hormonális háttér nem megfelelõ a megmaradásához. Ha nem akarsz gyereket, védekezz a teherbeesés ellen megfelelõ módon. A rendszertelen vérzésed okát viszont vizsgáltasd ki mindenképpen. Igaz, hogy ez nem olyan, mint egy fogfájás, amivel az ember kénytelen elmenni orvoshoz. De a tested azt jelzi, hogy valami nincs rendben nálad, és ezen szakember tud segíteni.

Az igaz hogy ha valakinek van amerikába rokona (aki több mint 20 éve él kinn) akor könnyebben megkapja az Állampolgárságot, és a letelepedési engedélyt?

Nekem van rokonom aki kinn él már nagyon rég óta és én is kimennék.csak nem tudom hogy megy ez.

Legjobb válasz: Rokoni kapcsolat alapján bevándorolni szándékozók csak akkor szereznek jogosultságot bevándorló státusra, ha megfelelõ rokoni kapcsolat áll fenn egy amerikai állampolgárral vagy egy állandó amerikai lakossal az alábbiak szerint: Amerikai állampolgárok nem házas nagykorú gyermekei és azok kiskorú gyermekei. Törvényesen bebocsátott amerikai lakosok házastársai, kiskorú gyermekei, és nem házas nagykorú gyermekei. Amerikai állampolgárok házas gyermekei és azok kiskorú gyermekei. Amerikai állampolgárok testvérei és azok kiskorú gyermekei, feltéve, hogy az amerikai állampolgár 21 éves vagy annál idõsebb. Megjegyzés: Nagyszülõ, nagynéni, nagybácsi, após/anyós és unokatestvér révén nem lehet bevándorló státust szerezni.

Rokoni kapcsolat alapján bevándorolni szándékozók csak akkor szereznek jogosultságot bevándorló státusra, ha megfelelõ rokoni kapcsolat áll fenn egy amerikai állampolgárral vagy egy állandó amerikai lakossal az alábbiak szerint: Amerikai állampolgárok nem házas nagykorú gyermekei és azok kiskorú gyermekei. Törvényesen bebocsátott amerikai lakosok házastársai, kiskorú gyermekei, és nem házas nagykorú gyermekei. Amerikai állampolgárok házas gyermekei és azok kiskorú gyermekei. Amerikai állampolgárok testvérei és azok kiskorú gyermekei, feltéve, hogy az amerikai állampolgár 21 éves vagy annál idõsebb. Megjegyzés: Nagyszülõ, nagynéni, nagybácsi, após/anyós és unokatestvér révén nem lehet bevándorló státust szerezni.
Ez így van, igaz hogy az Államokban már ezt is nehezebb intézni mint Kanadában. Viszont egyenesági rokonnak kell lennie úgy tudom. Nekem apád él már több mint 10 éve Kanadában, ezáltal csak a sulit kéne befejeznem és mehetnék ki :)
erre én is kiváncsi vagyok
Erre én is.
Detto.
itt elek az usaban. szinte lehetetlen papirokhoz jutni, nemhogy allampolgarsaghoz. regen volt a szponzor program, mikor csaladtag vagy munkaltato szponzoralhatott, elmondta miert lennel te jo ennek az orszagnak, stb, es igy lehetett zoldkartyahoz jutni. nos nemregen ezt eltoroltek. akik akkor belekezdtek es meg folyamatban van az ugyuk, valoszinuleg megkapjak a zoldkartyat
utolso vagyok ha hozzamesz/elveszel egy amerikait par honap alatt megkapod a zoldkartyat, majd evek utan az allampolgarsagot, persze csak ha kitartatok egymas mellett.
utolso vagyok megint ha gondolod irj privit es kerdezz nyugodtan :)
utolso de jo neked! mi is tervezzuk Kanadat ha itt az usaban nem jon ossze...

Az igaz h ha 20 évesnél fiatalabb vagyok és teherbe esek, akkor ha megszületik a pici, a bölcsöhalál esélyét növeli?

Mert 19 vagyok.

Legjobb válasz: Ez akkora nagy marhasag! Eletemben nem hallottam meg ilyet. Semmi koze a bolcsohalalnak az anya eletkorahoz. A baba egyszeruen elfelejt levegot venni.

Ez akkora nagy marhasag! Eletemben nem hallottam meg ilyet. Semmi koze a bolcsohalalnak az anya eletkorahoz. A baba egyszeruen elfelejt levegot venni.
Növeli az esélyét, ha az anya túl fiatal, de hogy 19 vagy egy híján húsz, az szinte mindegy. Ezeket a határokat nem kell olyan szigorúan venni..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
19 evesen biologialilag tokeletesen erett vagy a terhessegre, ezen a fiatal anya-bolcsohalal gyakoribb dolgon azt ertik, ha az anya fizikailag nem eleg erett, tehat kamaszlany vagy fiatalabb :( Ne aggodj, teged es a babat sokkal kevesebb veszely fenyeget, mint mondjuk az idosebb terheseket.
ez nemigaz!
Venni kell légzésfigyelõt, ezért találták fel szerencsére!!!!
Egyes kutatások szerint a bölcsõhalál a hason fektetéssel és a babával egy szobában alvó dohányzó szülõkkel van inkább összefüggésben. Legalábbis én errõl tudok... Kicsit off, de a légzés figyelõrõl meg annyit, hogy jó hogy van, de ha nem végzed el a tanfolyamot (az egész országban Pesten 1 klinikában lehet!), hogy mit csinálj vele akkor sajnos nem sokat ér, hogy van. :-( Ezek a babák olyan picik, hogy nem biztos, hogy mûködik az elsõsegély tanfolyamon tanult dolog. :-(

Hallotam a féregtablettás "fogyókúráról", ez mit takar? És ha az ember már megfertőzte magát valaki, hogyan lehet belőle meggyógyulni? És az igaz, hogy több híresség is ezzel fogyott le még régebben a 20-as, 30-as, 40-es években?

Legjobb válasz: fúú... én is hallottam ilyenrõl hogy leengedsz magadba férgeket akik belülrõl felzabálnak... nem hiszem hogy árulnak ilyesmit és nem a legkellemesebb módja afogyásnak... csak akkor csináljh ilyesmit ha az alakod fontosabb mint az életed. inkább egyél kevesebbet és sportolj. egybk valóban alkalmazták.

fúú... én is hallottam ilyenrõl hogy leengedsz magadba férgeket akik belülrõl felzabálnak... nem hiszem hogy árulnak ilyesmit és nem a legkellemesebb módja afogyásnak... csak akkor csináljh ilyesmit ha az alakod fontosabb mint az életed. inkább egyél kevesebbet és sportolj. egybk valóban alkalmazták.
Bélféreg-petéket tartalmazó kapszulákat kell lenyelni. A peték kikelnek a bélban és a kis bélférgek a béltartalomból táplálkozva csökkentik az abból felhasználható anyagokat. Egyszerûen eleszik tõled a béltartalmad hasznos anyagait. Szerintem eléggé undorító és veszélyes módja afogyókúrának. Meggyógyulni valami féreghajtó gyógyszerrel lehet szerintem. Biztosan van olyasmi gyógyszer embereknek is, mint amit akutyáknak adnak bélféregre. Igen, én is hallottam hogy ez régen nagy divat volt. De sokan bele is betegedtek. Végülis az önhánytatás se mai találmány, csak régen kevesebben éltek vele.
ha le szertnél fogyni egyáltalán nem kell koplalni az elõttem szóló elég hülyeséget írt. Sûrûbben(2-3-4 óránként) kell kisebb adagokat enni! és persze kell mozogni is, mozgás után pedig fél órán belül enni. Rggelire sokat, vacsira kevesdebbet és/vagy könyebbet.
Kis aligátorokat kell nyelni, az sokkal hatásosabb. :-)
Nem tudom hogy kerültem ide... jó régi kérdés! Amúgy bélférgekkel kapcsolatban... úgy tudom hogy csak mûtéttel szabadulsz meg tõle... ugyanis a bélben (nem tom h vékony vagy vastas) van beakasztkodva és azt hajthatod akár mivel az ott marad amíg ki nem csippenti az orvos!!! Sok sikert hozzá és sok heget xD(N)
Szálkásító étrend eredményes.
Naturálban nõként rajtad az életben nem lesz túl sok izom.
Szálkásítás alatt te nem fogsz izmosodni, viszont a súlyzós edzés kell, hogy ne építs le izmot. Az állítás igazságtartalma annyi, hogy diéta alatt is ragaszkodni kell a minél nagyobb súlyokhoz (természetesen a szabályosság keretein belül), mert minél kevésbé hagyod csökkenni a súlyokat, annál kevésbé vesztesz erõt, és izmot. A zsír izom által való szétnyomását meg inkább hagyjuk, biológiakönyv lapozgatását ajánlom.

Igaz az hogy ha egészségesen tartjuk a macskánkat akár elélhet 20 évig is?

Legjobb válasz: Persze, de azért a fajtától is függ. Nekünk csokoládébarna sziámi cicánk volt, 19 éves korában halt meg szegény...:(

Persze, de azért a fajtától is függ. Nekünk csokoládébarna sziámi cicánk volt, 19 éves korában halt meg szegény...:(
Sajnos ez nem függ semmitõl.
Igen, a szomszédban 22 évig élt egy cica és csak sima házikosztot kapott...minden maradékot megevett és még az egereket is elkapta :)
A kérdező hozzászólása: És ez függ valamitõl?Mert a régebbi macskáink eléltek sokáig de nem ettek se száraztápot se alultasakosat sima házikosztot kaptak na és egereket fogtak, a mostani cicáink meg egy-két évig élnek.
Ezt bemásoltam: A világ legöregebb macskája 2007.06.16. 17:21 | 0 hozzászólás A Guinness Rekordok Könyve a világ legöregebb macskájaként a 31 évet élt Spike-ot, a vörös-fehér házimacskát tartja nyilván. Spike az angliai Birdportban élt és 2001. júliusában távozott az örök vadászmezõkre. A macska korának átszámítása "emberi" korra A macska elsõ éve 15 emberi évnek felel meg, a második 24-nek, a harmadik évtõl a 14. évig évente 4 évet kell hozzáadni, a 15. évtõl kezdve viszont már csak kettõt. Tehát: a fent említett Spike nevû macska a 31 évével 104 éves embernek felelt meg.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor már jó öreg volt!A mienké sajnos a legöregebb csak 10 évet élt meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!