Találatok a következő kifejezésre: Az igaz hátulról (6 db)

Lefelé görbülő farokkal milyen póz az ahol hátulról látom a lányt és érzem is igazán az ingereket?

Kevés tapasztalatom van. Tapasztaltabb srácoknál mi a helyzet? Ha a lány nem pucsít jól, akkor semmit nem érzek kutya pózban, de ha jól pucsít akkor sem az igazi. Misszionárius pózban sokkal jobban érzem.

Legjobb válasz: Akkor ne lefelé hajoljon, támassza ki magát.

Akkor ne lefelé hajoljon, támassza ki magát.

Hátulról az igazi?

Legjobb válasz: Igen! Üdv: Hátulgombolós Hekus

Igen! Üdv: Hátulgombolós Hekus
Persze, mert ha [email protected], kezdheted elölrõl. :)
Attól függ, milyen szexet akar az ember... A gyengéd csak szembõl jó.A vad meg hátulról is, meg elölrõl is.Én mondjuk a vadat szeretem. f
Mindenhogyan jó !

Az igaz ha hátulról csinálom jobban tágul a csaj?

Legjobb válasz: Szerintem nem.Nekem inkább ugy fájni szokott utálom ugy.

Szerintem nem.Nekem inkább ugy fájni szokott utálom ugy.

Igaz, ha egy lányt többnyire hátulról dugják, akkor idővel azt hátulról látni kívülről a nadrágján?

Úgy értem, hogy többnyire kutyapózban történik az aktus, akkor idővel a puncija is annyira szét tágul, hogy feszes nadrágot ha felvesz magára akkor látni a fenekén.

Legjobb válasz: Akkor kezd el temetni magad. Gyökér:D

Ha pedig elölrõl, akkor pedig elölrõl látni!!!!!!
Akkor kezd el temetni magad. Gyökér:D
A kérdező hozzászólása: Szüzetlent - aki már nem szûz.
néztük. nem deformálja a nõk testét a szex.
A kérdező hozzászólása: Bármit írhattok elviselem, mert kíváncsi vagyok.:P
Szopatlan, aki már nem szopik!
A kérdező hozzászólása: ma 19:20 De ne pár hónapos csirkét nézzél, hanem aki pár éve szexel.
és ha nem kérdeztétek tõle akkor meg, mihez kötitek ezt a feltevést? istenem :DD ez nagyon fáj. szüzetlen??? ez mióta helyes? az meg a másik, hogy nem lehet levonni a külsõleg, hogy ki szûz és ki nem... és a pózokat sem. ez még annál is idétlenebb, mint az a feltevés, hogy a szemöldökbõl lelehet vonni, milyen az "intim részen" a csaj... hány évesek vagytok? 10?
fogjad már fel kérdezõ, 40 évesen sem látszik. meztelenül sem 32/f
A kérdező hozzászólása: De nézzetek meg élõben az utcán egy lány fenekét. Valamelyiken rendesen látni nadrágján keresztül, hogy szét van neki tágulva, mert annyit szexel. Hát nemvagyok vak, meg neten is olvastam, meg más is mondta.
ha nõgyógyász lennél meg tudnád mondani melyik szült, melyiknek van csípõproblémája. ezt nem. amirõl te beszélsz az egy szûz kisfiú fantáziálása.
Te 12 éves vagy.
gondolom a kérdezõ arra gondol amikor a nõ vékony és nem érnek össze a combjai, erre mondják azt hogy a kiselefánt a lábaközé léphetne... arra asszociálnak ebbõl, hogy sokan megdugták már a csajt s azért formálódott így... pedig nem így van! A testalkat az adottság, amin lehet változtatni sporttal/étkezéssel, de nem szexxel...
"Valamelyiken rendesen látni nadrágján keresztül, hogy szét van neki tágulva, mert annyit szexel. Hát nemvagyok vak, meg neten is olvastam, meg más is mondta." Persze hogy látsz valamit, ezt senki sem vette kétségbe. De az, amit látsz, nem a sok izéléstõl van.
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:45 Igen pontosan erre a magyarázatra jutottam, nagy nehezen és belefáradtam már.:)
Húú mekkora sötétség van itt. És a leghorrorisztikusabb az egészben, hogy ez egyszer szaporodni fog.
Szüzelent????
-.-.
A kérdező hozzászólása: ma 19:03 ?:P
A kérdező hozzászólása: Mindenki néma? Vagy mi van.:P
eszméletlen______ vagy kérdezõ! Nem, nem látni. Nem tágul ettõl normál használat mellett.
A kérdező hozzászólása: De nekem azt mondta pár haver, hogy kicsit tágul így szemre és voltunk vizsgálatra is a plázába és tényleg látni, haljak meg.:P
A kérdező hozzászólása: Vak vagy utolsó.:P
A kérdező hozzászólása: Elölrõl más, mert úgy az tágas, de ha kutyapózban van a lány, akkor összeszûkül neki nem?
meg is kérdeztétek a plázában a csajoktól, hogy milyen pózban szokták? -.-"
a kisajkak pedig a sok szextõl lesznek nagyok!!! retardfalva beköltözött a gyikre o_O
Te sem láttál még nõt közelrõl... különben lenne némi fogalmad a nõi nemi szervek anatómiájáról és nem kérdeznél ekkora baromságot.
A kérdező hozzászólása: Hiába ugattok és lehet így van, csak ti nemtudjátok.:P Dehogy kérdeztük, ugyan ki merte volna.:P
biztosan nem így van.
A kérdező hozzászólása: Nézzetek meg egy szûzlány hátsó felét, meg egy szüzetlent.:P
Igen, és ha jól fülelsz, akkor hallod is a puncijuk rimánkodását, hogy "ne tedd ezt velünk, kegyelmezz!". De átlagosan minden tizedik ilyen lány puncija szakszervezeti tag, aki kis táblát feltartva követel több bért, na olyankor a kis táblácska is kilóg néha a nadrágból.

Valami használható ötletet tudnátok adni? A barátom 30 centivel magasabb nálam és nem igazán tudjuk összehozni a hátulról behatolós pózt, sem állva, sem kutyában, pedig az a kedvencem, mert közben tud a csiklómmal is foglalkozni.

Hogyan lehetne ezt megoldani? Vagy van más olyan póz is,amiben a kezével is hozzám fér aktus közben? 19/L

Legjobb válasz: hatulrol alva ugy kellene csinalni hogy eggyik labad felteszed az agyra vagy szekre vagy akarhova. A pasid meg egy pocs ha nem fer oda mas pozokban .en pl minden pozba oda ferek a kezemmel is

hatulrol alva ugy kellene csinalni hogy eggyik labad felteszed az agyra vagy szekre vagy akarhova. A pasid meg egy pocs ha nem fer oda mas pozokban .en pl minden pozba oda ferek a kezemmel is
Nekem is volt már közel 30cm-el lacsonyabb barátnöm, de nem okozott gondot. Én állva kifejezetten szerettem csinálni, egyszerüen berogyasztottam a térdeim és csináltam. Kutyapózban sem volt gond, csak ügyeskedni kell.
Próbáljátok meg úgy, hogy fekszetek az ágyon oldalt, te neki háttal. Esetleg felemelheted az egyik lábad. Akkor biztos tudja izgatni a csiklódat is közbe. Vagy ezt is próbáltátok már? Így sem mûködött?
Oldalról-hátulról próbáltátok már? (Tudod, ahol te vagy a kis kifli, õ meg a nagy.) Kb. ugyan ez az eredmény. Rajtatok múlik, hogy mennyire kényelmes.
Ekkora hülyeséget! Tegye széjjelebb a tetves lábát és így térdelve is meg állva is meg lehet oldani! De ha ennyire bénák vagytok, és még csak lábujjhegyre sem tudsz állni, akkor álljál rá egy kis sámlira. :DDDDDD
Nem kell sámli meg semmi hasonló, sõt még ágaskodnod sem szükséges végig. Egyszerûen vegyél fel egy magas sarkú cipõt ilyenkor, és csináljátok állva! Attól nemcsak hogy magasabbra kerül a popsid minimum 10 centivel, de még a testtartásod is sokkal szexibb, kihívóbb lesz közben. Úgyhogy neki is biztosan tetszeni fog, nem fog ellenkezni. Plusz rögtön tudni fogja, ha magas sarkúban talál, azt szeretnéd, hogy hátulról kapjon el. :D

Igaz, hogy az eszkimók a feneküket hátulról törlik előre fele és jéggel?

És hogy emiatt a n?knek bevan hegesedve a nemiszervük, mert az ürüléket el?re fele törlik ki?

Legjobb válasz: Ilyen hülyeségeket te hol olvasol? O.o Ha a nõknek be van hegesedve a nemi szervük, akkor hogy vannak eszkimók?

Ilyen hülyeségeket te hol olvasol? O.o Ha a nõknek be van hegesedve a nemi szervük, akkor hogy vannak eszkimók?
XD A talmudban olvastam hasonlót a zsidókról, de ott nem jeget használtak erre a célra, hanem egy rögdarabot. Szerintem ez hihetõbb. Az eszkimók értelmesebbek...
Csak képzeld el a nõk mennyi nemmi betegséget szednének össze... A nemiszervükre húzzák a fenekükön maradt ürüléket... Szerintem nem igaz...
A kérdező hozzászólása: hát a killerzeusz mondta nekem a ts-en
A Talmudot én is olvastam. Valóban benne volt, hogy egy röggel (olyannal, amit még más ember nem használt9 kell kitörölni a feneket az árnyékszéken. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!