Találatok a következő kifejezésre: Az igaz a magas, nök aza (2 db)

Az igaz hogy a magas, nök aza azaz a 174cm körüli magas nök a szépek? Mert én annyi vok és a sokan mondják hogy nagyon szépp vok! De én nem tartom magamamat szépnek! Mért?

Legjobb válasz: Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.

Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.
Nem a magasságtól függ a szépség. Egy alacsony nõ is lehet kifejezetten szép. Fontos az alak, az arc, a haj meg a körmök ápoltsága, na meg a megfelelõ öltözködés.
Az én tapasztalataim szerint meg a skandináv tipusú csajok jönnek be sok mindenkinek. Szóval az hogy ki a szép mindenki másképp gondolja. Neked meg ha többen is mondták már hogy szép vagy akkor biztosan igazuk van, örülj neki:) Ez nem a magasságtól függ.
hat az alacsonyabb nok is szepek.en csak 158 cm vagyok es 48 kg de igy is utanam neznek az utszan es azt is mondjak hogy szep vagyok, megis nagyobb meleket szeretnek es sorolhatnam...hat nem tudom ha lenne sok sok penzem akkor elerhetnem azt h amokr a tukorbe nezek akkor tetszek magamnak, lehet h t is, de ha nincs akkor hallgas masra oltoz csinosan, sminkeld magad, stb es meglatod tetszeni fogsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Ne azért, mondtam hogy valakit megbáncsak isten mencs!!!Tom hogy akicsi csajok is szépek!! Nekem pedig sokan mondják hogy szép vok !! És mégse vagyok magamal elégedett!! Mért van ez??????
Én 170 cm vagyok. A magasság csak pozitívum, mert egy hosszú, formás comb szebben mutat, mint egy rövidke... De a túl magas nõk sem szépek. Azt hiszem, te pont a határon vagy. Elég sok az alacsony férfi, és zavarja õket, ha magasabb vagy náluk. :)

Igaz az hogy a Milligest tabletta magas hormontartalmú (a szines bogyók miatt), és hogy többnyire olyan nöknek irják fel, akik már szültek?

Ezt talán mondta volna nekem a n?gyógyász, nem? Hiszen még csak 17éves vagyok és nem szültem. (fogamzásgátlás céljábol irta fel, illetve hogy a ciklusom rendszeresen beálljon)

Legjobb válasz: Szia! Lehet azért írták fel azt, hogy beálljon a cilusod.

Szia! Lehet azért írták fel azt, hogy beálljon a cilusod.
Nekem azt mondta a dokim, hogy alacsony hormontartalmú. (Meg kell nézni a tájékoztatót, hasonlítsd össze a neten a többivel). Én szedtem szülés elõtt és után is.
Persze nem terhesség alatt...:-)
Nekem 18 évesen írta fel ezt a dokim, pont azért mert alacsony hormontartalmú, és elsõsorban nem fogamzásgátlás céljából, hanem mert nagyon rendszertelen volt a ciklusom, erõsen véreztem és görcsöltem, szerencsére ezek a tünetek megszûntek... szerintem jó ez a gyógyszer, bár egy ismerõsöm se szedi, van akinek az bõre miatt (akne) írtak fel fog.gátlót neki magasabb hormontartalmút! 22N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!