Találatok a következő kifejezésre: Az igaz a magas, (37 db)

Igaz az hogy a frufru csak a magas homlokúaknak áll jól?

Legjobb válasz: Szerintem nem igaz. Sõt! Már egyre jobban hangoztatják, hogy a magas homlokúaknak sem kell eltakarni frufru-val, mert igenis tud szép lenni. Pl. Tyra Banks. Szerintem gyönyörû, és hatalmas homloka van. De visszatérve a kérdéshez, sok barátnõmnek van átlagos homloka, és hord frufrut.

Szerintem nem igaz. Sõt! Már egyre jobban hangoztatják, hogy a magas homlokúaknak sem kell eltakarni frufru-val, mert igenis tud szép lenni. Pl. Tyra Banks. Szerintem gyönyörû, és hatalmas homloka van. De visszatérve a kérdéshez, sok barátnõmnek van átlagos homloka, és hord frufrut.
Bárkinek állhat jól.
Nekem tényleg nagy homlokom van, és nem áll jól mégsem..
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert nagyon alacsony az enyém de mégis szeretnék
Szerintem a nagyon alacsony homlokúaknak is jól áll, mivel a közvélemény szerint a magas homlok igenis lehet szép, de a nagyon alacsonyról ilyet még nem hallottam...
Nekem is kis homlokom van, sokkal jobban áll, ha (fél)frufrum van! Szóval nyugodtan próbáld ki neked milyen, ha mégsem jó gyorsan visszanõ! Egyébként szerintem butaság, hogy csak a magas homlokúaknak áll jól, az arc szerkezettõl is függ!
Ugyan már... Ez nem csak az arcformától függ.

Igaz, az, hogy manapság sokkal több pasinak tetszenek a magas és vékony lányok?

tehát magas alatt a +170 cm-es csajokat értem, olyan 176-177 cm-ig, mellé vékony, formás testalkat

Legjobb válasz: a 165-168cm az nem alacsony, az átlagos. Az alacsony a 160 cm alatti. A pasiknak tetszenek a magas (170+) és a közepes (161-169) magasságú lányok is. Talán az átlagos magasságúak a legkelendõbbek, de csak azért mert az átlagpasi 175cm körül van.

a 165-168cm az nem alacsony, az átlagos. Az alacsony a 160 cm alatti. A pasiknak tetszenek a magas (170+) és a közepes (161-169) magasságú lányok is. Talán az átlagos magasságúak a legkelendõbbek, de csak azért mert az átlagpasi 175cm körül van.
igen de sok olyan is van, akinek meg pont az alacsonyabb lányok jönnek be
160 az igazi.
Nekem például az alacsonyabb de vékony csajok tetszenek alacsony alatt olyan 165-168cm-t értem és ügye a formás testalkat is fontos :D
igaz, decsak mert énis 190cm fölött vagyok :) 19f
Igazából én is az alacsony csajokat nézem meg elõbb. Kérdezõ! 170 és 177 centi közt magasak a lányok szerinted! De aki ez felett van, õt milyen jelzõvel illeted?
A kérdező hozzászólása: jó, akkor úgy mondom, 177-ig átlag feletti, 177-tõl magas. de hétköznapi nyelven akkor is azt mondják egy 170 és 177 közötti csajra, hogy magas, nem "átlag feletti"....
nekem 160-165, husis az "ideálom"
Pont, hogy fordítva kérdezõ, a mai srácok nagy része inkább a pici, cuki, esetleg középmagas lányokhoz vonzódik. Szerintem sokkal csinosabbak a 175+ -os hölgyek, így legalább több marad nekem... :D

Igaz az, hogy ha magasra tartjuk a kezeinket egy percig, akkor eláll a csuklás?

Azt hiszem itt írta valaki régebben.

Legjobb válasz: Szerintem nem igaz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit. Én úgy tudtam, hogy pontosan 7 korty vizet kell ilyenkor inni. :) De szerintem az is csak babona.

Szerintem nem igaz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit. Én úgy tudtam, hogy pontosan 7 korty vizet kell ilyenkor inni. :) De szerintem az is csak babona.
A kérdező hozzászólása: A lassú víz ivás sokszor beválik nálam, viszont nem számolom a kortyokat. Köszönöm a választ!
Én a levegõt tartom vissza, az hatni szokott.
A kérdező hozzászólása: Néha nekem is használ a levegõ visszatartás kb. 20 másodpercig, de nem mindig. Köszönöm a Te válaszod is!
egy kiskanál citromlé és megoldja a gondod. nem melleslege a kérdésedre a válasz. miért nem próbálod ki??? ehhez minek igy feltenni a kérdést??? inkább így írtad volna. "tudtok valami jó módszert ...... ???
Vissza kell tartani a levegõt 10 percig akkor nem lesz több bajod a csuklással :D
Én meg azt hallottam, hogy pici kortyokat kell inni, 9-et oda-vissza, vagyis: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-8-7-6-5-4-3-2-1 :D de csak valamikor válik be. a korty nem számít szerintem, csak babona. Ami nekem általában beválik, ha iszok egy pici szénsavas valamit, amitõl lesz egy pici büfi, és attól elmúlik. De olyan is volt már, hogy kb 45percet végig csuklottam, és semmi nem hatott.
Megiszok egy kálcium pezsgõ tablettát, az segít.
Befogott orral kell vizet inni.Nekem mindig beválik.


Milyen indokkal császároznak meg valakit? Igaz az ha valakinek magas a vérnyomása akkor megcsászározzák?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül császározzák meg azt akinek magas a vérnyomása. Ez több tényezõtõl is függ. Ez az orvos egyéni döntésén alapul az eredmények függvényében. A lényeg hogy te is és a baba is egészséges legyen.

Nem feltétlenül császározzák meg azt akinek magas a vérnyomása. Ez több tényezõtõl is függ. Ez az orvos egyéni döntésén alapul az eredmények függvényében. A lényeg hogy te is és a baba is egészséges legyen.
Általában ha farfekvéses, vagy valamilyen komlikáció van, akkor császároznak. Magas vérnyomás miatt még nem hallottam.
Nekem a 30. héttol volt magas vérnyomásom, gyogyszert szedtem, voltam 2x kórházban, az orvosom mégis azt mondta, ez nem ok a császárra. A végén mégis úgy alakult, hogy rosszul lettem, nem tudták levini a vérnyomást, és megcsászároztak, mert már veszélyben voltunk, a 39. héten. És még akkor is a természetes szulést szerették volna az orvosok is, csak már nem volt ido, mert nem hatottak a gyógyszerek. De ezek szertint a magas vérnyomás nem jelent feltétlen császárt, az orvosok tobbsége a természetes szulés híve.
Farfekvésnél. Ha csökken a kicsi szívhangja. Ha veszélyben van a magzat vagy az anya élete. Ha az anya nem tudná megszülni a kicsit, túl nagy a baba. Szemfenék vizsgálat nem engedélyezi a hüvelyi úton való szülést. Magas drioptria esetén. És itt van a magas vérnyomás is.
Szia.Engem magas vérnyomás miatt császároztak, szülés alatt ment fel és nem ment le...220ról, 190re mnet le.Ezért császár lett... Minden jót
szia 4 esetrõl tudok, hogy csaszaroztak a kornyezetemben: 1. túl korán jött a baba 2. túl késõn jött a baba 3. gerincproblémája volt a kismamanak 4. pszihológiailag a szülés gondolatától is a frász törte ki, egyszerûen ilyen fóbia szerû volt nála a szülés, és ezért császározták A veszélyesen magas vérnyomás nem tudom lehet e, nem akarok hüyeséget írni, nekem ezek a császárok voltak a környezetemben.

Az igaz, hogy a zsíros ételektől nem hízunk? Hanem egyedül csak a magas ch felelős miatta?

Volt egy riport Schobert Norbival, hogy akár megehetünk 4-5 ezer kalóriát is naponta (szalonna, kolbász, zsíros ételek)és mégis szálkásodhatunk, csak a ch-t kell lecsökkenteni.

Legjobb válasz: Nem igaz. Minden felesleges tápanyagból zsír rakódhat le. Még a fehérjébõl is.

Nem igaz. Minden felesleges tápanyagból zsír rakódhat le. Még a fehérjébõl is.
Norbira ne hallgass, egy büdös paraszt aki csak a pénzre hajt. Amit mondtál az a paraszt diéta. Aki ilyet mond azt le kéne lõni, mert sajnos sokan elhiszik.
Végül is megehetsz naponta 4-5 ezer kalória szalonnát-kolbásszal. Csak akkor nem hízol tõle, ha ebéd után kimész a szántóföldre és 12-14 órán keresztül dolgozol mint egy igavonó állat. Ebben az esetben tényleg nem hizlalnak a zsírós ételek..
A zsír és a szénhidrát teljesen máshogy szolgáltat energiát. A zsíroktól nehezebben hízunk, ez így ebben formában igaz. Van abban sok igazság, amit mond, csak nem szabad így lesarkítani. Tanulmányozd a biokémiai folyamatokat és megérted, miért van így: Szentgyörgyi-Krebs ciklus, fehérjeszintézis, glikogénszintézis, stb. és megérted, miért van ez így. Az Atkins-diéta is ezen alapszik, a paleolit is és remekül mûködnek.

Az igaz hogy a magas, nök aza azaz a 174cm körüli magas nök a szépek? Mert én annyi vok és a sokan mondják hogy nagyon szépp vok! De én nem tartom magamamat szépnek! Mért?

Legjobb válasz: Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.

Mert ilyen a nõ :) Nem is ismerek senkit aki elégedett lenne magával! Persze a szépség is szubjektív kérdés. Kinek mi a szép. Általában a mediterrán típusú csajok jönnek be majdnem mindenkinek. Tapasztalataim szerint. De a magassággal nem függ össze.
Nem a magasságtól függ a szépség. Egy alacsony nõ is lehet kifejezetten szép. Fontos az alak, az arc, a haj meg a körmök ápoltsága, na meg a megfelelõ öltözködés.
Az én tapasztalataim szerint meg a skandináv tipusú csajok jönnek be sok mindenkinek. Szóval az hogy ki a szép mindenki másképp gondolja. Neked meg ha többen is mondták már hogy szép vagy akkor biztosan igazuk van, örülj neki:) Ez nem a magasságtól függ.
hat az alacsonyabb nok is szepek.en csak 158 cm vagyok es 48 kg de igy is utanam neznek az utszan es azt is mondjak hogy szep vagyok, megis nagyobb meleket szeretnek es sorolhatnam...hat nem tudom ha lenne sok sok penzem akkor elerhetnem azt h amokr a tukorbe nezek akkor tetszek magamnak, lehet h t is, de ha nincs akkor hallgas masra oltoz csinosan, sminkeld magad, stb es meglatod tetszeni fogsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Ne azért, mondtam hogy valakit megbáncsak isten mencs!!!Tom hogy akicsi csajok is szépek!! Nekem pedig sokan mondják hogy szép vok !! És mégse vagyok magamal elégedett!! Mért van ez??????
Én 170 cm vagyok. A magasság csak pozitívum, mert egy hosszú, formás comb szebben mutat, mint egy rövidke... De a túl magas nõk sem szépek. Azt hiszem, te pont a határon vagy. Elég sok az alacsony férfi, és zavarja õket, ha magasabb vagy náluk. :)

A csajok mit szólnak ahhoz, hogy viszonyulnak az igazi alfákhoz? Nagyon gazdag, jóképû-magas, kisportolt stb

Legjobb válasz: Többségük szereti õket, de én úgy érzem az ilyeneknek sosem lesz igazi kapcsolatuk, családjuk. Ok, sok nõt megkapnak, de miért is? Mert van pénze, jól néz ki, de a belsõ értékek hol maradnak? Mi van egymás természetével, stb.? Egy darabig mûködik a dolog, de a pasi nem bírja ki, hogy más nõt ne hódítson meg és ez persze, ha kiderül jön a sírás-rívás végül a szakítás, de némelyik azért szenved egymás mellett néhány évig. Am. tudok egy ilyen ,,Alfa hímet" Andy Vajnát, de egyáltalán nem irigylem.

Többségük szereti õket, de én úgy érzem az ilyeneknek sosem lesz igazi kapcsolatuk, családjuk. Ok, sok nõt megkapnak, de miért is? Mert van pénze, jól néz ki, de a belsõ értékek hol maradnak? Mi van egymás természetével, stb.? Egy darabig mûködik a dolog, de a pasi nem bírja ki, hogy más nõt ne hódítson meg és ez persze, ha kiderül jön a sírás-rívás végül a szakítás, de némelyik azért szenved egymás mellett néhány évig. Am. tudok egy ilyen , , Alfa hímet" Andy Vajnát, de egyáltalán nem irigylem.
#6 Nem csak "alfák" és "papucsok" vannak.
Mert nem bírom a nagyképû majmokat. Taszító a kisugárzásuk.
Kihagyom az életembõl, mert nem vagyok hasonlóan gazdag, szép, kisportolt.
Kerülöm õket jó messzire.
Ki ne szeretné õket? :P persze az sem árt ha értelmes is és nem kell gazdagnak lennie sem legalábbis sztem. :) L
Meghajtom oket parszor mint Singer a varrogepet, aztan lapat mert kevesnek erzem magam hozzajuk, es agyig frusztral hogy jol neznek ki, ezert sargulok az allando feltekenysegtol. Egy szemet vagyok veluk sajnos.
Nem volt még ilyen pasim, meg nem is lesz. Nem az én világom. 23/L.
"Nagyon gazdag, jóképû-magas, kisportolt" Ettõl még nem lesz "alfa". AMúgy nagy ívben kerülöm a beképzelt, üresfejû, megjátszós "alfákat".
Engem nem érdekelnek. A jóképûség szubjektív, az persze sosem volt hátrány, ha számomra jóképû, de az, hogy mennyi pénze van, és mennyire kisportolt, sosem érdekelt. Viszont arra mindig vágytam, hogy érzelmes, értelmes, intelligens fiút/férfit fogjak ki magamnak, és ne valami törtetõ, érzéketlen/érzéketlent játszó bunkó alakot.
Már eleve, aki ilyen kategóriákat használ emberekre, azzal nem állok szóba. Ez nem lóvásár...
#17: teljesen igazad van, nem erõsségem a megfogalmazás. De szerintem van, amit érthetõen el tudok mondani. :) csak ahogy nézem, nem ezt :D
#16 Vagy inkább te vagy képtelen normálisan elmagyarázni.
Na, látom itt sem értik, amit írok. :P inkább hagyjuk...
#14 Szia Blackmore, de rég láttalak. :D :D #11 Én is inkább "irányító" vagyok úgy ahogy te írod (nem parancsolgatós), mégsem kell domináns férfi szóval nem tudom, hogy érted. Miért jó az? Folyton veszekedni kellene vele, az meg kinek kell.
Minden nõnek ilyen pasi az álma. Aki azt állítja, h nem, az hazudik.
#11: nem így értettem... -.-" de pl vannak olyan lányok, akik természetüknél fogva "irányító" jellegûek (nem parancsolgatós, tömegközéppontúak, csak egy kis társaság ú.m. vezetõi - pl én) és ilyenkor inkább azt várom el a fiútól, hogy dominánsabb legyen. Na, ezt mennyire érted? :D
Ha nem egy fellengzõs bunkó, akkor bejönnek, van olyan ismerõsöm akire ez igaz, és tök normális.
#10 Ja, a buta ribik akiket muszáj irányítgatni mert maguktól nem tudnak mihez kezdeni. :D Normális nõk meg azt szeretik, ha egyik fél sem "domináns" hanem közösen oldják meg a dolgokat.
#8: nem is úgy gondoltam h csak... Sztem az "i a"-k nem nagyképûek, és pl sokan azt szeretik ha a pasi a "domináns" a kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: ezek általában nagyképûek ?
#1 kivétel erõsíti... :P Bár attól hogy valaki "igazi alfa" sztem nem kell nagyképûnek lennie. Csak nem papucs. :)
A kérdező hozzászólása: Miért ? :D
Nekem ez az álmom, hogy ilyen valalkit találjak, .

Hol vannak az igazán pici lányok? Miért ilyen magasak a mai csajok?

Alacsony srác vagyok és ilyen 150-155centi körüli pici lányok illenének hozzám, ám ilyen lányokat csak nagy ritkán látok, aki va is foglalt már. Ezek a mai csajok olyan magasra nőttek.

Legjobb válasz: :D átirányítom õket hozzád ha akarod. rám van akaszkodva 2 ilyen kis 19 éves alacsony lány, nem tudom miért, de engem roppantul idegesít. 148 és 156 ha jól emlékszem. 21F

:D átirányítom õket hozzád ha akarod. rám van akaszkodva 2 ilyen kis 19 éves alacsony lány, nem tudom miért, de engem roppantul idegesít. 148 és 156 ha jól emlékszem. 21F
Aprajafalván. Nem leszólni a magas lányokat... ennyi erõvel mi is elmondhatnánk, hogy ezek a mai fiúk milyen alacsonyra nõttek, ami igaz is. Alig ha találkozok +180-as sráccal...
Én személy szerint 157 cm magas vagyok, mégsem tartom magam törpének. Elégedett vagyok a magasságommal
A kérdező hozzászólása: Most mit kell hisztizni?! Egy rossz szót sem szóltam. :D A két pici jöhetne, olyan cukik ezek az alacsony lányok. *-* Na azért láttam már magasban is cukit. ;)
A kérdés relatív miért vagyunk mi olyan törpék? ÉN is csak 170cm vagyok, és ennek a negatív hatását a saját bõrömön érzékeltem.. A nõknek kell a magasság, még az alacsonyabbaknak is. Csak nézz egy társkeresõt, és nézd meg a "keresletet", ami sokszor nem passzol a "kínálattal".
Most ez komolyan érdekel? Van egy olyan jelenség, melynek az a neve, hogy akceleráció, amelynek során egyre nagyobb testmagasságot érnek el a férfiak és a nõk is. Ma ez Magyarországon a nõknek 166 cm, a férfiaknak 176 cm.
Nem azert de a korodat te is leírhatnad! Vagy privin írod?am hany cm vagy?
14 l

Az igaz, hogy hiába vagy jóképű, magas, de ha nem vagy mellé tökös, bátor, céltudatos és faszagyerek, akkor nem fogsz kelleni a csajoknak?

Több ilyen haverom is van, aki jókép?, izmos, ugyanakkor elég töketlen is és nincs n?je, mert nem tudnak elég vonzalmat generálni bennük emiatt.

Legjobb válasz: Ahogy neked sincs..

Ahogy neked sincs..
igaz. viszont egy tanács csak bátrabb legyél és ne bunkóbb.. maradj(atok) meg jófiúnak, ugyanakkor fejlesszétek az önbizalmatokat :)
Lógj a többiekkel, én is 13L abarátnõmmel szoktunk lógni a fiúkkal. Te is legyél a barátaiddal! Biztos láttál már "nagypofájú faszagyerekeket". Õket utánozd!
A kérdező hozzászólása: igazad van, kössz.
Ahogy mondani szokás, a külsõ megfog, a bensõ megtart. ;) Ennek ellenére legfontosabb, hogy légy önmagad, és csak annyit próbálj változni, amennyi, érzed, hogy testhezálló neked, amennyire valójában szüksége van a személyiségednek. Csak így maradhatsz természetes. És csak annak lehet varázsa, ami valóban belõled fakad! Én is hasonló problémával küzdöttem, próbáltam változni, és bár nem lettem "tökös faszagyerek", de megtaláltam azt az egyensúlyt, hogy jól érezzem magam a bõrömben. Te is az egyensúlyt keresd, ez az, ami igazán vonzóvá tehet, s nem kõkemény, a sztereotip férfikép! De azért az igazsághoz hozzátartozik, a nyámnyila, gyermeteg pasik nem fognak tudni soha barátnõt szerezni, legfeljebb pótmamát! S ezt nem gúnyból írom. Sok sikert Neked! ;)
tök 8 hogy tökös vagy sem, ha megvan a vonzalom akkor megvan. Az érzéseknek és a szerelemnek nem lehet parancsolni.
Inkább legyen tökös, bátor, céltudatos és faszagyerek, mint jóképû és magas!
A kérdező hozzászólása: dehogy érted! én viszont simán.
Én értem! És te?
igaz
A kérdező hozzászólása: természetesen csávó vagyok és nem nyuszi te nagyokos. érted?
Már ne is haragudj, de én mint nõ férfit keresek, ha nyuszikát akarok, akkor nem pasizni megyek, hanem az állatkereskedésbe.
Hát igen az hogy tökös , bátor , céltudatos legyen legalább annyira fontos.
A kérdező hozzászólása: én is bevallom h egy életképtelen szerencsétlen alamuszinyuszi vagyok de legalább azon vagyok h változtassak rajta mert a külsõmnel nekem sincs gondom. és amúgy ezekkel a haverokkal nagyon jól lehet fejlõdni csak hamarabb is elkezdhettük volna már ...
Van ilyen. Nekem volt egy ilyen barátom, nagyon jol nézett ki de nagyon életre képtelen szerencsétlen ember. Mondjuk nem ezért lett vége, de azóta még szerencsétlenebb. Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen... és nem csak a lányok terén az, hanem az élet egyéb területein is.
Pontosan így van...legalábbis nálam. Akkor inkább legyen alacsony, jóképû de legyenek meg benne a felsoroltak.
A kérdező hozzászólása: hát ja.. honnan tudtad?
Vannak olyan erõs személyiségû nõk, akiknek pont az ilyen könnyen irányítható, ám jól kinézõ fiúk az esetei, de nem ez az általános.
Így igaz

Igaz az, hogy a szép lányoknak magasak az igényeik?

ától félek ha össze jönnék egy nagyon szép lánnyal akkor nem tudok neki megfelelni! Nem a kinézetemre gondolok ezzel mert azzal meg tudok! hanem arra gondolok az én életem sajna szerény! És lehet õ sokkal többet akar mint amennyit,max tudok mutatni ! :(

Legjobb válasz: a kockahasú fiúknak csak nagymellû lányok kellenek? ez kb. ilyen kérdés volt... ez nem külsõtõl függ :)

a kockahasú fiúknak csak nagymellû lányok kellenek? ez kb. ilyen kérdés volt... ez nem külsõtõl függ :)
nem hiszem, mert pl a feleségem gyönyörû és engem választott ... na, most gondolhatod :)
igaz méghozzá mérhetetlenül
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni. Ne olyan helyen ismerkedj ahová a felsõ 10000 burzsuj réteg jár. Hogyha személyiségileg és külsõre is rendben vagy, fogsz találni magadnak egy szép, normális lányt.
A kérdező hozzászólása: és mik lenének azok ?
Szép lány vagyok, és igen, magasak az igényeim.
hát pl az is közéjük tartozik, hogy nem csak a szépségük miatt szeressék õket...
3. mindig örülök az ilyen válaszoknak :-) reménységet adnak :'D
Magas igényeik vannak, d egy ronda is hasonlóan finnyás csak addig éri be egy ronda fiúval, amíg nem kap meg jobbat...
A külsõ szépség nincs összefüggésben a lélek szépségével, és az igényekkel sem.
Igen, de ez nem csak a szép lányokra igaz, hanem az összesre úgy általában.Biztos csak az én környezetembe nincsen kivétel, de én még nem találkoztam kivétellel ez alól sajnálatos módon.
Ugyan az, mint minden más nõnek. SZeretet, szerelem, törõdés, türelem, tolerancia, odafigyelés, mókázás, jó szex... Ha ezeket megtudod adni, minden rendben.
A kérdező hozzászólása: én egy vidéken élõ egyszerû srác vagyok de nem a külsõvel van a bajom csak nem tudom mi az igényük! Egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: és mégis hol vannak olyan helyek aki jól nézz ki és normális az hová jár ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!