Találatok a következő kifejezésre: Az igaz a (8264 db)

Ha nem találod az igazit a saját nemzetiségeden belül, akkor jobb megpróbálni máshol keresgélni?

Legjobb válasz: szerintem az igazit nem lehet csak úgy keresgélni. mi alapján keresgélnéd? szerintem az igazi nemzetiségtõl független. meg nem is értem. ha most itt a többség azt mondja, h igen, keresgélj máshol, akkor fogod magad, és elmész máshová az igazit keresgélni? .. szerintem akkor fogod megtalálni ha nem keresed. vagy majd õ talál rád. az ilyesmi akkor szokott megtörténni ha nem számítasz rá.

szerintem az igazit nem lehet csak úgy keresgélni. mi alapján keresgélnéd? szerintem az igazi nemzetiségtõl független. meg nem is értem. ha most itt a többség azt mondja, h igen, keresgélj máshol, akkor fogod magad, és elmész máshová az igazit keresgélni? .. szerintem akkor fogod megtalálni ha nem keresed. vagy majd õ talál rád. az ilyesmi akkor szokott megtörténni ha nem számítasz rá.
Cigány vagy? Mert akkor inkább ne keresgélj máshol...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok cigány, de te egy kõbunkó vagy.

Csak az elso kapcsolat (szerelem) az igazi, a tobbi utana mar csak olyan deja vu?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ nem ért fel a másodikkal, pedig az is igazán nagy szerelem volt. Az elsõ szerelem a legtöbb esetben semmivel nem több, mint az utána következõk nagy szerelmek. Minden igazán nagy szerelem más és mind felejthetetlen, de hogy melyik lesz az igazi, talán csak akkor derül ki, ha már egy életet leéltünk.

Nekem az elsõ nem ért fel a másodikkal, pedig az is igazán nagy szerelem volt. Az elsõ szerelem a legtöbb esetben semmivel nem több, mint az utána következõk nagy szerelmek. Minden igazán nagy szerelem más és mind felejthetetlen, de hogy melyik lesz az igazi, talán csak akkor derül ki, ha már egy életet leéltünk.
Van akinél igen , van akinél nem. Nálam igen.
ez a partneren is múlik
Ez valami idézet, vagy egy filmbõl szedted?
A kérdező hozzászólása: Egyik sem.Ja, valamikor tanultam franciaul, forditsam esetleg ?
Nálam nem.
nem:) csak el kell telni a megfelelõ idõnek és találnod 1 megfelelõ partnert, aki mellet mondhatod azt hogy: igen! hozzád képest az elõzõ kapcsolatom egy nulla.
A kérdező hozzászólása: Vegul is mindenki maskep latja es dolgozza fel.

Mennyi az igaz a Schindler listájából? Az Amon Göth és Helen Hirsch közti "szerelem" igaz vagy csak adalék?

A holokauszttagadástól kíméljetek meg kérlek...

Legjobb válasz: Ló vagy!

Ló vagy!

Az igaz a történelemben, hogy Hitler az összeomlás szélén levõ Németországot a csúcsra emelte?

hallottam autópályaépítésrõl, munkanélküliség rendkívüli csökkenésérõl stb. igazak?

Legjobb válasz: Az autópálya építésrõl én is hallottam, az feltehetõen igaz!?)

Az autópálya építésrõl én is hallottam, az feltehetõen igaz!?)
Igen, igaz.
Igen! Sokszor hallottam már, hogy ha Hitler 1938-ban valami miatt meghalt volna, akkor most nemzeti hõs, aki megmentette az országot. Nem vicc!
Akkor szerte Európában súlyos gazdasági válság volt. Hitler az ilyenkor az egyetlen mûködõ megoldást alkalmazta: katonai doktrína-alapon felfuttatta az ipart, ott is a hadiipart. Egybõl mindenkinek lett állása, megerõsödött a pénz. Kb. ugyanazt csinálja most az USA, együtt az angolszász-csapattal. Ha pl. az USA befejezné mostani háborúit és sehol sem indítana újabbat, akkor az USA-ban hirtelen sok millió munkanélküli lenne.
Igen, igaz, de ahogy az elõttem lévõ is írta, ezt háborús felkészüléssel érte el.
Ha nem csinálta volna a nép irtást akkor szerintem a történelemben lehetett volna jó embernek titulálni

Honann tudom hogy a páromnak én vagyok az igazi? A

Legjobb válasz: Majd amikor 90 évesen ültök egymás mellett akkor megkérdezheted tõle, hogy te voltál-e az igazi.Mert még akkor sem biztos,ha leélt veled 70 évet.

Majd amikor 90 évesen ültök egymás mellett akkor megkérdezheted tõle, hogy te voltál-e az igazi.Mert még akkor sem biztos, ha leélt veled 70 évet.
Ahonnan mindenki más: sehonnan...
Sehonnan.. érezni kell....

Honnan tudtátok, hogy a férjetek/feleségetek az igazi a számotokra?

Én nem tudom eldönteni, úgy két éve elkezdtek érdeklődi a pasik, és foggalmam sincs melyik lehetne aki nekem való. Teszem hozzá már a huszas éveimet taposom és előtte egyáltalán nem voltam népszerű ezért ez most nekem nem megszokott, hogy érdeklődnek irántam. Könnyen meg tudok szeretni embereket, és nem tudom hogy fogom kiszűrni azt, akinél végül megállapodok. Hagyjak magamnak időt? Tényleg sok ez nekem hirtelen, hogy itt is, ott is felbukkan férfi, aki érdeklődik, és tényleg a komolyabbak közül valók inkább. Honnan tudom majd?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy igazi, vagy jól kijöttök egymással, szeretitek egymást és mindennap harcoltok a másik szerelméért, vagy veszett fejsze nyele.

Nincs olyan, hogy igazi, vagy jól kijöttök egymással, szeretitek egymást és mindennap harcoltok a másik szerelméért, vagy veszett fejsze nyele.
A legtöbben azt hiszik, hogy az igazit készen kapjuk, pedig a legtöbbször nem. Egy mesébe illõnek induló kapcsolatot is csúnyán el lehet rontani és egy döcögõsebben kezdõdõt is igazivá lehet tenni. Ha valakibe bele tudsz szeretni, emberileg is meg tudod szeretni és ez kölcsönös, ha megértitek egymást, együtt tudtok mûködni, ha hajlandóak vagytok odafigyelni egymásra, egymáshoz csiszolódni, akkor van esély rá, hogy idõvel igazivá váljatok egymásnak.

Hogyan talajam meg az igazit (a kov. Korulmenyek kozt. )?

- meg nem volt baratnom

Legjobb válasz: mindenki talál magának egy párt te is fogsz nem kell kétségbe esned valahol rád is ott vár az igazi,csak járj nyitott szemmel és ne szalaszd el a lehetõségeket,egyszer élunk ragadd meg a pillanatot és kitudja,hogy aakul...

akkor ismerkedj össze velük, hátha szerencséd lesz.
Sajnos az ilyeneket Chuck Norris lefoglalta.
ennyire ne tedd magasra a lécet. õszintén szólva a magad fajta, nem válogathat. -szuz lany szeretnek - ha lehet o is muszakira jarjon - erdekelje a/az : urkutatas , fizika stb stb ezeket elhagyhatnád. nõket ez általában nem érdekli és nem mûszakira járnak.
az ignyeidbõl adj le kettõ, és menni fog :D
mindenki talál magának egy párt te is fogsz nem kell kétségbe esned valahol rád is ott vár az igazi, csak járj nyitott szemmel és ne szalaszd el a lehetõségeket, egyszer élunk ragadd meg a pillanatot és kitudja, hogy aakul...
kicsit sem vagy válogatós xÐ
http://www.chat.hu jellemzésedhez csak annyit írj be h ekezet nelkul irok es beszelek az most menõ.. a töbitt ráérsz elmondani késõbb
sehogy :D sry
jah és okos vagyok...utolsó voltam!!! amugy milyen mozgássérült?
A kérdező hozzászólása: rovidebb a joobb laban 3.5 cm el (a draga jo dokik nem raktak helyre a csontot mikor begipszeltek :(( )
Attól függetlenül, hogy egyetemre jársz érdekes a helyesírásod. És mi lenne , ha leszedetnél a másik lábadból is 3 és felet, akkor megoldódnának a problémáid. :D
A kérdező hozzászólása: utolso aszthiszem nemartana egy murok abba a nagy szdba :p
"murok" "szdba" .GYÉÉÉÉPÉÉÉS!!!!!
szegény TE!!!! elég nehezen, kevés lány van aki ezeknek mind megfelel!!!! rám mondjuk van egy igaz! szüz vok, és tanulok a suliban müszakit, am a fizikát nem szeretem, ûrkutatás jöhet!!! csak tudod van néhány év korkülönbség!!!
A kérdező hozzászólása: en automatikas vagyok...
hát, 1-2-t tényleg leadhatnál :D csaj vagyok, mûszakira járok, érdekel az ûrkutatas-fizika, bár vbk-s vagyok. de vanbarátom, és nem vagyok szûz. MAJDNEM!:D
Felesleges hülye szempontjaid vannak, amik nem fontosak, nullára csökkentik a lehetséges lányok számát, és amiknek semmi köze ahhoz, hogy boldog párkapcsolatot tudsz-e egy lánnyal kialakítani (pl. szüzesség, konkrét érdeklõdés, melyik suliba jár stb.). Az igazi nem az, akire ezek a feltételek igazak, hanem az, aki a SZEMÉLYISÉGE alapján kölcsönös szerelmi párkapcsolatot tud veled kialakítani.
Velem is az volt a baj hogy egy ideált képzeltem el magamnak, aztán jött a barátom és nem tudtam belészeretni emiatt. Szörnyen rosszul érintett és rájöttem hogy hibát követtem el.
A kérdező hozzászólása: (arra ertem hogy igenis jaarnak szep szammal nalunk muszakira)
A kérdező hozzászólása: szerintem meg jar eleg sok csak az a baj , hogy legtobb nem beszel magyarul (hanem sajnos csak romanul:-<) es amelyik magyar az pedig mar mind foglalt :(
A kérdező hozzászólása: dogolj meg uttolso
Az igaz, hogy a gazda egy gaz!
Semmilyen! Egyszerüen csak hasonló alakú szavak.
A világon semmi kapcsolat nincs köztük, csak mivel a nyelv hangzókészlete eléggé korlátozott, elkerülhetetlen, hogy létrejöjjenek hasonló hangalakú szavak.
Semmilyen kapcsolat nincs.
Ez olyan mintha azt kérdezted volna, hogy a kapzsi és a zsidó között van-e kapcsolat...
nem szerettek gazolni.xD
Hát, azért ez a kapzsi-zsidó kapcsolat inkább... még ha nem is pont etimológiailag, hanem más szempontok szerint... :) ))
Az "igaz" szó ig- töve valószínûleg a "jog"-gal van kapcsolatban (hasonló módon, mint ahogy a hajdani "jonkább"-ból "inkább" lett). A "gaz" szó ismeretlen eredetû, legalábbis a Tótfalusi-féle etimológiai szótár szerint, a "gazda" pedig egy szláv jövevényszó. Tehát valószínûleg semmilyen kapcsolat nincs. Azt is kérdezhetted volna, mert érdekes lehetséges felmerülõ kérdés, hogy a "gazda" és a "gazdag" között van-e etimológiai kapcsolat (nem lett volna meglepõ számomra, ha igen), de valószínûleg mégsem, ugyanis a "gazdag" szó inkább iráni eredetû, habár bizonytalan az is (a Tótfalusi-féle szótár szerint), esetleg csak népetimológiai hatás van, vagyis a "gazdag" szó eredeti hangalakja a "gazda" szó hangalakjának hatására módosult.

Vajon melyik lehet az igaz, a Maffia és az állam között? Tegyük fel, hogy ezt egy semleges személy szemléli és neki kell eldöntenie a választ. Melyik fél vesz el többet szegény halandótól? Melyik a fehér és melyik a fekete oldal?

Az államnak meg a vele kapcsolatban álló szerveknek egész életemben fizetek. Ha megszünik a munkám pár hónapig kapom a segélyt majd mehetek a fszba,elveszik a házamat ha nem tudom fizetni a részleteket stb.

Legjobb válasz: Elég, hogy is mondjam s.zarul látod a dolgokat.AZ államnak igaz hogy fizetnünk kell,de abba gondolom még nem gondoltál bele, hogy miért. Az alvilágot meg hát......"Egy veszély fenyeget,ez a börtön." Ha te ezt így látod,akkor reménytelen vagy.

Elég, hogy is mondjam s.zarul látod a dolgokat.AZ államnak igaz hogy fizetnünk kell, de abba gondolom még nem gondoltál bele, hogy miért. Az alvilágot meg hát......"Egy veszély fenyeget, ez a börtön." Ha te ezt így látod, akkor reménytelen vagy.
Az állam nem veszi el a házadat, viszont a segged alá tolja az autópályákat, a munkát, a szórakozást, idõs korodra meg a nyugdíjat. Arról ne is beszéljünk, hogy tök ingyen gyógyít meg az orvos, na meg persze a börtön sem fenyeget...
A kérdező hozzászólása: Az állam kötelez a háborúra = halálra.
Téged háborúra kötelez? :) Engem nem.
A kérdező hozzászólása: Miért, te mit csinálnál ha háborúba kellene menned? Inkább falhoz állnál?
A kérdező hozzászólása: Itt most az analógiákra vagyok kíváncsi, és szerintem egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál.
Itt játszod az eszed, hogy mennyire rosz ez és az, közben meg otthon ülsz a számítógép elõtt, nem kényszerít senki semmire, van fedél a fejed fölött, van mit enned, közben meg mások alig élnek, mondjuk a világ másik végén.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, van mit ennem mindenem megvan, miért nem egy tányér levesért dolgozunk akkor is meglenne mindenem, boldogság, AZ URAMAT SZOLGÁLOM, hogy minél több legyen nekik.
olyan nincs h jó vagy rossz mert egyiknek se az a célja hogy te boldog legyél a maffia élén általában egy ember áll /v család áll igy annak megitélése egyszerû ha megfigyeled az egyén/család gondolkodását szándékait és eljárásmódját a kormány esetében ez nem ilyen egyszerü ugyanis ennek a demokratikus maszlagnak köszönhetõen mindenki egymásra mutogat te meg beálsz valamejik párt mellé és nem magát a kortmányt bíráld mint egységet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!