Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, minden órában (18 db)

Ha 8 napig minden nap 2 órát napozok (1x de. Utána du. ) akkor elérhetek egy kis barnaságot? És az igaz h ha fúj egy nagyon kicsit a szél akkor jobban barnulhatunk?

úgy szeretném h 10-11kor a medencében utána 3kor pedig a parton,már van egy kis színem

Legjobb válasz: 10-11 és délután 3 között pont hogy nem szabad napozni mert akkor a legnagyobb a sugárzás, és akár 10-15 perc is alatt leéghet az ember. a medencében hamarabb leégsz mert a víz visszatükrözi a sugarak egy részét... de probáld ki az elsõ nap, utána nem fogsz gondolkodni a 8 napban meg a 2 órában... a bõrrák elleni harchoz meg majd sok sikert pár év múlva

10-11 és délután 3 között pont hogy nem szabad napozni mert akkor a legnagyobb a sugárzás, és akár 10-15 perc is alatt leéghet az ember. a medencében hamarabb leégsz mert a víz visszatükrözi a sugarak egy részét... de probáld ki az elsõ nap, utána nem fogsz gondolkodni a 8 napban meg a 2 órában... a bõrrák elleni harchoz meg majd sok sikert pár év múlva
Én 3 napig csináltam ezt, sokat barnultam. :) De valóban nem szabad ilyen idõben a napra menni! Reggel 9 körül mentem, de leginkább délután körül.

2 kérdés: Ha hideg vízzel készítem a tápszert és hűtőbe rakom nem árt neki, így is eláll 24 órát légmentesen lezárva? Az igaz, ha légmentes edényben tárolom a tápszert port, akkor tovább felhasználható, mint 3 hét?

Kezd? vagyok, remélem tudtok segíteni. Egyébként minden jó tanácsot szívesen fogadok a témában!

Legjobb válasz: Nekünk azt mondata a védõnõ, hogy ha megmarad a tápszert, azt még nyugodtan adjam oda a következõ etetésnél 3-4 óra múlva ugye, de utána már ne. A másik kérdésedre nem tudok választ adni.

Nekünk azt mondata a védõnõ, hogy ha megmarad a tápszert, azt még nyugodtan adjam oda a következõ etetésnél 3-4 óra múlva ugye, de utána már ne. A másik kérdésedre nem tudok választ adni.
6 hó alatti babának ne add oda a tápszert 24 óra múlva.Ha a légmentes edényben nem áll össze a tápszer por, odaadhatod.
Hideg vízzel soha nem csináltam.Visszahûtöttem kb 40 fokra a vizet, úgy kevertem össze tápszerrel.Amikor teljesen kihûlt a kész tápszer, csak akkor tettem hûtõbe.24 órát eláll mindegyik. Voltam kórházban a lányommal.Ott mindig így csináltuk a nõvérekkel. 3 hétnél tovább soha nem tároltam a tápszert.Még dobozban sem.Egyik ismerõsöm kipróbálta és rosszul volt a babája tõle.Elfogy az 3 hét alatt, ha csak azt eszik.
Felesleges elõre bekeverni. Én mindig kiadagoltam a cumisüvegekbe a vizet. Jött a kajaidõ, bedobtam a mikróba kicsit meglangyítani, hozzákevertem a port, összeráztam és etettem. Mindez 1 percbe sem telt. Nem tudom a légmentes zárást, de 4 hétig zacsiban is tárolhatod. Ha már összeáll, csomoós a por a zacsiban, ne add neki.

Azt hallottam, hogy ha többször véletlenül akkor nézek rá az órára amikor ugyanannyi perc van, mint óra akkor valaki rám gondol szeret. Ez igaz lehet? 14/L

Legjobb válasz: így ám, anyád szokott rád gondolni, h. egy ilyen 0 iq-jút hogy sikerült világra hoznia...

így ám, anyád szokott rád gondolni, h. egy ilyen 0 iq-jút hogy sikerült világra hoznia...
Terhes vagy, sajnálom. :(
b+ xD
ez is csak egy babona. ugyanannyira igaz, mint a fekete macskás utas sztori. egyébként én ezt úgy ismerem, hogy olyankor kívánni lehet, de csak akkor, hogy ha véletlenül veszed észre.
mikor ugyanannyi perc és óra van, akkor kívánhatsz (: de ne mond el sose h mit kívántál akkor nem telejsül, ha meg mind a 4 szám egyezik pl: 22:22 akkor kettõt is kívánhatsz(: én ezt a babonát ismerem.
Szerintem 12 éves vagy!


Ki volt aki ilyen baromságot mondott hogy felesleges a torna? Gondolom 150 kilós volt... Fuss, edz, ami belefér! :)

AZ igaz, hogy több mint 10 óra alvás után az agy károsodik?

Valahol még régen hallotam, de nem tudom mennyire van igazságalapja

Legjobb válasz: sok minden károsítja az agyat, ha túlzásba esnek az emberek pl ha nem pihened ki magad, abba is bele lehet halni (csináltak ebbõl kísérletet is), de az ingerszegény környezet se tesz jót.

sok minden károsítja az agyat, ha túlzásba esnek az emberek pl ha nem pihened ki magad, abba is bele lehet halni (csináltak ebbõl kísérletet is), de az ingerszegény környezet se tesz jót.
Nem hıszem, hogy ıgaz lenne. Ha ıgy lenne, akkor en mar olyan merteku agykarosodast szenvedtem volna, hogy gepek tartananak eletben.
Egyenesen marhaság, az gyakran önmaga igényli a 10 óránál hosszabb alvásidõt, lásd pl csecsemõkor.
*az agy gyakran
Ugyan, dehogy.

Olyan valóságosat álmodtam, hogy órákig azt hittem minden igaz. Abban a tudatban voltam, hogy megtörtént. Tapasztaltátok már?

Nem tudtam eldönteni, hogy akkor ezt most álmodtam vagy tényleg megtörtént. Kiment a sztori a fejembõl, pedig szívesen elmesélném.

Legjobb válasz: Majdnem. Míg álmodok azt hiszem valóság. Ahogy felkelek egybõl tudom, hogy csak álom volt. Ez akkor szokott inkább lenni, mikor az este jól bekajálok.

Majdnem. Míg álmodok azt hiszem valóság. Ahogy felkelek egybõl tudom, hogy csak álom volt. Ez akkor szokott inkább lenni, mikor az este jól bekajálok.
Sokszor van ilyen, de én mindig emlékszem rá(néha jobb lenne nem emlékezni).
Lehet hogy megtörtént elõzõ életedben.
Nekem sok dolig történt álomban ami kihatott az életembe egy cdomo dologra mert azokra gondoltam. Mondjuk a fogszabályzo feltételénel álmomba beszorongtam tõle hogy nem tudják felrakni és megtörtEnt beszorongtam bepánikoltam és nem tudtak felrakni ràm. 17 éves fiu vagyok nem birtam pedig akartam és jo lett volna jo fogakkal élni de ez forditva lett. Hihetetlen hogy a sors megforditja a dolgok rendjét.
nem az
Hogy mennyire, azt nemtom, de az biztos, hogy egy felpörgetés jobban megterheli, mint a sima üzem. Úgy tudom (nem tapasztaltam, mert nem pusztult még el vinyóm), hogy legtöbbször indulásnál/felpörgetésnél nyiffannak ki.
Számokat nem mondanék, de az tény, hogy a felpörgetés nagyságrendekkel nagyobb terhelést ró a cuccra, mint a sima üzem. G.
hülyeség......
Ahogy írják. És nem csak a felpörgés leállás a gond, hanem az azzal járó un. hõterhelés. Itt ugye a vinyó 20 fokról 35-50 fokig melegszik és hûl vissza. Na ez az, ami kipurcantja az alkatrészeket, legyen ez vinyó, VGA CPU...
nem...
Csak úgy magától nem fog önálló életet élni és megnõni:) A mozgás hiánya, a helytelen/túl sok étkezés, kalóriamennyiség amitõl hízni fogsz. Ha alkatilag olyan vagy, akkor a hasadra rakódik a zsír, vagy combra, fenékre, kinek hogy. Sajnos helyi zsírégetés nincs, így nem tudsz csak onnan fogyni.
Nehéz szó. :D!! fõleg meg újazni valakit... lehet h nyelvUJJítóval van dolgunk aki bevezeti az újazást...
miaza bírka?
és az 'egy újas' is micsoda?
1:26-tól lefostam a bokám.:) Ez mekkora hülye, sokadszorra is elba...a és nem képes megnézni a google-ben, hogy kéne írni.Nem gyanús, hogy aláhúzza a szerkesztõ.Hüvelyi vágykeltés!beszarok
Kedves csodálatos anyanyelvünkkel éppencsak ismerkedõ cserediák!Kérd meg egy magyarul beszélõ pajtásodat, hogy segítsen szavakba önteni gondolataidat, mert azt hihetnénk, hogy egy speciális nevelést igénylõ 16 éves kor ellenére általános iskola 5.-be járó halmozottan hátrányos helyzetû egyén vagy.
Egy újas?Szólsz egy ÚJ ismerõsödnek, hogy csinálja?a bírka a bír becézve?
Olyan ujfajta, no!
kérdezõ ha még mindig nem esett volna le, bizony azért csesztetnek mert az ujjazást rövid u-val írják :)
Nem szeretjük a hüvelyi nyomogatást, a csiklót izgasd inkább. Egyébként két ujj vagy három ujj az ideális.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi vágykeltésre (újjazásra)értettem amit leírtam. Tényleg ennyire nehéz kérdés ? Pfff...
Figyelj én 2-3-mal szeretem, de ez emberenként más, kérdezd meg a lányt neki mi a jó.De az egy ujj sem kelt csiklandós érzést bennem, nem tudom mindenhogy szeretem
Hát.. nem hiába nem kedvelem a lánytársaimat :D Nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk, de illetlenebb hozzászólásokat mint itt máshol nem is láttam... nah mindegy. Szerintem nem csiklandós érzetet kelt az ujj és én szeretem is :) Hogy mennyiségre mennyi? HÁt, az egyéntõl függ, hogy mi fáj már és mi nem, de kezdetekkor elég az egy is :) 21/L
Szia! Az ujakkal kielégités egyáltalán nem csiklandós, nagyon kellemes.Hogy hány újjal az szerintem a nõtõl függ.A 4újj már elég feszitõ!Meg persze függ a pasi ujjainak nagyságától is!:) ))
A nyelvmûvelõk elmehetnek a fenébe. Persze, írhatott volna helyesen, de ez még nem jogosít fel titeket arra, hogy offoljatok. Én megértettem a kérdést és ennyi elég volt. Ocsmány amit csináltok. Buta bölcsészek vagytok.
szia :) A csikló izgatása sokkal csikisebb mint az ujjazás :) Nekem ujjazásnál a 2 nagyon kellemes..a 3 viszont már fáj. De ez egyéntõl függõ.
nem csikis..nekem az 1ujj is elég.. 2már feszítõõõs :D de a barátomnak elég vastag ujjai vannak és én is szûk vok.. de egyénfüggõ..
9:57-es te vagy a hülye, hogy véded. Tizenvalahány évesen , ha már van esze dugni, lehetne annyi, hogy tudja mi a különbség az "ujj" és az "új" között, ha meg nem, nézze meg a neten. Nekem pl. alapból aláhúzza, ha hibás, de lehet ezt csak az Opera teszi.Jövõ renménységei.

Ma nem kellene megjonnie. Eddig semmi nyoma! Nem igazan tudok enni, faj egy kicsit a fejem, az utobbi par nappban minden oraban mennem kell pisilni! Remenykedhetek?

2 hete kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van.A doki tudja hogy probalkozunk azt mondta menjek vissza 2 honap mulva megismeteli a vervetelt de ha teherbe esnek akkor hamarabb.Ha terhes lennek most nem lehet meg baja a babanak?Ha az lennek akkor meg ido pontot kellene kernem,leveszik a vert,1 hetet varni kell az eredmenyre es csak akkor tudnam elkezdeni a gyogyszert!Ez legalabb 1.5 lenne.Az nem gond ha kozbe allitjak a gyogyszer szintet?

Legjobb válasz: Mindenképp az orvosoddal konzultálj, õ ismeri a gyógyszert.

Mindenképp az orvosoddal konzultálj, õ ismeri a gyógyszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!