Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, ha a (2070 db)

Az igaz, ha a fiú tényleg szereti a barátnőjét, akkor nem fogja zavarni, ha járás közben felszedett pár kilót?

Legjobb válasz: Igaz. Ne magadból indulj ki, mi nem vagyunk olyan felszínesek!

Igaz. Ne magadból indulj ki, mi nem vagyunk olyan felszínesek!
Engem nem zavar pedig barátnõm is szedett fel pár kilót a fogamzás gátló végett és igy sokkal szexibb :)
Az attol fugg h hanyszor parat
a kapcsolat elején biztosan nem, késõbb elõfordul, még ha nem is mondja, tisztelet a kivételnek N
De miért szed fel pár kilot?
A kérdező hozzászólása: A par kilo az ilyen 4-5 kilo:D
Nem zavarna, de mitõl szedne fel 4-5kilot?
Az exemet az zavarta, hogy a 162 centimhez, csak 48 kg vagyok...nem tudok hízni...szerintem 4-5 kg még senkit nem zavar...
Nem zavarna, egy határon belül.

Mennyi idő alatt felejted el az igazit, ha a személy másik kontinensen van és te nagyon szereted őt?

Legjobb válasz: Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.

Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.
Eltart egy darabig de valamivel könnyebb a szinte elérhetetlen távolság miatt felejteni.Pontosan tudom mert az élet ezt sem tagadta meg tõlem és már igazán kezdem túlzásnak tartani amit improvizálásként elém görget.
A kérdező hozzászólása: Am en vagyok masik ontinensen amerikaban es a fiu van Magyarorszagon
Csak nem Nevadaban vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hanem kanada
Na jó akkor nem kérek szívességet, viszont tényleg hidd el amit mondtam saját bõrömön tapasztalhattam.Viszont neked még könnyebb dolgod van új hely új környezet lesz ami lefoglal nincsen közös helyi emlék egyszerûbb lesz.Fog fájni de egyszerûbb jobban nem tudom elmondani.

Az igaz ha a kerékpárról a gyárilag föltett váltót lecserélem bármienre már nem fog olyan pontosan váltani mint a gyári? Akármien jól meg jót is teszek rá?

?

Legjobb válasz: Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!

Nem igaz. A szaküzletekben is különbözõ váltókkal kérheted a biciklit, az mind "gyári"!
A kérdező hozzászólása: köszi
nem igaz
Nem igaz. Legalábbis így nem. Arra viszont nem árt figyelni, hogy a nagy alkatrészgyártók (Campagnolo, Shimano, SRAM) nem egyedi komponensekben, hanem családokban gondolkodnak -és ezek elemeit nem mindig lehet keverni. Talán innen indulhatott ki...
Az óvszer azért nem árt.
Így van . Nekem elég a hatalmas dákóm.
Azt hittem, ez eddig is világos volt mindenki számára, de tévedtem.
Szükség nincs rá, de színezni lehet a dolgokat, ettõl függetlenül...az eszközök inkább erre hivatottak...
Nem feltetlenul igaz. Pl a baratnom szereti, ha a puncijaban es posijaban is van egy kuki mikozben engem szop. Ez "eszkozok" nelkul eleg nehez, nemigaz?
Szükség valóban nincs. De változatosabbá, színesebbé teszi. És csak ilyenkor érdemes használni. Mert ha alapból nem jó a szex, akkor amúgy is megette a fene, játékszereket venni felesleges pénzkidobás.
Attól függ, hogyan definiálod a "jó szex" fogalmát, mert szerintem a jó szexbe beletartozik a kellõ változatosság. Néha egy kis szerepjáték (ruhák, esetleg bilincs), néha egy apróság (péniszgyûrû), néha valami nagyobb (dildo vagy vibrátor, akár elõjátékhoz, de orál mellé is). De nem kell messzire menni, hisz elméletileg már a síkosító is segédeszköznek számít, és mint tudjuk vannak lányok, akiknek igenis nagy szüksége van rá.

Az igaz, ha a hörcsög megüti az orrát és vérzik neki, akkor meg fog halni?

Legjobb válasz: Nem hinném. Inkább, ha a fejét "üti meg" úgy, hogy vérzik az orra, mert az azt jelenti, hogy betört a koponyája. De magának nemigen tudja ennyire beütni, ehhez az kell, hogy pl. ráessen valami.

Nem hinném. Inkább, ha a fejét "üti meg" úgy, hogy vérzik az orra, mert az azt jelenti, hogy betört a koponyája. De magának nemigen tudja ennyire beütni, ehhez az kell, hogy pl. ráessen valami.
Igaza van az elõttem lévõnek, csak ha nagyobb ütés éri, mondjuk rá esik valami akkor elpusztulhat.

Melyik az igazi ha a férfi komolyan néz az adott nöre vagy amelyik riheg röhög mig beszél a nöhöz, kinek komolyabb a szándéka?

Legjobb válasz: sajnos én tettem ilyent,de az az miatt volt hogy kinevettem,mert õ magam is tiszteletlen volt velem

sajnos én tettem ilyent, de az az miatt volt hogy kinevettem, mert õ magam is tiszteletlen volt velem

Az igaz ha a térben szakadás keletkezik akkor jönnek létre fekete lyukak?

a fekete lyuk valòban megtudja hajlìtani a teret?

Legjobb válasz: Fekete lyuk akkor jön létre,amikor egy kritikus tömegû csillag,asszem 100napnyi,elégeti az összes hidrogént,így megszûnik az az erõ amely összetartja a csillagot,így a mag körüli rétegek közel fénysebességgel egymásba zuhannak Így hatalmas tömeg fog koncentrálódni nagyon kevés helyen Egy kiskanál ilyen anyag súlya kb akkora mint a Himalájáé

Fekete lyuk akkor jön létre, amikor egy kritikus tömegû csillag, asszem 100napnyi, elégeti az összes hidrogént, így megszûnik az az erõ amely összetartja a csillagot, így a mag körüli rétegek közel fénysebességgel egymásba zuhannak Így hatalmas tömeg fog koncentrálódni nagyon kevés helyen Egy kiskanál ilyen anyag súlya kb akkora mint a Himalájáé
A kérdező hozzászólása: a fekete lyuknak nincs kiterjedèse, akkor hogy van az hogy a relativitàs elmèlete szerint az a test görbiti meg jobban a tèridõt vagyis nagyobb gravitàciòval rendelkezik amelyik nagyobb ?
Az még a fekete lyuk kialakulása elõtti állapot. Persze, hogy a nagyobb csillagászati objektumoknak általánosa nagyobb a tömege (nem feltétlenül). Miután a fekete lyuk létrejött, az eseményhorizonton innen a tömegén kívül nem sok mérhetõ jellemzõje marad. A mérete kacifántosabb dolog, az már az eseményhorizonton belüli kérdés. Mivel ott a térgörbület végtelenné válik, talán nem is az a legjobb meghatározás, hogy a mérete lesz végtelenül kicsi, hanem inkább az, hogy a méret, mint térdimenziókhoz kötött fogalom elveszti az értelmét.
Az eredeti kérdésre meg: Rossz az ok-okozati sorrend. A fekete lyuk létrejötte az, ami a teret végtelenül begörbíti. Hogy ezt merhetjük-e szakadásnak hívni a téridõ "szövetén", az már eléggé elméleti kérdés, itt már több teória is van.
A fekete lyuk a téridõn valóban szingularitás, vagyis nincs kiterjedése, azaz maga a fekete lyuk nem is része a téridõnek. Van viszont eseményhorizontja, aminek nagysága függ a tömegétõl.
A teret minden tömeggel rendelkezõ test hajlítja, akár egy proton is, csak mérhetetlenül kis mértékben. A Jupiternél pl már lemértük. A fekete lyuk meg önmagába hajlítja, úgyhogy ami anyag oda bekerül, annak olyan mintha egy végtelenül nagy térbe kerülne, ha tetszik egy másik univerzumba. Persze ez is csak egy elmélet a sok 1000 közül, de ahol ennyi 0 és végtelen van azt jelenti, hogy egy ideig még csak elméletek lesznek.
Ha az anyag beszorul egy kis helyre, például a Kék szuperóriások halálakor, a Fekete lyuk lényegében a Csillag magja, a Mag összeszorul egy kis helyre és Fekete lyukká válik, ez csak a nagy csillagokkal a napnál sokkal nagyobb csillagokkal történik meg, a Fekete lyuk pedig elnyeli a Csillagot. A Fekete lyuk meghajlítja a teret, lényegében, ez a tulajdonságuk árulta el õket, így fedezték fel õket.

Az igaz, ha a heréket minnél jobban lejebb feszítjűk, annál messzebre lehet lőnni a spermát?

Hengerel, gumival, vagy hasonló dolgokkal amik lehúzák jobban....

Legjobb válasz: Ezt a hülyeséget meg honnan szedted ?

Ezt a hülyeséget meg honnan szedted ?
Figyu, ha szeretnéd én megcibálom tökeidet, aztán kiderül, hogy meddig lõsz el...
Hat ha az ondovezetek elszakad, akkor csak vert fog loni, de azt sokat es messzire
Ez nem csuzli...
A kérdező hozzászólása: Sok pornóban látni ilyet, hogy karikák vannak a pasi mogyorói felett...
A kérdező hozzászólása: Itt egy példa: http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/928/64e/92864ea0-..
És te meg mindent elhiszel, amit filmben, videón látsz?
igaz, de kell hozzá az a speciális karika piercing is!

Az igaz ha a kukorica magot elültetjük akkor Kukorica Jancsi lesz belőle?

És mikor kell elültetni?

Legjobb válasz: Sajnos én tavaly nyáron csináltam de nem sikerült.A ti véleményeteket várom.

A kérdező hozzászólása: Sajnos én tavaly nyáron csináltam de nem sikerült.A ti véleményeteket várom.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm szépen a válaszokat
tavasz végén biztos siker!
Mint irtam jancsit ne akarj mert nem tudsz rendesen gépenli 9 ujjal.
A kérdező hozzászólása: Azért még elmondhatnátok hogy mikor ültessem el mert én Kukorica Jancsit akarok nem Juliskát meg kazettát. A válaszokat elõre is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszönöm a válaszodat!
Tavasszal ne ültesd el mert akkor egy videó kazetta jön ki belõle.A kör van rajta.Csak nem 7 nap múlva hanem mire érik a kukorica akkor kijön belõle egy madár ijesztõ. Szóval ha minden áron akkor akarod elültetni fedd le a kútakat.
A kérdező hozzászólása: De akkor elég tavasszal ültetni ?
Vigyázni kell mert kukorica jancsi pedofil!!
Múltkor a fizika tanárral csináltuk azt hogy a széke alá beültettünk egy kukoricát.1-2 hónap és kinõtt kukorica jancsi. A tanár átirta a fizikát, nóbel díjas lett.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek nyár vége felé elég ültetni vagy kipróbáljam még tavasszal ?
Háth ezt én tökkel csináltam meg....Tökkel ütött Jancsi jött ki belõle. Egynap alatt felgyújtotta a házat.Bennégett a már szegény nyugodjék kis kutyám pucsi :SS
Igen, de a kukorica gyermekei azonnal kivégzik!
Én véletlenül a boldog asszony napján ültettem el, és Juliska lett belõle. Mielõtt feleszméltem volna, már az utcasarkon libegtette a csuháját.. Pokoli volt, vigyázz, mikor ülteted!
A kérdező hozzászólása: Mér mi lehet a baj ?
Rosszul csinálod.
Hát én a Fizika könyvben olvastam róla Newton mellet volt és kipróbáltam. Õsszel elültettem , decemberre kikelt látom hogy egy kukorica fejû paraszt nagy kaszával beront a házba sikerült kipattogtatni de levágta egy ujjam.....Szóval örülj hogy neked nem sikerült, vigyázni kell vele.
hát persze február 29-én kell elütetni

Az igaz, ha a pulikutyának a szeme körül levágják, akkor megvakul?

Legalábbis az édesanyám pár hete ezt mondta, és ugye most jönnek a melegek, meg szeretnénk nyírni a puli kutyánkat, egyrészt már nagyon hosszú volt neki, és ahogy említettem jönnek a 30°-ok, nem szeretne h?gutát kapni. :) El?re is köszi!

Legjobb válasz: Meg nem vakul, de ha egész életében a szemébe lógott a szõr, akkor furcsa lesz neki, hogy lát és nem tehet jót a szemének. Szóval nyugodtan nyírjátok le a szõrét, ha eddig bele lógott, most is hagyjátok meg neki, de ha nem, akkor nyugodta levághatod. Én éppen most nyírom az én pulimat, de neki kiskora óta nem lóg a szemébe a szõr. Nagyon megfog majd könnyebbülni, hogy nem kell cipelnie azt a bundát.

Meg nem vakul, de ha egész életében a szemébe lógott a szõr, akkor furcsa lesz neki, hogy lát és nem tehet jót a szemének. Szóval nyugodtan nyírjátok le a szõrét, ha eddig bele lógott, most is hagyjátok meg neki, de ha nem, akkor nyugodta levághatod. Én éppen most nyírom az én pulimat, de neki kiskora óta nem lóg a szemébe a szõr. Nagyon megfog majd könnyebbülni, hogy nem kell cipelnie azt a bundát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, idén volt 2 éves, tavaly is le lett nyírva neki a szõre bár akkor nem tudtam hogy megvakulhat tõle. Közben utána néztem: "Egy idõsebb, még soha nem nyírt Pulinál valóban veszélyes lehet a szemek elõtti szõr levágása, nem hiszem, hogy vakságot okozna, de mindenképp zavarná a kutyát a hirtelen túl sok fény. Amennyiben a kutyánkat rendszeresen ápoljuk, kölyökkora óta vágjuk rövidebbre a szõrét szemkörül, biztosan nem fog megvakulni és nem fogja zavarni a sok fény sem."
Nekem puli keverékem van, hosszú, rasztás szõrû, ha nyáron meg is nyírjuk, hagyunk neki "frufrut", mert a fény zavarja. Megvakulni nem vakul meg, de ha jól tudom, a szeme nincs az éles fényhez szokva, ezért nem kockáztatunk. :) Amúgy meg mókásan néz ki a Kozsó-tincsekkel :D
Nem fog megvakulni, ne aggódj! Sõt, sokkal jobb neki, ha nincs a szeme körül szõr, mert ha belelóg a szõr, könnyen begyulladhat, és mivel nem is használja a szemét, hiszen nem lát semmit a szõrtõl, lehet már a látása is megromlott, hiszen nem fókuszált szegény kutyus semmire élete során. Bár nem tudom, hány éves a kutyus. Azonban tényleg érdemes fokozatosan hozzászoktatni a fényhez, elõször csak egy sötétebb szobában legyen, majd árnyékban, aztán már ki lehet engedni a napra is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!