Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, ha (2934 db)

Valaki vár itt az Igazira? Ha létezik az Igazi, nem lehet valahogy felgyorsítani a megtalálási folyamatot szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.

Szerintem nincs egy darab Igazi. Nyilván nincs két olyan ember, akivel ugyanolyan életet lehet leélni (szerencsére), de több olyan is van szerintem, akivel a maguk módján tökéletes lesz az élet.
Én várok :) De türelmes vagyok, majd jön ha eljõ az ideje.
Ha lenne erre recept, akkor mindenki azt alkalmazná. Gondolkozz.
Én várok, de hogy gyorsítani hogy lehet, gõzöm sincs :(
A kérdező hozzászólása: Én is várok. Igen, most töröm a fejem, hogy lehetne mesterségesen megtalálni, gyorsabban.
nem lehet, szerintem, az Igazi sorsszerûen jön, és náha sokat kell várni én jó pár éve hozzámentem valakihez, aki nagyon jó ember, szeretjük egymást, de érzem, hogyha vártam volna, akkor eljött volna az, akit valóban nekem szánt a sors/az ég (kinek hogy tetszik a megfogalmazás), akivel mindenben egy húron pendülünk tehát a "nem igazival" is lehet jól, szeretetben élni, akár leélni egy egy boldognak mondható életet, de lehet, hogy így sose talákozunk az Igazival
Itt vagyok. Én vagyok az Alfa és Az Omega. Erre mást nem nagyon lehet mondani. Talán ha többet ismerkedsz. B
Nekem van ötletem.Klónozzunk engem és akkor minden nõnek jut egy álom pasi!:D
Szteroidozni csak akkor érdemes ha : -ebbõl élsz (versenyek) - 100%-ig tudsz mindent róla -van egy orvos mögötted
Igaz, a kúra eredményét szépen lassan (vagy gyorsan) elveszted naturálban. Utána is tudsz majd fejlõdni, ha teljesen visszaállt a hormontermelésed.
Ha jól értem, a kérdés az. hogy hagyd abba a kúrát. Igen, hagyd abba.

Az igaz, ha egy autoban a manuális klímát nem kapcsoljuk ki mielőtt leállítjuk a motort akkor károsodik? Ha igen, miért? S ha igaz, akkor a digit klímánál miért nincs ez a veszély?

Vagy mondjuk ugy inditjuk a motort h be van kapcsolva, ugyanez..Ezt hallottam nem tudom, igaz-e..

Legjobb válasz: Antibakteriális okokból szokták kikapcsolni,néhány perccel megérkezés elõtt.

Antibakteriális okokból szokták kikapcsolni, néhány perccel megérkezés elõtt.
van a kocsikban úgy nevezett klíma kuplung is, indításnál ez károsodhat, és leállítás elõtt érdemes kikapcsolni 1-2 perccel le kell hûlnie a rendszernek úgy mint a turbónak vagy valami ilyesmi én ezt hallottam
Így van, antibakteriális okokból érdemes az autó leállítása elõtt röviddel kikapcsolni a klímát. Így megelõzhetõ, hogy a szellõzõrendszer áthûlt részein lecsapódjon a pára, ami elõsegíti a baktériumok, gombák elszaporodását, különösen, ha valami táptalaj is bekerül (föld, homok, falevél, stb.). Ha ugyanis leállítod a klímát, de még járatod a ventillátort, az leszárítja a párát a rendszerben, illetve a kinti levegõvel kicsit fel is fûti azt.
Nem hinném hogy károsodna, valamilyen indoklás? Indításnál már okoz problémát, azt hogy nehezebben fog beindulni a motor a plusz terhelés miatt.
"Antibakteriális okokból szokták kikapcsolni, néhány perccel megérkezés elõtt." No és azt meg miért?
Ez a hagyományos klímáknál is így van, a hûtés leállítása után érdemes járatni ventillátort üzemmódban, hogy a lecsapódott kondenzvíz megszáradjon, így nem szaporodnak el benne a baktériumok.
No már csak azt szeretném tudni, hogy az automata klímánál ez hogy van? Annál nem kell lekapcsolni? :D Ha nem csak a neten szerzett okosságokat szajkóznátok, hanem láttatok volna már bármilyen (split, autó) klímát szétszedve, akkor nem írnátok marhaságokat! :(

Az igaz, ha valakinek egyenes a haja, és levágatja teljesen rövidre és utána, ha megnő lehet, hogy göndör lesz Neki pedig előtte egyenes volt?

És hogyha újra megn?tt göndörre utána levágatja megint rövidre akkor megint egyenes lesz Neki, ha visszan??

Legjobb válasz: Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)

Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)
Ez tényleg csak a haj súlyától van. Minél hosszabb a haj annál egyenesebb. Hugomnak is kis fürtös haja volt, aztán ahogy nõ egyre egyenesebb.
Ez baromság, úgy ahogy van. Nem tudok mást mondani. Ha mégis göndörödik az attól lehet, mert van egy bizonyos hossz, aminél az egyenes haj is göndörödésre hajlamos, mert nem húzza le a haj saját súlya még és emiatt van. De az is csak hullámos inkább, nem göndör.
Egyéne válogatja. Édesapámat 12 éves korában nyírták kopaszra, mert tetves lett a suliban és neki göndör lett utána. Sok gyerekkori fényképét is láttam tehát igaz, most viszont olyan a haja, mint Tom Jonesnak. Én 16 évesen leborotváltam a fejem és nem lett göndör a hajam csak hullámos.
Nekem csak addig igaz, hogy egyenes volt a hajam és levágattam rövidre, full göndör lett. Most olyan, mint a birka szõre. Már bõ két hónapja vasalom, úgy jobb. Szóval valamilyen szinten igaz. 14/l
Egyéne válogatja. A hajvasalásról csak annyit, hogy attól lesz valaki más, ha éppen nem vasalja.Az unokahugom mesterfodrász, és már a pasik is mondják neki, hogy már szinte az összes csaj egyforma, agyonvasalt haj, szõke, ja és+mûtincsek.
az egyik barátnömnek tök egyenes hosszú haja volt amikor levégetta akkor egykicsit göndör lett neki de csak egy kicsit õ minden nap vasalja... m=eg nem láttem neki hogy göndör...de próbáld meg legföbb majd mindig kivasalod..
Ezt bizti nem a humorba akartad tenni?:D A hajvágás nem befolyásolja a genetikát....
hehe... dehoogy!!!:D nem... nekem természetesen göndör a hajm. vasalom. vágatom de nem lesz egyenes csak ha vasalom xD ez hülyeség
nekem kiskoromban loknis volt a hajam, aztán teljesen egyenes, lapos lett. valahogy az évek folyamán egyre hullámosabb lett, tavaly a hátközépig érõ hajamat levágattam váll felettire és most meg már szinte göndör, nem is csak hullámos. de szerintem ez csak azoknál az embereknél van, akik "hajlamosak" rá :D
Nem pontoztam le senkit, amennyiben nekem szólt ....
nahhalod azért lepontozni mert nem azt irtam amit te...
Nekem is van ilyen fiú ismerõsöm. Teljesen egyenes volt neki, és ilyen rugógöndörre nõ vissza. A barátnõmnek is teljesen egyenes volt, egyszer levágatta centisre, és nagyon göndörre nõtt vissza. Nem a haj súlya miatt volt egyenes, mert a hossz ugyanakkora volt. Ezenkívül az angoltanáromnak, a szülés után hullott nagyon a derékig érõ gyönyörû göndör haja, levágatta és simán nõtt vissza. Ez számomra is elég hihetetlen, nem is hinném el, ha nem láttam volna, a haj állapota végül is genetikusan alakul, szóval nem tudom, hogy mi lehet ennek a magyarázata.....
egyenes vagyok- Nekem is kiskoromban minidg rövid hajam volt, és hetedikes koromban is, mégse lett utána hullámos...

Az igaz, ha a fiú tényleg szereti a barátnőjét, akkor nem fogja zavarni, ha járás közben felszedett pár kilót?

Legjobb válasz: Igaz. Ne magadból indulj ki, mi nem vagyunk olyan felszínesek!

Igaz. Ne magadból indulj ki, mi nem vagyunk olyan felszínesek!
Engem nem zavar pedig barátnõm is szedett fel pár kilót a fogamzás gátló végett és igy sokkal szexibb :)
Az attol fugg h hanyszor parat
a kapcsolat elején biztosan nem, késõbb elõfordul, még ha nem is mondja, tisztelet a kivételnek N
De miért szed fel pár kilot?
A kérdező hozzászólása: A par kilo az ilyen 4-5 kilo:D
Nem zavarna, de mitõl szedne fel 4-5kilot?
Az exemet az zavarta, hogy a 162 centimhez, csak 48 kg vagyok...nem tudok hízni...szerintem 4-5 kg még senkit nem zavar...
Nem zavarna, egy határon belül.

Mire jó ha az xBox ki van flash-eltetve? Az igaz ha ki van akkor valamit a controllerekkel is csinálni kell?

Legjobb válasz: Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.

Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.
arra jó a flash hogy a másolt játékkal is tudjál játszani, nem kell akkor megvedd a játékokat több ezerért !
De a flashelés nem éri meg. RGH-zni kell.
A kérdező hozzászólása: mi a külömbség?
Rghnál ki se kell irni a játékot csak felmásolod a boxra.

Lady Gaga sárga haja paróka? vagy az igazi haja és csak be van festve?

Legjobb válasz: szerintem igazi,de nem vagyok benne biztos

szerintem igazi, de nem vagyok benne biztos
szerintem is igazi
http://www.youtube.com/watch?v=8hxJlXHdfGg itt a hair énekli és itt felveszi azt a sárga parókát

Az igaz ha minden hónapban vágok 1cm a hajambol akkor gyorsabban nö?

de hát a haj a tövétöl nö nem a végétöl nem?az enyém kicsit töredezett lehet azért nem nö gyorsan mert törik folyamatosan fel?

Legjobb válasz: Ez egyébként nem igaz, hogy nõ. A haj havontakb. 1 cm-t nõ. Ha most levágod mindig havonta, akkor még egy év múlva is ugyanakkora lesz a hajad:P Egyébként nekem is töredezett a vége, de szerintem csináld azzt, hogy most levágsz a hajadból annyit, amennyit szeretnél, és utána minden hajmosás után bekened balzsammal:) Úgy nem fog töredezni:)

Ez egyébként nem igaz, hogy nõ. A haj havontakb. 1 cm-t nõ. Ha most levágod mindig havonta, akkor még egy év múlva is ugyanakkora lesz a hajad:P Egyébként nekem is töredezett a vége, de szerintem csináld azzt, hogy most levágsz a hajadból annyit, amennyit szeretnél, és utána minden hajmosás után bekened balzsammal:) Úgy nem fog töredezni:)
Ha vágsz havonta akkor sosem lesz hosszabb... az enyém mindig is töredezett volt, mégis megnõtt, nem vágok belõle sose, nem érdekel ha töredezett, nem látszik, nagyítóval meg senki nem nézi.
Nem igaz :) Ezt azok mondják, akiknek agyontöredezett haja van és végre elmegy fodrászhoz és azt veszi észre, hogy nõ a haja. Eddig ugye nekik csak töredezett egyre jobban felfele és mivel megszabadultak a vágással tõle, már tud nõni a haja normálisan és nem törik le.
Ajánlatom: vágasd le a töredezett részt!!! Ha kell, vágass többet is! Onnantól kezdve rendszeresen ápold a hajadat, heti egyszer tegyél rá hajvégápolót (amit törölközõbe csavarva hagyd a hajadon/hajvégeden/ 20 percig. 3-4 havonta vágass szigorúan 1 cm-t. Ne használj hajsütõvast, hasvasalót ne dauerold! Így szép, ápolt lesz a hajvéged, és évi 8-10 cm-tert fog nõni a hajad, lényeges törés nélkül! Nekem így volt fenékig érõ és törés mentes. 26.L
A kérdező hozzászólása: mennyi idö után nött meg fenékig?3-4év?
mert nem találták meg az igazit...
az igazit várni kell. nem csak odamész vkihez és eldöntöd h õ lesz az.
A kérdező hozzászólása: Én nem megyek oda senkihez, hogy "te vagy az Igazim" :-))) Várni várom, de hát....
ha görcsösen keresed nem fogod megtalálni. mondjuk én egyáltalán nem keresem és így sem találom meg, tehát nem tudom... 22F
Létezik. Van akinek sikerül összejönnie vele, de van aki sosem találja meg, s élet végéig nélküle marad...De kitartás kell, és igen, nem szabad görcsösen akarni, mert akk nem lesz semmi..de akk nálad ez nem áll fennt...szóval nem szabad fel adni, én ezt tanácsolom. 18L (ja, pedig még nem is volt barátom)
szerintem igazi csak a filmekben létezik, én nem hiszek már benne=(21L
A kérdező hozzászólása: Véleményem szerint sincs ilyen, hogy "Igazi".
Szerintem sincs.:S Most ez pesszimistán hangozhat, de szerintem így van! 17/L

Azt igaz, ha minél sárgábbat vizelek annál több méreganyag távozik a szervezetembõl?

Hallottam régebben és nem tudom, hogy igaz-e.

Legjobb válasz: minél sárgább, annál nagyobb a vizelet koncentrációja, tehát igaz, hogy több benne a méreganyag is, de ez nem jó a vesédnek, tehát ne a sárgára törekedj, hanem arra, hogy igyál elég vizet és akkor is távozni fog a méreganyag, csak nem egy pisilés alatt ,hanem mondjuk 3 alatt távozik ugyanaz a mennyiség, mintha nem innál eleget

minél sárgább, annál nagyobb a vizelet koncentrációja, tehát igaz, hogy több benne a méreganyag is, de ez nem jó a vesédnek, tehát ne a sárgára törekedj, hanem arra, hogy igyál elég vizet és akkor is távozni fog a méreganyag, csak nem egy pisilés alatt , hanem mondjuk 3 alatt távozik ugyanaz a mennyiség, mintha nem innál eleget
Felfázást is jelölhet, ilyenkor a vese színez.
Ha sárgát vizelsz azt jelenti hogy vízhiány van a szervezetedben. Többet igyál.
A kérdező hozzászólása: Áhá, köszi mindenki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!