Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, egy vetélés után nagyobb (2 db)

Az igaz, hogy egy vetélés után nagyobb az esélye, hogy a következő is az lesz?

Tegnap túlestem a m?téten, mert beindult a szülés. Egyed?l a kisfiam és a párom próbál er?t adni.

Legjobb válasz: Szia! Én velem nem történt ilyen tragédia,de mélyen együtt érzek veled.Szerintem nem törvényszerû,hogy ez legközelebb is bekövetkezik,fõleg,hogy már van egy egészséges kisfiad. Lehet,hogy beteg volt a baba és a természet végezte a dolgát (akár milyen szomorú is számodra).Ha jön egy másik babus remélem és kívánom nektet,hogy minden rendben legyen!!!

Szia! Én velem nem történt ilyen tragédia, de mélyen együtt érzek veled.Szerintem nem törvényszerû, hogy ez legközelebb is bekövetkezik, fõleg, hogy már van egy egészséges kisfiad. Lehet, hogy beteg volt a baba és a természet végezte a dolgát (akár milyen szomorú is számodra).Ha jön egy másik babus remélem és kívánom nektet, hogy minden rendben legyen!!!
Az en baratnöm is mar elvetelt egyszer, de utanna ra 4-5 honapjara teherbe esett es most van az 5. honapban. Szoval nem jelenti azt, hogy utanna lesz meg egy vetelesed. Sok sikert kivanok!!!
Szia! Nekem is volt egy spontán vetélésem 5 hetes terhesen, aztán egybõl teherbe estem. Semmi probléma nem volt a 9 hónap alatt, napra pontosan szültem, ráadásul nagyon könnyû szülésem volt. Ne aggódj, minden rendben lesz!! Sok sikert kívánok!!
Szia! Én 2t vetéltem, most késett 5 napot, de megjött.Sajnos jóval nagyobb a rizikófaktor, nem hiába volt a szockóba vki egy vetélés után rögtön veszélyeztetett.Ma már ennél rugalmasabbak a dokik, de azért jobban odafigyelnek.Az elsõm méhen kívüli volt, ez nagy mûtét volt, elõtte még megkínoztak egy kaparással is, a második spontán elment, kaparni nem kellett.Tudom mit érzel, részvétem, de gyászold meg, lépj egyet és menj tovább.Sok sikert a továbbiakra, és ne akard görcsösen, mi 2 éve várunk rá.Remélem karácsonyra már nagy pocakkal feszítesz!:)

Egy spontán (otthon) végződő eü. kaparás nélküli vetélés után megborulhat a ciklus? Nagyobb eséllyel eshetek teherbe újra? (azt mondják terhesség után könnyebben sikerül, ez igaz? )

Legjobb válasz: Egy "otthoni" spontán vetélés elvileg nem borítja fel a ciklust, semmi sem változik.A könnyebb teherbeesésre pedig szerintem nincs pontos válasz, egyénenként változó. Mindenesetre sok sikert!

Egy "otthoni" spontán vetélés elvileg nem borítja fel a ciklust, semmi sem változik.A könnyebb teherbeesésre pedig szerintem nincs pontos válasz, egyénenként változó. Mindenesetre sok sikert!
Szió! Igen, az orvosok javasolnak 1-3 honap szunetet, de nagyon sokszor hallottam olyanrol, hogy egy honap mulva ismét baba volt már! nagyon sajnalom, annak ellenere, hogy gyakori, megráz. azzal, hogy meghalt, jobb igy neki, nem lett volna életképes, de elokeszitette a helyet ugymond. Sok szerencsét. (A ciklus megborulasa valtozo, elofordulhat, és a lelki dolgok is bejatszanak termeszetesen)
Elsõ válaszoló vagyok: a 3 hónap szünetet csak mûtéti befejezés esetén javasolják...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!