Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, egy vetélés után (4 db)

5hónapja elvetéltem mert volt egy be vérzés a méhembe! Az igaz hogy vetélés után hamarabb teherbe esek? Volt egy olyan gondom is hogy nem volt elötte pé. Se! Most meg az ovu. Mikr. -on egyik nap van páfrány másik nap meg nincs! Akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

Az igaz, hogy egy vetélés után nagyobb az esélye, hogy a következő is az lesz?

Tegnap túlestem a m?téten, mert beindult a szülés. Egyed?l a kisfiam és a párom próbál er?t adni.

Legjobb válasz: Szia! Én velem nem történt ilyen tragédia,de mélyen együtt érzek veled.Szerintem nem törvényszerû,hogy ez legközelebb is bekövetkezik,fõleg,hogy már van egy egészséges kisfiad. Lehet,hogy beteg volt a baba és a természet végezte a dolgát (akár milyen szomorú is számodra).Ha jön egy másik babus remélem és kívánom nektet,hogy minden rendben legyen!!!

Szia! Én velem nem történt ilyen tragédia, de mélyen együtt érzek veled.Szerintem nem törvényszerû, hogy ez legközelebb is bekövetkezik, fõleg, hogy már van egy egészséges kisfiad. Lehet, hogy beteg volt a baba és a természet végezte a dolgát (akár milyen szomorú is számodra).Ha jön egy másik babus remélem és kívánom nektet, hogy minden rendben legyen!!!
Az en baratnöm is mar elvetelt egyszer, de utanna ra 4-5 honapjara teherbe esett es most van az 5. honapban. Szoval nem jelenti azt, hogy utanna lesz meg egy vetelesed. Sok sikert kivanok!!!
Szia! Nekem is volt egy spontán vetélésem 5 hetes terhesen, aztán egybõl teherbe estem. Semmi probléma nem volt a 9 hónap alatt, napra pontosan szültem, ráadásul nagyon könnyû szülésem volt. Ne aggódj, minden rendben lesz!! Sok sikert kívánok!!
Szia! Én 2t vetéltem, most késett 5 napot, de megjött.Sajnos jóval nagyobb a rizikófaktor, nem hiába volt a szockóba vki egy vetélés után rögtön veszélyeztetett.Ma már ennél rugalmasabbak a dokik, de azért jobban odafigyelnek.Az elsõm méhen kívüli volt, ez nagy mûtét volt, elõtte még megkínoztak egy kaparással is, a második spontán elment, kaparni nem kellett.Tudom mit érzel, részvétem, de gyászold meg, lépj egyet és menj tovább.Sok sikert a továbbiakra, és ne akard görcsösen, mi 2 éve várunk rá.Remélem karácsonyra már nagy pocakkal feszítesz!:)

Egy spontán (otthon) végződő eü. kaparás nélküli vetélés után megborulhat a ciklus? Nagyobb eséllyel eshetek teherbe újra? (azt mondják terhesség után könnyebben sikerül, ez igaz? )

Legjobb válasz: Egy "otthoni" spontán vetélés elvileg nem borítja fel a ciklust, semmi sem változik.A könnyebb teherbeesésre pedig szerintem nincs pontos válasz, egyénenként változó. Mindenesetre sok sikert!

Egy "otthoni" spontán vetélés elvileg nem borítja fel a ciklust, semmi sem változik.A könnyebb teherbeesésre pedig szerintem nincs pontos válasz, egyénenként változó. Mindenesetre sok sikert!
Szió! Igen, az orvosok javasolnak 1-3 honap szunetet, de nagyon sokszor hallottam olyanrol, hogy egy honap mulva ismét baba volt már! nagyon sajnalom, annak ellenere, hogy gyakori, megráz. azzal, hogy meghalt, jobb igy neki, nem lett volna életképes, de elokeszitette a helyet ugymond. Sok szerencsét. (A ciklus megborulasa valtozo, elofordulhat, és a lelki dolgok is bejatszanak termeszetesen)
Elsõ válaszoló vagyok: a 3 hónap szünetet csak mûtéti befejezés esetén javasolják...

Nemrég volt egy művi vetélésem, sajnos. Azt mondta a dokim, hogy az első mensruáció után már lehet próbálkozni egy újabb bébivel. Igaz ez?

Legjobb válasz: Szia. Nekem egyszer de az spontán vetélés volt, fél év múlva jött össze a baba aki már lassan 6 éves. Én azt gondolom hogy legalább ennyi kell mert a szervezetednek is regenálódnia kell.

Szia. Nekem egyszer de az spontán vetélés volt, fél év múlva jött össze a baba aki már lassan 6 éves. Én azt gondolom hogy legalább ennyi kell mert a szervezetednek is regenálódnia kell.
Az elsõ menzesz szokott a támpont lenni, ami lehet, hogy 6-8 hét múlva jön csak. Ha nagyon szeretnétek majd, lehet utána, de pár hónapot érdemes várni szerintem a lelkiek miatt is...
Valaki egyszer azt írta, és látok benne igazat, hogy a baba úgysem tapad meg, ha a szervezteted még nem állkészen egy újabb terhességre. De én is inkább várnék pár hónapot, hogy a szervezet és a lelked is kicsit regenerálódjon.
A sógornõmnek is így ment el a baba, vagyis nem ment el, így megmûtötték június elején. Az orvos azt mondta neki, hogy szedjen vitamint, várjanak 3 hónapot, majd újra próbálkozhatnak, amit betartva most ismét terhes, 11 hetes, és eddig nincs semmi baj. Én ezt kívánom Neked is! Amíg nem rázódsz helyre lelkileg és testileg, addig nem jön a baba sem, õ érzi, hogy mikor álltok ismét készen az õ jövetelére. Drukkolok, sok sikert!
Nekem mûvi vetélés után, a rendszeres próbálkozás ellenére is csak bõ 1 év elmúltával sikerült teherbe esni, amikor már épp lemondtam róla, hogy úgysem jön össze. De most 13 hetes vagyok. Igaz, hogy nem problémamentes a terhességem, de bízom benne, hogy sikerül egészséges babát szülnöm. Drukkoljatok nekem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!