Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, egy (2490 db)

Honnan tudom valakiről azt, hogy ő az "igazi? Honnan tudom azt, hogy ki az "igazi'? Egy embernek csak 1 "igazija" van?

Legjobb válasz: Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni,hogy na õ az,de idõvel kiderül mégsem.

Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni, hogy na õ az, de idõvel kiderül mégsem.
Mindig az tûnik az "igazinak" akibe épp belezúgunk.
A kérdező hozzászólása: Honnan derül ki az, hogy valaki az igazi igazi?:D
Ha az együttélés alatt sem hidegültök el egymástól például.
Roppant egyszerû a válasz. Akivel leéltél egy/fél életet boldogan. Igazi bárkibõl lehet, ha mindketten odafigyeltek egymásra.
Nem igaz több is lehet csak a legtöbben még eggyel sem talákoznak életük során, nemhogy többel. Statisztikailag minden 200km sugarú körben találhatsz legalább egy olyan embert aki megfelel az igaziról alkotott elvárásaidnak. Sajnos az élet nem úgy mûködik mint a statisztika.
A kérdező hozzászólása: Nincs valami jel, pl, hogy ha látom akkor furcsán érzek, vagy ha beszélek vele akkor is furcsa stb?

Mennyibe kerül egy aranyfog csináltatása, és hogy csinálják kapok az igazira egy koronát?

Legjobb válasz: Ha azt szeretnéd, hogy az egész fogadat lepje be az arany, akkor úgy mûködik, mint a koronakészítés. Lecsiszolják, jönnek a lenyomatok, majd következõ alkalommal próba és beragasztás. A munkadíjat kell kifizetned, ami fogorvosonként változó (kb.: 20 000-60 000), plusz az arany árát. Egy fogászati asszisztens

Ha azt szeretnéd, hogy az egész fogadat lepje be az arany, akkor úgy mûködik, mint a koronakészítés. Lecsiszolják, jönnek a lenyomatok, majd következõ alkalommal próba és beragasztás. A munkadíjat kell kifizetned, ami fogorvosonként változó (kb.: 20 000-60 000), plusz az arany árát. Egy fogászati asszisztens

Volt egy olyan pont, esemény, mikor azt mondtad: Ö az igazi?

Érdekelnének ilyen pillanatok, események... ha megtiszteltek a megosztásával. Olvassunk pozitív dolgokat is...

Legjobb válasz: Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de az elsõ pillanattól tudtam, hogy az az igazi számomra, aki. Mára már a férjem és kiderült, hogy õ is már elsõ pillanattól ezt érezte. Mással ezt sosem éreztem, egybõl el tudtam dönteni, hogy ki az, akivel nem tudnám leélni az életemet. Azt ajánlom mindenkinek, hogy fõleg ha valaki fiatal, ne állapodjon meg olyan mellett, akinél nem érzi, hogy az igazi, mert bár lehet, hogy az igazira tovább kell várni, de megéri. Ha valaki úgy házasodik, hogy nem az igazihoz megy, ott nagyon valószínû a válás és biztos, hogy nem érzi majd jól magát a kapcsolatban. Érdemes várni és keresgélni, mert nem mindegy, hogy kivel élsz le egy életet. Neked kérdezõ már eljött az igazi?

Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de az elsõ pillanattól tudtam, hogy az az igazi számomra, aki. Mára már a férjem és kiderült, hogy õ is már elsõ pillanattól ezt érezte. Mással ezt sosem éreztem, egybõl el tudtam dönteni, hogy ki az, akivel nem tudnám leélni az életemet. Azt ajánlom mindenkinek, hogy fõleg ha valaki fiatal, ne állapodjon meg olyan mellett, akinél nem érzi, hogy az igazi, mert bár lehet, hogy az igazira tovább kell várni, de megéri. Ha valaki úgy házasodik, hogy nem az igazihoz megy, ott nagyon valószínû a válás és biztos, hogy nem érzi majd jól magát a kapcsolatban. Érdemes várni és keresgélni, mert nem mindegy, hogy kivel élsz le egy életet. Neked kérdezõ már eljött az igazi?
18éves voltam, már egy éve együtt dolgoztunk, mikor ne kérdezzétek honnan jött egy érzés, én beleszerettem.Ott állt és éreztem valamit amit eddig soha, hisz nap, mint nap láttam.Összejöttünk.Azóta összeházasodtunk, van egy kislányunk is.A legjobb, férj és apa.Ennek 15 éve, és még mindig olyan szerelmesek vagyunk mint elején.
Igen, volt.... Fájdalmasan gyönyörû és hosszú pillanat volt, de megérte. A maga módján be is teljesedett a szerelem, de vannak olyan életek, amik hiába illenek tökéletesen össze, és egészítik ki egymást, nem maradhatnak együtt. Nem minden kapcsolat az égben köttetik sajnos. Azóta férjnél vagyok, õ mással él, de ha összeszaladunk nagy néha, még mindig beleborzongok. És viszont. Boldog vagyok a férjemmel, nem adnám oda senkiért, de az igazi... Nos, igazi csak egy van...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Szenvedünk a kapcsolatomban, túl hosszú leírni... Volt olyan pillanat, amikor ezt éreztem, de most nagyon eltávolodtunk egymástól. Ezért akartam olyannak örülni, akinél megtörtént ez. 34/N
Kérdezõ, ha kétségeid vannak, hogy õ-e az igazi, akkor érdemes még keresgélned és nem elkötelezni magadat mellette, mert ha nem õ az igazi, ki fog derülni abból, ahogy más férfiak iránt érzel, ha meg õ az igazi, rá fogsz jönni...adj magadnak lehetõséget arra, hogy megismerd az igazit, mert egy rossz kapcsolatot nem mindig érdemes folytatni fõként ha nincs gyereketek, könnyebb kiszállni. Nem azt mondom, hogy a szerelem után fuss, mert szerintem a szerelem meg az igazi nem ugyanaz, de fontos, hogy ne kételkedj abban, hogy az igazi mellett vagy... Elsõ
Már elsõ pillanatban tudtuk mindketten, egyszerûen megmagyarázhatatlan, de sajnos nem maradhattunk együtt, erõszak választott el minket, de nyitva maradt a kiskapu. Talán egyszer új esélyt kapunk, mással nem ugyanaz.
igen. még nem voltunk együtt, csak kezdõdött valami, én már akkor éreztem, hogy nekem õ az igazi, és ezt most is így gondolom, érzem. 7, 5 éve. sok mindenen mentünk keresztül, õ többször kételkedett, de most õ a férjem, és van egy babánk is. ha õ késõbb úgy dönt, hogy neki mégsem én vagyok az igazi :((( nekem akkor is õ lesz az. igaza van az elõttem szólóknak, ezt az ember érzi, és ebbõl tényleg csak egy van.
Beleszerettem, amikor elõször érintettem a puha szõke haját, most itt alszanak mellettem a 6 hetes lányommal. Mindig úgy beszéltünk egymással, olyan szeretettel és megbecsüléssel, hogy kétségeim sem voltak -Õt akarom mindig ezután.


Több partner ( nem egy városnyira gondolom, hanem mondjuk 2-3 körül, felett valamennyivel) az igazi előtt vagy csak az igazival szexelni?

Érveket és ellenérveket egyaránt várok, fiúktól, lányoktól egyaránt. Csak kíváncsiságból kérdezem. Jómagam 22 éves sz?z fiú, régebben cikinek éreztem, ma már nem tartom annak, de nem is reklámozom magamról:), de azért örülök, mert, így legalább "érettebb fejjel" vághatok bele majd.

Legjobb válasz: Én, mint nõ, azt gondolom, hogy a szex is egy tanulni való folyamat. Több partner kellett ahhoz, hogy kitapasztaljam, mi az ami nekem jó. Mert az igazi hiába igazi, ha a szex nem mûködik, az szétzilálhatja a leggyönyörûbb kapcsolatot is. Nekem az a véleményem, hogy a férfiaknak több a tanulnivalójuk, hogy a nõ hogyan is mûködik. Én bizony nem örültem volna anno, hogy a partnerem szûz, még akkor se, ha õ az igazi.

13:02-as vagyok. Akár hiszed, akár nem van különbség mással. Ha nincs tapasztalatod nem kell lehülyézni! És ráadásul ez lényegtelen is abból a szempontból, hogy még ha mindenkivel ugyanolyan lenne a szex (ha-ha) attól még a kíváncsiság hajthatná. Ha már van tapasztalata, akkor azért nem annyira. Persze ez egyénfüggõ is.
Én, mint nõ, azt gondolom, hogy a szex is egy tanulni való folyamat. Több partner kellett ahhoz, hogy kitapasztaljam, mi az ami nekem jó. Mert az igazi hiába igazi, ha a szex nem mûködik, az szétzilálhatja a leggyönyörûbb kapcsolatot is. Nekem az a véleményem, hogy a férfiaknak több a tanulnivalójuk, hogy a nõ hogyan is mûködik. Én bizony nem örültem volna anno, hogy a partnerem szûz, még akkor se, ha õ az igazi.
Szerintem gyonyoru dolog egymason "tanulni" (ugy hogy mindketto szuz meg)...szerintem nagyon ertekes dolog, es van varazsa annak is:) es szerintem is a fiu legyen esetleg a tapasztaltabb, de nem a felvaros altal. Amugy en arra voksolok hogy mind a ketten legyenek szuzek:) Egyaltalan nem ciki, ha nem megy elsore, vagy nem olyan jo elsore. mikor megszulettunk sem futottunk egybol, csak szepen lassan keztunk totyogni, majd jarni kesobb futni-szaladni... ez az en velemenyem Udv
Szerintem azért jobb a több partner elõtte, mert ez _jelentõsen_ csökkenti annak az esélyét, hogy azért megy tönkre egy igazi szerelmes kapcsolat, mert valaki folyton azon rágódik, hogy milyen lehet mással, meg hogy kimarad valami az életébõl...
Nem igazán értem a kérdést! :S
csak az igazival..nekem bejött. ;) én legalábbis vártam rá, hiába lett volna rengeteg lehetõségem mással...
Fiú esetében szerintem jobb a több partner - lehet, hogy ezért többen megvetnek (én sem egy városnyira gondolok:) )1-2-re, de jobb az igazi szûz lánynak majd, ha Te már tapasztalt vagy:) Persze vannak akik azt mondják, hogy az az ideális-legszebb dolog, ha mindketten szüzek vagytok, de nekem nem ez a véleményem.
És mi maradna ki az életébõl? Hát nem tudom, annyira nem lehet más mással. Egy ember is meg tudja adni azt, amire vágyik valaki. Aki meg azt mondja, hogy az jobb, hogy tapasztaltabb volt a srác, az hülye. Ennyi!
Éljenek a szûz pasik!!már 3pasin voltam túl kétségbeesetten hogy ilyen sz*r lenne a szex.Szûz pasit akartam már csak abban reménykedtem h vele biztos jó mert úgy alakitom ahogy akarom még:) Megkaptam, 2, 5éve vagyunk 1ütt, szinte semmit nem kelett "tanitani " neki. Hát 1együtt létnél általában 2szer jó és mintha újjászületnék utána. Nem tudom megfogalmazni de az biztos h nekem egy szûzpasi a szexistenem:p úgyhogy hajrá!!És becsülendõ h nem húztad fel magadra fél Pestet Te sem, mint ahogy sok farokvezérelte állat teszi aki azt hiszi hogy menõ dolog ösztönlénynek lenni. 20/L
Éljenek a szûz fiúk!! :) a mostani párommal 2, 5éve vagyunk együtt, õ szûz volt. nekem elõtte 3kapcsolatom volt mind siralmas az ágyban. Volt olyan is aki elõttem sok csajjal volt, tipikus szép fiú én pedig tapasztalatot akartam szerezni.gondoltam vele jó lesz. hát a nagy frászt.. a mostani "szûz" barátommal pedig...hát le se tudom írni!!egy menet közben van hogy 2szer is jó.Úgy érzem újjá születek utána!!elõször nem vallotta be hogy szûz, mert cikinek érezte. hát megsem mondtam volna h az!!utána alig akartam elhinni, de örültem mert szûz pasit akartam:) úgyhogy legyél büszke magadra, én is az voltam a páromra hogy nem tett ugy mint az összes többi farokvezérelte pasi és nem húzta fel magára fél Pestet!:)
12:41es vagyok. Bizony, hogy mással nagyon más! Sõt, te magad is másmilyen vagy egy másik partnerrel.
A kérdező hozzászólása: Hmm..Jók a válaszok, köszönöm.:) Még jöhet!:)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két válasz tetszik a legjobban! Remélem találok én is egy ilyen "beállítottságú" lányt én is, mint a pasid.:)

Létezik igazi vagy nem? Mi van, ha valaki neked az igazi, de neki nem, mert valamiért mégis elhagy? Akkor találsz még egy igazit vagy kész öngyilkos s lehetsz? Vagy csak vannak emberek, akik passzolnak egymáshoz és több ilyen is lehet?

Legjobb válasz: Az igaziakat csak erõszak tudja elválasztani egymástól, de az se véglegesen és az se teljesen. Az igazi még ha mással is próbálkozik nyitva hagyja a kiskaput, örökre, képtelen teljesen bezárni. Nekem ez a megfigyelésem, a tapasztalatom, és be is igazolódott már nem egy esetben.

Nekem is az a véleményem, hogy az "Igazi" nem létezik. Ez egy illúzió. Csak akkor létezne, ha két ember totál egyforma lenne, egyeznének az elképzeléseik, elvárásaik, ilyen pedig egyszerûen nincsen. Ha fordítottan nézem ezt a dolgot: amióta az emberiség létezik, bárkinek bárki lehetett volna vagy lehetne a párja úgy, mint "Igazi", kezdve az õskorral, amióta az emberiség létezik. Tehát az én párom akár lehetne egy ókori spártai, vagy egy feudális úr stb. Csak éppen "elkerültük egymást" idõben, évezredekkel, évszázadokkal.... :-) Lehet ezt többféleképpen értelmezni, de alapból azt mondom, "Igazi" nem létezik.
Az igaziakat csak erõszak tudja elválasztani egymástól, de az se véglegesen és az se teljesen. Az igazi még ha mással is próbálkozik nyitva hagyja a kiskaput, örökre, képtelen teljesen bezárni. Nekem ez a megfigyelésem, a tapasztalatom, és be is igazolódott már nem egy esetben.
14:01-nek! írnál konkrét pl-át. szerintem úgy jobban érzékelhetõ. bár így iy sejtem , hogy mit akartál mondani
tehát mi az erõszak ebben az esetben? mit jelent a kiskapu? stb
Szia! én egyzser megtaláltam azt a fiut, aki annyira elvarázsolt, hogy szó szerint rózsaszínnek láttam a kék eget is... azt hittem, kész, megtaláltam ÕT. Na, a második randink meg befuccsolt, teljesen más stílusba adta elõ magát, tisztára lekezelõ volt. Próbáltam még nyúzni a témát, de a 3. randin beláttam: az ott az elsõ randin csak színjáték volt és az igazi énjét most mutatta meg. De ezt mondom, jó hogy megtapasztaltam hogy van ilyen is. Mostmár férjnél vagyok, és nála nem volt ilyen eszeveszett nagy érzelmi robbanás , viszont lassan-szépen összecsiszolódtunk , és boldog vagyok vele.
Én megtaláltam az igazit. 2003-tól élünk boldog házasságban. Elõtte kétszer is éreztem, hogy eljött az igazi. 18 évesen meghaltam volna egy fiúért, aki 3 évvel volt idõsebb tõlem. Nekem mindent õ jelentett. Neki én semmit. Tudtam, hogy csak én imádom, amit õ kedvesen fogadott, de nem ígért semmit. Különbözõ egyetemre mentünk, elszaladtak az évek. Most újra összefutottam vele. Egy megtört, elvált, az életbõl kiábrándult, felelõtlen ember állt elõttem. Sajnálom, hogy akkor ezért a fiúért mindent felrúgtam volna. A második IGAZI-val 28 évesen hozott össze a sors. Úgy éreztem, hogy ekkora jó nem történhet velem. Ilyen boldog még soha nem voltam. 2 évig vigyorogtam, mint egy õrült. Itt is tudtam, hogy nem lesz jó vége, de nagyon boldog voltam vele. Ritkán (hetente 1X) találkoztunk, de nekem az volt a paradicsom. Aztán elmaradtak a találkozások. Ritkábban hívott, én pedig nem mertem rákérdezni, hogy mi történt. Évek múlva találkoztunk a munkánk kapcsán. Mindketten vezetõ beosztásban voltunk. Ma sem értem, hogy miért, de addig munkálkodott, hogy kirúgatott. Talán a régi énjére emlékeztettem. Azóta eltelt 3 év. Most ismét én kerültem föléje a ranglétrán. Hülye helyzeteket teremt az élet. A férjem csodálatos ember. Mint írtam 2003-ban házasodtunk össze. Van egy 2, 5 hónapos gyönyörû kisfiúnk. Kell ennél több?
Az én meglátásom szerint nem attól igazi egy szerelem, hogy nincs veszekedés és, hogy nincsenek problémák. Ezek az élet velejárói mindenkinek vannak rossz és kevésbé rossz napjai. Az igazi számomra azt jelenti, hogy éjjel-nappal a fejemben jár az illetõ, ha egy percre nem vagyok vele már hiányzik és, hogy akár még az életemet is feláldoznám érte. Másrészrõl pedig, hogy meg sem fordul az, hogy megcsalja a partnerét. És az szerintem egy iszonyatosan nagy hülyeség, hogy van férfi ösztön. Én is ezt a nemet képviselem és még sincs. Perpill a barátnõmmel nagyon furcsán vagyunk, - hihetetlenül bunkózik néha velem, de ha jó kedve van, akkor a csillagokat is lehozná értem - rohadt nagy stresszben vagyok, de mégsem tudom azt mondani, hogy jó, inkább jegeljük a dolgokat mert képes vagyok túltenni magam ezeken, mert Õ az igazi és nem tudom elképzelni nélküle az életem. Van igazi, csak egy kicsit másként aposztrofáljuk a lehetetlent próbáljuk meg elérni.
Szerintem létezik igazi. Magam sem hittem benne, nem lányregényekben olvastam. Megtaláltam, onnan tudom. Nem gyerekfejjel, nem is túl fiatalon. Túl egy váláson, 3 gyerekkel. Egy közösségi oldalon találkoztunk, kezdtünk beszélgetni. Ma is emlékszem, döbbenetes élmény volt: a második levelétõl kezdve tudtam hogy ismerem, hogy egymáshoz tartozunk. Mint kiderült, õ is így érezte. Nem sejtés volt, hanem felismerés. Úgy szerettünk egymásba, hogy még fotót sem láttunk a másikról. Aztán találkoztunk. 15 éve élünk együtt végtelen és naponta megújuló szerelemben, szeretetben. Közösen felneveltük a "hozott" gyerekeket- összesen 6-ot- akik azóta igazi testvérek lettek. Tudjuk hogy szerencsések vagyunk és azt is, hogy ez a kötés örökre szól. A végére még egy tabut szeretnék ledönteni. A párom 18 évvel idõsebb nálam, mégis tartós boldogságban élhetünk. Egyszóval szerintem létezik az igazi. Talán nem úgy néz ki, nem annyi idõs amilyet elképzel az ember, de ha találkoznak, akkor ez nem is számít többé.
Szerintem az igazi nem létezik. Senkinek se. Mindenki hajszolja és mindenki szerelmes a szerelembe, mindenki szerelmes akar lenni. Az embereknek a rögeszméjévé vált az "igazi" megtalálása. Szerintem nem létezik.
én úgy gondolom, hogy az utóbbi
Ahogy így olvasom még jobban erõsõdik bennem az érzés, hogy nincs "igazi". "volt már 3 igazi, de a mostnai is igazi" meg ilyenek.... Egyáltalán mi az "igazi"? Lehet valakinek akkor több is, úgy olvasom.
Lehet bizony :-)
Nem lehet. Benne a kifejezésben a válasz, hogy igazi.

Az igaz hogy 2011-ben Kresz módosítás lesz és m kategóriás jogosítvánnyal ellehet vinni 125 ccm-es motort? Egy haverom mondta ezt, aki egy vizsgabiztostól halotta! Igaz vagy nem?

Legjobb válasz: remélem hogy nem.Egy taknyos 14 éves kölyöknek még az 50 ccm es motor sem való nem hogy egy 125 ös.De szerintem nem igaz vagyis remélem.

remélem hogy nem.Egy taknyos 14 éves kölyöknek még az 50 ccm es motor sem való nem hogy egy 125 ös.De szerintem nem igaz vagyis remélem.
Mese a javából! Egy jól informáltnak látszani akaró vizsgabiztos fecsegése. (Ha egyáltalán így hangzott el az információ...?) Semmiféle (Nemzeti Közlekedési Hatósági, szakmai, társadalmi) szervezetnél nincs ilyen elképzelés és fõleg tervezet. Mivel az "M" kategória, az nemzeti kategória, még EU-s elvárás sincs ezzel kapcsolatban...
én is hallottam amit itt irtok.. hogy B kategoriás egyén vezethesse a 125ccm-t is ... ezt asszem ugy fogják megvalositani hogy a 125ccm-et kismotor kategoriába átteszik( M ).. ami nagy hülyeség két részrõl is.. egiyk amit fentebb irtatok: nehogy má14 éves gyerekek száguldozzanak 100-110el amikor még a 4 lóerõs 50ccm-et is megvonnám tölük.. másrészt meg.. aki autót tud vezetn nem biztos hogy motort is... vagy ha igen, akkor forditsuk meg a logikát, akitud motort vezetni az tud autót is (igy logikus)... aki autóból átül motorra autós beidegzödéssel fog satufékkel megállni h ha baj van aztán jól el is csuszik, és beidegzödésbe éles kanyarokat vesz be amitõl szintén elesik megint...nem tartom igazából jó ötletnek.. egyre több a hülyeség.. jogsit 17tõl adnék akármire (M, A1, B..) annak ellenére mondom hogy 16 évesen tettem le az A1et...
nem. Isten ments, h 13, 5 éves kölykök rohangásszanak nagyobb mocikon...
Autó mellé szerintem logikus lenne a 125-ös, 12 lóerõ kb annyira megy mint autóban a 90 :) Aki autóban elég megfontolt, az érezni fogja a motort is, nem esik el. Aki nem, az autóba se való. Eddig kétszer motoroztam, mindkétszer váltós 125-össel, semmi probléma nem volt. Aki tud biciklizni és tudja hogy mechanikailag mi történik alatta, az tud motorozni is.
Nem.
Na menjetek már, komolyan... 16, 5 vok, 14 évesen letettem M-re, nem vok "tipikus" robogós, normálisan megyek. Azt ne mondja már senki, h. én a 2éves rutinommal(lehet nem sok) kevesebb vagyok, mint 1 béna szar aki még sosem ült motoron, rápattonjon 1 125-ös-re és csapassa neki 100 fölött, közveszélyes! Ez az én véleményem.
Nem értem miért szaladgálnának 14 éves hülyegyerekek 125össel B-s jogsival a zsebükben? Úgy tudom 17 éves kortól lehet B-s jogsit szerezni. Akkor mi a gond?
Norbinews 50 ccm es motorba nem nézik a KW csak az 50 ccm et h nem lépi-e átt csak 125-ös A1 joksitol nézik a KW most figyi joh sokat eszik de megyis de van az 50 kroszom az is megy 90 et és öis csak 2, 5 3 at eszik na joh azal terepen mek jobban de a kövönis naon jol megy M kategóriánaál nem nézik a KW én 16 éves vok aki szeret gyorsan menni menjen de észel mert aztis lehet észnélkül
KW nem haladja meg mert mard ugyanaz a ccm de tök mind1 h 50 ccm-es ha a kw határt átlépi.. és ha 110el megy akkor biztos h átlépi, más dologh papiron 4, 5kw-snak van feltüntetve... 14-18 évesen az embernek nincs rá szüksége hogy 120almenjen... nekem van egy125ösöm, 2 literkörül eszik egy tankkal 500-550 km-etmegyek és ez gazdaságos.. kényelmesen 90-100at megy... ennél nagyobb teljesen fölösleges nekem 17 évesként...
elõzõ iró: Norbinews Ez igy igaz én seülnék fel akármikor egy 600 ccm re és alap motor igaz 5 eszik de alap karbin van álítva h több olajat kapjon h normális kenése legyem és a KW nem haladja meg mert mard ugyanaz a ccm ez is igaz h 40 el lehet menni de ki tartja be a sebeség határokat na mind1 de a derbi is alap krossz moci 50 es és azal is meek a kocsikal de igaz én se 1 éve motorozok azért kell tapasztalat
jól ki van ez szerintem találva.. az meg h a piaggiod 110et megy, arra annyit h az biztos nem gyári és biztos h nem vezethetõ M kategoriás jogsival, mivel az 4, 5kw-ra vonatkozik ha jól emlékszem.. ha 110el megy akkor az kb 10-11kw környékén lehet... a másik dolog h 50essel mindenhol max 45elmehetsz elméletben... akárki akármit mond.. szerintem hülyeség...maximum azzal tudnék egyetérteni hogy a kresz-t ne kelljen letennie annak akinek van már vmilyen jogsija.. és akk csak a rutin és városi vezetés marad ami nem sok szerintem viszont nem árt ha van... kb 3 éve vezetek 125ös motort viszont nem ülnék fel minden gyakorlás nélkül egy 600ccm-esre...
ha már ültetek normális 50 esen azok is mennek 110km-t pl piaggio nrg mc 2 sport seris én 110 et mentem vele akkor van nekem egy derbi fds rabasa a kocsikal tartom utazóba a tempót szoval aki tud motort vezetni az tud kocsit de ez fordítva nem igaz szerintem és szerintem ez jóh ötlet pl 1 éves 50 tapasztalat után lehet 125 os vezetni
ja ez igaz. én sem adnék 14évesnek se 12LE-s motort se 30LE-set. és amit írtál h ha M kategóriába raknák át a 125ösöket akk igen kéne emelni a korhatárt h mikortól mehet rá. min 16 mint edig volt.
ok h 11kw de minden 125ös forgalmijába 11et írnak hiába van az 25 v 30LE ezzel tisztába vagyok, azt nevezik hamis papirosnak:) )) de LEGÁLISAN nem vezetheti a 30Le-s motort az A1es..és épp ez miatt lenne szar kismotornak titulálni.. 14 éves gazdag gyerek kap egy 125ccm-es motort ami még alapból is sok lenne 11kw-vel de aztán hamis papirokkal 30 Le-t kap a segge alá.... a felelõsség teljes gondolkozás még nem alakult ki.. aztán paff... h ha M kategoriába vonják a 125ccm-et akkor az M kategoriát emelni kell 16-17re min..
ok h 11kw de minden 125ös forgalmijába 11et írnak hiába van az 25 v 30LE
Milyen motorral mentél te ami 12LE? MZ? 125ös cbr? A 125 2T motorok pl RS v Mito vannak 30Le-sek is!! ezt a vitát ne kezdjük elölröl.. A1es jogsiddal nem fogsz 30 Le-s Mitot vagy RS-t vezetni.. egy A1es kategoriába tartozó motor 12Le környékén van..(A1: 11kw 125ccm.., a 30 Le meg olyan 24-26 kw környékén van asszem...) de 14 éves gyerke még 12 Le-t se vezessen... igazából 17tõl kéne minden jogsi és kész..
és hiába megfontolt meg minden ha nemtudja az alapvetõ dolgokat megcsinálni amit rutinon kell.
Milyen motorral mentél te ami 12LE? MZ? 125ös cbr? A 125 2T motorok pl RS v Mito vannak 30Le-sek is!! 14éveseknek elég bõven az 50es motor azokból is van már olyan pl 50es rs ami viszi a 90et is. Megveszik neki de másnap már pofára esik vele és összetöri mint szart. babettát azt vennék neki.
B kateg mellé mehetne, de m mellé semmiképpen sem
A B kategóriára van EU-s javaslat, sok országban lehet vele 125-öst vezetni, szerintem jó dolog. De nálunk nem valószínû hogy bevezetenék.
Nem az M kategóriát akarják kibõvíteni, hanem azt hogy a B kategóriás jogsival ne csak 50-eset lehessen vezetni hanem 125-et is.És úgy akarják hogy elötte 10 gyakorlati órát kell venni.Egyébként Európa legtöbb országában így van.amúgy totalbike on van fenn a teljes cikk.

Az álmok egy, a miénkhez közel álló párhuzamos valóságból származó képek, mit szólnátok ehhez ha ez igaz lenne?

Tehát , vannak akik azt mondják , hogy igen is léteznek párhuzamos valóságok, mondjuk ha alszol , akkor az ottani életedb?l látod a képeket, eseményeket. Örülnél neki ha így lenne, mondjuk lehetségesnek tartod hogy így van?

Legjobb válasz: Én személyszerint elsõre, átgondolás nélkül azt mondanám,hogy örülnék neki. Ez azért van mert sokkal jobban kedvelem,mint ezt a világot. Vagyis inkább úgy fogalmazok,hogy én nem igazán szeretem ezt a világot amiben élünk és bármi másnak örülnék,ami akár kicsit is jobb lehet... Sokkal izgalmasabb,eseménydúsabb és nem olyan földhözragadt, mint általában ez a világ. Volt olyan korszakom, hogy szinte egész nap csak aludtam,hogy el tudjak menekülni a saját kis álomvilágomba... De viszont van ennek egy árnyoldala is. A rémálmok. Elég csak arra gondolnom,amikor kiskoromban rendszeresen azt álmodtam,hogy anyu meghal egy tornádó miatt, vagy leesik a keze miközben kézenfogva sétálgatunk... De, hogyha az a világ tényleg egy párhuzamos valóság, mi szinte nem tudunk róla semmit és lehet,hogy ott pont a rémálmoknak van jó jelentésük. Semmi sem kizárható... És a kérdésedre válaszolva,hogy hiszek-e benne...hát,nem tudom. Én nem zárok ki soha semmilyen lehetõséget. Próbálok nyitott szemmel élni, mindenre nyíltnak lenni,hiszen csak így tudhatok meg bármit is. Például ha valami után kutatnék és kizárnék bizonyos eshetõségeket és szemellenzõsen haladnék elõre csakist azt nézve ami szerintem igaz, akkor nem igen találnék semmit...

Én személyszerint elsõre, átgondolás nélkül azt mondanám, hogy örülnék neki. Ez azért van mert sokkal jobban kedvelem, mint ezt a világot. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy én nem igazán szeretem ezt a világot amiben élünk és bármi másnak örülnék, ami akár kicsit is jobb lehet... Sokkal izgalmasabb, eseménydúsabb és nem olyan földhözragadt, mint általában ez a világ. Volt olyan korszakom, hogy szinte egész nap csak aludtam, hogy el tudjak menekülni a saját kis álomvilágomba... De viszont van ennek egy árnyoldala is. A rémálmok. Elég csak arra gondolnom, amikor kiskoromban rendszeresen azt álmodtam, hogy anyu meghal egy tornádó miatt, vagy leesik a keze miközben kézenfogva sétálgatunk... De, hogyha az a világ tényleg egy párhuzamos valóság, mi szinte nem tudunk róla semmit és lehet, hogy ott pont a rémálmoknak van jó jelentésük. Semmi sem kizárható... És a kérdésedre válaszolva, hogy hiszek-e benne...hát, nem tudom. Én nem zárok ki soha semmilyen lehetõséget. Próbálok nyitott szemmel élni, mindenre nyíltnak lenni, hiszen csak így tudhatok meg bármit is. Például ha valami után kutatnék és kizárnék bizonyos eshetõségeket és szemellenzõsen haladnék elõre csakist azt nézve ami szerintem igaz, akkor nem igen találnék semmit...
Vicces lenne, mert ha így lenne tényleg, akkor a a másik világban a nõgyógyászomnak hatalmas az izéje és hatalmasakat... XDXDXD

Az Éjjel Nappal Budapest egyik "színésze" a Marci, (nem tudom az igazi nevét) igaz, hogy volt meleg-kalandja?

Van benne egy kis ferdeség, a stílusát meg a beszédét illetően... egy kis bisex hajlam. Szerintetek? :D

Legjobb válasz: Én az egyik újságban azt olvastam hogy csak lány barátai vannak 2 igazi, a többi csak haver de azok fiúk. Hm. Ez ma már nem fura de lehet gyanús :) :D Amúgy meg kit érdekel??? Jó pasi, jó arc, jó mûsor :)

Én az egyik újságban azt olvastam hogy csak lány barátai vannak 2 igazi, a többi csak haver de azok fiúk. Hm. Ez ma már nem fura de lehet gyanús :) :D Amúgy meg kit érdekel??? Jó pasi, jó arc, jó mûsor :)
A kérdező hozzászólása: Attól hogy szinte csak lány barátai vannak még nem meleg... az újságok baromságokat írnak... visszavonom a kérdést, nem lehet meleg, meg nem is érdekel :D

Lemaradottnak érzem magam, attól félek, soha nem növök fel az igazi élethez, pontosabban egy szintnél tovább nem?

Kezdjük ott, hogy egy hónappal korábban születtem, tehát kapásból egy hátrány... de amúgy majdnem minden id?ben kezd?dött... 14 évesen szerelem, ámbár csak plátói :) 21 évesen volt a fordulat, hogy na akkor legyen komoly, normális ilyen dolog az életemben... 24 évesen meg már valóban érettnek éreztem magam hozzá. Most 27 évesen már "idegesitenek" a szül?k... tudjátok, feln?tt embert legjobban egy szül? tud idegesiteni, csak sajnos nem fogok a bankba menni, hogy "béreljek" t?lük egy saját házat, egyedül legalábbis tutira nem. Rendben elvégeztem az iskolákat, voltam dolgozó, munkanélküli, igazából majdnem mind a kett? állapotot élveztem, de azért jobb dolgozni. Majdnem jó életvonal. Most a gond ott van, hogy én mindig kevesebbnek éreztem magam abban a korban, a korombeli társaimtól, amiben voltam éppen, tehát ?k el?rébb voltak. 15 évesen dohányoztak, én nem (azóta sem). 21 évesen mindenki bulizott, én még nem (nem volt társaság). Most 27 évesen lassan kezdenek visszavenni az emberek, tehát se sziget, se romkocsmák stb. én még nem. 30 évesen már gyerekük van - én ezt talán sosem tudom elképzelni! Feleséget igen, jó, de gyereket...

Legjobb válasz: Ne erezd magad lemaradottabbnak a tobbi embertol.Mindenki valamilyen szinten lemaradottabb a masiknal.Kepzeld csak el,mi lenne ha mindenki egyforma lenne?kesz kaosz! Nagyon sokaig en is igy velekedtem.Nem volt igazi barati korom,ha voltak is ugy ereztem nem olyan emberekkel vagyok korul veve,akikkel igazan jol erzem magam.Sodrodtam veluk,voltak jo meg kevesbe jo elmenyek.Kozben foiskolara jartam,nem voltam sokat otthon.Aztan jott az eletemben egy olyan fordulat,amikor azt mondtam kesz,valamit kezdenem is kellene.Telt mult az ido,kalandok,szerelem.Igen, szerelem.AZtan csaladalapitas.A legjobb dolog szerintem kulon a csaladtol te es a parod,csak ketten.Ezt mndenkinek at kell elnie.Nem kell alkalmazkodni a szuloknek,mikor kelsz,hogyan eszel vagy ep ha bugyiban szeretnel setalni .Majd eljott az ido,mikor felvetodott a gyerek kerdese is.Onnantol fogva egyutt terveztuk a gyerekszobat,es mindent.Kesz moka a nev kivalasztasa es meg sorolhatnam. Hat ez az elet rendje! Most visszagondolva csak mosolygok magamon milyen negativan is lattam magamkorul a dolgokat.Hidd el,nem eri meg!Elfeledi az ember minden bujat,bajat amikor ranez a gyerekere,aki ep es egeszseges.Ez a legfontosabb es legnagyobb orom a szulonek.Kivanom,hogy eld at ezeket. Fel a fejjel!

Ne erezd magad lemaradottabbnak a tobbi embertol.Mindenki valamilyen szinten lemaradottabb a masiknal.Kepzeld csak el, mi lenne ha mindenki egyforma lenne?kesz kaosz! Nagyon sokaig en is igy velekedtem.Nem volt igazi barati korom, ha voltak is ugy ereztem nem olyan emberekkel vagyok korul veve, akikkel igazan jol erzem magam.Sodrodtam veluk, voltak jo meg kevesbe jo elmenyek.Kozben foiskolara jartam, nem voltam sokat otthon.Aztan jott az eletemben egy olyan fordulat, amikor azt mondtam kesz, valamit kezdenem is kellene.Telt mult az ido, kalandok, szerelem.Igen, szerelem.AZtan csaladalapitas.A legjobb dolog szerintem kulon a csaladtol te es a parod, csak ketten.Ezt mndenkinek at kell elnie.Nem kell alkalmazkodni a szuloknek, mikor kelsz, hogyan eszel vagy ep ha bugyiban szeretnel setalni .Majd eljott az ido, mikor felvetodott a gyerek kerdese is.Onnantol fogva egyutt terveztuk a gyerekszobat, es mindent.Kesz moka a nev kivalasztasa es meg sorolhatnam. Hat ez az elet rendje! Most visszagondolva csak mosolygok magamon milyen negativan is lattam magamkorul a dolgokat.Hidd el, nem eri meg!Elfeledi az ember minden bujat, bajat amikor ranez a gyerekere, aki ep es egeszseges.Ez a legfontosabb es legnagyobb orom a szulonek.Kivanom, hogy eld at ezeket. Fel a fejjel!

Nektek mik a tapasztalaitok? Egy kisfiús alkatú, bájos, kölyökképű felnőtt srác milyen lányoknál esélyes igazán? Adjatok tanácsot, már unom, hogy senki sem hiszi el az igazi koromat!

Legjobb válasz: Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)

Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)
Ugyanaz a probléma, szintén 24 évesen. Én mondjuk nem írnék magamról ilyet, hogy bájos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!