Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, az asvanyviz (3 db)

Igaz az, hogy a sok ásványvíz ivástól vesekövet lehet kapni?

Legjobb válasz: "Vesekõ képzõdésre hajlamos ember ne igyon túl magas kalcium és magnézium tartalmú ásványvizet." http://www.asvanyvizek.hu/old_site/fogyasztok/tudnivalo/inde..

"Vesekõ képzõdésre hajlamos ember ne igyon túl magas kalcium és magnézium tartalmú ásványvizet." http://www.asvanyvizek.hu/old_site/fogyasztok/tudnivalo/inde..
13:06-egyetértek....engem az orvos szinte eltiltott a kalciumot tartalmazó ásványvíztõl, mivel a kövem összetétele kalcium-oxalátos lett(persze oxalát tartalmú dolgokkal is vigyáznom kell(kellene)-csokoládé, spenót, paradicsom, rabarbara, és még mit tudom én mik.....de tudod ki tartja be...)
Nem hinném. Az emberi szervezetnek szüksége van az ásványi anyagokra.
pont hogy nem.mivel a víz méregeleníti, átmossa a szervezetet, így a vese is gyorsabban ürül.ezért nem rakódik le semmi káros.szóval szerintem nem.
Szerintem meg igen is van..az igaz hogy a sima víz az tisztít..de az ásvány vízben a buborékok nem az egézség mellett áll ki.Hiszen ha utána nézel a buborékok kicsit károsítanak.

Melyik Magyarország legjobb ásványvize? Igazak azok a hírek, miszerint mesterségesen teszik bele az ásványi anyagokat, illetve műanyag/fémbemosódások lehetnek benne?

Illetve egészséges naponta ~3 litert meginni belőlük? Nem okoz ásványianyag feldúsulást, aminek már káros hatásai lehetnek? Gondolok itt a Theodora ásványvízre, amiben elég sok ásványi anyag van.

Legjobb válasz: Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól valahogy mikor én gyerek voltam és évekig csak csapvizet ittam én is kibírtam

Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól valahogy mikor én gyerek voltam és évekig csak csapvizet ittam én is kibírtam
Honnan tudod hogy nem lesz/lett semmi bajuk? Ugyanúgy neked sem lehet tudni h az évek alatt elõforduló betegségeidnek hányféle dolog volt a hátterében. Ne légy naiv! Folyamatosan terhelik a májat, aztán vagy kijut belõled vagy folyamatosan csak halmozódik a szervezetben.
Gyöngytyúkok eladók, darabjuk csak 1700
A kérdező hozzászólása: Tegnap csak 10 percet késett a vonatom, így elértem a csatlakozást.
Ezen már én is filóztam. Még a Jana babáknak forralás nélkül adható palackban is fluor van! Sajnos a legjobb megoldás vízszûrõrendszer felszerelése otthonra. De erre nincs pénzem jelenleg :( Elkeserítõ. A csapvíz is tele van klórral.
Nálunk otthon a víztisztító vált be meg a zuhanyszûrõ. Így nem találkozók klórral. http://elteto-viz-hu.webnode.hu/viztisztito-keszulekek/
"Már nem azért de a babáknak semmi bajuk se lesz egy kis klórtól" Hát ja. Egy kis harcigáz senkinek sem árt... Csak a tisztánlátás kedvéért: A klórt azért keverik a vízbe, hogy a mikroorganizmusokat elpusztítsa. Kicsit mendig felüldozírozzák, hogy semmiképpen ne maradjon élõ akármi a vízben. A fennmaradó klór mérgezõ. Ami érintkezett a bacikkal, valami nyúlós undormánnyá alakul, amit a máj szintén nem tud feldolgozni, és az erekben kering. És akkor még a koleszterinnel ijesztgetik a rossz gyerekeket!
Azt nem tudom, hogy mi alapján lehetne ítéletet mondani egy vízrõl, hogy melyik a legjobb hiszen mindegyik jó.Szerintem az íz a legfontosabb hiszen ha azt mondom, hogy a Balfi a legjobb aminek az ízét sokan nem szeretik akkor most ne azt idd mert azt mondták.Nem lesz semmi bajod tõle hiszen a mai ételeinkbõl úgyse jutsz elég ásványi anyaghoz.De szerintem gazdaságosabb lenne egy víz szûrõ.Nekünk pl olyan jó hogy nem áll heti szinten halmokban a mûanyag palack.

Az igaz, hogy az asvanyviz impotenciat is okoz?

Legjobb válasz: Remélem nem, mert én elég sokat iszok belõle.

Remélem nem, mert én elég sokat iszok belõle.
¨manapsàg minden rosssz(àllitolag)mostmàr nem jo a tej, nem jo a cukor, nem jo az olaj, nem jo ez nem jo az.. hahaha.ezelött 20 éve nem volt ilyen marhasàg, szereintem betegek se voltak többen, még hogy impotencia? akkor a pàrom aki napi 2-4 liter àsvànyvizet iszik, szintén impotens lesz? ezt a butasàgot
Ekkora marhaságot már megint. érdemes itt szemezgetnem, ha hülyeségeket akarok tanulni. Ettõl nem kell félni. Ajánlok egy cikket az ásványvizeinkrõl:http://www.ujdieta.hu/index.php?content=263
A kérdező hozzászólása: Ezekszerint nem igaz, akkor jolvan !!!!!! En jopar haveromtol halottam gondoltam megkerdek ! :D
Jézusmáriaszentjóska... kitõl hallottál ekkora ökörésget?? Hát ez LOL .. megszakadok...
Errõl nem hallottam, de én úgy tudom, hogy aki hajlamos rá annak székrekedést okoz a Theodora ásványvíz.
Soha életemben nem hallottam errõl. De miért okozna? Nincs benne semmi, csak ionok, meg bubi.
A kérdező hozzászólása: HMMMM, talan igazatok van :D HALA ISTENNEK
Nem kellene a babonasággal foglalkozni. Rongálja az életedet. Szerinted, ha azt okozna, lehetne árulni? Nem kellene nagy betûkkel figyelmeztetni?
Ezt honnan hallottad ?
A kérdező hozzászólása: Hat en is, es egyre tobbtol hallom, inkabb iszom mast, de nem tudja ezt valaki pontosan ?????? FELEK !!!!!!
Jézusom:D Nekem az 52 éves apukám mesélte, hogy amikor iskolás volt, már akkor is mondták ezt a hülyeséget, csak akkor még a szódára. Szóval hogy a buboréktól. Nos, apukám gyerekkora óta sok szódát ivott mert szereti, és hmm... hát itt vagyok én is meg öcsém is, nem hinném, hogy impotens lenne, pláne, hogy miután anyuval elváltak, apukámnak 30 éves élettársa van, szóval számomra nem lenne túl hihetõ, hogy ilyen gondja van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!