Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, az (12802 db)

Hogya találjak rá az igazira? Az igazi férfira? Az igazi szerelemre? Hol keressem? Hogyan?

Legjobb válasz: Nem egyzserû az biztos. Nem sokára jönnek a jelentkezõk. Megfogják kérdezni, hogy hány éves vagy és hol laksz.

Nem egyzserû az biztos. Nem sokára jönnek a jelentkezõk. Megfogják kérdezni, hogy hány éves vagy és hol laksz.
hány éves vagy hol laksz?
Elküldött, vagy még meg sem próbáltad?
Ha te vagy a lány, akkor igen! Csak idõ kérdése, és úgyis összejöttök!;) Mert mindig a nõ választ! Mi férfiak, csak annyit tehetünk, h megvárjuk amíg valaki kiválaszt minket is...:S
A kérdező hozzászólása: igen, elküldött
A kérdező hozzászólása: szerintem egyy fiu is érezhet igy
elárulok egy titkot: több nagy Õ létezik, nem sok, de nem is 1....

Igazi? Ki az igazi? Õ az?

Meséljétek el, milyen volt mikor megtaláltátok az igazit.

Legjobb válasz: Most volt az elsõ találkám Vele... Soha nem láttam még ilyet. Elkezdem a mondatot, és pont úgy fejezi be ahogy én tenném. Ugyanolyan, mint én. Pont az hiányzik belõlem, ami benne megvan. És mindez pontosan ugyanígy van fordítva. Megdöbbentõ. Azt hittem ilyen nem létezik. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani ennyi idõ után, de igen...Lehet, hogy Õ az igazi. :) 22/L

Most volt az elsõ találkám Vele... Soha nem láttam még ilyet. Elkezdem a mondatot, és pont úgy fejezi be ahogy én tenném. Ugyanolyan, mint én. Pont az hiányzik belõlem, ami benne megvan. És mindez pontosan ugyanígy van fordítva. Megdöbbentõ. Azt hittem ilyen nem létezik. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani ennyi idõ után, de igen...Lehet, hogy Õ az igazi. :) 22/L
én is megtaláltam.a legjobb barátom volt sokáig, de mindig volt köztünk érzelmi feszültség, csak én nem mertem bevallani h szeretem.viharos volt a barátságunk, mert amikor valamelyikünknek volt kapcsolata, vagy kavarása, a másik megsértõdött.de most együtt vagyunk 5 hónapja, és minden tökéletes:) annyira egyformák vagyunk...és megértjük egymást.mi el tudunk úgy beszélgetni, h senki nem érti, csak mi:)
Az igazi: Az hiányzik belõle ami belõlem kilóg. 20/F
Még csak most jöttünk össze... de ilyen fiúval még nem találkoztam. Pedig elég sok csalódáson vagyok túl... de õ... ennyire egy hullámhosszon még senkivel nem voltam, senkivel nem élveztem ennyire az együtt töltött perceket... valahogy... egyszerûen minden stimmel. :) 19/L
Hosszú, vagy rövid hullámon vagy a pároddal? :)
Barátság, majd összejöttünk:) szerelem...együttélés...és majd ha már mindenünk megvan, akkor baba, házasság:) ))

Mit jelent ez 1. Amikor az exed az almodba elmondja h a masik lany akivel ossze jott az csak sz*xre kellett neki? (Egy hetre ra jott ossze vele mert en nem fekudtem le vele) 2. Az igaz hogy azzal almodsz aki alvas elott gondolt rad?

Legjobb válasz: Igaz, hogy az álmoknak nagy jelentõsége van, de sosem ennyire lebutított az értelmezése. Nem konkrétan értelmezendõek az álmok, hiszen az álmokat te alkotod magadnak. A te tudatodból keletkeznek, te alakítod, persze tudat alatt. Ezért a másik személy érzéseirõl semmit nem tudsz meg belõlük, max a saját érzéseidbõl. Mielõtt nagyon belemész a misztikus álomfejtegetésbe, beszéld meg az expartnereddel az érzéseidet, és akkor nincs mellébeszélés.

Igaz, hogy az álmoknak nagy jelentõsége van, de sosem ennyire lebutított az értelmezése. Nem konkrétan értelmezendõek az álmok, hiszen az álmokat te alkotod magadnak. A te tudatodból keletkeznek, te alakítod, persze tudat alatt. Ezért a másik személy érzéseirõl semmit nem tudsz meg belõlük, max a saját érzéseidbõl. Mielõtt nagyon belemész a misztikus álomfejtegetésbe, beszéld meg az expartnereddel az érzéseidet, és akkor nincs mellébeszélés.

Akkor most melyik az igaz az OKJ-s képzésre?

Ezt most találtam az interneten. De van,ahol azt irják,hogy csak 21.életévet be nem töltöttek mehetnek nappali tagozatra OKJ-s képzés esetén. Nappali rendszerû iskolai oktatásban abban az évben kezdheti utoljára a tanuló a tanévet, amelyben betölti a 22. életévét (általános iskolai oktatás esetén a 16. életévét). Ha azonban az általános iskola elsõ évfolyamát a hetedik életévében kezdte meg, vagy ha olyan szakképzésben vesz részt, amelyben a szakképzési évfolyamok száma meghaladja a kettõt, akkor abban az évben kezdhet utoljára tanévet, amelyikben a 23. életévét betölti. A sajátos nevelési igényû tanuló esetén, valamint a súlyos beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdõ tanuló esetén, továbbá, ha a tanulmányi követelményeket azért nem tudták teljesíteni, mert a tanuló tartós gyógykezelés alatt állt, a fentiekben meghatározott életkorhoz három évet hozzá kell számítani.

Legjobb válasz: Hogy rád melyik az igaz azt nem tudom! De ez amit leírok mind az okj-re vonatkozik. Nappali rendszerû iskolai oktatásban a tanuló abban az évben kezdhet utoljára tanévet, amelyben betölti középiskola és szakiskola esetén a huszonkettedik életévét. Ez a határidõ egy évvel meghosszabbítható abban az esetben, ha a tanuló az általános iskola elsõ évfolyamán a tanulmányait a hetedik vagy a nyolcadik életévében kezdte meg, továbbá, ha olyan szakképzésben vesz részt, amelyben a szakképzési évfolyamok száma meghaladja a kettõt. A sajátos nevelési igényû tanuló esetén, valamint a súlyos beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdõ tanuló esetén, továbbá, ha a tanulmányi követelményeket azért nem tudták teljesíteni, mert a tanuló tartós gyógykezelés alatt állt, három évet hozzá kell számítani a fenti korhatárokhoz.

Hogy rád melyik az igaz azt nem tudom! De ez amit leírok mind az okj-re vonatkozik. Nappali rendszerû iskolai oktatásban a tanuló abban az évben kezdhet utoljára tanévet, amelyben betölti középiskola és szakiskola esetén a huszonkettedik életévét. Ez a határidõ egy évvel meghosszabbítható abban az esetben, ha a tanuló az általános iskola elsõ évfolyamán a tanulmányait a hetedik vagy a nyolcadik életévében kezdte meg, továbbá, ha olyan szakképzésben vesz részt, amelyben a szakképzési évfolyamok száma meghaladja a kettõt. A sajátos nevelési igényû tanuló esetén, valamint a súlyos beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdõ tanuló esetén, továbbá, ha a tanulmányi követelményeket azért nem tudták teljesíteni, mert a tanuló tartós gyógykezelés alatt állt, három évet hozzá kell számítani a fenti korhatárokhoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a válaszod elsõ fele hasznos volt, a másodikat meg csak úgy kimásoltad.. De azért ment a félig-meddig hasznos mancs.

Miről hogy ki az igazi az ember számára? Szóval mikor mondható az hogy na ő az igazi számomra?

Legjobb válasz: Talán egyszerûbb, ha fordítva közelíted meg a kérdést. Pl: ne legyen falábú, féllábú, alkoholista, drogos, trágár, durva, mosdatlan, büdös stb. Tudjon írni, olvasni, számolni ( fõleg ha te is tudsz) Az emberek azért járnak évekig együtt, hogy megismerjék egymás személyiségét. És eldönthessék, hogy igen, ezt el tudnám viselni akár egy életen keresztül is. Egyébként ha így tennének sokan, akkor nem is lenne enyyi elválás, már akkor, amikor az elsõ baba meg sem születettt. Olvasgasd ugyanitt a házasság, válás rovatokat is.

Talán egyszerûbb, ha fordítva közelíted meg a kérdést. Pl: ne legyen falábú, féllábú, alkoholista, drogos, trágár, durva, mosdatlan, büdös stb. Tudjon írni, olvasni, számolni ( fõleg ha te is tudsz) Az emberek azért járnak évekig együtt, hogy megismerjék egymás személyiségét. És eldönthessék, hogy igen, ezt el tudnám viselni akár egy életen keresztül is. Egyébként ha így tennének sokan, akkor nem is lenne enyyi elválás, már akkor, amikor az elsõ baba meg sem születettt. Olvasgasd ugyanitt a házasság, válás rovatokat is.
A kérdező hozzászólása: elnézést a cím kicsit félre sikeredett:D szóval mi az amirõl meg lehet állapítani hogy egy adott illetõ az igazi számunkra?
Errõl mindneki másképp vélekedik.Én úgy gondolom, nincs 1 konkrét igazi, több emberbõl is lehet "A nagy õ".Inkább azon múlik, mennyit vagyok hajlandóak beletenni a kapcsolatba.Tökéletes ember nincsen, és olyan smei aki minden téren 10000% ban egyetért veled, vagy akivel sosincsen veszekedés.A jó kommunikáció adja a stabilitását többek közt egy kapcsolatnak, szerintem.
Szerintem ha már együtt is éltetek minimum 1 évet, és továbbra is szeretitek egymást, megvagytok békében, harmóniában, akkor elég valószínû, hogy igazi a szerelem/szeretet. 1 éve vagyok együtt a barátommal, azt mondom, õ az igazi, mert szeretem, nem gondolom, hogy van a világon bárki, aki jobban illene hozzám, akivel jobban ellennék, mint vele. Pedig sokat veszekszünk. Ennek ellenére tudom, hogy van rá esély, hogy nem maradunk örökre együtt. Nem gondolom, hogy egy ember lenne "az igazi", több is van, akivel leélheted az életed szerelemben. 17L
abszolút egyetértek #2 válaszolóval, kiegészíteném egy érdekes dokumentumfilmmel a ki nem irtott, vagyis túlélõ zsidókról, akik a vallás és közös negatív élmény miatt találtak egymásra, de nem szerelembõl hanem elhatározásból alkottak új párokat (nagy szerelmeik -nagy Õ-ik- meghaltak) és gyönyörû, boldog új életük lett, kitartottak egymás mellett, felfedezték egymás értékeit, becsülték a kapcsolatukat függetlenül attól, h eleinte nem volt szerelem. Én ilyennek képzelek egy igazi boldog kapcsolatot. Együtt egymásért tûzön-vízen át.De én is azt gondolom, több igazi is lehet egy életben.Hogyan mondhatnád h õ az igazi, mikor nem találkoztál az összes lehetséges "opcióval"? Esetleg a halálos ágyamon tudnám összegezni h az összes kapcsolatom közül melyik volt a legtartalmasabb, legértékesebb, melyik ember tett a legboldogabbá.
Ma 10:15: gyönyörûen összefoglaltad, én is pont így gondolom. 23/N
Szerintem csak az életünk végén derül ki, hogy ki volta az igazi a számunkra. Ezt elõre sohasem lehet tudni. Az éleben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy teljesen felborul, megváltozik körülöttünk minden, változnak az emberek is, mi is, a kapcsolataink is. Ez csak a legvégén, visszanézve válik egyértelmûvé.

Melyik az igaz? Az aranypénz: A) kezdetben árupénz, később belső érték nélküli pénz lett B) végig árupénz maradt, azaz súlya határozta meg elsődlegesen az értékét C) kezdetben belső érték nélküli pénz volt, később árupénzzé vált D) egyik sem igaz

Én a B-re gondolok, de más pedig azt mondja, hogy az A a helyes. A neten pedig nem találtam sehol semmit,amib?l konkrétan kiderülne a helyes válasz :)

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû B.

Szerintem egyértelmû B.
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi! :)

Nektek hogyan, és mikor jött el az "igazi" az életetekbe? Úgy érzem, nekem már sose jön el, egyedül fogok megaszalodni.

Legjobb válasz: Voltak nem tul jo döntéseim,de az igazi aki már 19 éve a férjem és a legjobb barátom is egyben, 28 évesen jött el. Mondhatnám turbo tempoban mert dec. meg ismerkedtünk márc.öszeköltöztünk.aguszt.ban ösze házasodtunk.Rá két évre megszületett a kislányunk.De a mai napig anyira ragaszkodunk egymásért mint az elsö idöszakban.

Voltak nem tul jo döntéseim, de az igazi aki már 19 éve a férjem és a legjobb barátom is egyben, 28 évesen jött el. Mondhatnám turbo tempoban mert dec. meg ismerkedtünk márc.öszeköltöztünk.aguszt.ban ösze házasodtunk.Rá két évre megszületett a kislányunk.De a mai napig anyira ragaszkodunk egymásért mint az elsö idöszakban.
A kérdező hozzászólása: Várjuk együtt, én is 24 vagyok :) . Olyan jó happy endekrõl olvasni.
19 évesen ismertem meg, egy munkahelyen dolgoztunk, és összebarátkoztam az unokatestvérével :) utána mi is jóban lettünk, 20 éves voltam, mikor összejöttünk. Ennek 5 éve, pont ma 100 napja, hogy a férjem lett :)
Én 24 éves voltam.Bevallom 24 éves korom elõtt nem volt párkapcsolatom.Igaz szerelmes voltam, de nem jött össze.Én is nagyon féltem tõle, hogy örökre egyedül maradok, pedig mindig is arra vágytam, hogy nagy családom lesz, ahol az enyém a feleség és az anya szerepe.Sokat görcsöltem a dolgon.Aztán egy tapasztaltabb barátnõm azt tanácsolta, hogy nem szabad rágörcsölni, jön az majd.És igaza lett.Mikor nem számítottam rá, akkor csapott le.Ráadásul olyan valaki személyében, akit már 3 éve ismertem egy közös baráti társaságba tartoztunk, de sosem akartam tõle semmit.Nem vonzott.Aztán õ elkezdett udvarolni nekem, én meg belementem, mert nagyon kedves, figyelmes és elõzékeny volt velem, és ez imponált. Egye fene próbáljuk meg alapon.És annyira bejött a dolog, hogy most készülünk az esküvõnkre.Szóval sosem tudni mikor jön el a nagy Õ, és kinek a személyében.Lehet már rég ismered.Szóval türelem.Eljön a te idõd is.Szurkolok. :) 25L
Hát én nagyon szerencsés voltam. A férjem a 2. szomszédunk volt, és egy ideje nézegettük egymást, de én nem tudtam hogy szeretem stb.. Egy nap mikor megláttam belém hasított az érzés hogy szeretem és alig bírtam bemenni az utcáról. Utána nem sokára összejöttünk, pont a 18. szülinapom elõtt. Nagyon jól elvoltunk, majd 2-3.évnél jöttek a gondok. Õ menekült a problémák elõl, én meg egy hisztis p.csa lettem. Se veled se nélküled voltunk. Majd egy hiszti rohamom után nagyon betartott nekem. Fél évembe került mire visszaszereztem.( nem volt senki másunk akkor sem, elsõk vagyunk egymásnak) Utána hamarosan házat vettünk , összeköltöztünk, már 7 éve együtt és a felesége vagyok. Nagyon imádjuk egymást és jó a kapcsolatunk, a problémáktól megszabadultunk.
eddig mindegyik barátomról, azt hittem, hogy õ az igazi. Következtetés, meg tanultam, hogy az igazi nem létezik, hiszen az emberek állandóan változik, így az igényed is folyamatosan változik. Változik a te igényed is, meg a partnered igénye is!!! Inkább örülj annak, ha jól mûködik valakivel, és ne agyalj azon, hogy õ az igazi, az együtt töltött évek, majd úgyis eldöntik, hogy jó e õ melléd!
Ha happy endet akarsz: Barátnõm 15 évesen összejött egy pasival, õ volt neki az elsõ, és azóta is együtt vannak, lassan 10 éve:-) Neki sikerült. A 24 éves vagyok:D Nekem is van párom jelenleg, de nem õ a nagy lamour. Szeretem, de nem lángolóan:-) Viszont ki tudja, lehet õ lesz az Igazi:-)
Én még várom:-) 24/N
24 voltam, ennek már 15 éve. Azóta is imádjuk egymást.
30 évesen

Németül az "igaz" az a "richtig" vagy a "wahr"? Melyiket használják gyakrabban?

Legjobb válasz: A richtig-et használják arra, amit te mondani szeretnél. A wahr inkább "valódi"-t jelent.

A richtig-et használják arra, amit te mondani szeretnél. A wahr inkább "valódi"-t jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
a richtig-et használják gyakrabban pl sok igaz-hamis ugy van hogy Richtig oder Falsch a wahr- t nem nagyon hallottam.még sokat orákon 15/L
Helyes: richtig Igaz: wahr
A "valódi" az pedig az "echt" Pl.valódi bõr: echtes Leder-
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm!:)

Van valami képernyő felvevő progi win 98 ra? 1et találtam eddig de nem az igazi az

Legjobb válasz: Erõforrás is kevés lesz, ha win 98. Amúgy egy régi fraps futna.

Erõforrás is kevés lesz, ha win 98. Amúgy egy régi fraps futna.
A kérdező hozzászólása: Elég erõs gép ez. Nem kell félteni
Ha erõs lenne, akkor nem Win98 döcögne rajta, hanem mondjuk win7, vagy is gyenge lesz a géped egy realtime rögzítéshez, hidd el...
A kérdező hozzászólása: Erõs ez csak az xp nem megy el. 144mhz es Intel mmx processzor 2mb GPU 48mb ram
48 megás gpu nincs nem tudsz vele videót felvenni
A kérdező hozzászólása: Olvassad el ismét... Vagy leírom újra 2mb videókártya. 48mb ram (16+32 csak hogy ne gondolj fekete mágiára) 144mhz intel mmx processzor
Attól ezzel még nem tudsz képernyõt felvenni, egy p4est is kifektet.
A kérdező hozzászólása: Találtam 1et és FELVESZI.... Bocs...
Semmi baj, nem haragszom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!