Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, akinek már volt (48 db)

Aki már volt felnöttként (korfüggetlen) szerelmes, mit érzett, miböl érezte hogy ez tényleg az "igazi" szerelem? Komoly kérdés, pasi vagyok, 30 fölött.

Legjobb válasz: Nõ vagyok, 30 fölött és szerelmes. Hogy mibõl érzem, hogy tényleg igazi? Nem tudnám megmondani, de érzem. Sokan mondták már, hogy csak fellángolás, meg ilyenek... de több mint három hónapja éjjel-nappal kitölti minden gondolatomat. Nagyszerû embernek tartom, szeretem a gondolkodásmódját, a viselkedését, ahogy velem bánik. Persze látom a hibáit is: de még azokat is szeretem. :)

Nõ vagyok, 30 fölött és szerelmes. Hogy mibõl érzem, hogy tényleg igazi? Nem tudnám megmondani, de érzem. Sokan mondták már, hogy csak fellángolás, meg ilyenek... de több mint három hónapja éjjel-nappal kitölti minden gondolatomat. Nagyszerû embernek tartom, szeretem a gondolkodásmódját, a viselkedését, ahogy velem bánik. Persze látom a hibáit is: de még azokat is szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Mit tennél meg érte ? Nem olyasmire gondolok, amit elvárna, hanem amit rajtatok kivülálló okok befolyásolnak. Tinikorban az ember megszökik a barátnöjével, nem számit semmi, stb. Mennyit adnál fel ( ha fel kellene ) az életedböl ? munkahely, lakás, életmód, biztos(?) jövö , stb. ?
Én még nem lehetek biztos abban, hogy tényleg õ az igazi, de egyszerûen azt érzem, hogy mindenben klappolunk és ilyen férfit tudnék elképzelni magam mellé egész életemre. Nem ijedek már meg, ha a közös jövõ kerül szóba, természetesnek hat, ha arról beszélünk, hogy hogyan neveljük majd a közös gyerekeinket, vagy milyen színû legyen a nappalink. Egyáltalán nem találom érdekes, fura érzésnek, ahogy az eddigi kapcsolataimban. Hogy mibõl érzem hogy õ más!? Iszonyatosan szélsõséges érzelmeket képes belõlem kiváltani, kemény nõnek tartom magamat, miatta még is volt olyan hogy fél napig csak bõgtem, dagadt szemekkel mentem másnap társaságba és nem érdekelt, hogy mindenki látja hogy gyenge vagyok, pedig ez abszolút nem jellemzõ rám. Õ az, aki képes apróságokkal iszonyatosan megbántani, még is azt érzem, hogy nélküle már nem lennék semmi. Imádom, a horkolásával, a reggeli szájszagával, az edzés utáni izzadtság-/lábszagával, durcás énjével, olykor lekelezõségével, minden apró rossz tulajdonságával és hibájával együtt. Voltam már szerelmes, ez még is valahogy más. Nem tudnám megmagyarázni ennél jobban.
Kérdezõ: én nagyon sokat feladtam már Érte, és ha úgy hozza a sors, akkor SZINTE mindent képes lennék az eddigi életembõl.
Ezek szerint a túlzottan uralkodó racionális énem nem engedi hogy ilyeneket gondoljak. Számomra ez mindig is furcsa volt, hogy hogy lehet ennyire ragaszkodni egy másik emberhez. Az is beleljátszhat hogy csak magamra számíthattam világ életemben. Most itt állok és sem bízni nem tudok az emberekben, sem elviselni ha valaki tartósan egy légtérben lenne velem. Sokszor igénylem a bezártságot, nálam ez nem okoz stresszt. A változtatás szerintem ebben a korban már nem annyira esélyes. 34 ffi

Az igaz, hogy akinek már volt terhességmegszakítása, annak másodjára nehezebben jön össze?

Nekem sajnos volt, mert egészségtelen volt a magzat...

Legjobb válasz: Szia. Nekem tavaly nyáron volt mûszeres befejezésem. Kivártuk a javasolt 3 hónapot és mondhatom, hogy szinte elsõre összehoztuk a babát. Most a 36 héten vagyok és minden rendben velünk. Egy dolog nagyon fontos ilyen esetben. Gyászold meg az elvesztett babát, de minél hamarabb lép rajta túl. Sok szerencsét kívánok.

Szia. Nekem tavaly nyáron volt mûszeres befejezésem. Kivártuk a javasolt 3 hónapot és mondhatom, hogy szinte elsõre összehoztuk a babát. Most a 36 héten vagyok és minden rendben velünk. Egy dolog nagyon fontos ilyen esetben. Gyászold meg az elvesztett babát, de minél hamarabb lép rajta túl. Sok szerencsét kívánok.
nekem is a tavaly augusztus utolso napjan fejezte be a doki mutettel...nallam csak a petezsak nott a baba nem.... A doki 3 honapot javasolt pihenonek, de azt mondta, h nem kotelezo.Mi megvartuk, ugyhogy uj evtol mar probalkoztunk es kb Husvetkor ossze jott a baba(marciusban).Most vagyok 14 hetes! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nekem 6 hónapot kellett megvárnom. neked miért volt mûtéted? mondjuk nekünk az a baba is 6 hónap alatt jött össze. most is 6 hónapja próbálkozunk!
Egészségtelen volt a magzat vagy nem volt egészséges? Nem mindegy, mert egyik ha a te szervezetedre nézve volt valamiért egészségtelen (méhen kívüli terhesség vagy cukorbetegség, stb) illetve ha a dns vizsgálat alapján nem volt egészséges a baba és elvetetted. A küret (ha nem történt semmi gáz) nem befolyásolja a teherbeesést. Viszont a te egészségi állapotod igen. Ha egészségileg minden rendben van akkor ne mondogass magadnak ilyen buta babonát. :) Nekem a két terhességem között volt egy vetélés amit mûvi úton fejeztek be. :( 1-2 hónapig nem volt kedvem a szexhez annyira le voltam lombozva. Aztán, azonnal összejött a következõ kisbaba :) Ja és még nehezítésképpen egy nem mûthetõ mióma is van a méhemben. Mégis szültem két egészséges gyereket. Szóval, fel a fejjel! Meglesz az a baba! :) )
A kérdező hozzászólása: ödémás volt a magzat. ami azt jelenti, hogy a nyakán és a hátán volt egy kinövés. akkor a doki azt mondta, hogy a következõnél esélye egyenlõ a nullával. hát remélem ez így is van....

Vannak itt Fila Brasileiro-t tartók? Mesélnétek róluk? Sokat olvastam már velük kapcsolatban, de az tudja igazán hogy milyen, akinek már volt, vagy van.

Dán dogom volt eddig, de ez a fajta is nagyon tetszik! Szeretnék kés?bb egyet! :)

Legjobb válasz: Ide regisztrálj.Nem lesz egyszerû(a moderátor döntésére kell várni)de megéri.Sok-sok kutyás téma van ezen kívül is. http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18852 Itt sok mindent megtudhatsz.

Ide regisztrálj.Nem lesz egyszerû(a moderátor döntésére kell várni)de megéri.Sok-sok kutyás téma van ezen kívül is. http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18852 Itt sok mindent megtudhatsz.
Egy felnõtt fila abszolút dipólusú. Vagyis felnõtt korára 2 féle ember létezik a számára, a barát és az ellenség. A barát az, aki kiskorától vele élt, körülötte volt, ellenség mindenki más. A maximum, amit nála el lehet érni egy látszólagos közömbösség. A barátnõm akinek volt is filája, nem csak szerette õket mint én, mesélt errõl egy történetet. Egyszer a keresztanyja jött hozzájuk látogatóba, és a kutya beborította a virágágyásba. Mert hiába járt náluk elég sokat, a kutya nem kedvelte meg, egyszerûen levegõnek nézte, és ugye ami nem létezik, azt ki sem kell kerülnie...


Aki már volt újraélesztve, az mit látott? Melyik vallásnak ad igazat?

Lécszíves az ne kezdjen egybõl vitázni aki nem látja "értelmesnek" a kérdést.

Legjobb válasz: Semmit nem lattam, csak amikor felebredtem, az orvosokat körülöttem.

Semmit nem lattam, csak amikor felebredtem, az orvosokat körülöttem.
Is.
A kérdező hozzászólása: ?
Én sem láttam semmit. Sõt, amíg nem mondták, hogy újra élesztetettek nem is tudtam róla. Csak az orvost, és nõvéreket láttam magam körül. Mivel eleve a balesetben elájultam így végig eszméletlen állapotban voltam.
Ugye azt tudod, hogy aki újra lett élesztve, soha nem volt halott?
A kérdező hozzászólása: 5... nem említettem a halottságról.
Esetleg bekapcsolhatnád a helyesírás ellenõrzõt! LÉGY SZÍVES!

Igaz, hogy a 15. hét terhességig nem ajánlott a repülőn utazás? én még csak kb 9 hetes leszek amikor repülnénk. Lehet valami baja emiatt a babának? Mondjam le az utat? Van, aki már volt hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ha minden rendben a terhességeddel, repülhetsz, csak az utolsó trimesztertõl nem ajánlott, nehogy beinduljon a szülés. Ha valami problémád van, vagy egyébként is, ha aggódsz, kérdezd meg az orvosodat.

Ha minden rendben a terhességeddel, repülhetsz, csak az utolsó trimesztertõl nem ajánlott, nehogy beinduljon a szülés. Ha valami problémád van, vagy egyébként is, ha aggódsz, kérdezd meg az orvosodat.
Utolsó válaszolónak igaza van, kiegészíteném annyival, hogy a 3. trimeszterben sem azért nem szabad repülni, mert a repüléstõl beindulna a szülés, hanem azért, mert ilyenkor alapból beindulhat, vagy csak "simán" rosszul lesz az anyuka valamitõl, (pl. le kéne feküdnie)ami ilyenkor már gyakori, és a repülõn nem tudják ellátni, ezért pedig nem vállalnak felelõsséget a légitársaságok. (Szerintem ez érthetõ is) Szóval maga a repülés nem okoz semmit. (Maximum ha fél az anya a repüléstõl, mert a stressz hatására történhetnek dolgok, de akkor meg ne menjen, de hát ezt mindenki tudja magáról, hogy fél a repüléstõl vagy nem...)
En 12 es 14 hetesen repultem es nem lett semmi bajunk. A 3. trimeszterben is lehet repulni, csak orvosi igazolassal. (En pont tegnap kertem a dokitol, hogy repulhessek 28 hetesen) Nem hiszem, hogy a nyomaskulonbseg barmi gondot is okozna, hiszen az utasterben ez azert szabalyozva van. Kellemes utat! :)
Én 16 hetes leszek, amikor repülünk 1 órácskát. Az volt az elsõ, amikor kiderült, hogy babát várunk, hogy utánakérdeztem orvostól, hogy szavad-e. Mondta, hogy igen.
en pont 9 hetes voltam amikor repultem, maga volt a remalom, a nyomaskulonbseg miatt, vagy nem, a hanyingerem felerosodott, gorcseim lettek, iszonyuan rosszul voltam, szerencsere elmult a leszallas utan, de soha tobbet nem repulnek terhesen az biztos, akarmekkora is a baba
Én még nem tudtam, hogy babát várok, amikor Egyiptomban voltunk. Semmi bajunk nem volt a repülés miatt sem. Szerintem, ha a baba egészséges, jól megtapadt, akkor a repülés sem okozhat benne kárt...
A kérdező hozzászólása: az az igazság, hogy a párom 30. szülinapjára lenne meglepi a repülõút, már aug. óta le van foglalva. És ma derült ki, hogy sikerült teherbe esnem! ennek nagyon örülök, de eddig eszembe sem jutott, hogy a repülés miatt bajom lehet-e, csak most, hogy ténylegesn összejött a baba. és nagyon sok vetéléssel riogató oldalt olvastam a neten, ami megijesztett. :(
Engem is ezzel riogattak, de én megkérdeztem a dokimat és azt mondta utazhatok, igy utaztam is 8 hetesen és semmi bajunk nem lett. Fent még hányingerem sem volt.
Szerintem is az orvost kérdezd meg.
Én viszont úgy tudom, hogy a terhesség elején sem ajánlott a repülés, mert a nyomáskülönbség vetélést is okozhat. Tényleg jobban tennéd, ha a dokit is megkérdeznéd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtattatok! Nálunk csak egy 2 órás útról lenne szó, úgyhogy remélhetõleg akkor nem lesz baj.

Csináltam tesztet és negatív lett! Pedig én ugy érzem hogy terhes vagyok és ha igaz akkor már 5 hetes! Ha most negatív volt a teszt biztos nem vagyok az?

Tüneteim: szédülés néha émelygés fájó mell és néha szurkál a hasam meg fáj a fejem.

Legjobb válasz: Mikor teszteltél?Mikor van a nem várt menzi?

Mikor teszteltél?Mikor van a nem várt menzi?
A kérdező hozzászólása: Egyébként te is teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Köszi...:) Majd írj hogy ha baba..:)
Mármint szurkolok! :-)
Köszönöm! :-) És természetesen én is neked! Az utolsó válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsónak üzenem hogy szurkolok h legalább neked baba legyen...Én is várok 3áig...:)
Mintha csak a saját esetemet olvastam volna! És még a napok is egyeznek. :-) Nekem görcsölt amikor megjött, de nekem is két napos volt csak és kevés. Én is megvárom a jövõ hetet, de nagyon nehéz. Ha nem bírod, tesztelj 10-es érzékenységüvel, de szerintem még az sem fogja mutatni. :-(
Szerintem várd ki a júli 3-at és akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam a tesztet(gabriel) Jún 3án jött meg utoljára de csak 2 napig tartott és nem is éreztem szinte naon gyenge volt... Mostmajd jul 3ára várom kb. Vagyis nem várom
Attól függ, hogy hány napja késik, milyen teszttel csináltad, mikor volt az ovulációd, hány naposak a ciklusaid?Ha leírod ezeket, akkor tudunk segíteni.:)
Igen:-) De sajna negatív. De még reménykedem.

A párom többször ad igazat az anyjának, alaptalanul. Nem szeret engem az anyja. Próbáltam már neki ezt elmondani. Nem érdekli mi van velem, ezért nagyon sokat veszekedtem a pasimmal, aki szinte rá se ránt a dologra. Volt már valakinek ilyen gondja?

Legjobb válasz: Igen, anyukámnak. Apám folyton az anyjának ad igazat, még akkor is, ha a hülye is látja, hogy mi van. Mindig is "anyuci pici fia" volt és az marad. Szerintem a Te párodnál sem más a helyzet. Én a helyedben még most véget vetnék a dolognak, mert rá fog menni a kapcsolatotok, illetve Te fogsz tönkremenni idegileg ebben, fõként ha a kedved mama még buzdítani is fogja a fiát...

Igen, anyukámnak. Apám folyton az anyjának ad igazat, még akkor is, ha a hülye is látja, hogy mi van. Mindig is "anyuci pici fia" volt és az marad. Szerintem a Te párodnál sem más a helyzet. Én a helyedben még most véget vetnék a dolognak, mert rá fog menni a kapcsolatotok, illetve Te fogsz tönkremenni idegileg ebben, fõként ha a kedved mama még buzdítani is fogja a fiát...
Volt, de hiába is próbáltam vele megértetni, szart rám nagy ívbe. Soha nem beszéltem az anyja ellen, soha nem mondtam róla semmi rosszat, egyszerûen csak az bántott, hogy lenézett. És ezt próbáltam vele megértetni. Persze olyankor én voltam a paranoiás, meg a hibbant. Pedig sokszor voltak bántó megjegyzései rá nézve, a párom elõtt is. Idõvel a kedves mama rávezette a kicsi fiát, hogy én kevés vagyok neki, és hogy tõlem sokkal jobbat érdemel. Hát sok sikert!
Futás, most!
Én is voltam ebben.2 évig birtam aztán ott hagytam, soha nem nõsült meg mindig az anyjával maradt az anyjának akkora hatalma volt felette hogy örökre magához láncolta .Eleinte haragudtam rá de késõbb beláttam hogy neki ez a sorsa . Az anyja halála után nem sokkal Õ is elment.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsó! Hogy érted, hogy "elment"?
Utolsó vagyok ugy hogy meghalt.

Igaz az, hogy azok a nok akinek nem volt huvelyi orgazmusuk szules utan mar sikerult?

Legjobb válasz: Igaz. Nálam így volt. Igaz a második baba után... Biztos máshogy varrt össze a doktorbácsi. :)

Igaz. Nálam így volt. Igaz a második baba után... Biztos máshogy varrt össze a doktorbácsi. :)
Ezen nem változtat a szülés sajnos, max. rosszabb irányban. Hogyha pl. kitágul vki és nem érzi "olyan jól" a dolgokat....
Elõfordulhat, de sajna tényleg a fordítottja igaz általában.
A 13. napi szeretkezés tökéletes idõzítésû volt. Másnap reggelre már meg is volt az ovuláció, ezt mutatja a megemelkedett hõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem sikerült is a babó!!!

Elítélnétek azt aki igaz soha nem volt prostinál, de mivel már jó régen nem volt nővel meglátogatna egyet?

Legjobb válasz: Nem ítélném el, miért tenném. Igaz, ha késõbb randiznék vele, és kiderülne, nagyon kiábrándító lenne.

Nem ítélném el, miért tenném. Igaz, ha késõbb randiznék vele, és kiderülne, nagyon kiábrándító lenne.
nem kell tudnia senkinek, voltál már nõvel, osztkész..:D
Szép kis nõt választottál ki, az biztos. Egyébként én nem szoktam ítélkezni mások felett.
fura lenne, hogy nem tud felszedni egy nõt éjszakára, és ezért fizetnie kellene valakinek, de talán nem ezzel kellene kezdenie egy kapcsolatot, esetleg pár év után meg lehet említeni, hogy "jártam prostinál", de nem kellene ebbõl központi kérdést csinálni, sõt az a biztos, ha nem mondod el senkinek.
így kezdtem az életem 16 évesen a spórolt pénzemen elmentem egy ilyen nõhöz, na aztán mutatott pár dolgot utána az egyik legmenõbb gyerek lettem a suliban míg sok gyerek azt sem tudta hova kell dugni, addig olyan dolgokat csináltam a sulis csajokkal h csak néztek... jó tanítónénim volt
A kérdező hozzászólása: ma 09:44 Hát elhiheted hogy nem tudnád meg és a következõ barátnõm sem fogja megtudni:) Mindnekinek lehetnek titkai sõt kell is:) ma 09:45 Bírom az ilyen állszenteket elítéled de azért adjam meg a számát.Amúgy nem útszélihez mennék.Kinéztem egy elég kellemes kis csajt és elég jó kategória szerintem:) http://www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=1958..
hát, ez nem olyan téma, amit el kellene mondani egy leendõ bnõnek..engem biztos kiábrándítana, h ennyire a farka irányítja, hogy nem bírja ki...persze, akkor megértem, ha vki még 25-30 évesen szûz, de amúgy meg neeeee.
ELITÉLEM!!(De ha jo a csaj priviben add meg a telszámát!)
Nem, de számomra ott befejezõdne a kettönk története.
Nem! Csináld. Én is elmegyek ritkán, utána sokat õrlõdök, hogy miért..., de az érintés az érintés, mikor már nagyon hiányzik. Lakásra menj, igényeshez! Aztán pedig hallgatni róla a sírig! ;)
Inkább csak sajnálom az ilyeneket, mintsem elítélném. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!