Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, akinek már (318 db)

Miért akkor jövünk rá, hogy az az igazi aki már soha nem lehet a miénk?

Legjobb válasz: Mert nem az az igazi akivel le tudnád élni az életed, hanem az aki nélkül soha! :)

Mert nem az az igazi akivel le tudnád élni az életed, hanem az aki nélkül soha! :)
Mert akkor nem érzed. Elvakítanak dolgok, közrejátszanak külsõ tényezõk. Mikor már nincs neked, akkor látsz világosan, az idõ távlatából.
Szerintem ez az egyik legjellemzõbb emberi tulajdonság. Akkor kezdjük el értékelni a dolgokat/embereket körülöttünk, mikor elvesztjük õket. Egész addig természetesnek tartjuk, hogy vannak és csak a miénk.
Méghozzá nem is kicsi... :( El van cseszve az egész... Már elnézést... :(
Mert az élet egy kiba-szás!
Azt, hogy ez miért van nem tudom. Isten biztos tudja... ha meghalok majd megkérdezem tõle. Biztos hatalmas ötlet volt és biztosan valami nagyobb egésznek a része, és azért. Lehet így valóban kib.szásnak tûnik, de biztosan okkal van így :) persze nem minden esetben örülök neki, hogy ez így van.
Mert ilyen az élet és kész, ezen sajna nem lehet változtatni, de azért ott van az a DE!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat sok igazság van bennük.Ezek szerint akkor tényleg ritka az ha valaki az igazival élheti le az életét.De az érdékes , hogy mindkét fél éli tovább az életét pl.nekem már családom van neki élettársa, de ha találkozunk mondjuk 1évbe egyszer akkor csak elég ha egymásra nézünk és újra élednek a régi érzelmek de olyan erösen , hogy libabörös leszek:DÉs õ is.Ha nem fognánk vissza magunkat akkor biztos ott helyben egymásnak esnénk.De nem tesszük, találkozás után még pár nap vágyakozás aztán lecsendesül minden.Minden a ketten tudjuk, hogy a másik az igazi de még is más más az életünk.Mindig azzal viccelödök, hogy talán majd a nyugdijjas klubban amikor már mind a 2-en egyedül leszünk akkor majd újra egymásra találunk.Ki tudja??Ez is megeshet:D
Philemon és Baucis története. Ajánlom mindenkinek olvasásra.

Van olyan, hogy olyanban találjuk meg az igazit aki már másé? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Van, persze. Ilyenkor keresunk egy masik igazit, es hagyjuk a boldog parkapcsolatban elo embereket.

Van, persze. Ilyenkor keresunk egy masik igazit, es hagyjuk a boldog parkapcsolatban elo embereket.
Idõvel rájössz, hogy sok "igazi" van. Szóval igen. Lehet. És mindig lesz más. Jobb.
Olvasd el Paulo Coelho Brida címû könyvét és megleled a választ.
minden szerelem más, és (általában)minden szerelem szép...szóval attól nemkell félned, hogy most úristen milessz, ...de az tény, hogyha valaki elsõ pillantásra nagyon bejön és sokáig nemtudod elfelejteni ráadásul bármilyen okból kifolyólag nem lehet a tiéd...az tényleg gáz tud lenni...próbáld lekötni a figyelmed mással, ne szenvedtesd magad...:) én nálam pil nagyon ritkán van ilyen, de akkor nagyon erõsen... 23/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát igen nagyon nehéz de el kell fogadni a helyzetet és egyszer biztos jobb és könnyebb lesz talán !!!

Lehet ilyen korban megtalálni már az igazit vagy a kor nem is lényeges? Esetleg tapasztalatok. Ti mikor, hogyan, hány éves korotokban találtatok rá az igazira (aki ma már a férjetek/feleségetek, esetleg már nagyon sok éve együtt vagytok)?

Mindketten kibuliztuk magunkat, neki is nekem is volt már ezel?tt néhány párkapcsolatunk. Fél éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, együtt tervezzük a jöv?nket.

Legjobb válasz: Szerintem mukodhet a dolog, viszont megvan annak a kockazata, hogy par ev mulva rajon valamelykotok, hogy meg nem elte ki magat, es tul hamar lekototte magat. Azt nem tudom hany kapcsolatotok volt egymas elott. Viszont masreszrol fenn all annak a veszelye hogy par ev mulva, mikor mar tul leszel jonehany pasin rajossz hogy megis o lett volna az igazi...

Szerintem mukodhet a dolog, viszont megvan annak a kockazata, hogy par ev mulva rajon valamelykotok, hogy meg nem elte ki magat, es tul hamar lekototte magat. Azt nem tudom hany kapcsolatotok volt egymas elott. Viszont masreszrol fenn all annak a veszelye hogy par ev mulva, mikor mar tul leszel jonehany pasin rajossz hogy megis o lett volna az igazi...
14 éves voltam, amikor megismertem a barátomat és összejöttünk. nagyon szeretem és nem tudnám elképzelni az életem nélküle.Együtt tervezzük a jövõnk és még mindig napról napra egyre jobban szeretem. nekem Õ az igazi. most vagyok 19 éves, a barátom 22 .
Én 18 éves voltam, 2 hónap után összeköltöztünk és 12, 5 éve vagyunk együtt immár házastársakként 2 gyerekkel. Nem bántam meg, a mai napig szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni stb.
A kérdező hozzászólása: több párkapcsolata volt mindkettõnknek és bulizni meg mindketten többmint 4 évet buliztunk, elég volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, :)
Ugyanannyi idõs vagyok, mint te, a barátom is annyi(csak 3 héttel idõsebb nálam) Mindkettõnknek volt már kapcsolata, szexuális téren is van tapasztalatunk, ki is szórakoztuk magunkat úgymond, aztán hirtelen egymásra találtunk és mostmár tényleg csak ezt a kapcsolatot akarjuk.Ha van jövõje, mûködik. Szerintem akkor nem mûködik, ha valaki 14-15 éves korában összejön valakivel, õ neki az elsõ, vele tapasztal meg mindent és ha sokáig együtt maradnak, rájön, hogy nem élt. Nagyon sok ilyet láttam, sokszor felbomlott házasságokat/eljegyzéseket. Szerintem érdemesebb tinédzserkorban nem elkötelezõdni. Persze vannak kivételek, ezerbõl egy.
én 15 éves lány vagyok. nekem szüleim 13 éves koruk óta egymással vannak. boldogan . házasságban két gyermekkel . szóval.. van ilyen is :D
Hááááát.. kinek hogy, én 19 éves korom körül (érettségi után) kezdtem el élni, akkor volt az elsõ normális kapcsolat, elõtte csak lúzerkedések, gagyizás, attrocitások a gimiben meg ilyen csíraságok. Utána volt néhány pasi, a mostani barátommal van az, hogy vele simán el tudnám képzelni (most leszek 25). Ettõl még idõnként megtetszik valaki, de nem nagyon zavar bele, ez szerintem mindig így lesz, akkor is ha másvalakivel járnék, én ilyen vagyok, de nem csalnám meg soha. Szóval – kérdésedre a válasz – ha tényleg õ lesz a férjem, akkor én 23 évesen találtam meg.
És anyukám pl.. õ 18 évesen felmenekült otthnról Pestre az elviselhetetlen anyjától, még riadt kiscsaj volt. Aztán belefutott csomó hülye pasiba, aztán 22 évesen gyorsan hozzáment apuhoz, mert õ végre normálisnak tûnt. És azóta megbánta, mert nem olyan jó a házasság, szóval õ ezt eléggé elhamarkodta. 22 éves csaj még nagyon fiatal ehhez, még akkor is ha régen mások voltak a szokások. Ennek köszönhetõ, hogy most titokban faszizik apu mellett (már úgysem lehet az egészet visszacsinálni), nyilván nem ítélem el. Apám húga viszont.. már elmúlt jócskán ötven, és mostanában dobta ki a férjét kb 30 év után. Egy tündéri ember, annak idején 3 kisgyerekkel elvette a nagynéném. És most kirata, mert elege lett belõle és mert van egy pasija, akit netes társkeresõn talált. Így is lehet végülis.. persze az egész család kivan, de én megintcsak nem ítélkezem, lehet hogy tényleg rosszul érezte magát és nem akart így élni tovább.. Szóval konklúzió: sosem lehetünk biztosak. Már ha létezik egyáltalán ilyen, hogy "igazi". Én már nemannyira hiszek benne, pedig tökjó a kapcsolatom és el tudnám vele képzeni az életem.. de alakulhat(ott) volna úgy is, hogy valaki mással. Szerintem vannak páran a világon, akik megfelelõk lennének számomra. L/25 (én írtam az elõbb)

A nyuszim 5.24. -én kapta az első kombinált oltást, majd 6.27. -én az ismétlőt. Akkor már vihetem a következőre igaz? Amikor már jön a tavasz, akkor mikor kell beoltani? Melyik hónapban a legjobb?

Legjobb válasz: Néhány helyen már most elkezdték szervezni a csoportos nyúloltásokat. Amondó vagyok, még május elõtt érdemes beoltatni, mert akkor már biztosan lesznek szúnyogok.

Néhány helyen már most elkezdték szervezni a csoportos nyúloltásokat. Amondó vagyok, még május elõtt érdemes beoltatni, mert akkor már biztosan lesznek szúnyogok.
Mixo ellen fél évente kell oltatni.
Bocs ez lemaradt Amennyiben kombinált oltóanyaggal oltatsz.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha egyszer kap kombináltat, majd eltelik egy fél év akkor oltassam mixo ellen, ha eltelik egy újabb fél év(tehát a kombinált óta egy év) akkor megint kombináltat kapjon? (Bocs, ha hülyeséget kérdezek.:) )
A kombinált oltás mixo elleni része fél évig hat, az RHD elleni pedig 1 évig. Csinálhatod azt, hogy fél évenként beoltatod kombinálttal, vagy oltathatsz külön-külön mindkét betegség ellen. Ebben az esetben a mixo elleni egy évig hat és tudomásom szerint ez igaz az RHD ellenire is. De ha nyúlhoz értõ orvossal beszélsz, Õ pontosan elmondja, hogy milyen lehetõségeid vannak. Van orvos aki nem használ kombinált oltást, orvosa válogatja, hogy mivel olt.
Én fél évente oltatom kombinálttal a dokink javaslatára. Semmi gond nincs abból, ha az RHD-ra "ráoltunk", viszont ha csak mixot kapna, azt izomba kapná, jobban fájna neki, csúnyább lehetne stb. stb., egyszerûbb bõr alá bebökni neki és ennyi az egész. Én minél elõbb oltatnám a helyedben. Fura, de asszem decemberben felbukkant a lakásban egy szúnyog! Meg hát nem csak a szúnyogok terjesztik a mixot...
A kérdező hozzászólása: Igen, jövõhéten viszem dokihoz. Köszi a válaszokat!

Tegyük fel, hogy a Földön kívül is van valahol élet. Ha ott is feltalálták az internetet, akkor már kapcsolatba kerültek volna velünk az internet által. Ez igaz lehet?

Legjobb válasz: Nem. Hogy kerülhettek volna kapcsolatba velünk? Te is csak azzal tudsz kapcsolatot létesíteni, aki az adott "világhálón" elérhetõ. Ha nincs semmiféle összeköttetés az "õ internetükkel", akkor cseszheted. Képzeld úgy el, hogy ha otthon van öt számítógép, amely egy routeren van összekötve, és elmegy a net, akkor az öt gép még látja egymást, de a többit már nem. De pl. az Észak-Koreaiak akik a lokális "neten" vannak, nem látnak téged, ahogy te sem látod õt.

Nem. Hogy kerülhettek volna kapcsolatba velünk? Te is csak azzal tudsz kapcsolatot létesíteni, aki az adott "világhálón" elérhetõ. Ha nincs semmiféle összeköttetés az "õ internetükkel", akkor cseszheted. Képzeld úgy el, hogy ha otthon van öt számítógép, amely egy routeren van összekötve, és elmegy a net, akkor az öt gép még látja egymást, de a többit már nem. De pl. az Észak-Koreaiak akik a lokális "neten" vannak, nem látnak téged, ahogy te sem látod õt.
Na, és akkor ilyen emberek vitáznak itt a GYK-n az Ezo témakörben olyan témákról mint pl a Mars kutatás. :)
Talán tudni kéne, hogy hogyan is mûködik az internet, Kérdezõ. Nem bolygóközi szolgáltatásról van szó.Vagy szerinted csak úgy összekötnek két bolygót, hogy legyen közös a net, vagy mi?
Vagy faluban lakik, ahova talicskával viszik a netet.
Az internet nem más mint egy nagy hálózat. Olyan mint egy nagy LAN. Ha pontosan ugyan olyan elven lenne nekik is internetünk mint nekünk, pont olyan technikai háttérrel és pont ugyan ilyen megvalósítással, ami teljesen lehetetlen, akkor sem látnánk egymást. Ezt a kérdést most valami 10 éves gyerek tette fel, vagy egy 110 éves vénember, aki azt hiszi fából faragják az internetet?
Igen. A Reptoidok már kapcsolatban is vannak lásd: 404 és Árpád !
Neo, wake up...
igen létezünk de te most lebuktattál minket!pedig milyen jó pornófilmek vannak a földön.de most meg kell támadnunk.
Nem kell feltalálniuk az internetet, elég felülni valamelyiknek egy átlag telefonnal egy magyar vonatra, és imádkozni!
kérdezõ, mikor minden hajnalban a gép elõtt ébredsz és várod a csodát, egyszer csak megjelenik egy jel a gépeden, és ez visszafordíthatatlan események sorát indítja el, akkor majd mikor a kék, piros és sárga kapszulát felajánlják, h vedd be , te melyiket választanád...?
Te tudod egyáltalán, hogy hogy mûködik az internet?
Nézd a Facebook-ot és várd a csodát.
A kérdező hozzászólása: Jó most már értem, köszi a válaszokat. :)
kérdezõ, az internet is egy zárt rendszer, azok látják benn egymást, akik a felhasználási feltételeknek megfelelnek. jól írta, aki felhozta az észak koreai példát erre.
Ki az az internet? Õ valami kozmikus postás?
Ez totál igaz, épp tegnap jelölt be facebook-on egy minden bizonnyal földönkívüli személy..
engem tegnap bejelölt E.T és Paul

Ha sokszor pettingeltem a barátommal amiben benne van a fürge ujjak 5perce több ujjal és már nem fáj akkor nem vagyok már szűz vagy legalábbis az igazi szeretkezés már nem fog fájni?

Legjobb válasz: 1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.

1. mennyi az a több ujj? 2. attól függ, hogy a micsodája mekkora, de ha mondjuk 2-3 nagyujj befér akkor elvileg már nem (anynira) fog fájni.
Szerintem ezt így nehéz kiokoskodni, hogy fájni fog-e.. De lehet hogy nem, ha aztmondod már elszakadt a szûzhártyád.. Szerintem..
A kérdező hozzászólása: õ 22 én 16vagyok..barátok vagyunk néha kicsit közelebb kerülünk egymáshoz...de ez most nem lényeg a lényeg az h kb 15-16 neki és 2ujj volt a max...egyszer volt kis vérzésem egy petting után szerintem akkor vesztettem el mer akkor fájt is kicsit
A kérdező hozzászólása: hát remélem mer csak ettõl félek h fáji fog és akkor mit csinálok megkérem h hagyja abba?
Szerintem már nem vagy az, és a szeretkezés lehet fájni fog, de biztos már nem annyira. Amúgy nem kell félni
De igen még mindig szûz vagy, max átszakadt a szûzhártyád.Mindaddig szûz vagy ameddig a férfi nem hatolt beléd a PÉNISZÉVEL!Ha azon fogsz görcsölni, hogy fájni fog-e akkor fog.Engedd el majd magad és lazits.Akkor nem fog fájni.
Fürge ujjak 5 perce? Értem én de 5 perece?

Mit tudtok Izlandról? Milyenek ott az emberek? Igaz, hogy állandóan isznak és szexelnek? Fõleg az írjon, aki már járt ott!

Legjobb válasz: Láthatod, hogy senki sem járt ott. De igazából nem tudom milyen választ vársz. Igen, szoktak szexelni, és igen, szoktak inni. Mint mindenhol máshol is. Az éghajlat pedig befolyásolja mindkettõt. A rossz idõ és a hideg miatt az emberek depresszívek, emiatt sokat isznak. Vagyis innának, de nagyon komoly szabályozás van az országban. A szexnek is ellentmond a deprimáltság. Szóval összességében, nem, nem igaz hogy állandóan szexelnek és isznak. Mégpedig azért mert a pia megfizethetetlenül drága, a hidegben meg összemegy a pcsük!

Láthatod, hogy senki sem járt ott. De igazából nem tudom milyen választ vársz. Igen, szoktak szexelni, és igen, szoktak inni. Mint mindenhol máshol is. Az éghajlat pedig befolyásolja mindkettõt. A rossz idõ és a hideg miatt az emberek depresszívek, emiatt sokat isznak. Vagyis innának, de nagyon komoly szabályozás van az országban. A szexnek is ellentmond a deprimáltság. Szóval összességében, nem, nem igaz hogy állandóan szexelnek és isznak. Mégpedig azért mert a pia megfizethetetlenül drága, a hidegben meg összemegy a pcsük!
Kedves elsõ, ez azért nem így van! Izlandon ugyan annyit szexelnek, isznak, mint minden más országban. Az emberek rendkívül barátságosak, segítõkészek, mivel viszonylag kevesen vannak. A házak, kissé amerikás beütésûek - nincsen kerítés, szinte lehetetlenség találni 2 emeletes családi házat -. Bûnözés, lopás nincsen. Mivel Izlandon nem él szegény ember vagy hajléktalan. Az idõjárásról, mindenki azt hiszi, hogy Izlandon sarki-zord körülmények között élnek a lakosok, hát nem! Izlandon kiegyenlített óceáni klíma van. Rövidítve, télen is sokkal melegebb van Izlandon, mint Magyarországon. Izland a föld utolsó legszebb és legszebb paradicsoma!
Legszebbet kétszer írtam le, elnézést. Legtisztábbat akartam írni!
Számomra a legszembetûnõbb dolog az izlandiakkal kapcsolatban, hogy nem olyan stresszesek mint mi vagyunk és mégis mûködik náluk minden. Optimisták, ha valami beüt, gurulnak az ütéssel, nem kezdik el sajnálni magukat. Belevetik magukat mindefélébe, egyszer olvastam egy 30 körüli izlandi ácsról, aki mellesleg autókat tuningolt, néha mentõt vezetett és mellette volt egy rakat gyereke is. A természet gyönyörû (csak fa van kevés) és veszélyes, de együtt élnek vele, csak az óvatlan tûristák fagynak meg néha a hegyekben. Egyszer építettek valami gátat (talán a 70-es években), ami nem tetszett a farmereknek, kis idõ múlva nemes egyszerûséggel ismeretlenek felrobbantották és soha nem ítéltek el senkit az ügyben. Nem túl közeli ismerõsök szeretik nagy hangon üdvözölni egymást, ami apróságnak hathat de ha eljössz ide talán neked is fel fog tûnni a sok nagy garral elharsogott "Góðan daginn!" (Jó napot!). 16 évesen már megtanulhatnak vezetni, ami vidéken kell is, mert lehet, hogy a legközelebbi város mondjuk 20 km-re van, onnan, ahol élsz. A buszon azt láttam, hogy a tinik elfekszenek a széken, felteszik a lábukat, de ugyanakkor tiszta minden. Az áruházakban vannak óriási "kötõs" sarkok, ehhez nem értek de mindenféle gombolyagok meg ilyenek vannak ott, ez nagyon népszerû. Állítólag sokat olvasnak és tényleg vannak nagy könyvstandok a boltokban és boldog-boldogtalan könyvet ír. Gyanítom, hogy Izlandon a lakosság arányát tekintve magas a már valami publikált emberek száma. Erõs szeszt csak külön boltban lehet kapni (Vínbúðin), amirõl én sokáig azt hittem, hogy valami mobil szaküzlet-lánc mert az a három pötty rajtuk ilyesmire emlékeztet és egyébként sem adja semmi jelét annak, hogy ott alkoholt árulnának. Ami az ivást illeti, igen, szeretik taj részegre inni magukat, náluk nem annyira ismert az "iszok, hogy jól érezzem magam" fogalma, az ivás egyet jelent a lerészegedéssel. Björk, a leghíresebb énekesük egyszer azt mondta, mikor megkérdezték, hogy mi a kedvenc itala: "Vodka, by the bottle." ("Vodka, üvegestül.") Az izlandi lányok szexuális viselkedésérõl egy Roosh V nevû amerikai pali írt egy rövid könyvet "Banging Iceland" címmel, nem tudom mennyire igaz, saját tapasztalatom nincs ezen a téren. A gyermekvállalás néha elég fiatalon elkezdõdik, úgy látszik ez is olyasvalami, ami miatt nem izgatják magukat. Gyakori Izlandon, hogy a nõ már elvált és valaki mással neveli az elõzõ házasságból származó gyerekét. Egyszer kértem egy parkoló busz sofõrjétõl valami utazással kapcsolatos infót és õ az idegeskedés minden jele nélkül elõvett valami papírt, kiteregette és megkereste, ami nekem kellett. Másszóval Izlandon még soha nem hallottam méltatlankodni senkit. A jelenlegi munkahelyemen a fõnök jóformán mindig mosolyogva szól hozzám, ha valamit rosszul csinálok, harag nélkül, tapintatosan elmagyarázza, mit csináljak másképp. Az alkalmazott bármiféle paráztatása ismeretlen fogalomnak tûnik. (2 munkahely alapján) Hogy ne csak tömjénezés legyen, egy lengyel (a legtöbb bevándorló lengyel) hapi azt mesélte, hogy egy halfeldolgozóban diszkriminálták mint külföldit, a túlórákat csak az izlandiaknak fizették ki. Van egy olyan érzésem, hogy Izlandon nincs az a különcség, mûvészi próbálkozás, ami ne találna valamilyen támogatásra. Így osztogathattak egyszer Reykjavíkban "izlandi boldogságot" üres befõttes üvegekben a tûristáknak. Amire Magyarországon, lehet, hogy kiröhögnének vagy kigúnyolnának, itt biztos elõbb-utóbb odamegy valaki és azt mondja, hogy "Ez, igen." Az exhibicionizmus teljesen büntetlenül terjedhet Izlandon, Björk talán nem is nõhetett volna fel máshol. Mikor egyszer egy tejfarmon dolgoztam és az elsõ tehénre tettem fel a hátsó fejõgépet, a hátsóra meg az elsõt, egy X-et formálva ezzel a vezetékekbõl, a szintén ott dolgozó izlandi srác csak röhögött rajta de egy idõsebb izlandi nõ (félig-meddig fõnök) azonnal rákontrázott, hogy "Very creative!" (Nagyon ötletes!), ami persze hülyeség de jól mutatja, hogy miben nõnek fel. Más világ, más gondolatok, hozzáállások terjedtek el. Itt is van depresszió, irigység stb., de kevesebb a cinizmus és a keserûség és több a bátorság meg az optimizmus. Forrás: Kb. már 9 hónapja élek Izlandon. Érdekelhet: Sárközi Ildikó - Bálnapörkölt (egy magyar lány beszámolója az Izlandon töltött idejérõl)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
add fel, semmi esély rá...
Mi is a facebook-on ismerkedtünk meg a barátommal.Nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást, már több mint egy éve!Igaz, hallomásról már ismertük egymást, meg van közös ismerõsünk is, de azelõtt sosem találkoztunk.Hát nekünk bejött ez a netes ismerkedés :D Társkeresõn nagyon sok az õrült meg a pedofil.
En is interneten keresztul ismerkedtem meg a parommal es nagyon jol megvagyunk.... Mi a badoo-n ismerkedtunk meg
Ellenpélda: Én interneten találtam meg az igazit, külföldön voltam szóval maradt ez de már nem úgy akartam itthon folytatni, olyan egyedül voltam mint a kisujjam így regisztráltam és sikerült is.
A kérdező hozzászólása: Igen ha minden igaz hamarosan találkozunk személyesen is.
Esély mindenhol van rá, csak nyitott szemmel kell járni. De inkább lépj ki a nagyvilágba, a levegõre, hidd el, kellemesebb egymás szemébe nézve elbeszélgetni elsõre, mint a gombokat nyomkodni.
de egyébként is, szerinted igazi, vagy különleges lenne úgy? mint mondasz majd a gyerekeiteknek ha kérdezik, hogy ismerted meg aput vagy anyut? lájkoltam facebookon..(y)
nem.
Igazit nem (nem is keresek), de szexpartnert találtam már neten (itt is). F
mi a férjemmel netes társkeresõn ismerkedtünk össze. én fél éve voltam akkor már fenn, õ 1-2 hete? nem emlékszem pontosan. 9 hónapja volt az esküvõnk másfél év után. nagyon boldogok vagyunk:) esély van:) 26/N , a férjem 23

Igaz az hogy aki már szült pár csepp tej akkor is jön nyomásra ha már nem szoptat?

8 hónapja nem szoptatok,nyomásra kijött pár csepp tej.Már rajta vagyunk a kistesón,de menszesz után vagyok,úgyhogy terhes tünet nem lehet.Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: 10 hónapja nem szoptatok, de nekem is jön még pár csepp tej, ha megnyomom

10 hónapja nem szoptatok, de nekem is jön még pár csepp tej, ha megnyomom
Nekem is sokáig jött még pár csepp tej, de már nem emlékszem, hogy ez meddig tartott, de elmúlt!
Sokáig jöhet, akár egy évig is. A kistesó projektet ez elvileg nem zavarja, én 6, 5 hónapos terhes koromig szoptattam az elsõt még.
Nem kéne. Ha megmarad, akkor valószínûleg a prolaktin szinted nem esett vissza a normálisra. Gyógyszerrel kezelhetõ. Ugyan én még csak terhes vagyok, de prolaktin-gond miatt volt pontosan az, hogy csak nagyon sokára (több év) jött össze a baba.
elsõ vagyok - nem feltétlenül van gond, mert én pl újra terhes vagyok és elsõre összejött a tesó
31 hónapig szoptattam, 3hónap múlva terhes lettem, akkor tûnt el a tej.

Igaz az hogy aki már egyszer szült annak rövidebb a méhnyaka? nem c3000 hanem c2000. Nekem ezt mondta a védőnő. Hogy ne agodjak nem nagy baj.

Legjobb válasz: Én még nem szültem, de nekem már az 5. héttõl 2000-es. Viszont egy 2 gyerekes barátnõm sem mondta, hogy nekik a második babónál rövidebb lett volna alapból. Ne aggódj emiatt, a dokim nálam sem aggódott, problémamentes terhességem van így is.

Én még nem szültem, de nekem már az 5. héttõl 2000-es. Viszont egy 2 gyerekes barátnõm sem mondta, hogy nekik a második babónál rövidebb lett volna alapból. Ne aggódj emiatt, a dokim nálam sem aggódott, problémamentes terhességem van így is.
Én most fogok másodjára szülni, de nekem c3000 még mindig! Nekem azt mondta avédõnõ, hogy aki már egyszer szült, annak nagyobb a méh súlya mint egy elõször várandósnál.
Nem, normál esetben nem igaz.Vigyázz magatokra, ha meg van rövidülve a méhnyak.Sok pihenés javasolt neked. Minden jót, üdv
Nekem soha nem is volt 3000. Az elsõ terhességemnél is 2000 volt
elõzõ vagyok, küldtem privit
nekem c 2100 azt mondta a doki ez megengedet többedik terheségnél
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!