Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a szájban mért (3 db)

Az igaz, hogy a szájban mért hőből 0, 5 le kell venni?

Legjobb válasz: Nekem az orvosom azt mondta, hogy a hõmérõzés lényege az, hogy mindig ugyan abban az idõben mérjem és mindig ugyan ott! Ha szájba méred, nem baj, a lényeg hogy akkor mindig ott mérd! Sok sikert!

Nekem az orvosom azt mondta, hogy a hõmérõzés lényege az, hogy mindig ugyan abban az idõben mérjem és mindig ugyan ott! Ha szájba méred, nem baj, a lényeg hogy akkor mindig ott mérd! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Én is ezzel a dologgal kûzdök. Most keztem el mérni. Most akkor kell levonni??Szájban -0, 5?

Azt hallottam a mézről, hogy ha szájra kenjük, akkor 10 perc után le kell szedni, mert utána már szárító hatása van, ha ez igaz, akkor mi a helyzet a tojásos-mézes hajpakolással, azt sem lehet órákig a hajon hagyni?

Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi, mert én nehezen hiszem el, hogy a méz szárítani is tud, de rengeteg helyen olvastam, de persze ezeket mind a szájápolásnál. Én most els?sorban a tojásos-mézes hajpakolás után érdekl?dnék, hogy esetleg száríthatja e a hajat. Köszönöm!

Legjobb válasz: az a tapasztalatom, hogy ha sokáig fenn hagyom a számon, akkor sem lesz semmi baj, más kérdés, hogy addigra nem folyik-e le.

az a tapasztalatom, hogy ha sokáig fenn hagyom a számon, akkor sem lesz semmi baj, más kérdés, hogy addigra nem folyik-e le.
A mézzel óvatosan. nagyon tömény, nem szárít hanem mar. Szóval higítsd oliva olajjal, tojással.
Az írtam "az emberek nagy részének". Nyilván a többieknek nem nagy újdonság, hogy térdig érõ platformbakancs van rajtam, de azért az utca embere elég hülyén néz rá...
bocsó mellément

Hol mérjem a hőmet? Hüvelyben vagy szájban? Tegnap kíváncsiságból mindkét helyen megmértem és a hüvelyben sokkal magasabb volt mint szájban. Meg valahol azt olvastam hogy hüvelyben pontosabb. igaz ez? Nem digitálissal mérem hanem higanyossal.

Legjobb válasz: Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!

Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!
Mindenkinek magasabb hüvelyben.Ha hõgörbét akarsz vezetni akkor ott mérd, mert tényleg pontosabb.A higanyos lázmérõ ugyan olyan jó mint a digitális.
teljesen mindegy melyiket választod, de akkor mindig ugyanott mérd.
Utolsónak igaza van lényeg hogy mindíg ugyanott mérd. Én hónaljban mértem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!