Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a nő egy ideig (6 db)

Az igaz, hogyha a nő egy ideig (pl: 1-2 hét) rengeteg friss, zamatos gyümölcsöt eszik, akkor egy idő után édes lesz a nedve? (mármint a csajnak)

Én is csak hallottam, de vhogy nem találok összefüggést. Ezért kérlek titeket, hogyha mégis így van akkor világosítsatok fel! =) Köszi.

Legjobb válasz: Igen tényleg igaz hogy megváltozik az ízhatása mert amit eszel az leszel:D de ez a pasiknál is így van. Ha egészségesebb életet élsz jobb íze is lesz.

Igen tényleg igaz hogy megváltozik az ízhatása mert amit eszel az leszel:D de ez a pasiknál is így van. Ha egészségesebb életet élsz jobb íze is lesz.
A hírt megerõsíteni nem tudom, de hogy az emésztése rendbejön az tuti!
Az állítás nagyon is igaz, viszont nagyon nem mindegy mivel eteted meg. Sajt, bab, hal, tenger gyümölcsei, illetve romlott hús nem ajánlott.

Az igaz, hogy ha egy nö régen volt egy pasival akkor már fáj neki a szex? Menyi idö után fáj?

Legjobb válasz: 3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...

3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...
A kérdező hozzászólása: mért a 2-3hét sok?nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de ha nem lenne elöjáték se akor is 2-3hét után már kivánom a barátom elég rendesen.
ezt én is tapasztaltam 2-3 hét után, szerintem ilyenkor türelmesebbnek kell lenni, és több idõt fordítani az elõjátékra
Nem tudni mert a nõk nem igen bírják ki sokáig sex nélkül.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen, elöjáték is volt, 2-3hetente szoktunk szexelni a párommal, de az is egyszer kétszer.igy se lehet?
Ha túl gyors a behatolás, kevés a nedvesedés akkor lehet meg akkor is ha a nõ visszautasító, hiszen akkor inkább összeszorítja.
A kérdező hozzászólása: és az normális, h 3hét után már kicsit éreztem?
nekem fájt kicsit több mint 1év után...
A kérdező hozzászólása: valami normális válasz nem lesz????
micsoda poénok
6 év, 3 nap, de csak ha cigánnyal volt. Amúgy 5 év, 4 hét, 11 nap.
23:23 jót röhögtem :DDDD remélem te monogám pasi vagy !!! :) szerintem ez attól függ, mennyire vagy szûk puncijú :D nekem van, hogy egy hét után is fáj , de nem vészes, elõjáték ide vagy oda, fáj a behatolás ...

Igaz az, hogy a halál beállta után is nő a körmünk és a hajunk egy ideig?

Mi ennek a magyarázata?

Legjobb válasz: Nem, csak úgy létszik, mivel a bõr elveszíti hidratáltságát, és visszahúzódik, ezért látszik a haj és a köröm hosszabbnak.

Nem, csak úgy létszik, mivel a bõr elveszíti hidratáltságát, és visszahúzódik, ezért látszik a haj és a köröm hosszabbnak.
Ugyanazt tudom mondani, mint az elsõ.

Igaz, hogy a monogám pasik, egy idő után elvesztik vonzerejüket az adott nő szemében, unalmasnak fognak neki tűnni, és a nő fog félrelépni/új kalandokat keresni?

Ha meg poligám valaki, az igaz, hogy a megcsalások nagyon rosszul esnek a nőnek, sokszor sírnak meg minden, de VONZÓNAK fogják látni a férfit, mert látják hogy más nőknek is kell.

Legjobb válasz: ez hülyeség:)

ez hülyeség:)
Nekem nem vonzó, ha egy pasi félrelép. Nem vagyok mazoista, hogy vonzónak tartanám a szenvedést... mert én biztos szenvednék, ha félrelépne a párom.
van benne igazság
Nem. Csak abban az esetben, ha a nõ nem monogám.
Szerintem ennek ezer változata lehet! Minek kell mindent általánosítani? Függ mindkét fél érzéseitõl, személyiségétõl, gondolkodásmódjától bla bla bla!

Az igaz hogy ha sokszor epilálsz egy területet egy idő után nem nő vissza a szőr?

Legjobb válasz: Ezt még nem hallottam. És nekem mindig visszanõ. Úgy tudom ha gyantáztatod akkor idõvel ritkul és gyengül, esetleg kis is kopik.

Ezt még nem hallottam. És nekem mindig visszanõ. Úgy tudom ha gyantáztatod akkor idõvel ritkul és gyengül, esetleg kis is kopik.
nõl, csak ritkábban, lasabban, elvékonyodik :)

Igaz lehet az a félelmem, amely szerint ha nem leszek magabiztos nő hanem önbizalom hiányos maradok, egy idő után megunhat a párom?

Manapság elgondolkodtam ezen a dolgon.Szeretnék ezen változtatni és magabiztos lenni,de már elég sok ideje önbizalomhiánnyal küzdök és nem tudom hogy mit tehetnék ellene.Boldog párkapcsolatban élek,egyedül csak munkám nincs de alapvet?en minden rendben van,mégis megmaradt ez a probléma..

Legjobb válasz: szerintem nem igaz :)

szerintem nem igaz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!