Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a nő egy (59 db)

Az igaz, hogyha a nő egy ideig (pl: 1-2 hét) rengeteg friss, zamatos gyümölcsöt eszik, akkor egy idő után édes lesz a nedve? (mármint a csajnak)

Én is csak hallottam, de vhogy nem találok összefüggést. Ezért kérlek titeket, hogyha mégis így van akkor világosítsatok fel! =) Köszi.

Legjobb válasz: Igen tényleg igaz hogy megváltozik az ízhatása mert amit eszel az leszel:D de ez a pasiknál is így van. Ha egészségesebb életet élsz jobb íze is lesz.

Igen tényleg igaz hogy megváltozik az ízhatása mert amit eszel az leszel:D de ez a pasiknál is így van. Ha egészségesebb életet élsz jobb íze is lesz.
A hírt megerõsíteni nem tudom, de hogy az emésztése rendbejön az tuti!
Az állítás nagyon is igaz, viszont nagyon nem mindegy mivel eteted meg. Sajt, bab, hal, tenger gyümölcsei, illetve romlott hús nem ajánlott.

Az igaz, hogy ha egy nö régen volt egy pasival akkor már fáj neki a szex? Menyi idö után fáj?

Legjobb válasz: 3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...

3hónap, 2hét, 5nap, 16óra, 53perc, 33másodperc...
A kérdező hozzászólása: mért a 2-3hét sok?nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de ha nem lenne elöjáték se akor is 2-3hét után már kivánom a barátom elég rendesen.
ezt én is tapasztaltam 2-3 hét után, szerintem ilyenkor türelmesebbnek kell lenni, és több idõt fordítani az elõjátékra
Nem tudni mert a nõk nem igen bírják ki sokáig sex nélkül.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen, elöjáték is volt, 2-3hetente szoktunk szexelni a párommal, de az is egyszer kétszer.igy se lehet?
Ha túl gyors a behatolás, kevés a nedvesedés akkor lehet meg akkor is ha a nõ visszautasító, hiszen akkor inkább összeszorítja.
A kérdező hozzászólása: és az normális, h 3hét után már kicsit éreztem?
nekem fájt kicsit több mint 1év után...
A kérdező hozzászólása: valami normális válasz nem lesz????
micsoda poénok
6 év, 3 nap, de csak ha cigánnyal volt. Amúgy 5 év, 4 hét, 11 nap.
23:23 jót röhögtem :DDDD remélem te monogám pasi vagy !!! :) szerintem ez attól függ, mennyire vagy szûk puncijú :D nekem van, hogy egy hét után is fáj , de nem vészes, elõjáték ide vagy oda, fáj a behatolás ...

Szerintetek az igaz lehet ha egy fiú esetleg férfi elveszti a szüzességét az az szexel egy nővel, akkor ezek után magasabb lesz a férfi tesztoszteron szintje?

szerintetek tényleg igaz lehet hogy utána jobban termelik a tesztoszteront a heréi?

Legjobb válasz: nem alap értéke genetikailag meghatározott külsõ tényezõk hatására megnõ a szinte pl szexuális izgalom következtében

nem alap értéke genetikailag meghatározott külsõ tényezõk hatására megnõ a szinte pl szexuális izgalom következtében
szerintem meg van benne... minimum magabiztosabb lesz!

Az igaz, hogy egy férfi csak egy nő belső tulajdonságaiba szerelmes, de a többi jó nő külsejébe is?

a szerelmest idéz?be raknám.

Legjobb válasz: Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F

Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F
A kérdező hozzászólása: én mondjuk ezt a kérdést úgy értettem, hogy a pasi jár egy csajjal:)
Én 2 nõ iránt sosem éreztem egyidejûleg szerelmet, szóval szerintem nem is lehet. Ez nem jelenti azt hogy nem akarhatok mással smárolni vagy flörtölni, v akár dugni.
elõzö vagyok lemaradt: 18/F
A kérdező hozzászólása: azért mondtam, hogy idézõjel..a másik szerelem egy ismeretlen csaj iránt, az, hogy szívesen eljátszadoznál vele.. tehát ha kapcsolatban vagy, akkor is?

Az tényleg igaz, hogy ha egy nő "bekapja" a himvesszőt akkor vastagabb lesz az ajka?

Legjobb válasz: dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.

dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.
Ja persze, az anális szextõl pedig a melle nõ meg.
Ez nem függ össze a szopós szájjal... Biztos innen jött az ötlet a kérdéshez... Tudod hány nõ szaladgálna az utcán hatalmas ajkakkal? :D
Ha így lenne, akkor nem fizetnének a nõk rengeteg pénzt a plasztikai sebészeknek az ajkaik szilikonnal való feltöltetésére. Nem? Amúgy meg vedd csak aszádba a kedvesedét nyugodtan, nem lesz tõle feltûnõen hatalmas az ajkad.
Ez butaság.De az igaz hogy a sperma megszépiti a bõrt, és a hajnak is jót tesz.(tapasztalat) :D
Ekkora butaságot még életemben nem hallottam!! :) ))
A kérdező hozzászólása: jo am én is hülyeségnek tartom csak kiváncsi voltam h mások mit szolnak erre!
Dehogy igaz
Jézusom!!!!!!Honnan vetted ezt a hülyeséget!Akkor már nem látszódna az arcom!

Igaz, hogy a monogám pasik, egy idő után elvesztik vonzerejüket az adott nő szemében, unalmasnak fognak neki tűnni, és a nő fog félrelépni/új kalandokat keresni?

Ha meg poligám valaki, az igaz, hogy a megcsalások nagyon rosszul esnek a nőnek, sokszor sírnak meg minden, de VONZÓNAK fogják látni a férfit, mert látják hogy más nőknek is kell.

Legjobb válasz: ez hülyeség:)

ez hülyeség:)
Nekem nem vonzó, ha egy pasi félrelép. Nem vagyok mazoista, hogy vonzónak tartanám a szenvedést... mert én biztos szenvednék, ha félrelépne a párom.
van benne igazság
Nem. Csak abban az esetben, ha a nõ nem monogám.
Szerintem ennek ezer változata lehet! Minek kell mindent általánosítani? Függ mindkét fél érzéseitõl, személyiségétõl, gondolkodásmódjától bla bla bla!

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Ha már egy nő is azt mondja, hogy nehezen fogok normális barátnőt találni akkor igaz a dolog?

20 vagyok.Õ szerinte teljesen normális.Én csöndes kis szürke egér barátnőt szeretnék.Csak akinél próbálkoztam kiderült,hogy nem véletlenül az.... :/ agyban volt bajuk szegényeknek. De nem adom fel,csak lelombozott az amit mondott.

Legjobb válasz: Általában a csöndes, szürke egér lányok furcsák, bizarrak vagy roppant perverzek. Hidd el, nem akarsz olyat. Egyébként meg, ha csak egy nõ mondott ilyet, akkor nem biztos, hogy igaza van.

Általában a csöndes, szürke egér lányok furcsák, bizarrak vagy roppant perverzek. Hidd el, nem akarsz olyat. Egyébként meg, ha csak egy nõ mondott ilyet, akkor nem biztos, hogy igaza van.
Ne add fel. Nekem is mindenki azt mondta, hogy soha sem fogok találni senkit. Mondjuk eddig ez be is jött, de akkor sem adom fel.

Ez igaz, hogy mindig a "nő választ"? Meghagyja az illúziót a férfinak, mintha a férfi érdeme lenne, hogy meghódított egy nőt, de valójában a nő engedett szabad utat neki?

Legjobb válasz: Igen, ez a hagyományos felállás, hogy a nõ választ. Csakhogy abból tud választani, aki udvarol neki, úgyhogy ha egy férfinak nem tetszik, akkor a fejére is állhat... kettõn áll a vásár itt is. Azon kívül ma már elõfordul olyan is, hogy a nõ kezdeményez. Megteheti nyugodtan - de akkor készüljön fel arra is, hogy esetleg elutasítják. A férfiak sem automaták: elõfordul, hogy nem tetszik nekik egy nõ, akivel egyébként nem lenne gond. Csak nem tetszik.

Igen, ez a hagyományos felállás, hogy a nõ választ. Csakhogy abból tud választani, aki udvarol neki, úgyhogy ha egy férfinak nem tetszik, akkor a fejére is állhat... kettõn áll a vásár itt is. Azon kívül ma már elõfordul olyan is, hogy a nõ kezdeményez. Megteheti nyugodtan - de akkor készüljön fel arra is, hogy esetleg elutasítják. A férfiak sem automaták: elõfordul, hogy nem tetszik nekik egy nõ, akivel egyébként nem lenne gond. Csak nem tetszik.
Tök relatív.. mit kell ezt túlbonyolítani, túltárgyalni? Nem mindegy, hogy ki választ? Két ember vagy oda van egymásért, vagy nem.. A többi mellébeszélés..
van benne igazság, hisz ha a nõ nem akarja, akkor udvarolhatsz neki amennyit csak akarsz nem fogsz nála semmit se elérni. de fordítva is igaz, hiszen ha egy nõnek tetszik egy férfi, aki viszont tojik rá, akkor hiába választotta ki a nõ a férfit nem lesz belõle semmi. bár én azt vettem észre ha tudjuk valakirõl, h tetszünk neki, automatikusan máshogy kezdünk el vele viselkedni, mert jót tesz az egónknak, h valakinek bejövünk. :D
Egyetértek nõként, alapvetõen a nõ választ. A férfi dolga, hogy udvaroljon. Beszélgettem errõl több férfi ismerõsömmel is és egyöntetûen azt mondták, hogy nem tudnának komolyan venni egy nyomulós nõt.
Már volt nõ, akit hódítottam fél évig eredménytelenül, aztán mikor leálltam, fél év mulva õ kezdte a cuccot, egy évig folyamatosan szerelmet vallot, meg minden tököm, szóval NEM, az utóbbi feltevésed nem igaz. Az elsõ... abban van valami.
nem igaz
Nem egeszen. Irtak itt olyat, hogy mindig a non mulik, de nem hiszem, hogy igy lenne. Van olyan, hogy a pasin mulik...
ez a választás mindig annak a szemszögébõl igaz, akit visszautasítanak, így nem értek ezzel egyet N
A 4/4ek. Jellemzõ tulajdoság, hogy mindig az kell ami nincs. És az is ami megvan azt nem becsüljük.
Szerintem, ha nem is ennyire egyszerûen, de ez teljesen igaz. 19F
semmi sem lehetetlen és simán lehet jövõje.
Annyira jó nõ nem lehet, belsõre-lelkileg végképp, ha képes egy 30 éves pasival kezdeni 40+-osként.
Egy 40+-os nõ a maga korosztályából annyi pasit kaphat amennyit nem szégyel.Az, hogy egy korosztályodbeli pasival kezd, az õ szegénységi bizije, meg az ego-ja, meg az, hogy képtelen felfogni az idõ múlását, és azt hiszi, hogy majd attól baromira jó nõnek fogják találni, hogy sikerült becserkésznie egy fiatal bikát.Meg a barátnõi elõtt villoghat, és nevetheti ki ugyan ezt a srácot.
A kérdező hozzászólása: Nem a legjobb nõ , inkább vonzó mint szép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!