Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a nő (181 db)

Igaz az hogy a férfinak akkor kell igazán a nő ha küzdeni kell érte?

Legjobb válasz: Valamilyen szinten igaz. A nõ aki mindenre igent mond az egy szimpla szolgalány

Valamilyen szinten igaz. A nõ aki mindenre igent mond az egy szimpla szolgalány
Nekem akkor kell igazán valaki, ha érzem, hogy én is kellek neki.
én nem szeretek küzdeni :s megismerem, aztán vagy szeretem vagy nem ! de ez a felesleges színészkedés, amit a küzdés takar , szerintem nem kell.
Ez embertõl függ. Akkor kell igazán a nõ, ha a férfi lényeges szempontjainak megfelel. :)
67% te egy hímribanc vagy hozzád olyan lány illik:)
67%-nak sosem lesz bnõje ;)
Kapcsolatra = igen. Dugni = nem.
Nem, olyan lánnyal nem járnák aki kéreti magát és csinálja a pics.áját
én úgy vagyok vele hogy ne kelljen olyan sokat küzdeni, és majd miután összejövök vele majd utána küzdök :) :D f18
Hát ez valahol egó szintjén mûködik. Úgyértem, ha van benne kihívás, bizonytalanság, izgalom, hogy "megkaphatom"-e azt a bizonyos személyt, akkor az egó hajt, hogy szerezzük már meg. Tulajdonképpen ilyenkor a másik egy afféle szellemi trófea, és itt az oldalon is lehet olvasni csomó olyan esetet, hogy miután "összejöttek" már nem is kellett a másik. Csak arra ment ki a játék, hogy lássa megkaphatja-e, aztán megvolt a visszaigazolás, hogy "igen", és ennyi volt. Az régen rossz, ha valakit csak ezért értékelnénk. Örülök neki, ha az illetõ nem vall már 2 nap után szerelmet, meg nincs elájulva tõlem, de csak azért, mert így látom, hogy nem beszél a levegõbe, és komolyan tudom venni. Az viszont, hogy a hölgy eljátsza az érinthetetlen jégkirálynõt, egyáltalán nem jön be. Ne tegyen úgy, mintha szívességet tenne azzal, hogy majd hajlandó belémesni/járni velem, mert egy egészséges kapcsolatban ez mindkét fél érdeke. :)
szerintem ez így nem igaz. de az igaz, hogy mindent jobban megbecsül az ember, amiért küzdött. ami könnyen jött az könnyen megy :)
van benne valami... mi is ugyanolyan hülyék vagyunk mint a nõk...
Mindenkinek igaza van aki az õszinte véleményét mondja. Az, hogy õ azt mondta amit hallani szeretnél nem teszi igazabbá. Jogod van könnyûvérû lenni, hogy azt hidd mindent meg kell tenned, hogy ne hagyjon el.
A kérdező hozzászólása: 17:49 válaszoló! NEKED VAN IGAZAD
Most is van barátnõm 1 éve.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy kéreti magát csak egyszerre nem ugrik bele egy kapcsolatba várja hogy kcsit udvaroljanak neki, hiszen a férfi dolga az elsõ lépés megtétele, a randira hívás. honnét tudná a nõ hogy mit akar tõle
# 15/16 Ez igaz!

Igaz az, hogy a NO fokozóktól javul a szexuális teljesítőképesség?

Ezt olvastam valahol, már nem emlékszem hol.

Legjobb válasz: igen.

igen.
jaja ha fáradt vagy és nincs kedved hozzá akkor benyomsz egy kis energetizálót és lesz egy kis energiád még pár lökésre. ennyi lehet az ossz függés kb. szerintem te a tesztó fokozókról olvastál.

Fiuk! Számotokra milyen az igazi nő? Vagy a nő?

Kívül belül milyen lányt kerestek?

Legjobb válasz: Vidám mosolygós, hangosan nevetõs, kedves aranyos, és õszinte. Legyen igazán nõies, és tudjon bánni a gyerekekkel:) 23f

Vidám mosolygós, hangosan nevetõs, kedves aranyos, és õszinte. Legyen igazán nõies, és tudjon bánni a gyerekekkel:) 23f
Legyen mindig vidám, kedves, okos de azért kicsit butább nálam :D Külsõre: Karcsú de azért ne csontváz, ne túl magas , legyen szép az arca, legyen ápolt a haja6bõre, mindig divatosan öltözzön stb. :DD

Az igaz, hogy egy férfi csak egy nő belső tulajdonságaiba szerelmes, de a többi jó nő külsejébe is?

a szerelmest idéz?be raknám.

Legjobb válasz: Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F

Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F
A kérdező hozzászólása: én mondjuk ezt a kérdést úgy értettem, hogy a pasi jár egy csajjal:)
Én 2 nõ iránt sosem éreztem egyidejûleg szerelmet, szóval szerintem nem is lehet. Ez nem jelenti azt hogy nem akarhatok mással smárolni vagy flörtölni, v akár dugni.
elõzö vagyok lemaradt: 18/F
A kérdező hozzászólása: azért mondtam, hogy idézõjel..a másik szerelem egy ismeretlen csaj iránt, az, hogy szívesen eljátszadoznál vele.. tehát ha kapcsolatban vagy, akkor is?
A kérdező hozzászólása: és honnan lehet megvenni? Hajdúnánáson lakom!

A srácoknak mennyire fontos a női mell? Tényleg sokat számit a mérete? Amugy meddig nő az ember melle? És az igaz hogy ha maszírozzuk, akkor is nőhet?

Legjobb válasz: én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.

Én megmondom neked az õszintét srác fejjel, én nem azt mondom hogy most már mindennap tegyél félre mell mûtétre, elárulom neked nem nagyon fontos hogy nagy melled legyen, ha nem is nagy legyen formás és ne lógjon, de egy srác nem a mellét nézi egy csajnak, ha valaki azt teszi még nem volt nõvel. A srác 3 dolgot néz meg egy lányon elõször az arcát, itt fontos az ápoltság, mert ha ragyás a feje a lánynak az nem túl vonzó, a hajadat is megelhet csinálni szépre, sokat számít mennyire vagy ápolt, 2.-ik a teste, itt nem csak a mell és a fenék ha úgy általában minden, nah ez viszont nem adottság ha jó testet akarsz akkor mozogj sportolj, tovább élsz, jót teszel vele egészségednek, és jó lesz a közérzeted ha alakod jó lesz, nem azt mondom foggyá le 15kilóig hanem csak mozogj ne izmosodj mozogj, egy mert feszesebb lesz a feneked és ha lóg is a melled a zsírszövet eltûnésétõl vissza áll(hat) de jót tesz mindennek. A 3.-ik pedig az hogy kicsit körbe szaglássza, ha lány túlzásba viszi a szépítkezést, olyan ruhát vesz fel, ugrik mint a kiskutya arról általában (még ha nem is igaz)leró hogy több dákészt fogott már mint kilincset, ez számomra nem vonzó más számára igen de õ nem azt fogja látni hogy milyen egy nõ hanem hogy ezt meghúzom, utána dolgom nincs vele. Aki így viselkedik játsza a könnyû prédát azt mutatja magáról az ne várjon sokat az élettõl. De , kicsit elkanyarodtam, ne a melled határozzon meg hanem saját magad, az a lány akinek nagy melle van és ezt iteszi ország világnak a olyan is, nem baj ha kicsi a cicid ha lesz egy normális kapcsolatod nem fog semmit változtatni rajta!
én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.
Az elõttem szólóhoz csatlakozva én is csak megerõsítem hogy egy szép arc sokkal fontosabb mint egy nagy mell, én személy szerint nem is komálom a nagy mellet mert megereszkedik, inkább a kézbeillõt! Egy mellen nagyon jól mutat ha határozott kontúrú szép bimbó van az ellensúlyoz bármit! Különben azt hogy mûködni fog e a kapcsolat úgyis a csaj hozzá állásán múlik, meg én inkább a természetét, az eszességét fürkészem egy lányon mert jótermészetû okos és határozott csajt sokkal nehezebb találni (mellesleg ezen változtatni se lehet ha már egyszer kialakult) mint cicababát, és általában ezek a legostobábbak! Szvsz aki hosszútávra épít annál nem számít.
Szia!Nem minden srácnak fontos a mell mérete.Nem minden pasi van túlzottan oda a mellekért.Igaz, van aki az szerint válogatja a csajokat.Az én párom seggpárti.A maszírozástól nem nõ, mert akkor nekem már óriási lenne a mellem, de még mindig kicsi :) !
Pasi vagyok és számomra fontos egy nõben, hogy nõies legyen! Ez sok mindenben ki mutatható! Egyéniségtõl független! Mindegy, hogy nagy a mell vagy sem! De szerény személyem szenvedélyesen rajong az eredeti (nem mû)kerek formákért és ez a mûvészi kreativitásomban is na meg a szexuáis vágyaimban is ki mutatkozik! Persze a nõ, nõ attól is ha kisebb a melle és lehet igazán sexy! Sõt... 15. éve házas vagyok és hozzá szoktam párom méreteihez és még mai napom is borzalmasan fel tud izgatni Csodás kebleivel! Sajnos én egy ilyen pasi vagyok ki rajong a gyönyörû eredeti keblekért, dekoltázsért! Meddig nõ az nem tudom! Amúgy pasia válogatja, hogy mit szeret a nõkben, vagy a partnerében!!! Szerintem attól, hogy maszírozzuk nem nõ a mell!
Szerintem vannak olyan pasik, akiknek fontos és vannak olyanok, akik nem tulajdonítanak neki nagyobb figyelmet. Embere válogatja, ízlés dolga.
Szerintem épp annyira fontos nekik a nõi mell mérete, mint nekünk a péniszük mérete. Nõhet tornától. Ha hízol. Terhesség alatt. Maga az érés olyan 24 éves korig tart, addigra nagyjából eléri mindened a végsõ méretét.
legyen mit fogni de az undorító amikor túl nagy és lóg
Majdnem minden pasi el va ájulva a nagy mellû nõktõl. De én úgy gondolom, hogy ha végülis szerelmes lesz az illetõ, egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy most nagy-e avagy kicsi a partnere melle. Azt fogja szeretni ami van. Azén barátom pl azért szereti nézni a nagy melleket, de nem gyõzi hangsúlyozni, hogy én mellemet nagyon szereti olyannak, amilyen. Pedig én aztán nem vagyok megáldva valami hû de nagy domborulatokkal. Én úgy gondolom, hogy nem a mellmére a döntõ egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon. Köszi szépen :) Igazad van teljesen, és jól látod a dolgokat :) Puszi neked :*
Nem tudom mi tortenik itt. Vagy a jo fej fiukat fogtad ki, vagy pedig nem is fiuk valaszoltak, hanem lanyok. Nem akarok unnepronto lenni, de kozel vagyok a harminchoz, evek ota edzem es mindenfele bekepzeltseg nelkul irom, hogy az alakom hasonlit a fitnesz modellekehez, de a melleim nagyon kicsik. Ez van, nem nottek meg. Eppen par napja kaptam ertuk megint beszolast pasiktol. Csajoktol is kapok eleget. Nem szamit a kemeny kerek popsi, a lapos has, a formas karok, allandoan ezzel cseszegetnek tizeneves korom ota. Azt hittem kinonek ebbol az emberek, de nem. Komolyan mondom, mindig tema, hogy milyen kicsi a mellem. Teny, hogy kapcsolatban sosem volt ra panasz es nem ez szamitott, de az emberek igenis kepmutatoak, mert megjegyzik meg ha nem is mondjak ki oket. Persze kerdes mi a kicsi. Sok no az egyebkent B es C kosaraval ugy gondolja kicsi van neki, holott szerintem azok a legszebbek, en tenyleg sajnos A kosarmerettel rendelkezem, de tenyleg minden mas oke es megsem szamit.:(
bibliana én pl oda vagyok a fitness modellekért.. és az oylan tipusu nõkért.. és embere válogatja ... sokan pl beszolnak hogy milyen férfi vagyok hogy iylen nõk jönnek be nekem .. nekem pl nem fontos annyira a mellméret.. sokkal inkább hogy szép teste legyen sportos ... ha karban tartja akkor idõsebb korára is jól fog még kinézni..
Micsoda képmutatás.. személyiség, meg kedvesség és csak utána a cici. :) )))) Nevetséges. Egy férfinak fontos a nõi mell. Legyen formás, és ne legyen kicsi. Ez van.
Koszi Bleed!:) Kicsit jobb kedvem lett.
hát mell méret elég hátul áll a fontossági listán. De ha már így felmerült a kérdés nekem speciel a pici-közepesen nagyig tetszik de mondom nem valami fontos. Nem értem mért alakult ki ez a nagy mell elmélet
Engem érdekel a mell mérete de ahogy írták is nem mindig számít: barátnõmnek elég kicsi melle van mégis mivel szeretem õt ezért nagyon nem izgat hogy kicsi. Álltalában 24 éves korban alakul ki a végleges méret. Hát a mellek izaglomban megduzzadnak, és gondolom a simogatás is egy ilyesmi dolog.

Igaz, hogy a monogám pasik, egy idő után elvesztik vonzerejüket az adott nő szemében, unalmasnak fognak neki tűnni, és a nő fog félrelépni/új kalandokat keresni?

Ha meg poligám valaki, az igaz, hogy a megcsalások nagyon rosszul esnek a nőnek, sokszor sírnak meg minden, de VONZÓNAK fogják látni a férfit, mert látják hogy más nőknek is kell.

Legjobb válasz: ez hülyeség:)

ez hülyeség:)
Nekem nem vonzó, ha egy pasi félrelép. Nem vagyok mazoista, hogy vonzónak tartanám a szenvedést... mert én biztos szenvednék, ha félrelépne a párom.
van benne igazság
Nem. Csak abban az esetben, ha a nõ nem monogám.
Szerintem ennek ezer változata lehet! Minek kell mindent általánosítani? Függ mindkét fél érzéseitõl, személyiségétõl, gondolkodásmódjától bla bla bla!

Melyik az igazi ha a férfi komolyan néz az adott nöre vagy amelyik riheg röhög mig beszél a nöhöz, kinek komolyabb a szándéka?

Legjobb válasz: sajnos én tettem ilyent,de az az miatt volt hogy kinevettem,mert õ magam is tiszteletlen volt velem

sajnos én tettem ilyent, de az az miatt volt hogy kinevettem, mert õ magam is tiszteletlen volt velem
semmi sem lehetetlen és simán lehet jövõje.
Annyira jó nõ nem lehet, belsõre-lelkileg végképp, ha képes egy 30 éves pasival kezdeni 40+-osként.
Egy 40+-os nõ a maga korosztályából annyi pasit kaphat amennyit nem szégyel.Az, hogy egy korosztályodbeli pasival kezd, az õ szegénységi bizije, meg az ego-ja, meg az, hogy képtelen felfogni az idõ múlását, és azt hiszi, hogy majd attól baromira jó nõnek fogják találni, hogy sikerült becserkésznie egy fiatal bikát.Meg a barátnõi elõtt villoghat, és nevetheti ki ugyan ezt a srácot.
A kérdező hozzászólása: Nem a legjobb nõ , inkább vonzó mint szép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!